6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pisatel napsal(a):
...tyto nepodstatné věci zatěují jednu mozkovou hemisféru, kdy jsme nasměřováni na to zásadní např. vyřeit kdo bude hrát dnes v noci proti Litvě?
Pisateli, já Ti do toho nechci kecat, ale dnes v noci hrajeme proti Lotysku, a ne proti Litvě
Není tady
Mike napsal(a):
Pisatel napsal(a):
...tyto nepodstatné věci zatěují jednu mozkovou hemisféru, kdy jsme nasměřováni na to zásadní např. vyřeit kdo bude hrát dnes v noci proti Litvě?
Pisateli, já Ti do toho nechci kecat, ale dnes v noci hrajeme proti Lotysku, a ne proti Litvě
Kecat nemusí, jednak si tyhle kvázy státečky pletu a jednak je to úplně bepředmětné, protoe nás ty holky stejnak nezbudí, tak můem to mydlit přeba s Pakistánem.
Není tady
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
jak být nevěrný a nelhat
Tak si pomalu sumíruj dopis do védska... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Podívej, já léta tvrdím, e lhát se nemá - jen se nemusí říkat ta pravda celá. Navíc mám zkuenost, e holá pravda je často pro okolí mnohem hůř uvěřitelná, ne sebelepí le. Take "enuka odpoví: "Jen bě, já zatím udělám večeři" a v duchu si pomyslí "Zase táhne na ryby... do dílničky... do hospody..." - teda pokud není chorbně podezřívavá - taková i manela v sádrovým lůku osočí, e si přerazil obratle proto, aby mohl koukat po setřičkách http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.pngHezké, hezké Helí, ale tak si kladu otázku co nás vede k nevěře. Je to chyba v nás muích, e jdeme o dům dál, a nebo ve vás e nás vlastně o dům dál vyenete?
Já bych tak nějak si dovolil upozornit, e přijít domu a dělit choti s kytkou v ruce, e děkuji odcházím, e u mě nebaví a jdu o dům dál, asi bych skončil jako nesvéprávný v nějaké dobře zapomenuté léčebně pro slabomyslné. Není lepí řeení udětal tu takařici o "nevěře"?
Ako kedy a podža toho, čo cíti a čo chce... A samozrejme, e keď ide súloi inam(predpokladám, e ide o súlo a nie o spoločnú kasu a zdiežané starosti - to by si naozaj priiel s tou kytkou v ruke a odiiel s kufrom v ruke), tak je chyba v tebe... Iba e by ti cho drala pitož pri hlave a vožnou rukou stimulovana orgána, aby sa postavil a mohol obastni milenku... Inak predpokladám, e si zatiaž svojprávny, dospelý mu a zodpovedný za svoje činy.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Mike napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Hezké, hezké Helí, ale tak si kladu otázku co nás vede k nevěře.
Jukni do poklopce, třeba na to přijde...
Hele Mike mě mozek do poklopce nespadl.
To ani nemohol - kde nič nie je, ani smr neberie... (ani nič nemôe spadnú...).
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mike napsal(a):
Jukni do poklopce, třeba na to přijde...Hele Mike mě mozek do poklopce nespadl.
To ani nemohol - kde nič nie je, ani smr neberie... (ani nič nemôe spadnú...).
Děkuji, e jsi mě udělala nesmrtelným, ale jedno vím, e za tohle tě budu strait nejméně dalích 30 let
Není tady
Předně vem přeji krásné velikonoce
Pokračování mého příběhu se ji nedozvíte... z jednoho prostého důvodu.
Nael se tu někdo, kdo měl potřebu psát anonymně mému M výtaky z mého psaní a dodával k tomu peprné komentáře.
Byla bych ráda, kdyby se mi ona osoba ozvala přes sz a pokusila se mi své jednání vysvětlit. Kdy má tolik " odvahy " kontaktovat mého manela, tak by se mohla ozvat i mě.
Není tady
To je mi líto, mado. Doufám, e to vá vztah nijak neovlivnilo.
Přeji ti hezké dny.
pomněnka napsal(a):
Helí, si mě rozesmála
Tak to má doma dobrý. Já si nemůu udělat ani srandu. Kdy jsem řekla, e po dobu malování se odstěhuji k nám na intr, tak čuměl jak puk s tím, e se chci stěhovat snad napořád
a diví se mu? kdy měl strach, e bys zjistila, e to je to nej co tě potkalo ?
Není tady
zuzi777a napsal(a):
mada77 napsal(a):
Zuzi, já mám obrovskou výhodu, e mám dvě malé děti, ty mi nedávají moc prostoru na černé mylenky a večer padám na ústa
Jinak jsem taky trochu jedůvka, ale vím, e v tomhle případě by to bylo spí na kodu.
M ví, e by dalí podobná věc byla asi konečná, tak buď to bylo poprvé a naposledy nebo to přítě bude dělat " kultivovaně" a nikdo se nic nedozví. Nebo do toho lápne jak slon v porcelánu a pak to budu řeit. Víc moností mě nenapadáVidím lehkou podobnost - jsi schopná si z "toho" do jisté míry dělat prouchlata. To se mi líbí. Já to tak dělám se vím, co mě kdy hodlalo porazit. První nádech je jetě s brekem, druhý se vztekem, třetí u s jedůvkou a jistým druhem nadhledu...a do smíření se se stavem věcí. Myslím, e i tak se dá přeít.....
tak to jsi řekla trefně....i tak se dá přeít ....
Není tady
mado, jetě jsem chtěla, třeba ti ona "dobrá due" i poslouila, protoe tys nevěru svého manela zvládla úasně. Nikdy jsi tady o něm nepsala nehezky, z tvého psaní byla cítit láska a moudrost. Tvůj mu můe být pyný, jakou má skvělou enu. Já tě obdivuju a váím si tě. Jestli je tvůj mu moudrý, nael ve tvém psaní tvou lásku, moudrost a nadhled a nevímal si jedovatých komentářů neastného člověka, který je ve svém netěstí zlý.
Upravil(a) majkafa (5. 4. 2010 12:45)
Pro mě z toho plyne , e není ádné "anonymní prostředí"... Pokud někdo vyoural tvé skutečné jméno, zná tebe i tvého mue a má potřebu "kořenit"... Je to ubohé. Takové "rochnění" v cizím průvihu.... Nic jiného mě fakt nenapadlo.
Mě by docela zajímalo, jak to tvůj chlap pojal. Jestli velkoryse , s nadhledem nebo se v tom hnípe. Kadopádně chápu Tvou nechu pokračovat v psaní sem. Měj se co nejlíp!
Není tady
mada77: Nael se tu někdo, kdo měl potřebu psát anonymně mému M výtaky z mého psaní a dodával k tomu peprné komentáře.
Mado, nic si z takového uboáka nedělej. Jak píe majkafa, on Ti ten někdo svým způsobem teď i pomáhá . Ten člověk si neije svůj vlastní ivot, asi ho něco pořádně trápí.
Taky Ti přeji hezký zbytek Velikonoc!
Není tady
Zuzi, jak to pojal? Ty anonymy mu chodily od února, nevímal si toho a mávnul nad tím rukou. Ty poslední u ale byly dost vulgární, prostě se ten útok na jeho osobu zvyoval. A pojmenování jako ty čů..... hajz....atd. Byla to ena, protoe prý má stejného hajz... doma. No milá neznámá, plete se. Já doma nic z toho co jsi psala skutečně nemám. To v tvém vztahu je něco prohnilého, take doporučuji energii vloenou na psaní anonymu a hodiny hledání mých příspěvků, aby sis z toho mohla vytahat co potřebuje, vloit do vaeho vztahu a buď se zbavit toho haj.... a nebo si vytvořit vztah takový, abys nebyla tak zahořklá a zlá a neměla potřebu vychovávat dospělé lidi.
Je mi tě skutečně líto
Není tady
Tak to teda zírám. Opravdu je něco takového moné? To si skutečně někdo dá práci - čas - vyhledat diskutující v reálu a jetě psát sprosté anonymy? A to ve se zlým úmyslem ublíit?
Mně se tomu ani nechce věřit...
to je opravdu neastný tvoreček, nebo spíe zoufalec..
Není tady
mada77 napsal(a):
Zuzi, jak to pojal? Ty anonymy mu chodily od února, nevímal si toho a mávnul nad tím rukou. Ty poslední u ale byly dost vulgární, prostě se ten útok na jeho osobu zvyoval. A pojmenování jako ty čů..... hajz....atd. Byla to ena, protoe prý má stejného hajz... doma. No milá neznámá, plete se. Já doma nic z toho co jsi psala skutečně nemám. To v tvém vztahu je něco prohnilého, take doporučuji energii vloenou na psaní anonymu a hodiny hledání mých příspěvků, aby sis z toho mohla vytahat co potřebuje, vloit do vaeho vztahu a buď se zbavit toho haj.... a nebo si vytvořit vztah takový, abys nebyla tak zahořklá a zlá a neměla potřebu vychovávat dospělé lidi.
Je mi tě skutečně líto
Zřejmě od ivota dostala to, co sama investovala...bohuel ke své "léčbě" zvolila Mado, tebe. Čili si to neber osobně..bylas jen nejblí. No a paní si rozhodně nepomohla, jednak s tímto svým počínání nemůe být ani sama spokojená, musí se uírat mnohem víc a navíc jednoho krásného dne opět přijde sčítání...
Není tady
Zdalo sa mi to skrátka a príli vežká náhoda to s tými anonymami. Kžudne sa stavím, e za tým stojí zúfalá bývalá milenka tvojho manela. Mimochodom toto si písala ty, Mada 16.2.2010 13:33.....Snad ho i vydírala, e mi napíe sem na Bbnet, chodí sem toti mírovat. Manel mi to několikrát chtěl říct, ale prý taková vhodná příleitost se patně hledá a nechtěl mi přidělávat starosti.
Není tady
Mě tady taky víc ne 4 roky čte bývalá milenka a nynějí manelka mého BM. Nejsme spolu 4 roky a dva měsíce a ona měla jetě v listopadu 09 potřebu mě číst a pízovat. A sdělovat mému BM, co tady píu. Doufám, e u ji to konečně přelo. kodí tím jenom sama sobě. Na jejím místě bych si já uivala manela a manelského ivota a nepízovala bývalou partnerku. Někteří lidé jsou divní.
Moná je to opravdu bývalá milenka madina manela, co mu píe.
Upravil(a) majkafa (8. 4. 2010 20:01)