29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, taky mi to tak připadá. A navíc už mě začíná taky štvát, jak každej radí s koncem pánevním. Jak jsou masáže a cvičení, aby se malá otočila a spousta dalších rad.
Snažím se to poustět jedním uchem tam a druhým ven, ale někdy to jde těžko.
No, hlavně že já jsem se s tím vyrovnala a nechám tomu volný průběh, v pondělí jdeme na další UTZ a když bude malá chtít otočí se sama. Myslím, že každý miminko má své důvody k tomu jak si v bříšku hoví. Tak proč jí nutit hned od začátku něco co se jí třeba nelíbí.
Není tady
Kdyz muj manzel je na svoje hadry desne lakomy ale kdyz jsem mu rekla ,ze mi misto toho bude muset nakoupit novej satnik ,tak se skripenim zubu nejaka ta trika ozeli
at je rad ,ze mu neberu i boxerky ,jako moje segra svemu pritovi
Zdeni ja slysela ,ze ma byt teply podzim ,tak treba nebudes muset nic kupovat a stejne ten posledni mesic je mi takove vedro i kdyz se lidi kolem tresou zimou .. to das i v tilkach
Není tady
Zuzi, já bych to chápala, když je problém na té sociálce, protože ten má v současnosti z nějakého neznámého důvodu spousta maminek a těhulí, ale když to zbabrá (a ne poprvé)ženská, která za to má mít zodpovědnost, tak to by fakt jeblo ...a navíc ty prachy jsou teď nějak víc potřeba a až budeš mít Sofinku doma, tak budou potřeba ještě víc. A s prckem se pochůzky po různých institucích praktikují dost blbě.
Já se na zatím loučím - dala jsem si svazácký úkol, že dneska vyžehlím tu horu prádla, co se na ni chystám už týden. Tak jdu na to .
Zatím papa a doufám, že to Hrozinka bude mít za chvilku v pohodě za sebou...
A že se Veranka dneska ještě neozvala
Není tady
No s oblečením už to taky pociťuju. Halenky a trika mám docela v pohodě, pod prsama přestřihlý, takže velikost OK. Ale kalhoty jsou horší. Ty co tahám od jara, už mě docela škrtí, takže jsem si koupila minulý týden rifle s tím, že by do porodu přes podzim mohly vydržet. A už teď po týdnu mám pocit, že asi ne. Nějak rychle rosteme narozdíl od minulých měsíců. A svetr jsem vyřešila pončem, to zakreje všechno a snad se do něj dlouho vejdu. Horší to bude s bundou, ale věřím, že ty 2 měsíce bude ještě poměrně hezky a bunda nebude potřeba.
Není tady
Zdeni jj to si prave taky rikam ,aby bylo po porodu za co vbec nakoupit ty zakladni veci
Na pradlo jsem vcera ani nesahla ,ale dnes je nejak chladneji ,tak mozna
No a Verann sleduju ,ze ani neni na Skypu ,tak nevim nevim co se deje .. snad se brzy ozve
Tak hojky
Hani urcite to bude v poradku ,i kdyby se neotocila ,tak dr. vedi co delaji a asi fakt tomu nepomuze ani kdybys spavala zavesena vzhuru nohama .. Taky mam pocit,ze je kolem ted nejak moc radilu on kazdy rad prispeje svoji troskou ,ze
..
Není tady
Hani ja si koupila plandave kalhoty vel XXL a jsou mi akorat! takze snad uz to v nich nejak doklepu .. za dalsi obri vybavicku uz se mi vyhazovat penize nechteji ... Skoda ze neni obdobi elastaku
to bychom v jednech zvaldly cele tehotenske obdobi
Není tady
Tak ja musim do obchodu a neco navarit ,odpoledne mam sraz s kamaradkou a to jsem jeste chtela vydrhnout koupelnicku - ze bych to hodila na manzu
Tak zatim ahoj A doufam,ze az nakouknu ,tak bude neco noveho od Hrozinky
Není tady
Dobré ráno,
tak tady už se koukám rodí, doufám,že to bude mít Hrozinka brzy za sebou
Jinak co se týká šatníku, tak já už M. obrala dávno o několik jeho triček a také jedny kalhoty a už také odmítám do porodu cokoliv pořizovat, holt to musím doklepat v tom co mám.
Není tady
Tak hlavně ať to má Hrozinka brzy za sebou a krásné vzpomínky.
Zuzi mě řekla Dr.váhu taky jen jednou při utz v 31tt a od té doby už se žádný nekonal, takže to asi pozná z toho monitoru a nevím, jestli se pak ještě dělá utz při kontrolách v porodce?Nakonec co takhle vidím kolem tak je ta váha stejně hodně orientační a většinou se seknou, je to jen průměr z těch mír a v těch třeba u nás je dost hokej, nohy jsme měli na všech utz tak o týden kratší a hlavičku až o 2 týdny napřed- to bude super porod , ale dr.vždy říkala že v pořádku tak to neřeším.
Není tady
jee hrozi - tak vcera recepty a dneska porod. hahaha tak at to mas rychle za sebou.
jsem ji chtela napsat ze jsem si delala tu nadivku, a ona uz rodi. haha
ja si na jedne strane tady na to vedro stezuju, ale na druhe strane zase vystacim s volnyma satama a elastickymi suknemi co ted mam az nekdy do ledna. takze uz fakt nic kupovat nebudu. a drzim si pesti ze do toho ledna trochu zhubnui a vlezu se do kalhot co jsem mela vloni.
Není tady
Hrozinko, držím moc pěsti
Tak dnes pádím na kontrolu, tak uvidíme
Hezké skoro poledne
Není tady
Ahoj holky, tak jak jsem tady psala,že mi doktor řek, že malá je asi hodně mála , tak jsem včéra byla v nemocnici na velkém ult a je vše v pořádku. Pupeční šňůra pracuje jak má, měřili jí a jsou tam odlišné míry, třeba stehení kost je doknce někde už na 37 týdnu, asi to bude samá ruka samá noha
Jinak podle ult má 2450g. No segra která je silnější než já, porodila všechny 4 děti s touto váhou a já která před těhu měla 50kg a teď mám 64 jsem první dítko měla 3450g, nechápu proč drobné rodí velké děti a ty větší mrňata.
Hrozi, tobě držím pěsti ať to máš rychlý
Není tady
pírko: záleží taky trochu na manželovi. Ale jak píšeš, tchýně byla dost silná a manžel vážil po narození 2,4, a to byl v termínu. A přibrala strašně. Její maminka to obrečela, že to musela být dvojčata a jedno umřelo a nenechala si to vymluvit, dokud ji to dcera sama neřekla. Já měla 3,8, tak doufám, že budou děti po tatínkovi
Není tady
Ahoj holky, jsem stále tady
hrozinko - moc držím palce, aby šlo všechnov pohodě a byli jste brzy spolu. Ale teda - takhle předbíhat
Ba ne, potvrzují se předpovědi o mém přenášení
Popravdě jsem si dneska i pobrečela, protože dneska je to teda síla, dost mě bolí kosti dole (zkoušela jsme to rozcvičit, nepomáhá) i břicho, ale k ničemu to nevede Nabrala jsem si práci, abych na to raději moc nemyslela.
V. je ale zlatej, uklidňoval mě tu a prej vymyslel na víkend akci, která malýho bezpečně vypudí ven. No to jsem teda zvědavá. protože ani vana, ani víno, ani sex zatím nepomohly
Mám strach, aby pak nebyly komplikace při CS, když bude junior velkej a ještě jinak otočenej
Není tady
Myšák napsal(a):
pírko: záleží taky trochu na manželovi. Ale jak píšeš, tchýně byla dost silná a manžel vážil po narození 2,4, a to byl v termínu. A přibrala strašně. Její maminka to obrečela, že to musela být dvojčata a jedno umřelo a nenechala si to vymluvit, dokud ji to dcera sama neřekla. Já měla 3,8, tak doufám, že budou děti po tatínkovi
No manža má 120kg, ale ve svalové hmotě, je to sportovec. Je ale fakt, že bůh ví jak to s těma váhama podle ult je. U kluka mi taky v devátým říkali, že to nebude žádnej macek, že má kolem 2,8 a měl 3450. Nedá se tomu věřit.
Není tady
Ahoj Veran, úplně tě chápu a cítím s tebou. Já jsem byla ráno ještě celkem čilá, zato teď odpoledne už taky nevím, jak bych se "usádlila". Jsem zvědavá, co ti řeknou zítra na kontrole..stejně je divné, že už jsi v termínu, jsi KP a teda nejspíš bude císař a oni tě nechají tak trápit .
Celý den myslím na Hrozinku a nakukuju a furt nic...doufám, že se moc netrápí.
Není tady
Zdeni, díky. Ještě před pár dny mne to bavilo, teď už to bolí Snažím se zabavit, žehlím, uklízím, pracuju, jezdím do města se "vyvenčit", ale nějak cítím, že už je to dlouhý a že už by možná i malej měl bejt venku, takovej divnej pocit, že už mu to tam asi moc nesvědčí.
na kontrole mi zítra nci neřeknou, je tam záskok za mou dotkorku, takže 0 vyšetření, jen moč a tlak a "zavolejte si a objednejte se na další monitor do porodnice na 9.9." - ten datum mi už jaksi dali rozkazem, nechápu. Řekla jsem si ale, že tam zavolám hned po tý páteční kontrole (až budu mít doporučení v ruce) a řeknu, že jsem 40 tt, dle velikosti plodu 41 tt a plod je KP, ať to ví hned. protože vím, jak by to tam fungovalo, kdybych se tam dobjednala až na toho 9.9. To bych dojela na monitory a pak teprve by začali řešit polohu a předoperační a já nevím co ještě a všechno by se třeba ještě o pár dní protáhlo.
Stejnak doufám, že se to spustí dřív samo...
Třeba už má hrozinka Vojtíka u sebe Jééé, já už bych to taky brala
Není tady
hmm, tak to je teda hloupé - ten zástup. Ale mysloím, že tak jak to máš v plánu, to není špatné a když jim k tomu řekneš, že máš obavu, aby se něco nezanedbalo, tak se třeba někdo slituje a minimálně ti řekne, abys došla hned na kontrolu.
Není tady