Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 8. 2009 12:49

mada77
♥♥-----

Taky nevěra...

Ahoj, chodím sem občas pročítat diskuze a nikdy bych nevěřila jako spousta z vás, že se mě bude tohle téma dotýkat.
S manželem spolu žijeme skoro 4 roky, manželé jsme krátce a máme malé dítě a další čekáme.
Byly nějaké existenční problémy, propuštění z práce a hledání nové, nakonec manžel nastoupil a tam potkal ji. Už pár týdnů pozoruji změny v chování, z práce jezdil pozdě, občas tam přespal, bydlíme dost daleko od práce. Nějak jsem to brala, že má hodně práce atd... Ne, nelustrovala jsem mu telefon ani nic jiného, vypadlo to z něj včera samo po mém dotazu zda se něco děje, že se chová divně, telefon věčně u sebe, však to znáte. Nejdřív tvrdil že nic, pak večer šel s pravdou ven. Znají se něco přes měsíc, jsou do sebe pobláznění, ona je sama s odrostlým dítetem. Strašně ho chce, strašně ho miluje a taky strašně moc začala tlačit na to, aby mi to už konečně řekl a odstěhoval se. Strašně na mě žárlí, dává mu ultimáta....Nedělala jsem scény, byla jsem jak praštěná palicí, protože jsem to nečekala. Možná byla teď krize, byla jsem na všechno sama, neměli jsme na sebe čas. Nejdřív jsem mu chtěla sbalit tašky, ale nemá kam jít, jedině k ní, což jsem nechtěla vlastně to tímhle způsobem vyřešit za něj. On nevěděl co chce, ale věděl, že se musí rozmyslet vpodstatě hned. Mluvili jsme celý večer, skoro celou noc a nad ránem mi řekl, jestli ty připravené tašky uklidím, že chce zůstat s námi. Já  nevím jestli je to dobře neb o špatně, jestli jsem ho měla nechat jít, ale měla jsem úplnou paniku z toho, co bude zítra, další den, že budu sama na dvě děti. On sám asi nevěděl, jak se rozhodnout.... Nevím, jak to bude do budoucna jestli půjde náš vztah a důvěru obnovit a jestli to byla prostě lekce, abysme si uvědomili něco...
Když jsme se bavili o ní, tak mám prostě pocit, že je to hysterka...citově ho vydírala, dávala ultimáta, dávala mu najevo, že pak už bude pozdě, že nemá o muže nouzi. Co je to za ženskou a matku, která je schopná se takhle snažit odtáhnout tátu od rodiny a těhotné ženy??? V podtatě si řekli, že buď dorazí v noci a nebo  už nikdy, on zůstal, v noci sms typu: co jsem asi tak mohla čekat od tebe...ráno zas ať se teda konečně vyjádří, že ona si tohle nezaslouží.....Obávám se, že se nebude chtít tak snadno své " hračky" vzdát, protože mě opravdu přijde, že s ním manipulovala. Ty hezký řečičky se chlapům tak hezky poslouchají....Když jí napsal, že zůstává s rodinou, tak nejdřív jako ok, přeju ti hodně štěstí bla,bla, za chvíli že se z toho hroutí a podobné věci. Já v ní podle indicií vidím manipulátora s trochou hysterie, ale on ji prostě neprokouknul a asi by trvalo nějaký měsíc než by k tomu došlo...Prý už se několikrát hodně pohádali, jak na něj tlačila. Názor na jeho chování mám svůj, samozřejmě že je to sviňárna, ale prostě ho mám ráda a nechci všechno zahodit. Nevím jestli tohle bude lekce dostatečná nebo zas čas by se mohlo opakovat něco jiného. Mluvili jsme o tom, co mu doma chybělo, tak pocit, že ho potřřebuji nebo potřebujeme a že ho mám ráda a že je pro mě důležitý. No holt člověk to někdy vyjadřuje činy víc než slovy.
Já vlasntě ani nevím, co bych chtěl aporadit, potřebovala jsem se někde svěřit, protože s tímhle se člověk opravdu nikde chlubit nehce. Cítím ohromnou nejistotu z budoucnosti, strach, trápím se, ikdyž vím, že bych neměla už jen kvůli tomu cvrčkovi. Budu ráda, když mi napíšete něco povzbudivého.

Upravil(a) mada77 (14. 8. 2009 22:13)

Není tady

#2 10. 8. 2009 13:27

Koi
♥♥♥♥---

Re: Taky nevěra...

