|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
A ještě nám říkala pediatrička v kurzu, že taky dudlík dávat nechtěla (kojení, zuby) a malá řvala a řvala tak jí dala nějaký spešl ortopedický a nakonec že holce nejvíc vyhovovala největší bambule co prodávaj
a kojila jí do roka a zuby má taky v pořádku, takže ať si z toho neděláme hlavu 
Není tady
Luci to víš, že jo, odtrhávali jim ho od huby ještě ve školce a teď dělaj machry. Já to taky moc neřeším. Uvidíme všechno praxí. Zase než aby plakal, tak mu ten dudlík dám, ať se třeba D. postaví na hlavu.
Není tady
Moje děti byly bez dudlíku oba, prostě ho nechtěly
.
Jenže závislost si vytvořily dětičky snadno jinou, taková flaška s čajem, to je něco, to se dá žužlat a ještě z toho teče dobrota 

- takže na uspání flaška s čajem(teda ne hned jako malý miminka, ale stejně se to musely odnaučovat jako kdyby byly zvyklý na dudlík) - si nevyberete 
Zdravím podzimňátka a hlásím, že okna v obýváku + balkon mám zmáknutý, ale jsem K.O. a to není nijak těžká práce - jsem fakt už na odstřel
. Malá tam teď sebou tak mele, že to vypadá, že chce vylézt ven pupíkem... 
Někde jsem četla, že až budete mít pocit, že byste klidně rodily i nosní dírkou, jen aby to už bylo venku, tak je ta správná chvíle na porod

Není tady

Ahojky 
Gall uzij si ten tyden tabornikovani a davej na vas pozor
Jeste ze mas tu chatku lusxusni ,protoze jsem si nejak nedovedla predstavit,jak bys vstavala z karimatky
Verusko mam pocit,ze jsme cetla uplne to same ,ale netusim kde to bylo ,kazdopadne na tom bude urcite kus pravdy
Holky tak jsem si porad myslela ,ze vlastne ani tak moc na manzelovi u porodu netrvam ,nez mi dnes oznamil ,ze asi v zari bude hodne jezdit za praci i pres noc a k porodu to mozna nestihne
.. ted teprve mi doslo jak moc bych ho tam chtela ,achjo a do haje! 
Není tady
Veruska72 napsal(a):
až budete mít pocit, že byste klidně rodily i nosní dírkou, jen aby to už bylo venku, tak je ta správná chvíle na porod
![]()
Tak to si píšu do deníčku

Není tady

Luci me pali zaha snad po kazdem jidle i piti
a taky hlavne v noci.To mi nejvic pomaha si hodne podestlat pod hlavou ,jinka popijim mliko ,to taky docela zabira a co vim ,tak se v tehu smi myslim Rennie ,ale ja si zatim nic nekupovala .. v lekarne by ti urcite poradily 
Není tady

Def to se uvidi jak bude poslusna ,musi pockat az dorazi podepsana pujcka a vychytat to ,kdyz bude tatka doma
Hlavne ,kdyz mi to manza rikal a zacal vetou "ja te teda nechci znervoznovat ,vis" tak me chytly poradny nervy
Ale je fakt ze to nema cenu resit dopredu ... snad to nejak dobre vyjde a i kdyz tam nahodou nebude ,tak at hlavne je malicka v poradku
... ale fakt by me to teda mrzelo jak nic ...
Není tady
Hezké ráno, tak lenošíme, nejvíc se to líbí asi psíkovi, Adélka ta řádí a už vím, jak to vypadá, když se vyboulí bříško-mívám ho parádně šišatý 
Holky, co jednoduchého byste udělali z cukety, ať nemusím dlouho něco chystat.
Zuzačko, to musela být nádhera, vypadá to tam úžasně, jako byste měli vše jen pro sebe a moc ti to sluší 
Defi, ať ti to u zubaře dopadne dobře 
Gall, všechny jsem zaúkolovala, hlavně manžu a lenošíme 
Věruš, ať se vše vyvíjí co nejlépe a jste brzy spolu holky 
Není tady
Zuzi - určitě na něj počká
koukám, že jí budeš pěkně cepovat už od malička
počkat na půjčku, počkat na tátu, počkat až dojím guláš

Není tady
No má Sofinka co dělat
, já si ale taky každou noc co jsem sama doma říkám co kdyby ...a zase když je V. doma a jdu v noci na záchod tak už se začíná budit jestli se něco neděje a nejedem 
Není tady

Gulas nejim ,pali me po nem zaha
Jak rikam,proste to nejak bude ,jestli nebude doma ,tak stejne budu nastehovana u nasich a nekoho tam proste sebou dotahnu
treba dedu
Ivus my ji jen krajime na kolecka a obalujeme jako rizky ,ale ja ji teda nemusim ani tak ani jinak ..
Luci uz ted se budi?Jeste nespechej ,casu dost 
Není tady
Ivuš, tak to se ptáš odborníka na cuketu. My jí strašně milujem a v období cukety jíme vlastně jenom jí. Dneska jí budeme mít plněnou mletým masem.
Ale děláme jí jako řízek, jako čínu, mami i jako vošouchy, ale ty mi přijdou strašně mastný, takže ty letos vynecháme. Je to strašně zdravé, takže nevyndavej ten peckovitej vnitřek, ten je na tom nejzdravější. Kdybys chtěla na něco z toho recept, dej vědět, ráda pomůžu.
Není tady
Tak nakonec udělám mozeček z cukety... hezký zbytek dne všem
Jdu se zase válet.
Není tady

Luci jestli ti jeste neprisla za cerven ,tak tam zavolej a necekej ,oni uz by to meli mit ted docela v poradku ,tak spis jestli se nekde neco neztratilo po ceste ... Ja ji dostala posledniho cervence.
Není tady
Luci27 napsal(a):
Stejně to hrozně uteklo
, jo a jinak mi ještě nepřišla nemocenská za červen tak už tam asi začnu volat nebo že by to bylo těma dovolenýma ?
Luci, mě ta nemocenská chodí strašně brzy, vždycky do 15 jí mám, ale za červen mi přišla asi až 22. A ještě Vám řeknu perličku, včera mi přišla nemocenská za červenec a na účtu jsem měla napsáno od 1.7. - 27.7., takže mi neproplatili 4 dny. Koukám na to jako péro, tak jsem tam dneska volala a oni mi řekli, že podle zákona je doktorka povinna vystavit lístek na peníze nejdřív 3 dny před skončením měsíce a pokud lístek vystaví dřív, tak se ty dny proplácejí až v dalším měsíci. Bohužel moje doktorka měla předtím dovolenou, takže mi vystavila lístek na peníze s datem 23.7., tudíž mi proplatili celý měsíc jen o ty tři dny míň, ale ty prej dostanu příští měsíc. Je to na hlavu posazený, já ty dovolený prostě nesnáším.
Není tady

Aliso me sestricka pokazde listek vystavi k poslednimu a driv jak toho posledniho to neposilam.Je jedno kdy jdu na kontrolu ,proste mi to pokazde pise k poslednimu ... ale o ty penize neprijdes ,jen proste prijdou priste ,takze dobry 
Není tady

Holky zere vas ted vic hmyz ,nez driv?Z toho vcerejsiho bodnuti me boli cely prso jeste ted a rano me kousla moucha ,ale fakt dost
kamkoliv prijdu ,tak jsem takovy svedsky stul pro vsechny komary a mouchy 
Není tady
Zuzi tak to teda nepozoruju, ale na mě to nikdy moc nešlo, když jsme ještě bydlely se ségrou tak ona chudák celá poštípaná a já nic
ale mám pocit že si mě nějak víc všímají psiska 
Není tady