29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chystáme se s dětmi na výlet do zábavného parku v Rakousku-Vídni. Chtěla bych se zeptat, zda tam někdo z babinetek byl a byl spokojený? Vstupné je asi 16 euro na osobu - to se pak již za atrakce neplatí ? Dá se uvnitř parku koupit něco k jídlu dětem ? Děkuji za odpovědi a rady
Není tady
Prosím nezlob se já ti nepomůžu ,ale mohla bych vědět kde je to a jak se to jmenuje?třeba SZ????Nemám tucha zatím jezdíme jen do Becklandu a do Prahy do aquparku...tohle by mě zajímalo....díky
Není tady
V Prateru jsem byla, ale moc neporadím, protože to je již cca 15 let zpátky, takže vše je nyní asi jinak a také vzpomínky blednou. Ale pamatuji si, že to bylo veliké a krásné, byli jsme tam večer až do noci, tak vše osvícené, krásné. Že bychom platili vstup si nepamatuji, buď vzpomínky opravdu blednou nebo je teď vše jinak, ale pamatuji si určitě, že jsme platili každou atrakci... My ten den toho stihli více (školní výlet) - doporučuji také: Hundertwasserhaus a zámek Schönbrunn.
Není tady
Dcera žije ve Vídni a cca před 14 dny navštívila Prater..dám vědět, až bude na ICQ: Samozřejmě, že se tam dá koupit něco jídlu..pošlu SZ
Upravil(a) erace (8. 8. 2009 21:53)
Není tady
http://www.familypark.at/ četla jsem ve slovenštině
erace to budu ráda, hlavně jestli se platí ještě kromě vstupu a kolik asi za jednu atrakci,vůbec netuším kolik si vzít sebou eur. Našla jsem ,že tam jsou restaurace, ale všude není nabídka vhodná pro 2.leté dítě, tak jestli jí mám raději vzít něco s sebou a třeba mi to ohřejí.
Není tady