29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi pamatuj na synovečka. Zepředu i zezadu to máš moc krásný
tak žádné chmurné myšlenky, čekáš vytoužené miminko tak se raduj. O víkend bude hezky neboj. a bude z tebe moc pěkná svatebčanka
Zuzi oni mají podmínku že to musíte ověřit v jeden den? jestli ne tak je jedno jestli jdete spolu nebo každý sám. Ale radši ho tam dotáhni ať to máte vyřízené.
já volám třikrát hurááá, přišly mi pytle jdu balit
Není tady
To ano ,uredni hodiny jsou ve stredu a v patek ... takze zitra to musime poresit,ale nevim jestli si manzel najde cas s tim zase dojet do OL.. Ja jsem dneska takova negativistka
Nemas neco veseleho po ruce ?
Není tady
Gall zacinam mit pocit,ze tady si kazdy spravuje naladu vakuovacima pytlema jestli bych si jich nemela taky ze par objednat
asi je na tom vakuovani neco ohromne uklidnujiciho a povznasejiciho
Jo a synovecek mi rekl,ze to mam krasny i na teplaky vcera vecer takze myslim ,ze je to kecka ukecana
Není tady
Já bych řekla že ti to prostě sluší ve všem určitě nekecá
zkus notáře, ten ověřuvuje každý den. ale připlatíš si 6 kč z podpis kvůli DPH. Ta matrika je docela drsná.
uvidíš až se budete stěhovat do baráčku jak se ti pytle budou hodit
Není tady
Tak to jsem myslela ,ze se plati i vic .. to zas neni takova hruza ..
Tak to stehovani je docela v nedohlednu ,takze pytle zatim kupovat nebudu ale napad bych mela uschovat na pozdeji
No a synovecek bych rekla, zacina ted objevovat lidske telo porad chodi a rika ,ty mas prsicka a tady mas zadek atd
Jo a jak jsme se bavily nedavno o te erekci u malych chlapecku ,tak ten druhy synovecek ani nemuze byt na zahradce bez plavek ,protoze hned ma pindika v rukach a uz si hraje
je s tim uplne neskutecnej
Není tady
to jsou ty mýty o tom jak se notáři topí v penězích
za jeden podpis 36 Kč víc ani ťuk
pytle se fakt hodí. na peřiny, zimní popř. letní oblečení atd. fakt je využiješ.
synoveček musí být kouzelnej, počkej taky nás to čeká
Není tady
Zuzi - nic moc veselejšího nemám jen to žýe nevím kam dřív skočit a asi si z toho dám na chvilku volno a půjdu se projít na poštu
jenžýe se mi zas motá hlava, tak bych s sebou nechtěla někde seknout
a že jdu zítra k tý zubní hygienistce, tak na mě můůžeš dělat kiš kiš
Není tady
Ahojky holky
tak dneska jsem sbalila tašku do porodnice, ale jen napůl kamarádka mi objednala z přírodní kosmetiky sadu na vyzkoušení pro Vojtíka a sadu k porodu pro mě, ale bude to až 22. takže dřív se rodit určitě nebude
Nožky mi otékaj už teď každý den, asi to bude tím jak nemám tolik pohybu a jak se blížím k porodu, ale není to nic hroznýho.
Jinak very: přesně tak jak tu někdo psal - moje ségra měla při začátku porodu taky běhavku, tak jestli už se něco nezačíná chystat.
Luluc: tak jak dopadla kontrola?
Není tady
Tak jsem zpět z kontroly, Adélka v pořádku, ale já musím hodně ležet neb se mi zkrátil čípek na 26 mm, minule 30 mm. Taky to bolestivé stáhnutí, co občas mám se mu moc nezdálo. Tak si musím vymyslet činnosti vsedě, vleže. Doufám, že to bude dobrý a minimálně do 34tt to dotáhnem
Není tady
Veranna napsal(a):
Jinak v noci opět poslíci, tentokrát i do zad a pak se k tomu přidal průjem - mám pocit, že se opičím po Věrušce
Ale pak jsem usnula a opakovalo se to zase až ráno, ale myslím, že se nic neděje, že jen tak "provokuje"
Ahoj Verannko,
no jestli se chceš opičit pořádně, tak doufám, že máš taky bříško těsně nad kolenama(kámoška mi dnes řekla, že konečně je pod těma kozama pořádně vidět a že je to krásnej míček), pocit, že se každou chvilku rozpůlíš (šílená bolest stydkých kostí) a v noci každou hodinu lítáš na wc(čůrat).
Pak vítej v klubu
Dneska na kontrole - CTG ukázkové, až mi připadalo, že si snad chce doktor ten papír s grafem zasklít a pověsit na zeď jako obrázek, jak ho chválil .
Kdyby mi radši řekl, KDY porodím, že...
Vyšetření bylo jen zevním pohmatem, hlavička je připravená na porod, je zapasovaná dole, vše je prý připravený, ale přesto mi při odchodu řekl, že další CTG je v pondělí 17.8. a že se ještě URČITĚ UVIDÍME. Tak jsem mu řekla, že mě to sice štve, ale že přijdu .
Tajně doufám, že Lucinku setřesu do týdne - ale ovlivním to jen těžko.
Za chvíli jdu na dlouhou procházku, večer znásilním přítele(jak jinak nazvat sex před porodem , i když popravdě řečeno přítele fakt přemlouvat nemusím), předtím polknu víno a zítra jedu
Jo a zapomněla jsem, že mi maminka dávala teď babskou radu: zametat, zametat, zametat!!!!
Prej se to tam nějak rozhejbe nebo co a porod je tu - tak to mám smůlu, službu v bytovce mám až příští tejden - že bych šla zametat silnici??? No, to budou cesty čisťounký, jak alabastr
Upravil(a) Veruska72 (13. 8. 2009 16:02)
Není tady
Ahojky těhulky,
poradna ok, zkontrolovala mě dr, která se stará v ordinaci o těhule a pak mě ještě přišel zkontrolovat i můj gyndr, který mě má v péči mimo těhu, proklepli mi i záda, radši ještě jednou poslali moč do laborky a zítra mám volat na výsledky. dr říkal, že mu to přijde jak ledvin. kamínek, který se nakonec prodral sám... no hlavně že už to je fuč
Ivuško, tak ty koukej odpočívat, čípek se Ti fakt zkrátil hodně Ať dáte aspoň ten 36tt a ne 34tt
Hrozi, taška sbalená, no to je fajn Vždyť už máš metřík skoro ve finále
Gall, ty jo, tak to je dobrodrůžo Jsem zvědavá na vyprávění, jak sis to jako těhule užila. Hlavně teplý spacák a opatruj se tam
Def, ta jedeš, jeden nápad za druhým a práce habakuk
Zuzi, co to slyším, ty a pesimista? nee, vyřešíte podpisy a zase bude veselo A s tou svatbou - sluší Ti vše, jsi těhule jak z magazínu, tak se nestresuj a šaty určitě užiješ, bude krásně
Není tady
Ahoj Věruško,
já mám břicho sestouplý už někdy od 35 tt, pěkně tlačí dole zadečkem na dno, až to ěnkdy řeže, takže mě pobolívá "podvozek", ale na wc chodím v noci zatím jen tak 3-4x.
Stejnak jsem šťastná, že jsme to dotáhla takhle daleko a raději bych ještě alespoň týden nebo dva vydržela Nikam se nehrnu, jen ať se pořádně "dopeče", vždyť podle MS je o týden mladší.
Jinak jsem slyšela, že prej "zaručeným" vypuzovačem je mytí oken, příp. jízda na kole. První je v poho, druhý bych si nelajzla...
Jinak mi je dneska trochu šoufl, aby taky ne, pracuju od 6 od rána a jsem úplně vycucaná... Tlačí mě břicho
Ještě 2 strany a jdu se natáhnout, dneska to je teda hustý...
Luluc - tak hurá, že je lépe a že to snad fakt byl jen ten kamínek (i když vím, že dokáže teda šílený bolesti)
Není tady
Věruš, ty už jsi vážně horká favoritka
Verann, tak dej aspoň pauzu, natáhni se, ať si prcek odpočine, pak to dokončíš A metřík máš tedy nastavený podle toho utz ve 13tt? Podle ms to nehraje roli, ale ten utz rozhoduje
No na kolo před porodem bych taky nesedla
Není tady
Ahoj holky.
My máme dneska za sebou velký UTZ, tak maličký je OK, váží 1500g a má se čile k světu. Přibrala jsem od minulé návštěvy jen kilo, takže mám 10kg nahoře. Akorát tedy není hlavičkou dole, ale nahoře, tedy KP. Paní doktorka k tomu nic neřekla, tudíž mám za to, že má ještě dost času na přetočení. Nevíte náhodou, kdy by se měl ten náš Boleček přetočit?
Tak jsme zajeli k našim pro ty pidivěcičky a za chvíli začnu prát, myslím tak za 14 dnů, až nastoupím mateřskou, tu nastupuju 31.8.
Holky, ani jedna z variant na rozproudění porodu se mi moc nelíbí. Na kolo bych asi nesedla a okna včera umyl přítel. Takže já jsem bez práce.
Zuzi - my máme svatbu až 5.9., tak jsem zvědavá, do čeho se vejdu, abych se zkrášlila a byla hezkou těhulí. No ještě uvidíme.
Není tady
Luci, tak to je fajn. Já jsem byla docela klidná, protože kdyby něco nebylo, tak by mi to doktorka určitě řekla. No nic, Boleček má teď svojí kopací hodinu, tak si půjdu sednout, aby na to měl klid.
Není tady
Tak jsem tip ťop stihla poštu (Fooli - vidíš to?
), byla tam přžede mnou slečna a nekecám, ta odesílala tak dvacet balíků
od velkejch až po nejmenší
sem myslela, že mě klepne
jkdyž se vyhnu důchodcům čekajícím na prachy tak tohle
Všem moc gratuluju ke kontrolám my jdem v úterý, ale žádný novinky neočekávám, takže klasika a hlavně nenatáčet
Veran - jak zvládáš celodenní sezení? A jakou máš pracovní židli? já se teď chystám na novou, dostanu jí k narozkám a chci nějakou fakt profi, protože teď mě hrozně všechno bolí z toho sezení, už okolo poledne mám sto chutí vzít si práci na notes a zalehnout na gauč
Není tady
Gratuluju všem ke kontrolám
Luluc, jojo hodně a taky je to prý tou operací, že je víc zkrácený, ale hrdlo naštěstí uzavřený. Tak jsem zrušila všechny akce a budu odpočívat a za týden uvidíme.
Není tady
Def - dlouhe sezeni uz zvladam hur, musim castejs cvicit. Zidli mam profi, vysoka operka, polohovaci, z casti houpaci, ergonomicka, jinac stridam s velkym micem. Dneska jsem to ale asi fakt prehnala, tech stran bylo nakonec pomalu 9, jdu se natahnout.
Luluc - podle UTZ z 13 tt jsem asi o 4-5 dmi pozadu nez metrik, ten jede podle posledniho utz.prijde mi divny, ze termin porodu stanovuji podle toho 1. Utz, myslela jsem, ze u KP zalezi na velikosti...
Ališ - gratuluji ke kontrole a vitej do klubu s KP. Neboj, treba se Bolecek pretoci. Verusce se taky mala pretocila nekdy v 36+0. Mne tedy cvrcek ne a uz se asi neotoci, ten zafecek je uzky, takze snadno zapadne do porodnich cest.mne rikali, ze kdyz se neotoci do 36. Tydne,ze pak ta sance rapidne klesa, ale je spousta holek, kterym se mimco otocilo jeste pozdeji. jen se nesmi moc zapasnout prdkou dole.
Není tady
Luluc gratuluju ke kontrole Tak jestli te takhle potrapil miniaturni kaminek ,no tak to potes
ale slysela jsem ,ze je to vazne bolest hrozna a ted asi jeste v tehotenstvi se to musi snaset i hur
Tak hlavne at je uz pryc
Jinak dekuju ,ale jako ze zurnalu si fakt nepripadam ale ten ranni splin uz docela presel
Hrozinko ahoj ty uz mas sbaleno
kurnik bych taky mela neco sbalit .. na tu kosmetiku se chystam ale az tak za 14 dni az dorazi dalsi socialni injekce ...
Verusko kam tak pospichas ? Ze by s kazdym dalsim ditetem to bylo delsi a delsi a tim padem se clovek porodu nemohl dockat?Sestra mi rikala ,ze ji teda prislo horsi cekat na tento v poradi druhy porod ,ze uz clovek vi ,do ceho jde a chce to mit za sebou.. ja jsem mela za to ,ze je horsi ten prvni ,ze nevis do ceho jdes .. no poznam to zahy
Tak jsem zvedava ,jak tvoje vyvolavaci metody zaberou a s tim zametanim je na tom asi dost pravdy ,protoze me po nem brutalne tvrdne bricho, mam teda zakazano od manzela ho brat do ruky (to koste
)
Ivusko tak se moc opatruj ,zadny uklizeni ,nebo snad umyvani oken ,urcite to protahnete hezky ,jen at se Adelka hezky dopece a nikam nespecha
Aliso tady se udelalo docela hezky ,tak asi ty saty nakonec obliknu a mamca si dnes koupila paradni tapky na nozky ,takze se na ten den zabavuji
jeee to mam radost
No holky ja si na hezky zaver dne poridila jedno prso vetsi ,nez druhe a to doslova Pichla me totiz vosa kdyz jsem si hovela na zahradce ,pali to jako prase
Malicka z toho dostala skytavku ,ale uz to trochu splasklo .. dnes asi nebyl muj den
ale zitra se snad povede lip .. rano jdem na ty podpisy ,pak se smlouvou do mesta ,odpoledne na dozinkovou ,hlavne manza se tesi ,ja to grilovane a opekane ted fakt kvuli paleni zahy nemuzu a v sobotu na tu svatbu ,nabity kulturni program
Není tady
Zuzi - ty máš dneska vážně pech ale alespoň ti to trochu vynahradily ty botky, ne?
Jinak my jdem na grilovačku v sobotu, bude celodenní párty, dopoledne plážovej volejbal a odpolko a navečer prasátko, mňam (jinak teda maso vážně moc nejím, al ejdnou za rok, takhle čuníka na grilu - to alespoň ochutnám
Tak ať se zítra daří a mysli na mě ve dvě až se budu potit na zubařským křesle
Není tady
Def ty boticky jsou skvely ja po nich pokukovala uz driv a kdyz mamka neprotestuje a pujci ,tak super
no mas nabity program poradne tak si ho uzij
A k zubari drzim pesticky at je vse v poradku a neboli to!
Není tady