Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 19. 2. 2010 14:56

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Taky nevěra...

Pisatel napsal(a):

...tyto nepodstatné věci zatěžují jednu mozkovou hemisféru, když jsme nasměřováni na to zásadní např. vyřešit kdo bude hrát dnes v noci proti Litvě?

offtopic Pisateli, já Ti do toho nechci kecat, ale dnes v noci hrajeme proti Lotyšsku, a ne proti Litvě big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#302 19. 2. 2010 15:08

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

...tyto nepodstatné věci zatěžují jednu mozkovou hemisféru, když jsme nasměřováni na to zásadní např. vyřešit kdo bude hrát dnes v noci proti Litvě?

offtopic Pisateli, já Ti do toho nechci kecat, ale dnes v noci hrajeme proti Lotyšsku, a ne proti Litvě big_smile

Kecat nemusíš, jednak si tyhle kvázy státečky pletu a jednak je to úplně bepředmětné, protože nás ty holky stejnak nezbudí, tak můžem to mydlit přeba s Pakistánem. vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#303 19. 2. 2010 18:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

helena napsal(a):

jak být nevěrný a nelhat
Tak si pomalu sumíruj dopis do Švédska... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Podívej, já léta tvrdím, že lhát se nemá - jen se nemusí říkat ta pravda celá. Navíc mám zkušenost, že holá pravda je často pro okolí mnohem hůř uvěřitelná, než sebelepší lež. Takže "ženuška odpoví: "Jen běž, já zatím udělám večeři" a v duchu si pomyslí "Zase táhne na ryby... do dílničky... do hospody..." - teda pokud není chorbně podezřívavá - taková i manžela v sádrovým lůžku osočí, že si přerazil obratle proto, aby mohl koukat po setřičkách http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Hezké, hezké Helí, ale tak si kladu otázku co nás vede k nevěře. Je to chyba v nás mužích, že jdeme o dům dál, a nebo ve vás že nás vlastně o dům dál vyženete? 
Já bych tak nějak si dovolil upozornit, že přijít domu a dělit choti s kytkou v ruce, že děkuji odcházím, že už mě nebaví a jdu o dům dál, asi bych skončil jako nesvéprávný v nějaké dobře zapomenuté léčebně pro slabomyslné. lol Není lepší řešení udětal tu taškařici o "nevěře"?

Ako kedy a podža toho, čo cítiš a čo chceš... A samozrejme, že keď ideš súloži inam(predpokladám, že ide o súlož a nie o spoločnú kasu a zdiežané starosti - to by si naozaj prišiel s tou kytkou v ruke a odišiel s kufrom v ruke), tak je chyba v tebe... Iba že by ti cho držala pištož pri hlave a vožnou rukou stimulovana orgána, aby sa postavil a mohol obšastni milenku... big_smile Inak predpokladám, že si zatiaž svojprávny, dospelý muž a zodpovedný za svoje činy. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#304 19. 2. 2010 18:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Hezké, hezké Helí, ale tak si kladu otázku co nás vede k nevěře.

Jukni do poklopce, třeba na to přijdeš... big_smile big_smile big_smile

Hele Mikeš mě mozek do poklopce nespadl. reta

To ani nemohol - kde nič nie je, ani smr neberie... wink (ani nič nemôže spadnú...).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#305 20. 2. 2010 17:43

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Jukni do poklopce, třeba na to přijdeš... big_smile big_smile big_smile

Hele Mikeš mě mozek do poklopce nespadl. reta

To ani nemohol - kde nič nie je, ani smr neberie... wink (ani nič nemôže spadnú...).

Děkuji, že jsi mě udělala nesmrtelným, ale jedno vím, že za tohle tě budu strašit nejméně dalších 30 let reta lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#306 21. 2. 2010 13:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation

Brita

Není tady

#307 5. 4. 2010 11:47

mada77
♥♥-----

Předně všem přeji krásné velikonoce smile
Pokračování mého příběhu se již nedozvíte... z jednoho prostého důvodu.
Našel se tu někdo, kdo měl potřebu psát anonymně mému M výtažky z mého psaní a dodával k tomu peprné komentáře.
Byla bych ráda, kdyby se mi ona osoba ozvala přes sz a pokusila se mi své jednání vysvětlit. Když má tolik " odvahy " kontaktovat mého manžela, tak by se mohla ozvat i mě.

