Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 9. 8. 2009 12:27

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Proč si chlapi potřebují pořad něco dokazovat

Lupina: "Jo, Axi...taky jsem měla skončit jako "parťák" storstarkhmm"

Lupi, ahoj - Ty jsi pracovala někde na  stavbě? big_smile
Ono ten výraz parťáctví je lidmi chápán opravdu různě. Já osobně jsem vždycky dávala přednost právě tomu obsahu slova, protože mi připadala pomoc, pochopení a společné cíle a vnímání některých (pro mě) důležitých životních věcí mezi partnery daleko důležitější než hodnocení modrých očí a postavy smile.
Ohledně Axiho věty o přitahování - mně by zase vůbec nepřitahoval modrookej vymakanej borec, kdyby nebyl schopen spravit vysavač a přivrtat mi poličku a pomoct při malování obrázků (a taky mi je pochválit) smile a s nímž bych měla odlišné názory na výchovu děcka a trávení dovolené.... Možná je to jinak u mužů a jinak u žen.
A mám pocit, že tady na jihu Moravy se ani moc slovo "parťák" mezi chlapy nepoužívá smile. Nevzpomínám si teď, že bych to mezi nimi někdy zaslechla.
A s tím chválením - to je docela prosté smile. Souvisí to právě s tím, jak jsou partneři naladěni a co od sebe očekávají. Pak není chválení problém. smile Chválení jen tak naoko stejně vztahu neprospěje.

Není tady

#27 9. 8. 2009 12:37

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

tummenupp mám to stejně

Upravil(a) mashanka (9. 8. 2009 12:37)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#28 9. 8. 2009 12:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tercila napsal(a):

Chválení jen tak naoko stejně vztahu neprospěje.

Jo to taky (na stavbě) ale to jsem tím nemyslela cool
Naoko? Naoko prospěje máloco....ale musí to být naoko? To snad ne.... va
Mashanko - tím  musí jsem měla na mysli, že je to zákonité. Když bude pořád chválit jen jeden, tak to taky ničemu neprospěje wink A říkat si "oni holt tu pochvalu potřebujou, vždyť jsou jak malí chlapci, když je nebudeme chválit, tak oni nebudou támhleto a tuhleto" nebo něco na ten způsob - to je taky koneckonců jen...jarmark?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#29 9. 8. 2009 12:57

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

mashanka napsal(a):

sankalpa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Proč si chlapi potřebují pořad něco dokazovat ?

Protože jim to nedokazujeme my. Stačí si přečíst některá vlákna a bude ti to jasné - spousta žen s nimi soupeří, místo aby spolupracovaly.
Dáváme jim málo najevo, že jsou úžasní, tak občas mají potřebu působit jako úžasní na někoho jiného

Jenže oni nejsou úžasní....... oni jsou samý problém a je to docela unavující pořád chválit a dávat najevo obdiv ,aby on vůbec fungoval .........je to jako mít další dítě .........

A ty jsi úžasná ? Je snad některá z nás dokonalá ? Není - a přesto je nám pochvala příjemná. U nich je to stejné. Možná dokonce ještě o něco stejnější wink

Pozor - také je třeba rozlišovat mezi slovem pochvala a uznání, třeba i za prkotinu, a podlézaní a pochlebování - to samozřejmě na myslí nemám

ja chvalim a obdivuju tak nejak sama od sebe, protoze je za co chvalit a delam to naprosto prirozene. Sankalpa si zrejme spatne vybrala.

42!

Není tady

#30 9. 8. 2009 12:59

mashanka
Zablokovaný

lupina montana napsal(a):

Tercila napsal(a):

Chválení jen tak naoko stejně vztahu neprospěje.

Jo to taky (na stavbě) ale to jsem tím nemyslela cool
Naoko? Naoko prospěje máloco....ale musí to být naoko? To snad ne.... va
Mashanko - tím  musí jsem měla na mysli, že je to zákonité. Když bude pořád chválit jen jeden, tak to taky ničemu neprospěje wink A říkat si "oni holt tu pochvalu potřebujou, vždyť jsou jak malí chlapci, když je nebudeme chválit, tak oni nebudou támhleto a tuhleto" nebo něco na ten způsob - to je taky koneckonců jen...jarmark?

Já jsem tohle nikdy nezažila, že by chválil jen jeden. Asi jsem si dobře vybrala partnera - parťáka a on mě. A kdyby ani to, stejně je to nakažlivé - schválně to zkus

Upravil(a) mashanka (9. 8. 2009 13:01)

Není tady

#31 9. 8. 2009 13:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

:smajlík s vočima v sloup: kdybych to nevyzkoušela, tak o tom nemluvím dumbom
A vůbec nebyla řeč o partnerovi.....

Není tady

#32 9. 8. 2009 13:08

mashanka
Zablokovaný

a o kom tedy ?

Tohle psychologicky poměrně zajímavé téma smile - různí lidé zkouší stejné věci s různým výsledkem. Schválně by mě zajímalo, jak by to odborník zdůvodnil tongue

Upravil(a) mashanka (9. 8. 2009 13:11)

Není tady

#33 9. 8. 2009 13:11

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nebuď zvědavá, budeš brzo starááá! retalol
Kamarádku mám takovou, třeba....tu jsem musela přestat chválit, protože....ale co. Prostě proto.

Není tady

#34 9. 8. 2009 13:12

mashanka
Zablokovaný

to ale co znamená, že ona ti to neoplácela, tak tě to přestalo bavit ? big_smile

zase jarmark lol tohle mi připomíná slova některých z gruntu hodných lidí - celý život jsem se obětoval a vděku se nedočkám lol

Upravil(a) mashanka (9. 8. 2009 13:16)

Není tady

#35 9. 8. 2009 13:16

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Lupina: "Jo to taky (na stavbě) ale to jsem tím nemyslela cool"

Lupííí, to já přece vím, že jsi to tak nemyslela, jen jsem si dělala legraci, když Axi psal na to téma parťáctví a montérky a Ty jsi na to odpověděla.
Jen jsem to využila jako slovní hříčku :-), navíc jsem se pobavila při představě ženské v montérkách a.... tummenupp

A to "naoko" jsem napsala, protože se tu někdo vyjádřil takhle:
"je to docela unavující pořád chválit a dávat najevo obdiv ,aby on vůbec fungoval ........."
Po této větě mě napadlo to slovo "naoko", rozumíš....

Jinak myslím, že se navzájem chápeme tummenuppsmile a víme, o čem mluvíme smile.

Není tady

#36 9. 8. 2009 13:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

a o kom tedy ?

Tohle psychologicky poměrně zajímavé téma smile - různí lidé zkouší stejné věci s různým výsledkem. Schválně by mě zajímalo, jak by to odborník zdůvodnil tongue

Jo, tak to se budeš muset zeptat odborníka smile
Mashanko nezlob se, ale s tebou se skutečně nehodlám vydávat na tenký led smile

Terci, jo - myslím, že jo.

Není tady

#37 9. 8. 2009 14:49

sankalpa
♥♥♥----

mashanka napsal(a):

sankalpa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Proč si chlapi potřebují pořad něco dokazovat ?

Protože jim to nedokazujeme my. Stačí si přečíst některá vlákna a bude ti to jasné - spousta žen s nimi soupeří, místo aby spolupracovaly.
Dáváme jim málo najevo, že jsou úžasní, tak občas mají potřebu působit jako úžasní na někoho jiného

Jenže oni nejsou úžasní....... oni jsou samý problém a je to docela unavující pořád chválit a dávat najevo obdiv ,aby on vůbec fungoval .........je to jako mít další dítě .........

A ty jsi úžasná ? Je snad některá z nás dokonalá ? Není - a přesto je nám pochvala příjemná. U nich je to stejné. Možná dokonce ještě o něco stejnější wink

Pozor - také je třeba rozlišovat mezi slovem pochvala a uznání, třeba i za prkotinu, a podlézaní a pochlebování - to samozřejmě na myslí nemám

Proti muži je žena dokonalá ..........stačí se podívat na Babi, jak muži selhávají ve vztazích, rozhlídnout se okolo sebe v reálu......žena zajistí děti, oni utíkají od rodin a přináší jen komplikace..........nevím za co ho mám chválit , za to že si plní svoje povinnosti ?Já si je plním taky a nepotřebuju,  aby to někdo zdůraznoval........mě stačí to že mám výsledky......k tomu abych se cítila skěle........oni potřebují chválu jak malý děti.......

Není tady

#38 9. 8. 2009 15:03

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Ono by se to dalo překroutit různě - např. nepředpokládám, že žena chválí muže za to, že každý den chodí do práce, zatímco ona se stará o děti.

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#39 9. 8. 2009 15:28

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Vikina napsal(a):

Ahoj, jsem trošku naštvaná. Jelikož můj přítel si pořád něco dokazuje. Začnu takhle zjistila jsem, že si psal na badoo. cz s nějakou cizí holkou a psal jí, že jí to moooc sluší. Nevím co si o tom myslet. Mě snad za poslední rok nedokázal pochválit nic, no a že mi to sluší už jsem taky dlouho neslyšela. Mám mu o tom říct, že to vím. Asi si potřebuje dokázat, že o něj ženský pořád stojej. Nebo já nevím. Když se ptám takhle kamarádek, tak to jejich chlapi prej taky občas udělají, že je nachytejí na chatu nebo někde na seznamkách. To jsou fakt všichni chlapi stejný?

Jde o to ,jestli to opravdu byla cizí holka.Třeba to byla nějaká dřívější známá.Páč pokud by byla úplně cizí .mě by to teda taky vadilo. Hlavně nevím ,proč by jí to měl říkat pes badoo.je to myslím seznamka.né?? to by mě v hlavě teda taky vrtalo.
Nevím ,můj chlap si nemá potřebu něco dokazovat.

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#40 9. 8. 2009 15:31

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

sankalpa napsal(a):

Proti muži je žena dokonalá ..........stačí se podívat na Babi, jak muži selhávají ve vztazích, rozhlídnout se okolo sebe v reálu......žena zajistí děti, oni utíkají od rodin a přináší jen komplikace..........nevím za co ho mám chválit , za to že si plní svoje povinnosti ?Já si je plním taky a nepotřebuju,  aby to někdo zdůraznoval........mě stačí to že mám výsledky......k tomu abych se cítila skěle........oni potřebují chválu jak malý děti.......

.Klidně manžela chválím a ráda mě to problém nedělá.jinak znám  zpráce i případy ,kdy naopak se muž stará o děti ,páč utekla manželka s jinýn chlapem a na děti se vykašlala!!!

Není tady

#41 9. 8. 2009 15:39

sankalpa
♥♥♥----

sisi21 napsal(a):

sankalpa napsal(a):

.Klidně manžela chválím a ráda mě to problém nedělá.jinak znám  zpráce i případy ,kdy naopak se muž stará o děti ,páč utekla manželka s jinýn chlapem a na děti se vykašlala!!!

To jsou jednoduché počty.......mužů, co selhávají ve vztazích a dělají problémy bývalé a  dětem....je mnohem víc.........skoro každej druhej ....takže jedna co utekla do manžela tu statistiku nezachrání....

Není tady

#42 9. 8. 2009 15:49

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

sisi21 napsal(a):

a mě to problém nedělá.jinak znám  zpráce i případy ,kdy naopak se muž stará o děti ,páč utekla manželka s jinýn chlapem a na děti se vykašlala!!!

Upravil(a) Lúthien (9. 8. 2009 15:50)

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#43 9. 8. 2009 15:51

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

sisi21 napsal(a):

.Klidně manžela chválím a ráda mě to problém nedělá...

Taky to dělám. Je to fajn, pochválit ho a vidět, jak mu to udělá radost smile

Mimochodem, máš moc pěkné obrázky! godlike

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#44 9. 8. 2009 15:57

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

sankalpa napsal(a):

sisi21 napsal(a):

sankalpa napsal(a):

To jsou jednoduché počty.......mužů, co selhávají ve vztazích a dělají problémy bývalé a  dětem....je mnohem víc.........skoro každej druhej ....takže jedna co utekla do manžela tu statistiku nezachrání....

Jsou to parchanti co? storstark
A ještě chválit by chtěli... bič na ně....cool

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#45 9. 8. 2009 17:16

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Priznam se, ze mi nenapadlo, ze chlap, ktery mi vystrouhne poklonu, pripadne se mnou lehce zaflirtuje, by si tim mel neco dokazovat. smile

Není tady

#46 9. 8. 2009 17:17

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

sankalpa  Je to možný ,to určtě nezachrání .Máš pravdu stolt
.ale s prominutím ,někerý ženský si za to můžou i sami. Ze začátku jim podstrojují a pak se diví ,že je to jinak. Nebo vztah zakládají jen na sexu a nebo si myslí ,že vztah zachrání děckem...atd. atd..Proč některý vztah vydrží třeba i 30let ,protože je to o vzájemné toleranci o důvěře a o komunikaci a ta tady v některých případech vázne.Je to právě i o tom toho chlapa pochválit ,proč né ,Co je na tom tak špatnýho..je asi i pravda,že někde můžeš udělat vše pro vztah a stejně to nevyjde!!!

Není tady

#47 9. 8. 2009 17:19

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Lúthien napsal(a):

sisi21 napsal(a):

.Klidně manžela chválím a ráda mě to problém nedělá...

Taky to dělám. Je to fajn, pochválit ho a vidět, jak mu to udělá radost smile

Mimochodem, máš moc pěkné obrázky! godlike

díík ..wink

Není tady

#48 9. 8. 2009 17:29

sankalpa
♥♥♥----

sisi21 napsal(a):

sankalpa  Je to možný ,to určtě nezachrání .Máš pravdu stolt
.ale s prominutím ,někerý ženský si za to můžou i sami. Ze začátku jim podstrojují a pak se diví ,že je to jinak. Nebo vztah zakládají jen na sexu a nebo si myslí ,že vztah zachrání děckem...atd. atd..Proč některý vztah vydrží třeba i 30let ,protože je to o vzájemné toleranci o důvěře a o komunikaci a ta tady v některých případech vázne.Je to právě i o tom toho chlapa pochválit ,proč né ,Co je na tom tak špatnýho..je asi i pravda,že někde můžeš udělat vše pro vztah a stejně to nevyjde!!!

No právě to je případ od případu........a víš jak třeba ty vztahy po 30 letech vypadaj, vidíš do nich ??

Mě to prostě přijde jakože .....děti se musí chválit aby se dobře vyvíjely(to určo musí).....ted muž se musí chválit aby se cítil dobře a nezahýbal(někdy to nepomůže).........do toho vaříme, smažíme, pečeme, uklízíme,přebalujeme, pereme, žehlíme,  gruntujeme, chodíme s dětma na procházky, učíme se s nima, řada žen ještě vydělává prachy, lítáme po doktorech atd........a všechno máme na hrbu hlavně  my..........a ještě se budem klepat,aby ho neubylo a necítil se blbě jo?Trochu moc na jednu ženskou né?

Není tady

#49 9. 8. 2009 17:49

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Lupina: "Jo, Axi...taky jsem měla skončit jako "parťák" storstarkhmm"

Ono ten výraz parťáctví je lidmi chápán opravdu různě. Já osobně jsem vždycky dávala přednost právě tomu obsahu slova, protože mi připadala pomoc, pochopení a společné cíle a vnímání některých (pro mě) důležitých životních věcí mezi partnery daleko důležitější než hodnocení modrých očí a postavy smile.
Ohledně Axiho věty o přitahování - mně by zase vůbec nepřitahoval modrookej vymakanej borec, kdyby nebyl schopen spravit vysavač a přivrtat mi poličku a pomoct při malování obrázků (a taky mi je pochválit) smile a s nímž bych měla odlišné názory na výchovu děcka a trávení dovolené.... Možná je to jinak u mužů a jinak u žen.
A mám pocit, že tady na jihu Moravy se ani moc slovo "parťák" mezi chlapy nepoužívá smile. Nevzpomínám si teď, že bych to mezi nimi někdy zaslechla.
A s tím chválením - to je docela prosté smile. Souvisí to právě s tím, jak jsou partneři naladěni a co od sebe očekávají. Pak není chválení problém. smile Chválení jen tak naoko stejně vztahu neprospěje.

Lide urcite chapou partactvi ruzne, ja - byt zenska - to chapu podobne jako Axi a z predstavy domaciho partaka mam osypky. big_smile Chlap se pro mne nestane pritazlivym pro sve partacke vlastnosti, musi mit hned od zacatku 'modre oci a vymakanou postavu', oboji ma pro mne stejnou cenu. U mne je odpoved na otazku koho radeji - partaka nebo modre oko - ani jednoho. smile

Chvalim, kdykoli mam puzeni chvalit, nepremyslim nad tim. Vetsinou za mimoradne vykony, za to, co od partnera ocekavam, nejspis nechvalim, nebot mi to prijde samozrejme. Mozna bych mela pritvrdit. big_smile

Upravil(a) elena007 (9. 8. 2009 17:50)

Není tady

#50 9. 8. 2009 18:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

sankalpa napsal(a):

..do toho vaříme, smažíme, pečeme, uklízíme,přebalujeme, pereme, žehlíme,  gruntujeme, chodíme s dětma na procházky, učíme se s nima, řada žen ještě vydělává prachy, lítáme po doktorech atd........a všechno máme na hrbu hlavně  my..........a ještě se budem klepat,aby ho neubylo a necítil se blbě jo?Trochu moc na jednu ženskou né?

no , na jednu ženskou jo,ale v partnersví jsou pokud já vím dva!!!!!! .ženská by neměla tohle všechno dělat sama .Mě můj muž pomáhal.je fakt ,že někdy jsem si o to musela říct , prostě umyl nádobí , když jsem vařila. šel s dětma ven, Doktora taky zvládl.a i po 20ti letech máme bezvadnej vztah..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí