|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Klubko napsal(a):
Víte, holky co mě nejvíce mrzelo, nebo mrzí? Když ten chlap té druhé vypráví o mě. Jaká jsem, co dělám, co mám třeba za problémy atd. Tohle mi příjde divný, blbý. Nechápu, co má co říkat nějaké cizí ženské, že mám třeba nějaké zdravotní problémy atd. To mě hodně mrzelo, vadilo.
S tím nemá ta ženská mít co společného a nemá to co vědět. V tomhle ty chlapy občas
To mě také zajímalo, jak mě vlastně před ní popisoval.Nikdy jsem to z něho nevytahla.Až něco málo jsem se dověděla z toho emailu, co mě slečna přeposlala. Jen mě M řekl, že měl pocit, že ho nemám už ráda a že mě na něm nezáleží.Ale jak na to přišel, to nechápu, když se u nás doma vždy řešilo jen to, že mám pocit, že mě zanedbává a že jeho koníčky jsou víc než rodina atd.Pocit nelásky jsem měla už dlouho ale nejvíce jsem to poznala, když si s ní začal, to byl tak chladný až mě přehlížel. A sem tam sex a ještě jí to hlásil, že jsme spolu něco měli.A to se jí také nelíbilo, že proč teda se mnou spí, když mě nemiluje a ji ano. Mě tvrdil, že mě miluje a na ní mu ale moc záleží. A teť prej mě miluje a lituje toho, že se s ní kdy zapletl. No tak to jsou chlapi.Asi ví co mají komu říkat, aby jim to procházelo na obou stranách.
Není tady
Laureene, to je taky hláška dne
Neváží si toho, co mají a pak fňukají. Nevím, kdo přišel na to, že chlapi většinou uvažují racionálně 
Klubko, přesně tohle mi taky vadí...copak jí ten M asi napovídal..jak je to doma hrozné, jak má děsnou manželku, radši to nechci domýšlet
A nebo mě musel strašně chválit, že na mě tak žárlila 
Sisi, taky jsem citově " trpěla ", když to mezi nimi bylo, teď zpětně mi to nějak zapadá do sebe.
Není tady
Mě ani tak jak jsem zjistila nevadí, že probírali mě.Ale stráááášně mě pobuřuje, že řešil s ní, která nemá děti a neví co je to se o ně starat, našeho syna. Měl nějaký úraz, tak to s ní probíral, jestli za to můžu já a td..Bral si malého na výlety s ní, a hráli se na šťastnou rodinku, přez mého chlapečka.Vadí mě i ta představa, že se ho ta mrcha dotýkala a mluvila na něj!!Ať si mě tu za to kdo chce odsoudí, ale to pomyšlení, že by měla někdy vychovávat mé dítě je strašné.Sestra tohle řešila doma také.Její nynější přítel kvůli ní opustil syna a ženu, když byla na mateřské.A 4 roky to trvalo, než mohl se synem být i ve společnosti mé sestry. Jeho bývalá žena to prostě nemohla nijak v sobě překonat. Až teť to chápu, co se v ní odehrávalo.Mohl s malým kam chtěl, ale bez "tety".
Není tady
mada77 napsal(a):
Neváží si toho, co mají a pak fňukají. Nevím, kdo přišel na to, že chlapi většinou uvažují racionálně
Klubko, přesně tohle mi taky vadí...copak jí ten M asi napovídal..jak je to doma hrozné, jak má děsnou manželku, radši to nechci domýšletA nebo mě musel strašně chválit, že na mě tak žárlila
Sisi, taky jsem citově " trpěla ", když to mezi nimi bylo, teď zpětně mi to nějak zapadá do sebe.
Ahojky mado ... on Tě nemusel vyloženě "chválit" slovně ...ale musela vycítit, jak jsi pro něj důležitá a že to mezi vámi není jen formální .. měla pocit ohrožení - věděla, že jsi pro něj velmi důležitá.
Není tady
mada77 napsal(a):
Klubko, přesně tohle mi taky vadí...copak jí ten M asi napovídal..jak je to doma hrozné, jak má děsnou manželku, radši to nechci domýšletA nebo mě musel strašně chválit, že na mě tak žárlila
Přesně!!Když jsem M poslala k rodičům, stále mě tvrdil, že mě nechce stratit, že ho k tomu nemám nutit, že beze mě nemůže žít.Ale přesto mu nevadilo se s ní tahat dalších 5 měsíců?A za 14 dní, když jsem chtěla nějak rozumně domluvit výživné a majetek, tak asi dostal strach, že už to přepískl a že to myslím vážně, tak začal vyhrožovat. Najednou bylo jeho i to co je moje, výživné to jistě ale úplně minimální, protože on přece časem musí také založit novou rodinu, a to něco stojí a to jsem teda nestačila zírat. Z jeho lásky najednou jen vyhrožování. Ale alespoň vím, co od něj už můžu čekat. A to bylo řečí, jak on nikdy takový jao můj bývalý nebude. A chtěl mě to osolit ještě víc. Jako já bych byla ta, co měla poměr.
Upravil(a) sisina (24. 8. 2009 14:44)
Není tady
Amriano, asi máš pravdu, díky za ten postřeh 
Sisi, no já nevím, já prostě M věřím, že to unul v ten okamžik, co řekl. A myslím, že kdyby došlo na lámání chleba, tak by dodržel to, co řekl...
Není tady

sisina napsal(a):
Selima napsal(a):
A čo by si zaželala ako pomstu svojmu mužovi za to, že vám rozbíjal rodinu? Seba...?
No to jsi mě zaskočila.Je to neuvěřitelné, ale k němu necítím žádnou velkou zᚍ.Nějak mě to nejde, snad že ho miluji.Nepřeji jí to jako pomstu, jen aby si zažila to, o čem nemá ani tušení, jak bolí.Psala mě anonimy, vymýšlela si o mě pomluvy a snažila se mému M namluvit, že jsem mu já nevěrná atd. To jsou věci, které každá milenka nedělá.Manža se zamiloval a to vím že se ěpatně kočíruje.Měli si to řešit spolu ale ona do toho zatahla mě.A teprve to pro mě začalo být peklo.
Tak to je asi naozaj hardcore... ale stále, keby pán manžel mal lepší vkus(pri milenke myslím) , mohli ste tohto ostať (všetci) ušetrení.
Není tady

Klubko napsal(a):
Víte, holky co mě nejvíce mrzelo, nebo mrzí? Když ten chlap té druhé vypráví o mě. Jaká jsem, co dělám, co mám třeba za problémy atd. Tohle mi příjde divný, blbý. Nechápu, co má co říkat nějaké cizí ženské, že mám třeba nějaké zdravotní problémy atd. To mě hodně mrzelo, vadilo.
S tím nemá ta ženská mít co společného a nemá to co vědět. V tomhle ty chlapy občas
Tak toto by vadilo aj mne, viac ako fyzická nevera... pripadá mi to ako nejaká nelojálnosť. 
Upravil(a) Selima (24. 8. 2009 15:52)
Není tady
Sisinko, musí být těžké najít v sobě dost lásky k němu. Po tom všem. Ono na těch příbězích je vidět, že to je o těch mužích, ne o milenkách. Muž, který si najde takovouto společnici...to svědčí o jeho vkusu. A že dovolí, aby ubližovala, to je věc jeho pomatenosti, v horším případě karakteru.
Ale občas- když tu některé manželky napíši postup jak "vyřešily milenku"- tak se zdá, že ten vkus je jeho standartní
.
Mado, hlavně z něj zkus nevytahovat další infos (co říkal jí atp.), s tímhle ho odpálkuj- ať si to vyřeší s kamarády jaký je truhlík. A souhlas s Amri- cítila, že tě má v hlouby duše rád, co všechno máte společného a záviděla..

Není tady
Nharte, já z něj ani nic netahala, řekl mi to sám. Doma se o ní nebavíme, jen včera padlo pár slov díky jeho ICQ. Nečučela jsem mu přes rameno do PC, vybírali jsme novou sekačku a já si toho ani nevšimla, že se slečna přihlásila.
Je fakt, že tedy úroveň některých žen je dost otřesná 
Není tady
Tady je hlavně už spíš sranda a "sranda", vážně příjemných debat moc ne. 

Není tady
Tak jsem nakonec strávila velmi příjemné odpoledne
Vypadám prý moc dobře, ale nějak smutně a unaveně
Asi jsem moc průhledná 
Není tady
Dnes ráno M odcházel do práce se slovy: Mám tě moc rád
Je mi mnohem líp.
Není tady
mada77 napsal(a):
Dnes ráno M odcházel do práce se slovy: Mám tě moc rád
Je mi mnohem líp.
Tak se toho zkus držet... Jen tak lehce, vždycky si to plácnout místo nějaké blbé myšlenky.. Už jen pro toho mimíska, co čekáte, to stojí za to si držet dobrou náladu... 

Není tady
Díky Zuzi, snažím se
Dokonce jsem si dneska s prckem dáchla po obědě a cítím se ještě líp 
Není tady
Ahoj,
tak včerejší koncert byl úžasný, moc jsem si to užila
Po koncertě jsme jeli ještě na kafe a drbali. M si dal nějaké to pivko a trochu jsme to zas nakousli, ale nic konstruktivního jsem se nedozvěděla. Jen a to mě moc mrzí, že se mu se mnou o některých věcech těžko mluví, že ze mě vyzařuje nějaká vrozená (dominance???)- přísnost??? neuměl to pojmenovat. No já si myslím, že pokud spolu dva chtějí komunikovat, tak komunikují. Kdybych byla nepřístupá nějakým hovorům a se vším hned tak hotová, neřešila bych to. Jak člověk může na něčem zapracovat, když ten druhý mu neřekne, co mu na srdci leží??? A číst myšlenky vážně neumím. O slečně jen tak okrajově nebo spíš jen to, že tu situaci M spíš podcenil a nějak nedomyslel následky, myslím, že ho to mrzí.
Dneska jdu k holiči, tak doufám, že budu zas krááásná 
Není tady
Také se chystám na koncert, tak doufám, že to bude pěkné.
Ke kadeřnici bych se také měla obědnat, ale nikdy nevím, co si mám změnit na účesu, že nakonec zastřihnem konečky a jdu domů.Mám totiž dost dlouhé vlasy a má strach že když je ostříhám tak mě to bude mrzet.
Jak by to bylo snadné vše dát do pořádku ještě než se to vyhrotí, kdyby jsme byli všichni slušně ale na rovinu říct tomu druhému co si myslíme a co nám vadí nebo nás potěšilo.To by snad bylo ideální. Ale také si myslím, že spousta lidí neunese na svou osobu kritiku.
Upravil(a) sisina (28. 8. 2009 9:40)
Není tady
Sisi, já jsem docela vnímavý a citlivý tvor, ikdyž možná pro okolí ze mě vyzařuje taková nějaká " tvrdost", nepřístupnost, všichni si myslí, jak jsem stráášně silná osobnost. Ano jsem, když jsem tak nějak v pohodě. Když je malér, tak už si tak jistá v kramflecích nejsem a potřebuju trochu časový odstup, abych se na to mohla podívat s chladnou hlavou. Ano, kritika se neposlouchá dobře, přesto se snažím si z toho vždycky vzít něco pro sebe, na čem bych měla zapracovat. Lepší si vyposlechnout, co člověk dělá špatně než pak takový průser. Ale jak jsem tak nad tím přemýšlela, tak možná i kdybych se rozkrájela, tak té situaci bych nezabránila. M mi řekl, že to jeho " nedocenění" spíš vyplývá z jeho nitra a že na tom musí on sám zapracovat, aby to cítil jinak. Možná to byl pro něj jen snadný únik od reality, byla to náhoda, které se chopil. Myslím, že v tu chvíli moc nepřemýšlel, že až teď mu nějaké věci docházejí. Ráno když odcházel do práce mě přikryl peřinou, dal mi pusu..asi to mělo být vyjádření toho, že mě má rád a záleží mu na mě, ikdyž mi to slovně neříká 3x denně. Ještě pořád je to dost čerstvé a ty myšlenky a pocity se střídají strašně rychle.
Není tady
Tak to jsme dost podobné. Navenek vypadám silná, to si myslel i M, že s ním zametu.A sesypala jsem se jak hromádka neštěstí. Krytiku jsem dřív moc nebrala, ale nyní nad vším přemýšlím a snažím se věci dělat dobře a hlavně druhým neubližovat a také je nechci zneužívat.Jsem hodně samostatná, ale k životu potřebuju mít vedle sebe člověka, který mě miluje. Jinak strádám a jsem nespokojená. Ale potřebuju aby mě tu lásku dával najevo nějak hmatatelně, ne jen to, že spolu žijeme a sdílíme věci a děti. Např. kdyby mě tak M zakryl peřinou,tak bych z toho zážitku čerpala ještě nějakou dobu.Doma mě nějak tyto zdvořilé gesta chybí.Myslím si, že u nás by se to také stalo, třeba později ale určitě ano. Vím, že M se už dávno choval jako bez závazků a určitě k tomu měl svůj důvod. Prezentoval se všude téměř jako svobodný. Párkrát jsem se setkala s tím, že byli jeho známí překvapeni, že jsem jeho žena a že máme děti.
Není tady
Můj M po přiznání čekal, že ho sbalím a vyhodím. Ptala jsem se potom, jestli by to tak chtěl, že bych to vlastně vyřešila za něj. A on, že ne, že se toho bál, protože by to bylo ještě horší.
Dneska přijel brzy z práce, prý mě chtěl překvapit.
Sisi, to by mě asi hodně vadilo, kdyby můj muž vystupoval takhle jako ten tvůj 
Není tady
Zdravím po víkendu. Koupila jsem si od Šmolky: Jak zachránit manželství, tak si počtu. Normálně jsem se styděla, když jsem si to v knihkupectví kupovala
Víkend celkem v pohodě, v sobotu výlet, včera úklid a pak se M věnoval svému koníčku. Tak nějak se snažím udělat doma pohodu, sex funguje naprosto v pořádku, ale stejně je ve mě nějaké to ALE. Pokouším se to ALE neřešit a čekám jestli odezní.
Není tady
Já blb teď vlezla na slečny profil a tam nová hláška:oslovení, děkuji ti za to, že smím obdivovat, ctít a milovat právě tebe. Miluju tě. 
Tak nevím jestli slečna čeká, že až si to přečtu budu doma vyšilovat, ale každopádně mi z toho dobře není. Hm, zas houpačka 
Není tady
Ahoj mado ... no tak ted už víš, že na profil k té slečně už ne e - že Tě to zbytečně zneklidní a Ty potřebuješ být v klidu ..kvůli miminku i sobě. Je zbytečný nechat se takhle rozhodit. Jenže zase na druhou stranu chápu - člověku to nedá - je zvědavej a pak je to na
.
Podívej to, že slečna stále miluje a nebo má pocit, že miluje Tvého muže ... no rozumím Ti jaký to je .. je to něco proti čemu se bojuje velmi těžce a zakázat se to nedá. Ona má právo cítit co chce a bohužel si k tomu vybrala Tvého muže. Víš, myslím si, ona možná ty vzkazy neposílá ani tak Tobě ... řekla bych, že jí jsi fuk ..Ty vzkazy jsou psaný pro něj ..aby něco udělal .. aby se něco stalo ..třeba doufá že ho obměkčí k návratu . Ber to jako zoufalej pokus nešťastné holky
. A pokus se tam nechodit - kvůli sobě a miminku 
Upravil(a) Amriana (2. 9. 2009 20:42)
Není tady
Mado, snaž se nepátrat, i když ta zvědavost je hrozná. Však já to znám.
Ale - mnohokrát už tady nebo jinde padlo - VĚRNOST se nedá dokázat. Důvěřuj svému muži, užívej si tu pohodu, která teď je, neřeš zbytek, neřeš slečnu (jsou to její pocity a má na ně právo).
Co miminko? Holčička nebo chlapeček?
Zvládáš to opravdu skvěle, tak si tu úroveň udržuj. Jsi jednička. 
Není tady
Ženský, díky po podporu
Máte pravdu obě, lepší je tam nechodit, když včera to byla blbá náhoda, hledala jsem jednoho známého a skončilo to takhle
Jinak se snažím tam nechodit.
M důvěřuju a opravdu nic nenaznačuje tomu, že by mi neříkal pravdu. Dokonce tuhle jejich vztah okomentoval, že to bylo jak nepovedená bajka o oslu a vráně. On se choval jako osel a ona pořád krákala jak vrána
Víceméně je u nás klídek, ale k té duševní pohodě mi ještě kus cesty chybí. Ani nejde o to, že bych s užírala tím zda věřit nebo nevěřit, rozhodla jsem se věřit M a toho se držím a fakt nešmíruju. Spíš je to pořád o tom zkousnout a vyrovnat se s tím, že se to stalo.Nabuko- nevíme, asi to bude překvápko 
Není tady