Chlácholení a pohlazení zraněné dušičky až na konci. Nejprve je nutné tě pochoválit, že jsi dokázala zachovat chladnou hlavu, probrali jste s mužem co se u vás přihodilo, spíš zanedbalo. Hlavně že snad pochopil, že máš tvůrčí snahu k vašemu vztahu, že chceš něco vysvětlit, vyřešit, uvědomit si, že jste si třeba neříkali věci, které tak chybí.

Určitě ti běhá hlavou, že ty jsi to snášela - tu nepohodu, on to vyřešil útěkem k jiné ženě, že ty se staráš o vaše díťátko a další čekáte, že to je nespravedlivé, že mohl říci, že mu něco chybí.  Prostě nad tímto nyní vůbec nepřemýšlej, vyhoď si to z hlavy, není to momentálně konstrukční pro záchranu vašeho vztahu. To co jste si pověděli v noci si prostě trošku víc vem k srdci a zkus se z maminky proměnit na chvilku zase v ženu a manželku, být pro něho přitažlivější

Ohromě ti nahrává, to co ti muž řekl, že jeho nádhera je hysterka a dává ultimata. Ona bude "agresi" stupňovat a když ty budeš ta velkorysá, klidná s náznakem, že odpustíš bude řešení myslím jasné. Myslím, že žádnému muži taková děsná ženská, když se ukáže v pravém světle nemůže imponovat. Jak píšeš o jejich sms, pokud ti muž je sám ukazoval, zkus to převrátit ve svůj prospěch a hlavně nekomentuj nic na její adresu, je to prostě  korunovaná kra.a. Prostě jen řekni, že tohle by tě nikdy nenapadlo jemu napsat, že by sis to nedovolila, že si ho vážíš, než abys s ním takto komunikovala. A ani nemusíš čekat na jeho odpověď, ať se mu to pěkně v hlavině rozleží, co má doma a jakou si plánoval budoucnost.

Jen se z toho vypiš, ono to pomůže, moc ti držím pěsti, aby to dopadlo dobře. Asi bych ti měla popřát, aby se nádhera opravdu předvedla v ultimatu a vyděračské sms, aby to konečně sejmulo tvému muži růžové brýle a rychle prohlédl.

Drž se.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#3 10. 8. 2009 13:40

Corina
♥♥-----

Souhlasím s předchozím příspěvkem, že si to zvládla moc dobře. Málokdo to umí.

Není tady

#4 10. 8. 2009 14:04

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Mado, teď je všechno teprve před tebou.
Jednak si myslím, že ona dáma bude ještě nějakou dobu tlačit na pilu. Pokud ji tvůj muž sám nepošle razantně k šípku.....což neudělá skoro žádný chlap.
A hlavně se s tím vším budeš muset vyrovnat sama v sobě. Přijmout to, že tvůj můž má své chyby a jednu velkou teď udělal. Ale pokud budete oba chtít, všechno spolu můžete zvládnout. I obnovit takto narušený vztah.

Přeju hodně štěstí a držím palce.

Není tady

#5 10. 8. 2009 14:11

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Já tě taky pochválím, zvládla jsi to výborně. tummenupp

Pro každého je něco nového nepoznaného zajímavé. Přesně tak pro něj ona. Určitě ho pěkně pochválila, podrbala pod bradou jak je fantastickej a věř, že tomu žádnej chlap neodolá.  Vzpomeň si, kdy jsi naposled pochválila manžela ty? Já jsem  jedno období v poslední době věnovala sobě, tlačila svoji vizi něčeho a moc se neohlížela a hle šup, a něco mě zastavilo. Abych mohla bilancovat. Přehodnotit co dělám špatně a změnit to.

Možná , že je to něco podobného. strčili ti před nos tabulku s véélkým písmem takto ne.

Já ze své zkušenosti bych ti radila netlačit na něj. Být nad věcí. Nezkoumat ho, ji, nic. Žít si své a být co nejvíce v pohodě. Dooprvady v pohodě. Ta paní odkryje své karty (pokud už se nestalo) velmi rychle a řekla bych, že tvůj muž bude rád, když se jí setřepe. Pokud po určitě době bych neviděla změnu, tak bych začla řešit já sama. To mluvím za sebe, s tím, že chlap je dobrý manžel a táta. Věřím že takové pobláznění přijde na každého a každý zaslouží druhou šanci. Mluvím o dobrém a psych.zdravém chlapovi.

Je dost možné, že toto bude pro vás dva posun dopředu a posun k zkvalitnění vztahu. Záleží na vás, jak to vezmete. smile

Není tady

#6 10. 8. 2009 14:52

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

jestli se jeho nová "láska" chová takhle, klidně ho příště nech k ní odejít.Uvidíš, že za pár dní bude zpátky doma.

Jinak ti držím palečky, ať to všechno ustojíš.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#7 10. 8. 2009 15:54

mada77
♥♥-----

Ty zprávy z dnešní noci a rána mi ukázal sám. Já bych mu do telefonu nešla, vím, že by mi to ublížilo ještě víc, nechci vědět "úplně" všechno.
Taky mám pocit, že ho jen tak nebude chtít pustit a bude zkoušet všechny možné a nemožné páky.
Když jsme to rozebírali, tak prý chtěl počkat až to vyprchá, nic mi neříkat, nechtěl mi ublížit. Nevím jestli si mám vážit jeho upřímnosti a nebo jestli to jen na mě přehodil....Každopádně bych musela být slepá, abych ty změny nepozorovala a on sám byl včera zděšený tím, jak ho mám přečtenýho, nevím asi mám nějaký 6.smysl.
Taky prý na něj tlačila proč prý jezdí pořád domů, proč u ní není celý týden, proč se mnou chodí nakupovat, s ní taky nikdo nechodil a jestli spolu spíme a  podobné perly.
Já snad žádná chudinka nejsem, jen se teď cítím znevýhodněná a zranitelná těhotenstvím....prostě vím, že fyzicky jsem teď znevýhodněná, nejsem asi tak přitažlivá jako v normálním životě. Pracuji z domova, nějakou kačku vydělám, aby se nám žilo líp, snažím se na sebe dbát. Podle mého muže si mě ohromně váží za to, co jsem všechno dokázala, je na mě pyšný. Možná jsem taková ta až moc samostatná a on měl někdy pocit, že se objedeme i bez něj, nevím. Já mu ale jen nechtěla přidělávat starosti se svými stesky, že se tu cítím strašně sama, na všechno jsem sama, prostě jsem nechtěla být pipka na mateřský, co jí z toho hrabe.
Že má ve mě takovou nějakou jistotu, že ví , že když přijdou horší časy, tak že já jsem silná osobnost a spolu to zvládnem.
Sex nám teď skomíral, to je pravda, já chtěla, on ne a teď už vím proč. No nevím jestli je to dobře nebo ne, ale v noci jsme se milovali, tak nějak spontáně, beze slov.
On sám řekl, že ví, že kdyby odešel, není už cesty zpět, že už by se nemohl nikomu podívat do očí.
On byl fakt oblblý, nebo ještě je, když jsem začala mluvit o tom jestli si dovede představit budoucnost..rozvod, dělení majetku, děti vidět 2x mesíčně, tak z toho byl vedle. Prý by nás nechal v baráčku se vším všudy, odešel by jen s věcmi, to si myslím, že by se paní taky asi nelíbilo. Obzvlášť, když z práce odešla a teď nedělá nic, tak si myslím, že by se jí ta láska brzy přejedla, kdyby nekapal přívod financí. Pokud už teď jí vadilo, že jsme spolu chodili na nákupy a jezdili na výlety a já nevím co, tak pak by byla určitě nadšená, kdyby sem jezdil za dětma, financoval nám domácnost atd...
Táta je perfektní, dítě miluje a ono jeho. Právě proto si nedokážu představit ani to, jak bych tomu dorbkovi vysvětlovala, že tatínek prostě není.
Dneska jsem absolutně nepoužitelná, dítko je pryč a já chodím od ničeho k ničemu, občas si pobrečím, ale snažím se... všechno s ezatím ve mě pere, tak strašně je mi líto, když vidím, jak chlap svou těhotnou ženu rozmazluje, hýčká jí a já řeším tohle..jak se snažím být dobrá máma, manželka i kamarádka a ještě shánět finance, jak jsem většinou ta rozumná, chápavá a ten, kdo ten vztah tak nějak táhne dopředu. Ale už potřebuju odpočinek, jsem ze všeho hrozně unavená.
Když odjížděl do práce, řekl mi, jak strašně mu chybělo slyšet to, že ho mám ráda, abych to občas pronesla jen tak.

Upravil(a) mada77 (10. 8. 2009 16:11)

Není tady

#8 10. 8. 2009 16:51

mada77
♥♥-----

A teď jsem si vzpomněla, že se mě včera ptal, zda by směl k porodu, kdybysme nebyli spolu....To mě docela zaskočilo.

Není tady

#9 10. 8. 2009 19:38

Nikol
♥♥♥----

Asi se v tom plácá. Ne, že bych ho nějak litovala, to ne, ale docela vypadá jako správňák.
On tě asi má vážně rád. A tomu novýmu vztahu se nemůže ubránit. Ale ho zničí sama, on se šprajcne sám, když ho bude takto stíhat.
Jsi moc statečná. Nebreč. Já ti nesahala ani po kotníky.Tak vydrž, a mysli na mimi a na tvého muže, který by chtěl být u porodu. To je bomba, ne?! tummenupp

Není tady

#10 11. 8. 2009 9:25

Kerrin
♥♥♥♥---

Mada 77....jak to všechno co se u tebe a v tobe děje, tak smekám před tebou. doufám, že to zvládněš. Nevreč, jsi statečná žena.

Není tady

#11 11. 8. 2009 12:27

Koi
♥♥♥♥---

Mado, myslím, že jsi přišla na to čím to je. Asi většina z nás byla právě ta, která se snažila všechno zvládnou, domácnost, dětičky, nefňukat, naopak ještě přispět financemi. Možná většinu z nás do toho nenápadně vtáhl i život, mužský pryč za prací. Po týdnu - 2 měsících sama doma se prostě musíš naučit zvládat věci, které třeba ve většině domácností zastává ten druhý. Je to pomalé a nenápadné nakládání povinnosti, které ani nepostřehneš, že děláš najednou sama, asi i z lásky k rodině. Pak příjde ťafka, že ten druhý se cítí odstrčený, nepotřebný a začne hledat kňuknu, která potřebuje se vším pomoci a předvede šikovně nešikovnost.
Začni si naprosto plánovaně vymýšlet věci, které nezvládneš ( i když do dneška bys je zvládla levou zadní), zatěžovat muže i v průběhu týdne s dotazy, protože si holt fakt nevíš rady. Prostě i když je pryč vtáhnout ho zpět do rodiny, sejmout ze sebe povinnosti a nenápadně je přehodit na něj. Nestane se z tebe za týden "nesamostatná " bytůstka, ale plánovaně to zvládneš, mě to trvalo půl roku než jsem nad tím přestala plánovaně přemýšlet smile.
A jestli jste se pomilovali, jak říkáš jinak, tak jen a jen dobře. Ty si můžeš připadat nepřitažlivá, ale on to tak nevidí. Víš, možná to není správné, ale asi bych ho i trošku lehce vyděsila.  Třeba mu v týdnu napiš, že tě bolí bříško a necítíš se dobře a nech ho o víkendu blbnout trochu víc okolo domácnosti.  Uvidíš, jak bude okolo tebe lítat a starat se. Jen tak maličko zneužij svoji situaci, oni někdy manželata bez povinností berou vše příliš automaticky, i to bříško. Nech se opečovávát jednou. Dovol mu, aby se o tebe taky trochu bál.
Vím, ono se lehce řekne, netrap se, když jsi toho plná, ale zaměstnej si hlavu vizí, co vše  uděláš, abys muže víc zaměstnala, jakou sms mu třeba v průběhu týdne pošleš, abys ho "dostala"(v dobrém).
Za jak dlouho se vám mám mimi narodit? Drž se a pláč přeměň na aktivní plán, jak zaměstnat mužovu mysl sebou smile

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#12 11. 8. 2009 13:18

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Mada, držím ti palce, aby ste to všetko zvládli. Myslím si, že keď sa vám narodí bábo, prídete obaja na iné myšlienky a takisto vás aj dosť zamestná a ono to tak nejak samé postupne prejde. Chce to len čas. Myslím si, že si správna ženská a tvoj chlap tiež (teda správny chlap, nie ženská:-), proste len urobil chybu. Máte to oveľa ľahšie, keď ona je taká zakomplexovaná kra.... On keď o nejaký čas "vytriezvie" a to si píš, že vytriezvie, tak si bude hlavu o stenu trieskať a teba na rukách nosiť.

Není tady

#13 11. 8. 2009 15:19

mada77
♥♥-----

Ahoj všem, díky za vaši podporu pussa
Miminko se narodí v listopadu, takže už mám docela " pupík". Včera manžel přijel z práce a vzal si do konce týdne volno s tím, že bude pracovat z domu. Taky mi řekl, jak se mu strašně ulevilo, že je to tak nějak vyřešené. Nicméně paní to pořád ještě nepochopila, pořád mu vypisuje, tedy co vím, tak naposledy ráno něco v tom smyslu, že tomu nemůže pořád uvěřit a co jako bude dělat, tak jí manžel odpovídal něco v tom smyslu, ať nás nechá žít v klidu atd.....  A taky mu prý pořád předhazovala jaký je o ní zájem a že když ode mne neodejde, tak si hned nabalí toho opálenýho svalovce, co jí uhání.
V noci jsem měla zmatený sny, mimo jiné, že manžel paní dluží nějaké peníze, tak jsem mu to dneska říkala, co to bylo za noční můru a ten se začal smát a prý to asi těžko, že ona nemá pomalu ani na nájem. No tak to by byla opravdu ráda, kdyby žili jen tak z lásky a manžel dával peníze mě a dětem.
Taky mi ukázal její profil na internetu, tak jsem se podívala, nejdřív jen po očku, ale pak jsem si ho prohlédla sama v klidu a ikdyž musím uznat, že je to hezká ženská, tak mě to nějak podle těch fotek " uklidnilo". Spousta fotek svůdně jen v prádle a prostě z ní vyzařuje nezralost, taková nějaká nezodpovědnost, lehkomyslnost, prostě na mě působí trochu " lehce ". Takže jsem přesvědčená, že by po čase u nich byly "konflikty", protože její provoz zevnějšku musí být sakra drahý. Mám z toho fakt pocit, že ona hlavně potřebuje sponzora, což tady by asi nepochodila. Takže jsem to uzavřela tak, že mi tahle nána nestojí za nějaké nervy a asi i chápu, že chlapovi z ní houpne a prostě ujede.
S tou pomocí je to těžké, máme barák, zahradu a ještě psa, takže jsem opravdu zvyklá fungovat sama, prostě jsem musela. Ale mám to v plánu si taky oddychnout.
Nejsem statečná ani rozumná, je to něco jak pud sebezáchovy nebo nevím, jak to nazvat.

Není tady

#14 11. 8. 2009 16:56

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

jestli je nevěra lumpárna tak v těhotenství pro mě neodpustitelná...jsi docela statečná, že si nepropadla hysterii a nezabalila mu tašky/respektive je zase vybalila wink /. Přeju ti, aby to opravdu manžel ukončil a už si o té běhně co hledá sponzora neslyšela. Zdá se, ale že to nevzdává lehce...vypisuje a vypisuje. Je to víceméně na tvém mužovi z osobní i zdejší zkušenosti to radikální utnutí chlapi nezvládaj, snad bude tvuj vyjímkou....Trochu mě šokovala otázka jestli může k porodu, když bude bydlet s ní. To by se mi asi trochu chtělo blinkat při té představě...jak už tu někdo psal, naházej na muže svoje povinosti ať nemá roupy a ty relaxuj a těš se na mimčo. Za chvli je mimi na světě a zase budeš přitažlivá ženská...ne že by si v těhotenství nebyla, ale budeš se líp cítit. Držim palce yslim, že na to jdeš dobře, i kdyby to dopadlo nejlíp jak může připrav se na pořádnou duševní houpačku...bude se t vrracet v těch nejnevhodnějších okamžicích. A kdyby to dopadlo špatně, věz že ženská vydrží víc než kůň a i tady najdeš pár opuštěných těhulek nebo čerstvým maminek s vícero dětmi a jde to...horší je vážná nemoc než jeden zaběhlej chlap

dum spiro spero

Není tady

#15 11. 8. 2009 17:07

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Hmm - běhna.. sponzor.. Skvěle.. pussa

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#16 11. 8. 2009 17:13

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

klokan napsal(a):

Hmm - běhna.. sponzor.. Skvěle.. pussa

jj dámám / od slov dá mi/, které hystericky vydírají tátu od rodiny, tím, že jestli se k nim hned neodstěhuje, spustí se se svalovcem/ nikoli tím parazitem/ nazývám jen kvůli pravidlům BB běhny, uhodl si že normálně jim říkám jinak. Z lásky asi partenra nehledá, to by koukala taky na štěstí jeho děti. Ze dvou výplat se to lépe táhne... A nemuckej mě, lízátka došly wink big_smile

dum spiro spero

Není tady

#17 11. 8. 2009 17:21

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Tak teda jinak, no : usch .. Je to tak lepší? smile A podle rychlosti to taky jde rozdělit jako běhny - ty rychlé, a coury - to jsou ty pomalejší.. smile

Není tady

#18 11. 8. 2009 17:22

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

mado taky ti moc držím pěsti, jde vidět, že jsi správná ženská smile. Já teda nevím, jak bych tohle zvládala..Jen si přeju, aby se od ní opravdu odpoutal tak, jak tvrdí...ono, pokud k ní něco cítil, tak si nejsem jistá, zda si dokáže rozumem poručit..doufejme, že ano!!!!

Není tady

#19 11. 8. 2009 17:23

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

klokan napsal(a):

Tak teda jinak, no : usch .. Je to tak lepší? smile A podle rychlosti to taky jde rozdělit jako běhny - ty rychlé, a coury - to jsou ty pomalejší.. smile

a ještě si zapoěl na ty z mojí definice a to 2v1 lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#20 11. 8. 2009 19:28

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Mado77,
jsi holka šikovná, do nepohody. Mohlas udělat scénu jako hrom, litovat se, citově vydírat, hledat pomoc u příbuzných, soucit u kamarádek, mohlas ho vyhodit nebo ultimáta dávat pro změnu zase Ty, abys mu to opepřila, nikdo by se tomu nemohl v Tvém stavu divit, ale Ty ses zachovala jako správňačka. Podle toho, co píšeš o té paní, se milá dáma zlikviduje sama. Muži, dokonce ani ti pobláznění, nemají rádi ultimáta. Ona si pod sebou nařízla větev a teď už jen piluje, piluje, dokud nespadne. Chovej se dál tak, aby Tvůj muž měl důvod se na Tebe těšit. je docela dobře možné, že ona se pokusí vystupňovat požadavky a možná Tě zkontaktuje. Pokud to udělá, zvládni situaci s nadhledem, který jsi doposud tak mistrně používala. Zůstaň klidná, protože to bude její poslední zoufalý krok. Ujisti ji, že o celé situaci víš, že se muž rozhodl sám pro svoji rodinu a že samozřejmě pokud by přece jen odešel, bude se plně podílet na výchově obou dětí a brát si je pravidelně na víkendy a prázdniny, protože je to skvělý táta a umí se o dítě postarat stejně dobře, jako Ty. Tím bys ji dorazila..o cizí dítě žádná milenka totiž nestojí ani omylem...ta by ráda pouze a toliko toho vyhlídnutého pána...když k němu bude barák či byt, nevadí....přijme to, když už to musí být. Je moc dobře, že to není svobodná holka, ale už máma, která ví, co péče o dítě obnáší. Ta svobodná by jako nezkušená brala i ty děti...do té doby, než by ovšem měla svoje...Drž se, holka a dej nám vědět. Zdravím tě a přeji Tobě i miminku pohodu a klid.

Není tady

#21 11. 8. 2009 19:47

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

klokan napsal(a):

není tohle trochu off topic??

dum spiro spero

Není tady

#22 11. 8. 2009 20:11

majkafa
Host

kalupinka napsal(a):

...o cizí dítě žádná milenka totiž nestojí ani omylem...ta by ráda pouze a toliko toho vyhlídnutého pána...když k němu bude barák či byt, nevadí....přijme to, když už to musí být. Je moc dobře, že to není svobodná holka, ale už máma, která ví, co péče o dítě obnáší. Ta svobodná by jako nezkušená brala i ty děti...do té doby, než by ovšem měla svoje...Drž se, holka a dej nám vědět. Zdravím tě a přeji Tobě i miminku pohodu a klid.

To nemusí být vždy pravda.

mada77, obdivuju, jak to zvládáš. A držím palce.

#23 11. 8. 2009 20:15

klokan
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

klokan napsal(a):

není tohle trochu off topic??

Trocha demagogie: zatímco Tvůj příspěvek je zcela v souladu s tématem, že ? big_smile

Není tady

#24 11. 8. 2009 20:21

majkafa
Host

Klokane, ty jsi moderátor. Ale nechováš se tak.

#25 11. 8. 2009 21:15

klokan
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Klokane, ty jsi moderátor. Ale nechováš se tak.

offtopic Takže vážená majkafo - jsem-li moderátor, dle Tvého názoru tedy nesmím diskutovat ??? Povězte mi, paní vševědoucí... Jak se tedy má chovat moderátor??

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí