Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 24. 8. 2009 11:31

mada77
♥♥-----

Re: Taky nevěra...

Já pořád nějak nemůžu zapomenout, když mi to manžel řekl, tak mi řekl, že slečna zná naší situaci, tak jsem se ptala, jaká je situace a on no že máme dítě a další čekáme a já na to jako co s tím... no že ho i přes to chce. To jsem vyvalila oči a nechápala jestli je ona tak zoufalá nebo zamilovaná a jestli on má zatmění mozku, že nechápe, co právě řekl...to je od ní nějaké milosrdenství, že ho chce v takové situaci???? A pak se strašně citlivě zajímalo o to, jak jsem to přijala a co jako já na to va

Není tady

#102 24. 8. 2009 11:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

laureene napsal(a):

Sisi, ony to nemůžou zažít. Protože takhle neuvažují, víš.
Sel, už zase musím reagovat na Tebe, Mado omlouvám se za off topic.
Já bych té ženě od svého M přála, aby byla opravdu šťastná. Aby poznala Lásku. Protože kdyby byla šťastná, ani by ji nenapadlo chovat se tak, že může "mít" všechno. To, všechno, by měla.
Svému M bych přála, aby našel sám sebe. Raději dříve, než později. I s ohledem na ty kolem něj. Ať už u toho budu nebo ne.
Sobě bych přála klid. A dostatek moudrosti být dobrou mámou. Lásku už jsem zažila. Před lety, se svým M. Ale už je to pryč.

Toto môžem podpísať... wink A láska - v tebe je podľa mňa lásky dosť, či už k mužovi, deťom, priateľom, bolížnym - ono sa vždy nájde niekto, kto rád prijem a opätuje. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#103 24. 8. 2009 11:54

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mada- zaříkala jsem se , že už nepolezu do "čerstvých vláken" abych si nepřipomínala  ten smutek a zklamání, kterým  podvedené holky procházejí. Jenže mi to nedá.
Při pročtení tvého vlákna  mám pocit, že vy dva s tvým partnerem máte šanci   se přehoupnout ZA.
Moc bych ti přála abys co nejdřív ( třebas na koncertě,na který se chystáš) zažila takový osvobozující pocit, že je to UŽ DOBRÉ. Že to kolem tebe má normální řád a souřadnice. Že zůstáváte  spolu protože chcete, ne že musíte, že ho máš ráda a on tebe taky. Že nějaká slečna je jen  dloubanec  od vosy, který se odhojil. Že zůstáváš  dobrovolně a že jsi sama sebou- ne nejakým  uměle programovaným  robotem, který se snaží něco zachraňovat ....  Ten pocit návratu lásky je hezký.  Možná chvílemi hezčí než  prvotní zamilování. Protože  zjistíš, že  jste spolu protože opravdu chcete. Že to co vás mělo rozdělit nebylo tak silné  aby vás to dočista polámalo.

Dokonce si myslím, že vztah může být i pevnější a intimnější. Otevřeli jste si komůrky, kam se jinak moc nekouká. 
Držím pěsti.

Není tady

#104 24. 8. 2009 11:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mada, poviem ti pravdu(ako ju vidím ja): Väčšinu mileniek nezaujíma nejaká abstraktná manželka, ak ju len nepoznajú osobne... A tehotenstvo by asi malo v prvom rade zaujímať otecka, nie milenku. On zrejme chcel vyjadriť, že u nej to je LÁÁÁÁÁŚKA,  keďjej nevadí ani to, že máte dieťa a čakáte druhé - ale ja by som na to nsestavila. Tieto veci proste fungujú asi trochu inak.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#105 24. 8. 2009 12:47

sisina
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

A čo by si zaželala ako pomstu svojmu mužovi za to, že vám rozbíjal rodinu? Seba...? wink

No to jsi mě zaskočila.Je to neuvěřitelné, ale k němu necítím žádnou velkou zᚍ.Nějak mě to nejde, snad že ho miluji.Nepřeji jí to jako pomstu, jen aby si zažila to, o čem nemá ani tušení, jak bolí.Psala mě anonimy, vymýšlela si o mě pomluvy a snažila se mému M namluvit, že jsem mu já nevěrná atd. To jsou věci, které každá milenka nedělá.Manža se zamiloval a to vím že se ěpatně kočíruje.Měli si to řešit spolu ale ona do toho zatahla mě.A teprve to pro mě začalo být peklo.

Není tady

#106 24. 8. 2009 13:02

sisina
♥♥♥♥---

mada77 napsal(a):

Já pořád nějak nemůžu zapomenout, když mi to manžel řekl, tak mi řekl, že slečna zná naší situaci, tak jsem se ptala, jaká je situace a on no že máme dítě a další čekáme a já na to jako co s tím... no že ho i přes to chce. To jsem vyvalila oči a nechápala jestli je ona tak zoufalá nebo zamilovaná a jestli on má zatmění mozku, že nechápe, co právě řekl...to je od ní nějaké milosrdenství, že ho chce v takové situaci???? A pak se strašně citlivě zajímalo o to, jak jsem to přijala a co jako já na to va

A teť jsi mě připomněla, že jsem se se slečnou potkala osobně a už mě chodily anonimní sms, že můj muž š.ká super kočku a jiné,nechutné větičky.V tu dobu to ještě zapíral a tvrdil mě, že je to blbost.Měl jít večer na nějakou akci a netušil, že půjdu také, něco mě prostě říkalo, běž tam, neříkej mu do předu, že malého bude hlídat babička a uvidíš jestli se tam kolem něj někdo bude motat.Jasně že tam byla, nalepená na něm, jen jsem se vzdálila.Tak jsem na ni vyhrkla, jestli je to ta slečna, kvůli které mě chodí smsky? A ona na mě, že to chápe, že jsem nešťastná, že je jen kamarádka, že ví o tom, že je ženatý, že jsme koupili to a to, že máme doma 3 děti...A ještě k tomu dodala, že se mnou nemůže žádná milenka soutěžit a že je ráda, že jsem si s ní promluvila.A také jen tak dodala," a Vy mě věříte že s Vašim mužem nespím?" Tak touto doplňující otázkou mě to bylo jasné.Dělala jsem že mě to nedošlo a doma jsem na M přitlačila a už to z něj lezlo.Jak se vlastně bavila tím, že jsem na dně, to je prostě až nemorální.Kdyby slušně odešla a nechala to na M.Ale takhle si se mnou povídat a ještě se potom vysmívat v emailech, jaká jsem chudera a jak si muže přitahuju násilím..Začala rozhlašovat, že jsem těhotná a proto prej nemůže M odejít.

Není tady

#107 24. 8. 2009 13:13

mada77
♥♥-----

Teda sisi, ta bvaše slečna je případ. To je normální psycho. Nedovedu si to představit se snížit k tomu ještě otravovat milencovu manželku usch No já jen čekám jestli slečna třeba za měsíc dva nebude zkoušet, že je těhotná, ikdyž mi M tvrdil, že mu říkala, že po nějakém potratu už mít děti nemůže, no ale když tak tady čtu, čeho jsou ženský všeho schopný, tak už se nějak nedivím ničemu.
Seli, máš pravdu, já jsem pro ní jen stín, nic hmatatelného. A to, že čekáme rodinu by především mělo zajímat M, to máš svatou pravdu.
Zuzi, díky za tvůj názor. Někdy mám plno optimismu a věřím, že všechno bude fajn, pak přijde nějaká emocionální krize a jsem ne na dně, ale pobrečím si, vykecám se tady a moc mi pomáhá si s vámi psát a dostat to ze sebe.
Dokonce jsem přemýšlela, že bych za čas tohle vlákno dala M přečíst, ale nevím jestli je to dobrý nápad.
Dnes má přijet kamarád, to je jak na potvoru, jak kdyby cítil, že se něco děje a já nevím, jak se před ním chovat, ale svěřovat se nechci a hrát si na šťastnou rodinku mi taky moc nejde. Prostě nevím, jak reagovat na otázky typu jak se máte atd...