Není tady

#308 5. 4. 2010 12:07

majkafa
Host

To je mi líto, mado. Doufám, že to vᚠvztah nijak neovlivnilo.
Přeji ti hezké dny.

#309 5. 4. 2010 12:10

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Helí, lol lol lol si mě rozesmála
Tak to mᚠdoma dobrý. Já si nemůžu udělat ani srandu. Když jsem řekla, že po dobu malování se odstěhuji k nám na intr, tak čuměl jak puk s tím, že se chci stěhovat snad napořád dumbom

a divíš se mu? když měl strach, že bys zjistila, že to je to nej co tě potkalo ? wink

Není tady

#310 5. 4. 2010 12:17

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

mada77 napsal(a):

Zuzi, já mám obrovskou výhodu, že mám dvě malé děti, ty mi nedávají moc prostoru na černé myšlenky a večer padám na ústa lol
Jinak jsem taky trochu jedůvka, ale vím, že v tomhle případě by to bylo spíš na škodu.
M ví, že by další podobná věc byla asi konečná, tak buď to bylo poprvé a naposledy nebo to příště bude dělat " kultivovaně" a nikdo se nic nedozví. Nebo do toho šlápne jak slon v porcelánu a pak to budu řešit. Víc možností mě nenapadá lol

Vidím lehkou podobnost - jsi schopná si z "toho" do jisté míry dělat šprouchlata. To se mi líbí. Já to tak dělám se vším, co mě kdy hodlalo porazit. První nádech je ještě s brekem, druhý se vztekem, třetí už s jedůvkou a jistým druhem nadhledu...až do smíření se se stavem věcí. Myslím, že i tak se dá přežít..... big_smile

tak to jsi řekla trefně....i tak se dá přežít ....

Není tady

#311 5. 4. 2010 12:40

majkafa
Host

mado, ještě jsem chtěla, třeba ti ona "dobrá duše" i posloužila, protože tys nevěru svého manžela zvládla úžasně. Nikdy jsi tady o něm nepsala nehezky, z tvého psaní byla cítit láska a moudrost. Tvůj muž může být pyšný, jakou má skvělou ženu. Já tě obdivuju a vážím si tě. Jestli je tvůj muž moudrý, našel ve tvém psaní tvou lásku, moudrost a nadhled a nevšímal si jedovatých komentářů nešastného člověka, který je ve svém neštěstí zlý.

Upravil(a) majkafa (5. 4. 2010 12:45)

#312 5. 4. 2010 13:08

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pro mě z toho plyne , že  není žádné "anonymní prostředí"...   Pokud někdo vyšoural tvé skutečné jméno, zná tebe i tvého muže a má potřebu "kořenit"... Je to ubohé.  Takové "rochnění" v cizím průšvihu.... Nic jiného mě fakt nenapadlo.
Mě by docela zajímalo, jak to tvůj chlap pojal. Jestli velkoryse , s nadhledem nebo se v tom hnípe. Každopádně chápu Tvou nechu pokračovat v psaní sem. Měj se co nejlíp!

Není tady

#313 5. 4. 2010 17:17

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

mada77: Našel se tu někdo, kdo měl potřebu psát anonymně mému M výtažky z mého psaní a dodával k tomu peprné komentáře.

Mado, nic si z takového ubožáka nedělej. Jak píše majkafa, on Ti ten někdo svým způsobem teď i pomáhá wink. Ten člověk si nežije svůj vlastní život, asi ho něco pořádně trápí.
Taky Ti přeji hezký zbytek Velikonoc!

Není tady

#314 7. 4. 2010 12:31

mada77
♥♥-----

Zuzi, jak to pojal? Ty anonymy mu chodily od února, nevšímal si toho a mávnul nad tím rukou. Ty poslední už ale byly dost vulgární, prostě se ten útok na jeho osobu zvyšoval. A pojmenování jako ty čů..... hajz....atd. Byla to žena, protože prý má stejného hajz... doma. No milá neznámá, pleteš se. Já doma nic z toho co jsi psala skutečně nemám. To v tvém vztahu je něco prohnilého, takže doporučuji energii vloženou na psaní anonymu a hodiny hledání mých příspěvků, aby sis z toho mohla vytahat co potřebuješ, vložit do vašeho vztahu a buď se zbavit toho haj.... a nebo si vytvořit vztah takový, abys nebyla tak zahořklá a zlá a neměla potřebu vychovávat dospělé lidi.
Je mi tě skutečně líto kapitulation

Není tady

#315 7. 4. 2010 19:32

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mada,nejdřív jsem se fakt lekla, že se obouvᚠdo mě!    va  lol
Ale  je mi jasné , že ta "dáma" by potřebovala  "vyprat trávení" a spíš možná pomoct s vlastním sebeovládáním.....

Není tady

#316 8. 4. 2010 16:57

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Tak to teda zírám. Opravdu je něco takového možné? To si skutečně někdo dá práci - čas - vyhledat diskutující v reálu a ještě psát sprosté anonymy? A to vše se zlým úmyslem ublížit? va
Mně se tomu ani nechce věřit...

to je opravdu nešastný tvoreček, nebo spíše zoufalec..

Není tady

#317 8. 4. 2010 17:03

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

mada77 napsal(a):

Zuzi, jak to pojal? Ty anonymy mu chodily od února, nevšímal si toho a mávnul nad tím rukou. Ty poslední už ale byly dost vulgární, prostě se ten útok na jeho osobu zvyšoval. A pojmenování jako ty čů..... hajz....atd. Byla to žena, protože prý má stejného hajz... doma. No milá neznámá, pleteš se. Já doma nic z toho co jsi psala skutečně nemám. To v tvém vztahu je něco prohnilého, takže doporučuji energii vloženou na psaní anonymu a hodiny hledání mých příspěvků, aby sis z toho mohla vytahat co potřebuješ, vložit do vašeho vztahu a buď se zbavit toho haj.... a nebo si vytvořit vztah takový, abys nebyla tak zahořklá a zlá a neměla potřebu vychovávat dospělé lidi.
Je mi tě skutečně líto kapitulation

Zřejmě od života dostala to, co sama investovala...bohužel ke své "léčbě" zvolila Mado, tebe. Čili si to neber osobně..bylas jen nejblíž. No a paní si rozhodně nepomohla, jednak s tímto svým počínání nemůže být ani sama spokojená, musí se užírat mnohem víc a  navíc jednoho krásného dne opět přijde  sčítání...

Není tady

#318 8. 4. 2010 19:51

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Zdalo sa mi to skrátka až príliš vežká náhoda to s tými anonymami. Kžudne sa stavím, že za tým stojí zúfalá bývalá milenka tvojho manžela. Mimochodom toto si písala ty, Mada 16.2.2010 13:33.....Snad ho i vydírala, že mi napíše sem na Bbnet, chodí sem totiž šmírovat. Manžel mi to několikrát chtěl říct, ale prý taková vhodná příležitost se špatně hledá a nechtěl mi přidělávat starosti.

Není tady

#319 8. 4. 2010 19:58

majkafa
Host

Mě tady taky víc než 4 roky čte bývalá milenka a nynější manželka mého BM. Nejsme spolu 4 roky a dva měsíce a ona měla ještě v listopadu 09 potřebu mě číst a špízovat. A sdělovat mému BM, co tady píšu. Doufám, že už ji to konečně přešlo. Škodí tím jenom sama sobě. Na jejím místě bych si já uživala manžela a manželského života a nešpízovala bývalou partnerku.  Někteří lidé jsou divní.
Možná je to opravdu bývalá milenka madina manžela, co mu píše.

Upravil(a) majkafa (8. 4. 2010 20:01)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí