6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi tak tchýně jo? u nás to vypadá že jí uvidím až po akci
Teda, to mi připomíná dvě věci ne který se cchi zeptat:
1) O vymyslel perfektní plán, že za dva týdny o víkendu (nmimochodem přesně na moje narozeniny) pojedem těch 200 km do Brna, on si vezme kolo a stráví den ježděním na kole s bráchou v Moravským krasu. Já si nevezmu nic a strávím den v Brně sama. Spát budeme na studentským bytě večer se nejspíš chlapci pěkně ožerou a v neděli pojedeme dom. Možná má dokonce v plánu jet tam už v pátek Zcela pomíjím fakt, že s jeho bráchou si nemám absolutně co říct (je s prominutím tak chytrej až je blbej) a že jeho slečnu jsem viděla jen jednou a měla jsem z ní šok, protože po půl hodině co jsme byly v jedný místnosti se začla chovat jako moje kopie .... takže - vidíte to taky jako super plán na konec 34tt, nebo jen já jsem taková ufňukaná důra?
2) Další věc je že O rodiče by mohli přijet jen v jeden termín, v půlce října, což budu 38tt. Mají to sem fakt daleko a jeho máma dělá na směny, takže to jinak nejde a my už k nim nevyrazíme, páč nechci rodit ve Zlíně. No a co to pro mě znamená - postarat se jim o zábavu, tj minimálně alespoň jeden výlet. Prostát půl dne u plotny, protože musí něco jíst. Přestěhovat se na matraci, páč lepší postel náleží jim (to oni tak nevidím to je moje úchylka) a hlavně to znamená ani minuta klidu, páč jak všichni víte, máme byt sice docela prostornej, ale bez jedinejch dveří (kromě do koupeny, ale tam je zas stěna z luxfer, takže tam člověk vidí alespoň obrys....
Jsem prudič když jsem řekla, že bych to jako radši oželela?
Není tady
Def neboj ,mam to stejne ,jak se stavam neohrabanejsi a unavenejsi nez driv ,tak si taky vic "vymrcuju" a myslim ze je to v poradku.Nevidim duvod ,proc by mel manzel byt nekde na becce a ja sedet doma ,kdyz za chvili rodim a mel by na me taky davat trochu pozor,ne Ted o vikendu mu volal odpoledne kamarad ,ze zapiji dite ten samy vecer!Pritom kdyz byla jeho slecna tehotna ,tak ho nikam nepustila uz od // na testu a to myslim uplne doslova ,co kdyby se ji udelalo zle ,nebo tak neco To me totalne dozralo ,ze by nad tim jenom uvazoval ,odjet si pryc a ja jako nic???Az toho kamarada potkam ,tak mu to pekne vytmavim Ja bych to samo nehrotila tak jako ona slecna ,ale odsud ,posud
Mimochodem jak to vypada ,kdyz se nekdo zacne chovat jako tvoje kopie
S tema rodicema bych se mozna zkusila spis domluvit na pozdeji ,treba az budete po porodu spolu vsichni trochu sziti .. vzdyt tam stejne jedete vy na vylet kolem vanoc ne???
On to clovek vidi trochu jinak ,jak to tehotenstvi postupuje ,ze viz . ja s tim focenim ... objednavala jsme to ve 30tt to jsem si pripadala tak pekne a stacilo par tydnu a kilo navic a mlatila jsem se do hlavy
Není tady
Luluc jak to vypada s tebou?Co ta prudici nalada ,je to lepsi ,nebo se to "zvrtlo" v porod Ukaz se jo
Není tady
Zuzi - další varianta s rodičema je ta, že přijedou co nejdřív po porodu i s babičkou což mi přijde ještě větší fantas než tohle do Vánoc to holt nepočká...kdyby alespoň bylo kam je uložit
Jo a s tou kopií, oni (jako pár) jsou takový nemastný, neslaný, ona víceméně dělá co mu na očích vidí, necekne i kdyby jí šlapal po hlavě (což on nedělá, to jen vykresluju její pasiviotu a podřízenost) a když viděla že já O. třebas občas řeknu "si to podej sám", "o tyom ani neuvažuj" "nejsii nějakej drzej" (to zas jen pro vykreslení situace ) tak z toho vbyla úplně štajf a h¨ned to po mě začla opakovat a zkoušet kam až může zajít no komedie
Není tady
Hm ,tak to taky neni idealni ... a takhle ti to podali oni ,ze to jako specha ,tahle navsteva?
Ja jsem mozna staromodni ,ale vylozene se tesim na sestinedeli a to ,ze budeme sami a nikoho sem nepustim.Myslim ,ze je to dulezite a silne pochybuju ,ze bych mela naladu na navstevy ,jeste nejake povinne.I kdyz jsem byla u nasich po dobu sestrina sestinedeli ,tak ona tam ma nahore svoje pokoje ,videla jsem ji ty prvni tydny maximalne kdyz slezla na obed ,jinak byla s malickou stale tam a vsichni doma to hodne respektovali
Tak s tou holkou bych asi taky moc nevydrzela ... miluju kdyz ma nekdo vlastni nazor
Není tady
Dobré ráno, Hrozinko tak držím palce, ať to zmákenete rychle a ve zdraví oba dva - nebo vlastně všichni tři .
Def s těma návštěvama to je na palici, ale zase kdybys rodila ve Zlíně - třeba bysme se v té porodnici potkaly ...né je mi jasné, že lepší rodit v místě bydliště. Já taky budu muset v půli října oželet neteřiny promoce, ač jsem se na ně hrozně těšila a jsem na ni hrozně moc pyšná, ale než rodit v Ostravě, to si tu slávu raději odpustím.
Zuzi a k té vaší účetní (to se snad ani účetní nazvat nedá)...asi bych udělala minimálně to, že bych zavolala šéfovi a vylíčila mu všechny ty tvoje hovory a provolané peníze na sociálku a problémy s tou krávou a požádala ho, aby jí "domluvil". Chápu, že ji budeš asi ještě potřebovat, ale odeslat a vyplnit potřebné formuláře patří k její pracovní náplni a pokud si neplní povinnosti, nemá tam co dělat
Není tady
Píše Hrozinka: Ahoj, zatím se nic moc neděje. V půl pátý mi praskla voda, na vyšetření nějaký stahy byly, jsem na 2 cm. Vojtík by měl mít asi 3.1 Kg. Zdravím všechny podzimňátka.
Není tady
Zdeni ahoj
no tak bohuzel ani tohle neni reseni moje vedouci si na ucetni stezovala jemu osobne ,pri nedavne navsteve ,vse mu vylicila i trable moji spolupracovnice a jedine odpovedi ktere se ji dostalo bylo ,ze si musi uvedomit ,jak velka je to firma ,kolik zamestancu a ze proste nestihaji Takze kdyz se nedovolas prava ani na "nejvyssim" postu ,tak uz je to opravdu jen na zalobu
Není tady
Def napis ji prosim za nas vsechny podzimnatka ,ze moc drzime pesti ,at je to rychle a Vojtika ma brzy u sebe
Není tady
No tak to je fakt na houby, když se pomoci nedovoláš. Žaloba sice je řešení, ale zase chápu, že pokud by ses tam po mateřské chtěla vrátit, že by tě asi s otevřenou náričí nevítali. Sakra, to je situace na palici
Def díky za zprávu.
Není tady
Holky ja se rano vzbudila s tak pitomou myslenkou napadlo ,me ze stale nevim kolik mala asi vazi a ze to ani nikdo nezjistuje a kdyz byla Janicka s Tobiaskem na monitorech ,tak ji prave podle toho premerovani zjistili ,ze placenta uz neni nic moc a ze musi maly ven ... a jak by to jako zjistili u me ,bez toho odhadu vahy?
K tomu jede manzel uz pristi stredu a ctvrtek na to Slovensko a i kdyz si rikam nejak bude ,tak mi to na klidu nepridava ...
Není tady
Zdeni ja se tam asi uz nebudu moct vratit ,protoze stavime uplne jinde a po nastehovani bych stejne hledala misto jinde takze o to mi tak nejde ... ale taky to neni zadna legrace nekoho zalovat .. jak to dopadne ,co to bude obnaset a hlavne stat???
S tou promoci by me to asi taky mrzelo ... nekdy to nejde skloubit vsechno dohromady ,ze
Není tady
Zuzi - no taky si to představuju podobně a ne že mi tady bude chrchlat deset lidí na 50 metrech čtverečních určitě se bude chtíét přijet podívat moje rodina, z toho mám taky hrůzu, ale u těch se alespoň můžu bránit. Jenže zkuste říct něco tchýni, že
jo a s tím názor,em, to je přesně ono
deni - no rpávě, já už se psychicky připravila na svojí porodnici a jinam se mi teda vážně nechce
Holky, kdybyste viděly jak jdu vymóděná k doktorovi už se na mě nevejde žádná mikina (kromě O. - ale tu nosím jen pro doma), takže jsem na sebe narvala O. košili, mám jí zavázanou pod prsama, prostě hit tohohle léta no nic, musím zmizet na vlak, tak pa
Není tady
Zuzi a kdy jdeš příště na kontrolu? Až tam půjdeš, tak se zeptej na to vážení. Mně děti taky nikdy "nevážil", jen naposledy měřil hlavičky a ty jsou v normně, tak si říkám, že snad je všechno jak má být. Já si myslím, že jsou určitě i jiné metody, než vážení, jak poznat, že mimi je malé, nebo něco jiného...Neboj všechno bude v pořádku
Není tady
Def tak hodne stesti na kontrole a to s tim oblecenim po O. zacinas nejak brzy ja nosim jeho hadry az ted ,ale jinak jak mi pokleslo brisko ,tak mi ze vsech trik a tilek leze spodem ,no fakt taky hit Uplne jsme si vzpomela na ten dil ,jak Rachel z Pratel prenasela ,pamatujes?
Tak pa
Není tady
Ahoj holky, tak pár dnů se sem člověk nepodívá a jedno miminko na světě a další na cestě.
No vypadá to, že teď to půjde jako po másle. Je sranda jak Verče vyhrožovali a malej se drží hezky až do konce.
Jinak Zuzi, oni to třeba zjišťujou, vidí to a jen ti to třeba neříkají, protože je to v pořádku. Ale chápu tvoje plašení, já k němu asi za chvilku taky dojdu. Teď jsem ve fázi strach z porodu, že to nepřežiju. Nevím jestli to byla ranní myšlenka nebo noční sen, ale každopádně, jak už jsem přestala chodit do práce, začínám přemýšlet o pitomostech.
Není tady
Zdeni hlavicku se pokousel merit minule ,ale pry je tak hrozne moc dole ,ze uz ji skoro nevidi ... to co zmeril odpovidalo +3 dny memu metriku ...
Tak pupecnik?No dobre ,uz jsem v klidu
Není tady
Zuzi, tak pokud se tam nechceš vrátit, tak bych se o nějaké té žalobě minimálně zmínila šéfovi do telefonu - ne svojí vedoucí, ale přímo šéfovi...že pokud nesjedná nápravu, uvažuješ o tom, že se budeš bránit právní cestou. Však on nemusí vědět, že to třeba nehodlaš udělat, ale třeba ho to aspoň trochu nastartuje k nějaké činnosti. Co to je za odpověď, že je to velká firma???? Má si vzít takové lidi, aby zvládli ukočírovat i velkou firmu a né nějakou babu, která nestíhá ....jéžiš bych ji zakousla, babu jednu
Není tady
Hanu ahoj
jj ty nocni myslenky jsou nejlepsi Mne se bohuzel taky vybavuji vsechny ty horrorove porody o kterych jsem za posledni dobu slysela a ktery si pro tebe lidi nechavaji na dobu co jsi tehotna Ale pak si zase pripominam treba sestriny porody ,jaka to byla rychlovka a ty hezke slohovky tady na BB
Není tady
Tak já měla minule hlavičky malinko menší, ale to se tak nějak předpokládá u těch dvojčat, takže jsem taky v klidu.
Jinak já zatím nosím pouze manželovu mikinu na venek, ale zato nemám vůbec žádné podzimní věci na ten svůj "batoh"
Není tady
Zdeni mluvis uplne jako moje mamka vcera Chtela bych byt trochu raznejsi a mit chut to resit ... No po porodu bud budu mit vic chute ,nebo budu tak nastvana ,ze uz se nebudu na nic ohlizet ..
Není tady