Upravil(a) mada77 (24. 8. 2009 13:15)

Není tady

#108 24. 8. 2009 13:15

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

sisina napsal(a):

mada77 napsal(a):

A teť jsi mě připomněla, že jsem se se slečnou potkala osobně a už mě chodily anonimní sms, že můj muž š.ká super kočku a jiné,nechutné větičky.V tu dobu to ještě zapíral a tvrdil mě, že je to blbost.Měl jít večer na nějakou akci a netušil, že půjdu také, něco mě prostě říkalo, běž tam, neříkej mu do předu, že malého bude hlídat babička a uvidíš jestli se tam kolem něj někdo bude motat.Jasně že tam byla, nalepená na něm, jen jsem se vzdálila.Tak jsem na ni vyhrkla, jestli je to ta slečna, kvůli které mě chodí smsky? A ona na mě, že to chápe, že jsem nešťastná, že je jen kamarádka, že ví o tom, že je ženatý, že jsme koupili to a to, že máme doma 3 děti...A ještě k tomu dodala, že se mnou nemůže žádná milenka soutěžit a že je ráda, že jsem si s ní promluvila.A také jen tak dodala," a Vy mě věříte že s Vašim mužem nespím?" Tak touto doplňující otázkou mě to bylo jasné.Dělala jsem že mě to nedošlo a doma jsem na M přitlačila a už to z něj lezlo.Jak se vlastně bavila tím, že jsem na dně, to je prostě až nemorální.Kdyby slušně odešla a nechala to na M.Ale takhle si se mnou povídat a ještě se potom vysmívat v emailech, jaká jsem chudera a jak si muže přitahuju násilím..Začala rozhlašovat, že jsem těhotná a proto prej nemůže M odejít.

Sisina- to , co teď popisuješ, je právě to, co já do smrti smrťoucí nepochopím. Jak se může  jedna ženská k té druhé takhle chovat.  Protože to, co se týkalo  tvého muže a jí, se snažila přišupačit k tobě. 
Přesně jak to říkáš- kdyby to nechala na něm, ty bys nemusela mít ten hořký zážitek s NÍ. Mohla bys mít vcelku oprávněný dopal JEN na svého muže.
Mě podobným chováním  vlastně "naše" milenka paradoxně pomohla. Tím jak se nemožně chovala ( smsky v době, kdy věděla, že je muž doma, chování praštěné  14tky v době ,kdy jí bylo přes 45...) Vlastně ve mě utvrdila pocit, že toho mého  uháněla ona ( ne že by to nějak zvyšovalo jeho  morální kredit- neměl si dát říct, že jo...dumbom ). Pro mě bylo jednodušší mu odpustit úlet s takovou,než kdyby to bylo mistrné skrývání a tichá plachá láska.... stolt

Není tady

#109 24. 8. 2009 13:24

mada77
♥♥-----

Mě strašně dojalo, když mi M řekl, jak ona na mě strašně žárlí ( prý asi má proč ), jak jí vadí, že jezdíme na výlety, slavíme různá výročí, a dokonce, že se mnou jezdí na nákupy dumbom Tohle mi přijde prostě infantilní a ne  jednání dospělé ženy. To má nechat tahat těhotnou ženskou tašky s nákupem? lol Ona to s chlapama umí, je hezká, o tom žádná, umí asi hezky fňukat nad nepřízní osudu a života, jak ona to měla těžké, jak jí otec jejího dítěte bil atd... Přijde mi, že je to ten samolibý typ, co si mylsí, že si z ní sednou všichni na zadek. Já vůči ní nemám ani pozitivní ani negativní pocity, jen vím, že je naprosto myšlenkově odlišná než já. Žije v jiném světě, takový konzumní typ. Možná by to M s ní bavilo, ale nemyslím, že napořád.

