|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ahojte letňata
sorry že vám sem lezu, ale já se na vás šla juknout, kdy už budete konečně komplet, abych vám mohla popřát
protože jsem to nestíhala nějak registrovat, jak jste rodily ty vaše broučky a berušky 
no a trochu jsem to tady přelítla a chtěla jsem jen napsat janěbas, že mi kamarádka říkala, že nadměrné pití těch kojících čajů je kontraproduktivní - takže na to bacha a pouze 2 denně ... ještě bych zkusila na podporu kojení ta homeo ... jestli jsi toho vyznavač
... jdu se podívat, jak se to jmenuje ... Ricinus Communis 5 CH (pozor na ten název, 15 CH se stejným názvem zastavuje laktaci) ... no a přeju moc štěstí a hlavně to nehrotit (dobrá rada, co? taky jsem byla na prášky, aby bylo mlíka dost ... a zatím teda klepu, je) jenže ono někdo si to prostě protrpí no 
mějte se všechny moc hezky, pohlaďte ty Vaše poklady a pá v mámách 
Není tady
Jani-Filik aspon 1x denne taky zapomene pri kojeni dychat, on totiz hrozne hlta. Tak ho nadzvednu, poklepam po zadickach a pokracujeme dal. Tobik teda krasne roste. Taky se mi nekdy Filda odtahuje od prsu a pritom hleda, ja si myslim, ze hlad nema, ze chce jen zmoulat prso, ale otravuje ho, ze mu tam porad neco tece, ale uz nema hlad, dudlik ale moc nemusi, jen vyjimecne. No fakt nevim, nebo obcas pri tom taky tlaci...tezko rict pravy duvod...
Angel-plodovka by odtikala porad dal. Mne lupla plodovka v porodce nez sem vlezla do sprchy, ale snad jen 2dcl, tak sem si ani nebyla jista. Dr si taky nebyl jisty, tak mi ji praskli, ale zase nic nevyteklo, asi sem ji tam moc uz nemela. V tehu se mi stavalo, ze po curani, kdyz sem vstala, tak jeste neco malo obcas vyteklo, asi jak je ten mocak/mocove cesty stlaceny delohou.
Keksi-na satek neni nikdy pozde. Moc doporucuju. Ja v nem nosim Filika aspon pul dne a uz sem si zvykla. Ani ho neprendavam do postylky po usnuti. On je totiz nosici miminko a pri kontaktu s pevnou podlozkou se okamzite probudi. Takze mi to za to nestoji, abych ho rusila ve spanku. Tak si spinka i 4 hodiny v kusu pres den.
Mam ted novy postreh, od te doby, co je prita doma, tak se mi v noci dela vic mlika, uz 2 noci po sobe sem musela odstrikat, jak sem je mela po kojeni natekle. Takze psychika dela taky hodne, prece jen sem klidnejsi, ze si ho da treba na 2 hodinky do satku, ja si odpocinu, nacerpam novych sil a je mi zase lip.
Zitra jedeme na Moravu, svatebni den se blizi, toz nejak to dopadne.
Není tady
Pauli tož to už uteče do svatby
, hlavně si to pořádně užijte, žádné stresy ,já bych;) se klidně vdávala znova
jinak jsem hodila na rajče další fotky
Žanet já jsem dnes dala taky fenyklový čajík, ani ne tak kvůi prdíkům, ale ráno byl Tobík děsně zpocený - já se klepala zimou- a tak jsem mu dala, aby nebyl dehydratovaný, ale moc toho nevypil asi jen 15 ml
Není tady
Jani Tobík je krásnej. Takovej malej tvoreček 
Pauli držím palce ať se vám svatba vydaří podle vašich plánů a nikdo vám jí nekazí. A i kdyby tak si jí zkazit nenechte 
Není tady
jojo Paulí, tak to bude asi ono.... takže klídek... dovařila sem brokolicovou polívku, po ní se zaprášilo, teď budu dělat kuře a kaši a k tomu asi salátek z okurky a rajčat....do toho peru, ale píchá mě v podbřišku, jako by mě tam někdo řezal ne pravidelně, občas.... at fest mi tvrdne břicho, tak třeba už to bude brzy 
Jinak Tinuška je doma, to asi víte a dala na eb super fotky malýho, je to album 34
hihi
Teď mi píše kámoška, že její brácha dostal infarkt.... ty jo a to mu letos bude 40
a ona je těhu.. snad se jí z toho stresu nic nestane....
Není tady
Koukám novej chlíveček.Tak kolik ještě těhulek?
Tak dneska malej kničí a kničí už se nevěděla co sním tak sem Nellynce vyndala z kočárku panenku dala jí tam Tadýse tak ho vozila doma a byli oba spokojeni
viz foto na webu 
Není tady
Holky, v kolikátým týdnu se chodí na ty kyčle? Já už si to nepamatuju a já se zapoměla zeptat dr. a nevim na kdy se objednat. Díky za info
Není tady
Jani-krasny fotecky, teda ta motorka je prdacka
By ses vdavala znovu? Je kolem toho tolik starosti, ze ja uz teda ne e..
Zann-Tadysek vypada spokojene 
Není tady
Ahojky,hlásím návrat z monitoru.Byla jsem ráno a ve 13 hod.znovu.Naštěstí se Štěpánek umoudřil a znovu jdeme v pátek.Čeká mě i kontrola,tak snad už se to trošku hne kupředu.
Není tady
Klea napsal(a):
Holky, v kolikátým týdnu se chodí na ty kyčle? Já už si to nepamatuju a já se zapoměla zeptat dr. a nevim na kdy se objednat. Díky za info
U nás se dělají kontroly 3, v porodnici v 6 týdnech a ve 3 měsících.
Není tady
ahoj zeny,
diky moc za privitani 
tak my jdeme ve dvou tydnech, v sesti a ve trech mesicich, co jsem tak koukla do toho zvaciho papiru, co nam dali pri propousteni na detskem oddeleni v porodce
jinak na webu jsou fotecky - album cislo 34 
nestiham docitat, tak se omlouvam, je to docela cvrkot, jeste ze jsme na ty dva dvy 
Libu a co KTG? dobre? Stepanek to mel vzdycky spis kolem a i pres tech 160 
Bubu, gratuluji
Angi, diky za "propagaci"
..drzim palce, at to mas taky rychle za sebou 
Upravil(a) Tinuška (11. 8. 2009 16:14)
Není tady
Tak teď jsem se koukala na nějaké fotky, něco Vám pošlu:
Poznáte která je která??? Na první je Miška ve třech měsících, na druhé je Simča teď nedávno... 
Tinuško - nádherné fotečky!!! Malý je fakt kouzelný!!!

Není tady
Tinuš,právě že lítám jenom na KTG monitor.Taky to má většinou kolem 160 a když se pohne,tak mu to vyletí ještě výš.Jsem tam snad každý druhý den.Zátěžovej test i Dopler je OK.Asi jim nedochází,že stresujou mě a tím pádem i malýho.Vždycky tam jdu s tím,jestli všechno bude OK nebo mám jet rovnou s taškou jako minulý týden.No v pátek pro jistotu pojedu sbalená.
Už aby to bylo všechno za mnou.
Jinak tvůj Štěpánek je úžasnej!:supr:Moooc krásný fotečky.
Není tady
Tinusko-vitaj doma
Stepanek je roztomily, ma poradnyho kohouta 
Zanet-teda holky jsou si hodne podobne
Libu-to mas teda litacku s tema monitorama, ale zase lepsi, kdyz to sledujou.
Není tady
Hele já Vám musim povědět, jaká sem dohazovačka... ať se taky torchu rozptýlíte...
ve čtvrtek se u Štěpy rodičů grilovalo, tedy my sme grilovali a pozvali sme kamarády... tak nějak už maj všichni děti mno a byla tam moje nej kamarádka Evka - ta jak mi na fotkách ochmatává bříško a pak jeden náš kámoš, motorkář, docela hezkej, mladej... mno tak se pilo, jedlo, kecalo... a kluci pak hopsali do bazénu a byla sranda...a on Vám furt čučel na Evku... a ona to vůbec neregistroavala!!! Je asi 3 měsíce bez chlapa, taková zhrzená, nešťastná, vychrtlá a přesvědčená, že sou všichni putomci a že s enechce seznamovat a že je tlustá a kdo by jí chtěl..no znáte to........ mno nic.
Tak sem jí říkala, že na ní čuměl jestli se jí líbí a ona že jo
tak sem zakročila, muj mladej zase sondoval u něj, dal mu číslo a dnesm, před chvilkou, šli na véééču..... tak sem jak na trní, co z toho bude
bych mohla psát knížky....doufám, že to vyjde, on neni špatnej kluk, je trochu nevylítanej, sešroubovanej, sem tam nějaká ta jizva (jezdil kros
) a má silničku, tak se snad nezabije.....a snad bude rád, Eva je hodná holka...občas 
Ok... tak sem se vykecala
a jdu hodit sprchu
Není tady
Ahoj dievcata zdravim po dlhej dobe. Tak uz sme oddnes doma, uz mam aj mliecko, snazim sa kojit, aj ked mam pocit, ze maly toho vela nevypije.... a ked tak len jedno prso a do 10-15 min je hotovy....
z jedneho prsa som dnes odstriekala 30 ml, tak neviem ci je to vela, ci malo.... nemate skusenost?
a este jedna vec, moci 5 dnove babatko do kazdej plienky???? mam pocit, ze obcas plienka ocurana nie je.... 
....a zacina dalsia vlna pochybnosti.... teraz uz babatkovskych....
slohovku skoro slubujem....
Není tady
Ahoj letňata!
Tak Karolinku od minulého úterka trápí bříško
Ještě v úterý dopoledne se za mnou stavila kamarádka a řešily jsme prdíky, že je to super, že malou netrápí a ejhle, od večera to začalo
Nejhorší to je večer, pláče někdy i 2,3 hoďky v kuse no a někdy i přes den po jídle. Zkouším různé rady, Sab, Baby Calm ... vždycky si myslím, že už konečně něco zabralo a za chvíli jí to zase trápí. Zítra jedu do Polska pro ty probiotické kapky, prý tam vyjdou kolem 200 Kč (u nás jsou za 600
) tak uvidíme, jestli zaberou.
Tinuš, vítejte doma a zpět na bbnetu 
Keksi, dneska mi kamarádka říkala, že ty probiotické kapky účinkují až po delší době.
Angel, tak jak je? Ze mě v den porodu ráno odteklo trochu plodovky, jela jsem do porodky, zkontrovali to a plodovka to byla, ale jen nějaká přední. Odpoledne mi Dr. píchl plodovku a to byla teda nálož
Žanet, fotky jsem tipovala přesně opačně
Fakt jsou holky jak přes kopírák 
Bubu, vítej doma
Používáš jednorázovky nebo látkovky? Na jednorázovce to čůrání poznáš až po delší době, když se vyčůrá vícekrát.
Jdu zkouknout fotečky vašich ratolestí.
Upravil(a) Darina (11. 8. 2009 22:59)
Není tady
Ahoj kočky, omlouvám se že vám se lezu, ale vy to určitě máte zmáknutý, kde bych našla takový ten kalendář, kde se zjistí jaký se vám narodí pohláví? je to tam podle věku a měsíce početí, víte co myslím?
Není tady
Ahoj lulu, já mám odkaz na ten čínský: http://www.emimino.cz/pages/story/887
Není tady
Tinuš Štěpánek je krásnej
Žanet holky jsou jako vejce vejci 
Bubu vítej, na 5 den 30 je dost, to já se na 30 nadřu z jednoho prsu doted málokdy, taky jsem měla strach, když byla plína suchá a pak mě uklidnilo to, že další vážila přes půlkila, jak byla pročůraná
Není tady
dobré ráno 
bubu myslím že odstříkat 30 je dost, ale v porodnici mi řákali nějakej ten den po porodu, že by měl vypít tu 30 nejmémě 
holky někdo tu psal o těch slznejch kanálcích ... já jenom že malej má jedno očičko pořád zalepený .. teda jen trochu .. ale oproti druhému je to znát. ...
jdu k dr. až v úterý, tak se na to musím zeptat .. ach jo doufám, že nás to mine..
Není tady
Tobík měl taky zalepené očička, už na jip jsme kapali ophtalmoseptonex na střídačku s tobrexem - atb v kapkách a po 4 dnech se to spravilo
Není tady