29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41
Zuzi: super, že je všechno v pořádku no já nevím, jak si to představuje tchýně, ale já si myslím, že když se zatím nic neděje tak do termínu vydržíme a nejspíš budu i přenášet. Asi jak se jí pořá vyptávaj tak pak prudí mě, a každej mi teď říká, že už se určitě těším až bude malej venku, ale mě je teď dobře teda krom včerejška, tak ať se tam klíďo ještě ty 3 týdny dopejká
sám si řekne kdy bude chtít ven
holky čím nahradit krupičku nevím snad tou strouhankou nebo bych zkusila hrubou mouku ta je tomu nejblíž, ale fakt nevím
Není tady
Luci ono na to fakt neni uz co rict
Luli ahoj a diky
Ja to foceni objednavala pred vic jak mesicem a to jsme se citila hezky a fajn ,ted jsem mela sto chuti to odvolat ,ufunena verlyba
ale jsem rada ,ze jsme tam sli ,snad se aspon jedna dve fotky povedly
Jinak uz mam vyhlidnutou fotografku tady v meste ,co foti fakt krasne a i ceny ma hezke ,tak potom s malickou
Mimochodem Terezka byla taky jeden z favoritu ,ale neprosla mi hned na zacatku ...
Hrozi taky mi to kazdy rika ,uz aby byla venku ,co ? Ale ja si taky myslim,ze z nejakeho duvodu to trva tak dlouho jak to trva a neda se to uspechat ,tak at tam je ,jeste aspon chvili Jinak kdyz je mi fajn ,tak bych taky nespechala ,ale jak me boli (cim dal casteji) cely clovek ,tak uz se tak trochu tesim
hlavne to rezani pod prsama je uz docela nesnesitelny nekdy
skoro to ani neustava ,jen je to nekdy vic ,nekdy min ...
Není tady
ahoj,
jsem zpět.
zuzi - tys mi dala, celou dobuz jsem uvažovala, jestli ti mám zavolat, jestli se něco neděje
Tak hurá, že je vše ok, ještě přeci jen by to pár dní chtělo, aby si u tebe Sofinka pobyla
K té sociálce - to je normálně na žalobu ke Štrasburskýmu soudu! A pokud jde o tu vaši účetní - to je prostě kráva nebeská, nemám slov Stěžovala bych si u vedoucí, případně - kdybych jako jo chtěla bejt hnusná - tak bych asi prubla nějakou právnickou poradnu na webu. když on už je člověk z toho unavenej, viď
na zácpu - měla jsme ji te´d párkrát a pomáhá kombinace švestkovýho kompotu a za chvíli na to jogurt s 3 lžičkama lněnýho semínka. To lněný semínko se pak ke konci bere i jako podpora k porodu, tak jen bacha, aby to nespustilo porod dřív. Ale myslím, že ne. Má to spíš mít účinek, který usnadní celý porod, než že ho uspíší.
Cuketový recept - hmmm, asi to taky prubnu
Moje dnešní kontrola: CTG v pohodě, slabounká kontrakce, ale prej spíš nic. Pak mě dr vyšetřila, protože v pátek na poradně bude místo ní záskok (zas ta stará nemožná baba!!!). To jsem byla ráda. Nicméně nález: o malinko víc než na jeden celý prst, všechno hodně prosáklé a změklé, ale hrdlo furt zachovalý jakmile jsem slezla z kozy, tak kontrakce jako hrom, škoda, že už jsem neměla pásy
Ale dr mi prohmátla břicho a potvrdila to. Podle ní je tam znát posun, tak aspoň něco.
Takže jdu ještě v pátek do poradny a pak se mám hned objednat do porodky, říct, že je KP, aby mne nejpozději do 9.9. vyšetřili a provedli další CTG. Strašně moc bych si přál, aby se to mezitím rozjelo samo...
Jinak jsme dostala trochu vynadáno, že furt jezdím autem sama na vyšetření (mám to přes půl hodiny jízdy). A V. se prej má "přitulit"
Jo a ty moje nevolnosti přesně odpovídaj tlaku hlavičky na žaludek - úleva žádná neexistuje, jen porodit
tak to je vše...
Není tady
Very nee ,ja se citim uplne v pohode ,zadny porod v brzke dobe
Teda to je smula ,snad ta babizna bude uz mit ruku aspon citlivou Je to stejne naprd ,kdyz te vysetruje pokazdy nekdo jiny .. mam za sebou tri monitory a tri doktory .. kdyby si ty zpravy aspon po sobe poradne cetli ,co ...
Jinak posun u tebe teda je tak to je dobre
Hele a s tim jezdenim to bych asi taky radeji neriskovala ,i kdyz jsi ostrilena ridicka
S tim pritulenim ,to mi doufam nikdo nedoporruci ,mam z toho skoro trauma
rozhodne se na zadny tuleni nechystam ,pokud nebudu prenaset aspon tyden ... jediny tuleni ,co ted po dlooooouhe dobe bylo ,bylo kdyz mi musel manza delat "puschapku"
na tom foceni ,je mi to blby ,ale je to tak
Není tady
prosim tě, jak ti dělal pushupku?
Ti podpíral kozatajstvo? Mi připomíná takový ty vtipy, jak se polsky řekne to a to. někde jsem slyšela podprsenka... nepamatuju si to celý, ale končilo to : "pre ochable kozatajstvo"
Tím nechci nic naznačit, myslím, že spíš řešíš lentilkovou velikost, viď
Není tady
Jinak jsem usoudila, že se prckovi ještě nechci ven, protože tu od nás na něj nečeká ještě žádná hračka. Od maminy už něco jo, ale my furt nic. Tak jsem mazala do jendoho krámu a narazila jsem na doslova "uchvancancující" hračku: Křemílek ve velikosti asi 20 cm a hraje! A pak ještě takovou žmoulací žabičku, která nepatrně chrastí
Tak třeba už se mu bude chtít mezi nás
Není tady
Very presne tak ,spis nez podpiral je proste zakryval ,ale na to by mu stacily i dva prsty
Proste takhle hezky jsme se uz dlouho nepotulili
Jsem ted tak vybusna ,ze staci aby se o me otrel a uz je zle
V duchu se mu za to omlouvam a slibuju dopredu uplne eroticke orgie
Není tady
Tak to my taky nemame zadne hracky ,jen takovou cinkajici vecicku na kocarek objednanou ,ale uz skoro tri tydny a stale nic .. teda na me fakt vsichni kaslou doufam,ze dorazi nekdy na jare
Mluvici Kremilek a Vochomurka muzou vypadat fakt hezky
Ja si pujcim od kamaradky ten kolotoc nad postylku a uvidim jestli neco dostaneme ..
Není tady
až budete shánět inspiraci pro české plyšové hračky a maňásky... : www.mubrno.cz (třeba vibrující Muf, hrací Vochomůrka, sedačka ve tvaru Krtečkova auta apod.)
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Very presne tak ,spis nez podpiral je proste zakryval ,ale na to by mu stacily i dva prsty
![]()
Proste takhle hezky jsme se uz dlouho nepotulili
Jsem ted tak vybusna ,ze staci aby se o me otrel a uz je zle
V duchu se mu za to omlouvam a slibuju dopredu uplne eroticke orgie
má se na co těšit
Není tady
Ty jsou paradni treba sedacka ve tvaru maxipsa Fika
Achjo musim na nadobi a mam tu horu pradla ale to asi nedam ... Tak se zatim loucim ,ahoj Very
Není tady
Tak berušky moje kulatý a první maminky,
až dokecáte 1000 příspěvků, tak máte založenou 18. tajně jsem si sama sebe tipovala, že juniora porodím během 17, ale pokud se dnes v noci "nepohne zem" /a tím zcela výjimečně nemyslím na sex /, tak se asi dokulím s vámi do té 18 .dumbom: Každopádně aspoň Veruska72 a Snažilenka nám tu s tím zahýbaly. Tak v 18 už to bude svištět
Btw. - kdyby se někdo chtěl po mém porodu ujmout nástěnky a třeba měl nějaké nápady na vylepšení, dejte vědět, ráda předám. Stejnak ji určitě budu chtít předat, až se bdueme přesouvat do maminek
Není tady
Není tady
Veran, tak aspoň , že už se to někam posunulo a už tě pošle do porodnice třeba si to prcek do té doby rozmyslí sám.
My máme příští týden odstávku teplé vody, to jsem teda nadšená
Není tady
ahojky
Zuzi řemeslníci naběhnout v pátek tak jsem zvědavá jak jim to půjde od ruky. A gratujulu ke kontrole
Def jojo, sice dělám jiné právo ale nějaké základy mám ještě ze všeho teda aspoň doufám
Verann tak uvidíš třeba se to hne a za chvíli bude další podzimňátko. Držím ti palce
Není tady
Ahojky,
zdravím po náročném prudícím dnu Nálada beze změny, mám chuť někoho seřvat a na někom si to vylít, aby se mi ulevilo
Po ruce je jen manžel, prudí mě a chudák ani neví, vším... snažím se nevyjíždět, protože vím, že za to nikdo jiný než hormony nemůže... Chjo, já dneska bulila i že mě zabolela kostrč, tak bezvadně jsem sebe sama politovala, že se mi snad i na minutu ulevilo
Jinak mi ta náladička připomněla, že přesně takhle prudící jsem byla den předtím, než jsem porodila Anulis. Tak že by něco?
Zítra mě čeká poradna v porodce, další záležitost, která mě jisto-jistě srazí náladu "do kolen"
Zuzi, paráda, že se Sofince daří dobře
Všem ostatním taky gratulace ke ko
Zuzan, nanuka jsem měla, nějak to na mě nezabírá, ale byl dobrej
Hrozi, tchýně je fakt dobrá Tak ať hodí recept, jak to zařídit, aby se rodilo na její přání
Jdu se vyřádit k žehlícímu prknu, spát se mi nechce a jen tak nic nedělat nevydržím, jsem fakt napružená, že mě to nutí k aktivitě
Není tady
ahoj Luci,
já mám dnes taky den blbec, ale bohužel vlastní blbostí tak jsem napruzená jen sama na sebe. Na zítra držím palce ať tam neskejsneš půl dne. A nebo aby si tě tam rovnou nenechali
Není tady
Ahojky holky kdepak jste nedospalky?
Tak hlásím, že už to asi bude, dneska v půl páté ráno mi praskla voda, za chvíli vyrážíme do porodnice, bolesti zatím žádné. Držte nám pěsti ať je to všechno v pořádku a porod rychlý (i když to si nemyslím, nemám zatím žádné stahy)
Není tady
Dobré ráno tak koukám, že bude další podzimňátko
hrozi přeji Ti kraťoučký a bezproblémový porod
Všem ostatním co včera měly kontroly tak gratulace! To čekání je nejhorši
Já si včera dovezla 3 igelitky mini oblečků na malou od kamarádky takže až na nějaké zbytky garderóbu máme
Upravil(a) kattyynka (3. 9. 2009 7:05)
Není tady
Krásné ráno
Hrozinko, jupíííí, další podzimňátko si dalo říct
Ať se porod rychle rozjede, je pohodový a pokud možno bezbolestný a hlavně ať jsi Ty i miminečko v pořádku a mooooc se těšíme na zprávu o narození a pak na fota a vyprávění
Jejda, až mě to zase dojímá, že se rodí
Není tady
HROZI ježíš - to jako fakt?
no tomu se ale říká předbíhání
tě holky roztrhnou
tak držím palce ať to jde co nejlíp a dej nám vědět (ne že bych se bála, že asi tohle ještě přečteš
)
Bože bože - chtěla jsem něco dopsat k tomu včerejšku, ale tohle mě teda dost vykolejilo Beze srandy
já jsem měla pořád pocit, že času dost, času dost, Veran je přece o moc přede mnou, termín mám za dlouho
a ono tohole
áchich, já se si vážně začnu nějak připravovat
fíha
Veran - fajn že na monitoru bylo alespoň něco jestli už taky nejsi na cestě, tak držím palčáky, ať se to hned na začátku 18ky rozjede samo
Zuzi - zvážila bych podání žaloby pro zanedbání nebo něco takovýho. Mít tak takovou Mařenu musí být utrpení pro spoustu lidí, však jste docela dost velká firma, ne? Nebo třebas obeslat prodejny s nějakou peticí, rčitě si ti, co byly na nemocenský vzpomenou, že taky moc nefungovala
Zkus se zeptat Gall jak by se postupovalo
Gall - tak jupí, budu tě občas využívat
Není tady
Dobre rano
Tak mi skoro zaskocila snidane Hrozinko drz se ,myslim na tebe a doufam,ze budes mit prcka brzy u sebe
a at to co nejmin boli
To se mi fakt nezda mozny ,ze se tu jako rodi Holky ja se bojim
Ze by to nejak spustila ta doterna tchyne ???
Není tady
Def vis ,me se ted absolutne nechce na to myslet a neco resit je to blby ,ale nemam na to naladu
Jenze je fakt ,ze s tou osobou budu neustale neco potrebovat resit i nadale ,kvuli pridavkum atd .. porad nejake papiry ,pak uz to budu muset nejak poresit ... nebo si proste pokazde udelat vylet do Prahy a stat nad ni tak dlouho nez to vyresi
Není tady
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41