Není tady

#110 24. 8. 2009 13:27

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

mada77 napsal(a):

Teda sisi, ta bvaše slečna je případ. To je normální psycho. Nedovedu si to představit se snížit k tomu ještě otravovat milencovu manželku usch No já jen čekám jestli slečna třeba za měsíc dva nebude zkoušet, že je těhotná, ikdyž mi M tvrdil, že mu říkala, že po nějakém potratu už mít děti nemůže, no ale když tak tady čtu, čeho jsou ženský všeho schopný, tak už se nějak nedivím ničemu.
Seli, máš pravdu, já jsem pro ní jen stín, nic hmatatelného. A to, že čekáme rodinu by především mělo zajímat M, to máš svatou pravdu.
Zuzi, díky za tvůj názor. Někdy mám plno optimismu a věřím, že všechno bude fajn, pak přijde nějaká emocionální krize a jsem ne na dně, ale pobrečím si, vykecám se tady a moc mi pomáhá si s vámi psát a dostat to ze sebe.
Dokonce jsem přemýšlela, že bych za čas tohle vlákno dala M přečíst, ale nevím jestli je to dobrý nápad.Dnes má přijet kamarád, to je jak na potvoru, jak kdyby cítil, že se něco děje a já nevím, jak se před ním chovat, ale svěřovat se nechci a hrát si na šťastnou rodinku mi taky moc nejde. Prostě nevím, jak reagovat na otázky typu jak se máte atd...

Mada- můj manžel ví, že si tu píšu. Dokonce ví, že s některými holkami "kamarádím".  Ale číst svoje niterné pocity bych mu nedala.  Je to "moje". Ono se mužským ani všechno stejně říct nedá... stolt  Občas mu přečtu nějaký "špek" odsud.- Třeba  jsem mu dávala  číst   kousky z vlákna holčiny, které její manžel přinesl  z jednorázové bokovky od Kauflandu domů syfilis... To bylo vidět, že se mu nelíbí... lol Ale  aby si četl všechny pochybnosti, strasti? Proč, jen ať si  přemýšlí sám jak moc  ublíži ( tedy pokud si bude chtít vzpomenout- u nás raději ať už je pohřbeno..stolt  Ono jim to není jedno, když procitnou..
Vzpomínám, že jsme byli  s manželem tehdy PO( a to už bylo pěkně dlouho tuším 1,5roku po- vlastně v době , kdy u nás byl už klid a pohoda)  v kině  na  Líbáš jako bůh . Já se smála jako blázen celý film, i v okamžicích kdy kino ještě mlčelo a můj muž byl chvílemi jak zařezaný.... Prostě si přehrával  situace na nás...

A až přijede kamarád? Nic neříkej.  Když se zeptá , tak bych řekla- co čekáš v takovémhle vedru od těhule?  Odpověď otázkou je taky odpověď.... stolt

Spíš bych si to odpoledne užívala  využívání manžovy péče o tebe... A´t se o tebe tvůj muž stará, nosí pitíčko... Však těhulky jsou "chráněné", ne? Tak si to užívej... stolt

Není tady

#111 24. 8. 2009 13:37

mada77
♥♥-----

Zuzi, já jsem tu nic strašného nepsala, abych se za to styděla a to, že mám houpačku moc dobře ví. Možná by mu to pomohlo vidět věci i víc z mé strany.
Manžel jezdí bohužel až večer, takže se musím opečovávat sama big_smile
Jinak syfl z Kauflandu jsem M taky četla stolt

Není tady

#112 24. 8. 2009 13:43

sisina
♥♥♥♥---

mada77 napsal(a):

Dokonce jsem přemýšlela, že bych za čas tohle vlákno dala M přečíst, ale nevím jestli je to dobrý nápad.
Dnes má přijet kamarád, to je jak na potvoru, jak kdyby cítil, že se něco děje a já nevím, jak se před ním chovat, ale svěřovat se nechci a hrát si na šťastnou rodinku mi taky moc nejde. Prostě nevím, jak reagovat na otázky typu jak se máte atd...

No já bych se spíše bála, aby to že nemůže mít děti nebyla finta a jejím otěhotněním se to pak vše nemotalo.Totiž ta naše slečna po mém M dítě chtěla, protože jí ho prej slíbil a on a stím počítala a těšila se.Tak začala tlačit na pilu, že místo aby můj M řekl,že s ní spát nebude, protože dítě nechce, tak jí namluvil, že užívá nějaké léky a měly by dítě postižené.A to vím od něj, tak asi už byl opravdu pod velkým tlakem, že mě i toto svěřil.

Není tady

#113 24. 8. 2009 13:44

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

mada77 napsal(a):

Zuzi, já jsem tu nic strašného nepsala, abych se za to styděla a to, že mám houpačku moc dobře ví. Možná by mu to pomohlo vidět věci i víc z mé strany.

Ne, ne- to já nemyslím, že bys  psala nějaké horory!
Ale víš, už moje babička mi říkala- buď trochu "tajná" - svoje. Nemusí ti každý vidět pod peřinu.... Něco na tom je.  Některé věci je snad líp  vyšplechtit dobré kamarádce , než manželovi-byť chápavému....  Můj by byl asi paf,kdybych mu chtěla nějak přibližovat svoje  emoce. Ale já jsem spíš "tvrďák"....

A s odpolednem? Tak ať nosí pitíčka kamarád... stolt

Není tady

#114 24. 8. 2009 13:51

mada77
♥♥-----

No podle M slov on děti má a žádné další nechce a na to prý je moc opatrný, ikdyž mu tvrdila, že nemůže ona. No tak snad to tak skutečně je.
Zuzi, já jsem taky spíš takový tvrďák, s ničím se moc nepářu, ale jestli jsou to těhu hormony či co, pořád s tím koketuju, že mu to přečíst dám. Není tu nic, co by nebyla pravda a je to lepší řešení než to probírat donekonečna s ním. Měl by čas si to v  klidu přechroupat a popřemýšlet

Není tady

#115 24. 8. 2009 13:53

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Mado, až půjdeš na koncert, tak si tam klidně zabul, když se ti bude chtít. Lepší,než to tlačit v sobě.
Taky jsem byla na koncertě, ještě v zimě a to jsme řvala jako blázen, před nacpaným sálem a bylo mi to fuk:)
Ad milenky a vzkazy... To mě zase občas sms nebo telefonátem obštastní sestra bývalého. Jaká jsem pro něj byla vždy zhouba a jaká jsem strašná atd. No i tací lidé jsou...
Madi, drž se.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#116 24. 8. 2009 13:54

sisina
♥♥♥♥---

mada77 napsal(a):

Mě strašně dojalo, když mi M řekl, jak ona na mě strašně žárlí ( prý asi má proč ), jak jí vadí, že jezdíme na výlety, slavíme různá výročí, a dokonce, že se mnou jezdí na nákupy dumbom Tohle mi přijde prostě infantilní a ne  jednání dospělé ženy. To má nechat tahat těhotnou ženskou tašky s nákupem? lol Ona to s chlapama umí, je hezká, o tom žádná, umí asi hezky fňukat nad nepřízní osudu a života, jak ona to měla těžké, jak jí otec jejího dítěte bil atd... Přijde mi, že je to ten samolibý typ, co si mylsí, že si z ní sednou všichni na zadek. Já vůči ní nemám ani pozitivní ani negativní pocity, jen vím, že je naprosto myšlenkově odlišná než já. Žije v jiném světě, takový konzumní typ. Možná by to M s ní bavilo, ale nemyslím, že napořád.

Asi trefil tvůj M na stejnou potvůrku jako ten můj.Také mu vyčítala, že se mnou tráví hodně času. Jakto, že chodí spávat každý večer domů a nepřespí u ní.Že spolu sportujeme, že chodím na solárko(prej to dělám na schvál, abych se mu líbila) Někdy jsem si myslela, že se zbláznil, že si začal s takovou nánou, je jí 25 ale už by mohla mít jiný rozum.Já v jejich letech už sama vychovávala 2 děti. Takže po tomto jejím chování jsem přesvědčena, že pokud bych to já nezvládla a ukončila manželství, tak můj M by se teť tloukl do hlavy, kvůli komu zničil rodinu.Podle jejho chování usuzuji, že si to uvědomuje. Ale doma na toto téma už nemluvíme. Jen někdy když mě příjde z netu sms, tak se mě sevře žaludek a bojím se,že slečna zase začala obtěžovat.Vždy si dala pár týdnů někdy dnů pauzu.Nerada bych zase přemýšlela jestli je sms pravda, nebo lež.M mě řekl, že by se mu nechtělo riskovat, že se s ní někde sejde, když ona naléhá, třeba jen k rozhovoru.Prej by mě jistě hned dala vědět, abych byla v obraze, že s ní byl.Takže si to tímhle pokazila dost sama sobě.

Není tady

#117 24. 8. 2009 14:01

mada77
♥♥-----

Jo Klubko, tyhle lidi jsou takoví dobráci od kosti, co dumbom Nejlíp znají situaci a musí tě náležitě poučit. Pak poreferuju, kolik prostěradel jsem profrkala lol
Sisi, slečna se taky vztakala, že M jezdí i domů a nespí u ní celý týden va Fakt nechápu dumbom To si jako myslí, že je to jak na intru nebo táboře, že přes týden bude tam a na víkendy vozit špinavý prádlo manželce? roll

Upravil(a) mada77 (24. 8. 2009 14:03)

Není tady

#118 24. 8. 2009 14:01

sisina
♥♥♥♥---

mada77 napsal(a):

Já jsem mému M také řekla, že si sem tam píšu na netu o těchto věcech, jinak bych to snad ani tak rychle sama nezvládla.Ale aby si to konkrétně četl, to by mě vadilo.Třeba jen jaký jsem měla strach,ze začátku, že za ní odejde a já tu zůstanu sama.To bych nechtěla aby věděl,myslím, že ta jistota, že nechci aby mě opustil by mu dala vítr do plachet.Ale když jsem mu řekla, že mě tady reagovali všichni na ty její emaily a sms, že to musí rázně zarazit on sám a ne hrát mrtvého brouka a čekat, až ji to přestane bavit,tak si to vzal k srdci.

Není tady

#119 24. 8. 2009 14:06

mada77
♥♥-----

Sisi, já ten strach neměla a nemám, že odejde. Řekla jsem mu, že kdyby měl pocit, že odejít chce, tak ať to udělá. Nikoho přeci nemůžu nutit, aby se mnou zůstával. Já bych to přežila, ikdyž by to hodně bolelo. Jasně, že budu šťastná, když se nám to podaří překlenout a najít zas jeden druhého, ale nebyl by to pro mě konec života, kdyby odešel. Moji drobci mi dodávají ukrutnou sílu. Myslím, že ten odchod by byl hořká výhra, ale v konečném důsledku ne pro mě.

Upravil(a) mada77 (24. 8. 2009 14:08)

Není tady

#120 24. 8. 2009 14:09

sisina
♥♥♥♥---

mada77 napsal(a):

Jo Klubko, tyhle lidi jsou takoví dobráci od kosti, co dumbom Nejlíp znají situaci a musí tě náležitě poučit. Pak poreferuju, kolik prostěradel jsem profrkala lol
Sisi, slečna se taky vztakala, že M jezdí i domů a nespí u ní celý týden va Fakt nechápu dumbom To si jako myslí, že je to jak na intru nebo táboře, že přes týden bude tam a na víkendy vozit špinavý prádlo manželce? roll

Mě je to jasné,myslela si ta naše i vaše, že když zafňuká, zalichotí, předvede se v posteli, že chlapi ze dne na den opustí ženu i dítě a půjdou za ní?Ta naše slečna mě dokonce psala, že můj M vyměnil stáří(to jako mě 36let) za mládí(to jako ji 25)Byla si tak sama sebou jistá, že si ji vybere, protože ona má trumfy v rukou,je krásná, mladá, vzdělaná.Ale nedošlo jí, že to jsem i já a mě zná muž delší dobu než ji a také ví, jak reaguji v krizových situacích a to bohužel ona pohořela. Chovat se jako moje dcera, které bude 12 let v jejim věku.To myslím není dobrý start založit si s ní novou rodinu a nový život.

Není tady

#121 24. 8. 2009 14:11

mada77
♥♥-----

Mě manžel tuhle řekl, že ví, že by těžko hledal takovou druhou jako jsem já. Tak nevím jestli to byl alichotka a uvědomění si něčeho..jestli mě bere jako nějakou svou jistotu..

Není tady

#122 24. 8. 2009 14:13

sisina
♥♥♥♥---

mada77 napsal(a):

Sisi, já ten strach neměla a nemám, že odejde. Řekla jsem mu, že kdyby měl pocit, že odejít chce, tak ať to udělá. Nikoho přeci nemůžu nutit, aby se mnou zůstával. Já bych to přežila, ikdyž by to hodně bolelo. Jasně, že budu šťastná, když se nám to podaří překlenout a najít zas jeden druhého, ale nebyl by to pro mě konec života, kdyby odešel. Moji drobci mi dodávají ukrutnou sílu. Myslím, že ten odchod by byl hořká výhra, ale v konečném důsledku ne pro mě.

Také bych to zvládla i když by mě to vše bylo líto.Ale ten strach jsem měla v sobě a nešel potlačit.Muži jsem několikrát řekla, ať od nás odejde, když ho srdce tahne jinam, že takhle ve třech nechci žít.Ale to vše jsem už psala na mém vlákně. Neodešel i když bydlel na čas na mé naléhání u rodičů.Musela jsem to všechno už nějak ukončit, na můj vkus se to tahlo až příliž dlouho a docházela mě trpělivost.Docela jsem si i myslela, že ho přestávám mít ráda. Doufám, že už bude dobře.

Není tady

#123 24. 8. 2009 14:16

sisina
♥♥♥♥---

mada77 napsal(a):

Mě manžel tuhle řekl, že ví, že by těžko hledal takovou druhou jako jsem já. Tak nevím jestli to byl alichotka a uvědomění si něčeho..jestli mě bere jako nějakou svou jistotu..

Mě manža řekl, že ví, že každá druhá by ho vyhodila a už ho nechtěla vidět.Také mě napadlo, že možná druhé by si nedovolil takhle lhát a ještě pokračovat v zahýbání, když už se to provalilo.A řekl mě, že to skončilo a ví, kde je jeho místo.Přesto v tom pojkračoval dál, sice ne tak intenzivně,ale pokračoval.

Není tady

#124 24. 8. 2009 14:17

laureene
♥♥♥♥---

Tak já to trochu odlehčím wink
To můj M mi na Silvestra volal a  v rozhovoru mezi slzami utrousil, že závidí tomu chlapovi, který se mnou bude. big_smile big_smile big_smile
Dost vtipný po tom, jak blbnul pár měsíců předtím (děsná nuda se mnou a vždycky mu bude něco chybět,atd...).
Holky, já mám pocit, že chlapi toho nakecají...

Není tady

#125 24. 8. 2009 14:23

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Víte, holky co mě nejvíce mrzelo, nebo mrzí? Když ten chlap té druhé vypráví o mě. Jaká jsem, co dělám, co mám třeba za problémy atd. Tohle mi příjde divný, blbý. Nechápu, co má co říkat nějaké cizí ženské, že mám třeba nějaké zdravotní problémy atd. To mě hodně mrzelo, vadilo.
S tím nemá ta ženská mít co společného a nemá to co vědět. V tomhle ty chlapy občas dumbom

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí