Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 9. 8. 2009 18:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Proč si chlapi potřebují pořad něco dokazovat

Sisi, máš kouzelný koníčky smile
Já taky chválím - ráda a od srdce. Například svoje zetě: ani jeden z nich naštěstí nemí žádnej rozmazlenec, kterej se bez pochvaly hroutí a odmítá být živ smile a je vážně radost je chválit a oceňovat - prostě proto, že oni mají taky radost. A ačkoli oni mě nechválí slovy, dokážou to dát najevo jinak - což je v posledku jedno smile

Eleno - jo, přesně takhle to bylo myšleno. Přitvrdit...ty, hele - nemělo to být spíš "přiměkčit"? lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#52 9. 8. 2009 18:27

sankalpa
♥♥♥----

sisi21 napsal(a):

no , na jednu ženskou jo,ale v partnersví jsou pokud já vím dva!!!!!! .ženská by neměla tohle všechno dělat sama .Mě můj muž pomáhal.je fakt ,že někdy jsem si o to musela říct , prostě umyl nádobí , když jsem vařila. šel s dětma ven, Doktora taky zvládl.a i po 20ti letech máme bezvadnej vztah..

Jenže takový manželství je jedno ze sta........ty si pořád vybíráš výjimky, který potvrzujou pravidlo.........ty máš přesně toho parťáka, kterej spolupracoval.........ovšem takových je jako šafránu ........já jsem měla taky hodnýho manžela ,ale jak přišly problémy, zhroutil se a zmizel........prostě oni jsou slabí a my máme naloženo moc..............ještě k tomu chválit ?Nemůžem se strhat a uplně rozdat celýmu světu ........ty si vem a ty si vem kus ze mně, ty taky .................

Není tady

#53 9. 8. 2009 19:23

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Nejspíš se do mě někdo naveze, že jsem ještě mladá tady kázat a psát o svých zkušenostech, ale zatím to mám stejně jako Sisi. Když je potřeba, zamete, setře, umyje nádobí, zajde s malým k doktorovi, vykoupe, uspí...cokoliv. Prostě se o domácnost i o dítě podělíme. Máme to přece společné smile S prckem se nenudí, umí si s ním krásně hrát, i když je vpodstatě tříměsíční tummenupp Přišly obrovské problémy (nejen nedorozumění ve mezi námi), opravdu neštěstí a podržel mě. Zachránil mi možná i daleko víc, než si připouštíme... Mám kolem sebe lidi, co mají takovýhle vztah, i ty o spoustu let starší. Myslím, že vždycky se objeví problémy, ale ne vždy to musí sklouznout k tomu, že chlap je nemožný, ž za všechno může atd. Je to případ od případu a neházela bych ženy ani muže do jednoho pytle. Jsme rozdílní, muž v něčem vyniká, žena taky, ale nikdo z nich není neschopnější, ubožejší nebo slabší. Jenom jiný.
Osobně beru muže jako plnohodnotné citlivé bytosti s trochu jinými vrozenými vlastnostmi a úkoly vissla Určitě bych se nikdy neoháněla tím, že by muž např. nevydržel porod...proč by měl, když na to není stavěný??? yikes

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#54 9. 8. 2009 19:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Lú, zkušenosti má každej smile A mladá může mít víc, než stará lol Nicméně - jedno skutečně souvisí s tím věkem - a sice to, že kluci kolem třicítky, jak je tak stihnu pozorovat (no - je to samosebou jen vzorek rodna ) jsou daleko přístupnější dohovoru a komunikaci vůbec, a taky daleko víc participujou na společné domácnosti. Daleko víc ctí to "my". Což mě těší (přestože na tom osobně žádnou zásluhu nemám, neb mám dcery lol ) ale těší mě, že my o generaci starší jsme vyšlapaly takovou docela pěknou cestu. I když to bylo za cenu našich manželství a vztahů - stálo to za to, namouvěru lolpussa

Není tady

#55 9. 8. 2009 20:00

sankalpa
♥♥♥----

lupina montana napsal(a):

Lú, zkušenosti má každej smile A mladá může mít víc, než stará lol Nicméně - jedno skutečně souvisí s tím věkem - a sice to, že kluci kolem třicítky, jak je tak stihnu pozorovat (no - je to samosebou jen vzorek rodna ) jsou daleko přístupnější dohovoru a komunikaci vůbec, a taky daleko víc participujou na společné domácnosti. Daleko víc ctí to "my". Což mě těší (přestože na tom osobně žádnou zásluhu nemám, neb mám dcery lol ) ale těší mě, že my o generaci starší jsme vyšlapaly takovou docela pěknou cestu. I když to bylo za cenu našich manželství a vztahů - stálo to za to, namouvěru lolpussa

Hele ale v jejich věku -30 let jsme skoro všichni měli celkem dobrý manželství .........můj muž byl v tý době téměř dokonalej manžel..........na začátku to většinou vypadá dobře..........to je trochu brzo na to to posuzovat......

