|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj holky, azalko, doufám, že se ti to brzo spraví, já to měla jen asi 3 dny a od té doby už snad budu mít klid, asi jsem to chytla v začátku a měla štěstí..
nevíte jak je to se sportem v 6nedělí? sportovaly jste/sportujete? myslím tenis konkrétně, sice mě ještě spodek trochu pobolívá, při delší chůzi a tak cítím jakoby tlak na stydkou kost, ale jinak myslím, že jsem ok, chci se zeptat, jestli se má opravdu dodržovat absence sportů v 6nedělí kvůli hojení poranění nebo jestli je možné něco dělat..
Není tady
Jani u nás ještě žádný pravidelný intervaly nejsou .. když je teplo tak chce častěji a tak , takže ti moc nepomůžu.
hele a když mu po chvíli dáš zase z prsu tak baští ? nebo pořád odstrkuje ?
Není tady
Azi jak kdy, ale ty intervaly jsou třeba 10 nebo 15 min- pije, odstrčí, zteká se, usne na10 min , vzbudí se s brekem hladový
Není tady
tak u nás t je tak, že pihe 10 minut už nechce ale za hodinu by chlastal zase... a jindy je přisátej 20 minut a pak mám 2,5-3 hodinky klid.... ach joooo
Musíme bojovat no....dnes sem oběhala pojišťovnu, socku na porodný a byla sem se ukázat v práci... pak ryhcle nákup a šup domu, akorát sme to stihli a začal ječet že má žížu
cumlal zase jenn 0 minut a teď kouká...
Asi pljdu obalit ty řízky co muj furt chce....
Není tady
Libu vítej zpět doma ....
přesun se bude konat určitě co nejdříve ... Lusinka mi pošle podklady a hned jak budu mít chvilku tak přesunu nástěnku. Musím to zvládnout do pondělí, od úterý jsou u žezla podzimnátka .... ve středu nastupujeme do práce a to nato už pak nebudu mít čas ... takže slibuji že nejdéle po víkendu se přesouváme ...
Angel 

fotečky
Upravil(a) Pavlík2697 (26. 8. 2009 21:04)
Není tady
zdravím Vás po náročném dni 
- máme za sebou kontrolu kyčlí a jsem kapku zmatená z toho. Prý je vše v pořádku, jen pravá strana trošku tužší což prý nic neznamená. Ukázala jak masírovat a na bříšku cvičit nožkama, říkala že je to dobrý na prdíky a pak že na noc preventivně jednu plínu na široko. No a ve zprávě je, že nám ty masáže a tak nařídila, mě ale nic takovýho neřekla. Nevim, dr. nic moc, nejmíň 30 miminek za hodku a půl. Dávat to budu, abych nic nezanedbala, ale nejsem si tak úplně jistá jestli je to nutný.
hoj Pavlíku,
já už ti nástěnku posílala včera. Že by nedošla??
dneska sme byli v Mercury, tak sem si hned zašla na ledovou čokoládu jako sme byli spolu. Mňam
Na přesun už se těším.
Jani a nedošel na vás taky ten vzpur? U nás to trvalo 4 dny, jedla by pořád, brečela skoro nespala, neviděla sem důvod proč beká ani dudana nechtěla. Vždycky usnula na chvíli a pak na novo. A od prsu se taky odtahovala. Taky se tím veškerý zajetý intervaly rozházely, ale pak se to zas vrátilo do starých kolejí. Jinak nevim.
mno už nevim co ste tu písali
akorát sem si všimla, že Dey udělala Diance pěknej metřík
a Angel, ŠTěpánek je krásnej 
Není tady
jinak včera večer jsem svou chybou způsobila berušce strašný bolení
jak já si to vyčítala. Grilovalo se a H.mamča naložila maso do jinýho koření než obvykle, bylo trošku ostřejší a mě samotnou po tom nebylo ok a malá večer tak brečela a bolelo jí bříško, takhle usedavě sem jí plakat ještě neslyšela, naštěstí sme jí dali masáž, teplou plínu na bříško a unosili a za hodinu to bylo dobrý. Ale praštila bych se...
jdu hajat dokud malinká spinká, zítra se snad dočkám klidnýho dne a nebudeme někde trajdat, občas potřebuju svůj klid doma
papa 
Není tady
tak všem přeji dobrou noc
jo a v maminkách máte založený nový chlíveček, takže se můžete přesunout
!!! LETNÍ SLUNÍČKA 2009 !!!
aby ste to nemusely dlouho hledat 

a ted jdu honit komára 
Není tady
Ahoj Pavlíku a Letňátka,
gratulujeme ke všem miminkům, ať prospívají, a díky za předání žezla. 
Není tady