Není tady

#56 9. 8. 2009 20:19

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

lupina montana napsal(a):

To se krásně čte, takový názor, že to opravdu stálo za to i za cenu manželství a vztahů pussa Věřím tomu. Zároveň pozoruju, že krásný vztah může trvat pořád (samozřejmě to není narážka na tebe) a je to nádhera sledovat. Ono se mi občas stává, že mě lidi kamenujou tím, že mně to stejně nevydrží, že mě humor přejde, že to vidím moc růžově, že mě život naučí. No ale proč se s tímhle ztotožňovat, když to třeba tak ani nemusí být? Podle mě je lepší, když obě strany dělají pro vztah to nejlepší co umí a myslí pozitivně a hlavně myslí přítomností. Když se to pak zkazí, přijde konec, dobře. Stává se to a dost často. Ale není to pravidlo a je nesmysl nevěřit... smile

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

Není tady

#57 9. 8. 2009 20:26

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Sankalpa: "Hele ale v jejich věku -30 let jsme skoro všichni měli celkem dobrý manželství .........můj muž byl v tý době téměř dokonalej manžel..........na začátku to většinou vypadá dobře"

Jééé, a představ si, že zrovna tohle bych já neřekla. Já jsem na začátku mého manželství skoro trpěla big_smile, jak mi připadalo všecko "jiné", než jsem si představovala já. Možná proto, že se samozřejmě můj choť podstatně lišil od mého tatínka a ten pro mě byl dlouho vzorem smile a já jsem ty rozdíly v těch 22 nedokázala nějak vstřebat. Mně se líbí moje manželství spíš až teď - kdy nám táhne na padesátku. Ve třiceti jsem byla jednak o hodně víc náročná, o hodně míň chápající, pořád někde "v luftě" mimo domov a zdá se mi, že s manželem ta svoje přání a potřeby daleko líp vnímme právě teď, řekla bych tomu "vyladění" - to já jsem se z našeho manželství kolem třicítky víc ošívala směrem ven smile.
Tak že by to u nás vypadalo dobře spíš na konci? big_smile

Eleno, můj muž ale zdaleka není domácí týpek, kdepak big_smile. Právě že denně maká téměř 15 hodin, nemá volné ani páteční večery ani neděle, tak když potom sám od sebe vstane dřív, aby mohl navrtat tu moji polici, nebo mu řeknu, aby se "pak" podíval na ten vysavač a on odpoví, "podívej se ty - už je to hotovo" - tak mě to těší o to víc a pochvala mi potíže nedělá, protože je upřímná.
Jo a jasně že má krásné velké zelené oči s dlouhými řasami, ale to nebyl ten prvotní impuls - prvotní bylo to, že jsme studovali podobný obor a měli o čem povídat a uchvátilo mě, že byl strašně hodný na moje malé sourozence....... tummenupp.
Jojo, u každého je to jinak.

Upravil(a) Tercila (9. 8. 2009 20:32)

Není tady

#58 9. 8. 2009 20:35

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Elena: " ja - byt zenska - to chapu podobne jako Axi a z predstavy domaciho partaka mam osypky. big_smile "

Protože si pořád představuješ ty montérky big_smile big_smile big_smile - ale to je chyba big_smile.

Není tady

#59 9. 8. 2009 21:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Terci, mám dojem, že jsme to s Elenou myslely stejně: když tě chlap (tedy ten tvůj) má snahu brát "jako parťáka" tak to vůůbec nejni o montérkách! grater Kéž by bylo.....a to si ten můj myslel, že je to "ta lepší varianta" dumbom
Nojo: člověk se snáze zbaví míšeňskýho porculánu po prababičce, než iluzí - že gloria No -vybrala jsem si ho -  a myslím, že trošku jsem i tušila, co dělám cool

Není tady

#60 9. 8. 2009 22:02

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Lupí .dík
Jinak holky,já si myslím každý vztah vyzraje.a jak se říká jaký si to uděláš takový to máš..lol
Můj první vztah ,mladá .moc zamilovaná.slepá a tady jsem pochopila ,že takhle to nejde.Tudy cesta nevede.
Možná proto mám dnes krásný vztah,stále zamilovaná a přesně i toho parťáka.,
Hodně tady čtu na vláknech o nevěře, o tom ,že vztah ochabne.,že si chlap chce něco dokazovat,nechápu ,proč tomu tak je!!proč dva lidi ,kteří spolu prošli takovej kus cesty najednou končí.
.Možná ,že jsem divná,ale prostě se těším i z maličkosti co můj manžel udělá. a chválím,asi je to tím ,čím člověk třeba projde.Neříkám ,že je to pořád ideální ,to by asi nebylo normální.  ...ale jak můj manžel prostě říká stebou se ani nemůžu pohádat.Mám jednu vlastnost ,při hádkách mě chytne záchvat smíchu!! divný co????S manželem se prostě neumím pohadát.no a pokud je nějaký náznak,tak jak já říkám je to pouze výměna názoru.. wink
Jestli se mají dva rádi ,ať je jim ,20,30.50.70 Překoná se vše.,Myslím si ,že v každěm tomto věku nám to něco dá..Je jasný,že na začátku je to asi trochu jiný než až nám bude třeba i těch 70,ale rozhodně si nemusíme nic dokazovat.

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#61 9. 8. 2009 22:10

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Sisi, není to divný!!! tummenupp
Já už ani nevím, kdy jsme se nějak významněji pohádali, spíš kdysi obvykle kvůli podnikání, protože já disponuji trošku tvrdšími názory. Kvůli dítku nebo domácnosti se absolutně nehádáme, ale když už se špičkuje, tak právě taky obvykle skončíme s řehotem, protože ty naše "kydy", kterými si odpovídáme, to fakt není na vážnou tvář big_smile.
A máš naprostou pravdu v tom, že vztah zraje..... smile

Není tady

#62 9. 8. 2009 22:12

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana: "Terci, mám dojem, že jsme to s Elenou myslely stejně: když tě chlap (tedy ten tvůj) má snahu brát "jako parťáka" tak to vůůbec nejni o montérkách! grater Kéž by bylo.....a to si ten můj myslel, že je to "ta lepší varianta" dumbom "

Lupi, já jsem Ti teď asi nějak neporozuměla.

Není tady

#63 9. 8. 2009 22:13

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

sankalpa napsal(a):

sisi21 napsal(a):

sankalpa napsal(a):

Proti muži je žena dokonalá ..........stačí se podívat na Babi, jak muži selhávají ve vztazích, rozhlídnout se okolo sebe v reálu......žena zajistí děti, oni utíkají od rodin a přináší jen komplikace..........nevím za co ho mám chválit , za to že si plní svoje povinnosti ?Já si je plním taky a nepotřebuju,  aby to někdo zdůraznoval........mě stačí to že mám výsledky......k tomu abych se cítila skěle........oni potřebují chválu jak malý děti.......

.Klidně manžela chválím a ráda mě to problém nedělá.jinak znám  zpráce i případy ,kdy naopak se muž stará o děti ,páč utekla manželka s jinýn chlapem a na děti se vykašlala!!!

To jsou jednoduché počty.......mužů, co selhávají ve vztazích a dělají problémy bývalé a  dětem....je mnohem víc.........skoro každej druhej ....takže jedna co utekla do manžela tu statistiku nezachrání....

Nezapomeň, že sem se chodí lidi - většinou ženy, radit a skuhrat, když mají problém - většinou ve vztazích. Takže tady to není nějaký průměrný vzorek populace - jsou tu jen ty, které chlapi štvou. Ty spokojené nemají potřebu tady probírat svoje štěstí. A muži už vůbec ne, tedy, ti standardní

Upravil(a) mashanka (9. 8. 2009 22:16)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#64 10. 8. 2009 5:15

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Elena: " ja - byt zenska - to chapu podobne jako Axi a z predstavy domaciho partaka mam osypky. big_smile "

Protože si pořád představuješ ty montérky big_smile big_smile big_smile - ale to je chyba big_smile.

Ne, predstavuji si sebe, jak bych se k partakovi chovala.

Není tady

#65 10. 8. 2009 6:36

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Proč nechcete parťáka a přitom každému vztahu, který stojí i za sebevětší houby, říkáte partnerství ?

Jak se chovat k parťákovi ? No přece jako k někomu, kdo je na stejné úrovni jako ty.

Většina neshod v partnerství je zaviněna tím, že právě tohle lidem nejde. Buď upřednostňují sebe a svoje zájmy nebo si naopak udělají z partnera modlu a všechno podřizují jemu. Ani jeden způsob asi není ideální. Ještě tak může fungovat, když jeden upřednostňuje sebe a druhý partnera. Ovšem nabízí se otázka, jestli zrovna tohle je zdravé partnerství. Většinou to končí tím, že ten, kdo se podřizuje, časem začne cítit nespravedlnost a je naštvaný na partnera, místo, aby si přiznal, že si svoji roli v začátku vybral a partner si na ni jen zvykl.

Upravil(a) mashanka (10. 8. 2009 6:42)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#66 10. 8. 2009 9:01

mary.one
♥♥-----

sankalpa napsal(a):

řada kluků má přítelkyni a denně se dělají na chatu s jinýma holkama.......to je prostě jen virtuál........

tak tohle už je trochu moc, ne?
jestli tomu teda rozumím správně...
to bych nebrala jako nevinný a neškodný, v žádným případě.

Není tady

#67 10. 8. 2009 16:55

sankalpa
♥♥♥----

mary.one napsal(a):

sankalpa napsal(a):

řada kluků má přítelkyni a denně se dělají na chatu s jinýma holkama.......to je prostě jen virtuál........

No mě to přijde normální............potkala jsem jich na chatu tolik.........a řada z nich by nikdy do reálu nešla .........kluci prostě mají velkopu potřebu sexu a můžou se tam i naučit nové praktiky a zkusit si je doma.............totéž platí pro holky .......dneska to dělají všichni kdo mají net .....

Není tady

#68 10. 8. 2009 17:28

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

sankalpa napsal(a):

mary.one napsal(a):

sankalpa napsal(a):

No mě to přijde normální............potkala jsem jich na chatu tolik.........a řada z nich by nikdy do reálu nešla .........kluci prostě mají velkopu potřebu sexu a můžou se tam i naučit nové praktiky a zkusit si je doma.............totéž platí pro holky .......dneska to dělají všichni kdo mají net .....

dumbom

Není tady

#69 10. 8. 2009 17:30

elena007
♥♥♥♥♥♥-

mashanko, podle me hodne lidi doskace prave na to partactvi.
Partaka si ja porizuji proto, ze  je pro mne dosazeni nejakeho cile (idealne spolecneho s partakem, ze?) pravdepodobnejsi. Dosad si za  cil, co chces vcetne toho, ze chci mit dite, rodinu, zazemi. Jisteze si vyberu partaka, ktery mi je aspon trosku mily, ale i tak se v prvni rade soustredim na cil a od partaka ocekavam vykon a spolupraci, uz min me zajima partak samotny, zvlast, kdyz slape. smile No a podle toho se k nemu i chovam.

Není tady

#70 10. 8. 2009 17:55

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

sankalpa napsal(a):

mary.one napsal(a):

sankalpa napsal(a):

na zaklade charakteristiky navstevniku chatu nelze odvozovat zavery, platne pro celou populaci. Stejne jako, kdyz to na babinetu jen hemzi neverou, nelze to brat ze to takhle funguje vsude.
Mimochodem ja net mam, ale to nedelam.

42!

Není tady

#71 10. 8. 2009 18:00

terezka007
♥♥♥----

sankalpa napsal(a):

mary.one napsal(a):

sankalpa napsal(a):

No mně to tedy normální nepřijde. Nové praktiky se klidně můžeme naučit doma společně, k tomu není třeba třetího. Virtuální sex je taky sex...

Není tady

#72 10. 8. 2009 18:18

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

baba.jaga napsal(a):

sankalpa napsal(a):

mary.one napsal(a):

na zaklade charakteristiky navstevniku chatu nelze odvozovat zavery, platne pro celou populaci. Stejne jako, kdyz to na babinetu jen hemzi neverou, nelze to brat ze to takhle funguje vsude.

Babuško jaguško, víš jak to je...Podle sebe soudím tebe big_smile vissla storstark

Není tady

#73 10. 8. 2009 18:30

sankalpa
♥♥♥----

baba.jaga napsal(a):

sankalpa napsal(a):

mary.one napsal(a):

Ale Babo .........já mluvím o spoustě serverů....nejn o xchatu ........všechny seznamky jsou přervaný klukama co si dělal orgasmus...............a když jsem mluvila o nevěře, mluvila jsem i o tom, co jsem za 51 let života viděla v reálu ...........
A ty jsi žena nebo muž Babo ?já to nepoznám .......pokud jsi žena , tak je jasný že to neděláš.........my to nepotřebujem třikrát denně jako oni...............

Není tady

#74 10. 8. 2009 18:34

sankalpa
♥♥♥----

terezka007.[/quote napsal(a):

No mně to tedy normální nepřijde. Nové praktiky se klidně můžeme naučit doma společně, k tomu není třeba třetího. Virtuální sex je taky sex...

Jako ideální to není .............ale je to dnes běžný ..........a jak to mu chceš zabránit mi řekni?Když zjistíš že se přítel dělá s holkama na netu(teroreticky) , zakážeš mu to ?A jak?

Není tady

#75 10. 8. 2009 19:44

terezka007
♥♥♥----

sankalpa napsal(a):

terezka007.[/quote napsal(a):

Jako ideální to není .............ale je to dnes běžný ..........a jak to mu chceš zabránit mi řekni?Když zjistíš že se přítel dělá s holkama na netu(teroreticky) , zakážeš mu to ?A jak?

Tohle je věc, kterou bych nedokázala tolerovat, takze bych to resila odchodem od partnera...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí