|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, jsem trošku naštvaná. Jelikož můj přítel si pořád něco dokazuje. Začnu takhle zjistila jsem, že si psal na badoo. cz s nějakou cizí holkou a psal jí, že jí to moooc sluší. Nevím co si o tom myslet. Mě snad za poslední rok nedokázal pochválit nic, no a že mi to sluší už jsem taky dlouho neslyšela. Mám mu o tom říct, že to vím. Asi si potřebuje dokázat, že o něj ženský pořád stojej. Nebo já nevím. Když se ptám takhle kamarádek, tak to jejich chlapi prej taky občas udělají, že je nachytejí na chatu nebo někde na seznamkách. To jsou fakt všichni chlapi stejný?
Není tady
Máte s tím některá zkušenost??? Díky
Není tady

Myslíš, že ženy jsou jiné, podle Tvého lepší?? Samozřejmě nechci předem něco z Tvého příspěvku odvozovat - ale parťák, který je spokojený a šťastný, nikoho jiného nehledá. Pokud se nejedná o chorobného sukničkáře nebo dobrodruha, měl jsem na mysli "normální" protějšek.. Přemýšlela jsi, proč Tě nechválí a proč má tuhle svoji potřebu?? Znovu říkám - je-li takzvaně "normální"..

Není tady
Lezla jsi mu do počítače! :-)))
No a co, psal virtuální holce (co možná ani holka nebyla), že jí to sluší... - tak se aspoň koukne na obrázek pěkný holky... - buď ráda, že Ti s ní nezahejbá :-)
Bys mu musela vyškrábnout oči, aby se nepodíval ho pěkných ženských...
Nebo Ty se za hezkým chlapem neohlídneš? :-)
Myslím, že je to normální. - jo jinak taky nevím, co je to badoo.cz - to je seznamka?
Jo, jestli chceš aby Tě seřval že mu lezeš do počítače, tak mu o tom řekni... :-)
Není tady

Vraji m to vleí prirodzenosť(možno prirodzenie
). Ženy vraj majú skôr sklon "hneizdiť" a uzurpovať si milášika rpe seba, zatiaľ čo muži s apotrebujú stále uisťovať, že majú doma "to najlepšie" a že im nejaká ešte lepšia možnosť neunikla. A okrem toho si radi dokzaujú, že sú borci. Robia to aj ženy, o to nič, ale menej nápadne, rafinovanejšie a väčšinou bez toho, aby ich drahý musel škrípať zubami a vyzývať "soka" na súboj.
Inak, kompliment cudzej babe - namiesto teba - by som nebrala tragicky. Mám frajera, ktorý ma má rád, ale obávam sa, že by si nevšimol, ani keby som si odfarbila vlasy na fialovo a chodila v neopréne.
Po isotm čase nadobúdajú väčšiu dôležitosť iné priority. 
Není tady
No je to jakoby komunikační server něco jako facebook
Mě to jen mrzí, že si tam dává fotku a píše si tam s holkama nic víc
Není tady
Vikina napsal(a):
A jeho třeba mrzí, že problém, který máš s ním neřešíš.
Není tady
Vikina napsal(a):
Tenhle problém jsme tady už řešili, s někým jiným...
Můj názor: nežárli, nemáš proč. Proč by se nemohl bavit s jinýma lidma, i holkama, navíc přes internet!
Já se bavím taky.
A třeba i s bývalýma klukama :-)
Mluvit s lidma není nic špatnýho přece...
Není tady

Já si taky myslím, že se chová naprosto standardně.
Nejen chlapi, ale i ženy potřebují neustále hrát tu hru na kočku a myš.
Alespoň "jako".
Není tady
NO tak jsem asi málo tolerantní, ale prostě mi to vadí. Aby si támhle flirtoval s nějakou krasavicí neznámou. Nemám nic proti tomu ,aby se podíval na hezkou holku atak. ,ale proč jí rovnou musí psát, jak jí to sluší atak.
Není tady
Vikina napsal(a):
To jsou fakt všichni chlapi stejný?
Ne - některý jsou ještě stejnější!
Není tady
Vikina napsal(a):
NO tak jsem asi málo tolerantní, ale prostě mi to vadí. Aby si támhle flirtoval s nějakou krasavicí neznámou. Nemám nic proti tomu ,aby se podíval na hezkou holku atak. ,ale proč jí rovnou musí psát, jak jí to sluší atak.
Vikino, kdyby jsi nelezla svému partnerovi do PC, mohla ses teď v klidu dívat třeba na Angeliku a popíjet sklenku červeného... 
Upravil(a) sandra (7. 8. 2009 20:56)
Není tady
Vikina napsal(a):
Jéžiš, holka neblbni....flirtovat je zdravý, zábavný a lepší to náladu....copak tobě neudělá dobře, když tě někdo v pochválí? Tedy chlap myslím? A co když je třeba ženatej - ahá?
Já jsem jeden z nejrozkošnějších flirtů zažila v autě, v dopravní zácpě a řeknu ti, že si dodnes pamatuju, jak se mi zlepšila nálada a tomu chlápkovi očividně taky. A místo, abychom byli nas*aní a otrávení, jako všichni okolo, šířili jsme okolo sebe příjemno.......
Není tady
Vikina napsal(a):
To už teda přeháníš .........tohle mu nech, to děláme všichni ....kluci i holky .............navíc kluci jsou naprogramovaní k rozsévání , tak flirtují aspon .........jestli tohle budeš potlačovat , tak se může stát něco mnohem horšího, bude si připadat jako ve svěráku........řada kluků má přítelkyni a denně se dělají na chatu s jinýma holkama.......to je prostě jen virtuál........
Není tady

Přesně jak píše Lupina. Nedávno jsem byla na svatbě kamarádce a potkala jsem tam kámoše, co jsem ho dlouho neviděla. On je ženat s dítětem, já zadaná. A když mě uviděl, tak mi řekl, že vypadám báječně a že mě nemohl poznat, jak jsem krásná (navíc on to umí říct, tak že i já mu to věřím
). Nebudu tajit, že jsem málem roztála a do konce svatby jsem zářila jako slunce jasné.
A fakt to nebylo o ničem jiném než o nevinném flirtíku. A co vím, tak přítel v práci flirtuje (rozuměj je milý a běžně ženy chválí, jak jim to sluší).
Není tady

Proč si chlapi potřebují pořad něco dokazovat ?
Protože jim to nedokazujeme my. Stačí si přečíst některá vlákna a bude ti to jasné - spousta žen s nimi soupeří, místo aby spolupracovaly.
Dáváme jim málo najevo, že jsou úžasní, tak občas mají potřebu působit jako úžasní na někoho jiného
Upravil(a) mashanka (8. 8. 2009 13:52)
Není tady
Klokan: "- ale parťák, který je spokojený a šťastný, nikoho jiného nehledá. "
Tak s tímto tvrzením naprosto nesouhlasím
, a to, prosím, mluvím za sebe, nikoliv naivně za mého životního druha. To chování lidí totiž záleží především na povaze a ne jenom na nějaké nastalé situaci.
Jsem doma ráda a spokojená, vybudovala jsem si, co jsem chtěla, a svého partnera bych tedy měnila nerada (aspoň ne v nejbližších letech), protože si hodně rozumíme a máme stejné "cíle", navíc už jsme opráskaní životem, věříme si, v těžkých dobách jsme se vzájemně podpořili atd... :-), přesto si s kamarády a kolegy užívám takových flirtů a srandiček a lichotek, že by někdo nezasvěcený kroutil možná hlavou a myslel si "kdovíco". A přitom jde jen o legraci a vylepšení nálady.
Ale protože jsme ze staré školy, mně by tedy dost vadilo, kdyby si manžel dával inzeráty atd., to už považuji za trošku něco jiného - což ovšem taky u autorky vlákna nemusí znamenat nespokojenost jejího přítele, pouze jeho družnou povahu.
Vikino, časem si ujasníš, co v životě Ti vadí a co ne, a podle toho bude "vypadat" Tvůj partner. Věř své intuici, ta Tě vede správně - každopádně to, co se Ti nelíbí, netoleruj, protože by to bylo vzhledem k jádru Tvé povahy zbytečné. Nevím, jak jsi zvyklá jednat Ty, ale já jsem vždycky vysypala svoje přání a "požadavky" na rovinu.
Tak se netrap zbytečně a užívej si hezky života - je krátký. Držím Ti palce.
Není tady
Chlapi jsou geneticky jiní. Tak ho pochval sama, nečekej až to udělá jiná
Není tady

klokan napsal(a):
Myslíš, že ženy jsou jiné, podle Tvého lepší?? Samozřejmě nechci předem něco z Tvého příspěvku odvozovat - ale parťák, který je spokojený a šťastný, nikoho jiného nehledá. Pokud se nejedná o chorobného sukničkáře nebo dobrodruha, měl jsem na mysli "normální" protějšek.. Přemýšlela jsi, proč Tě nechválí a proč má tuhle svoji potřebu?? Znovu říkám - je-li takzvaně "normální"..

Když se řekne parťák, představím si chlápka v monterkách, který se mnou hází písek, cement a vápno do míchačky. Nebo závozníka, který se mnou v Avii rozváží po hospodách sudy s pivem. Rozhodně to není někdo, kdo by mě přitahoval. A asi by mi bylo v celku fuk, jestli je spokojený a šťastný, hlavně, že rychle hází

Jinak, ta iniciální otázka je zavádějící.
Není tady

Zase toto tema je tady.
Koneckoncu pokud ta holka je opravdu pekna, proc by ji nemohl rict, ze ji pekna nebo ze ji to slusi?
Delame to s pritelem celkem bezne, ze hodnotime holky (i chlapy), ktera ma dobrou postavu, ktere to slusi, nebo ktera je vyzrana ;-)))
Není tady

No, a v tom je právě jádro podobných problémů. Že si idé si pod pojmem partner představují všechno možné, jen ne skutečného partnera
Není tady
mashanka napsal(a):
Protože jim to nedokazujeme my. Stačí si přečíst některá vlákna a bude ti to jasné - spousta žen s nimi soupeří, místo aby spolupracovaly.
Dáváme jim málo najevo, že jsou úžasní, tak občas mají potřebu působit jako úžasní na někoho jiného
No, Mashanko, já mám podezření, že si začali 
Zeptej se schválně těch, co soupeří, jak to bylo?
A navíc - to MUSÍ být vzájemný, to chválení.
Jinak je to zcela k ho*nu
Jo, Axi...taky jsem měla skončit jako "parťák" 

Upravil(a) lupina montana (9. 8. 2009 9:56)
Není tady
mashanka napsal(a):
Jenže oni nejsou úžasní....... oni jsou samý problém a je to docela unavující pořád chválit a dávat najevo obdiv ,aby on vůbec fungoval .........je to jako mít další dítě .........
Není tady

lupina montana napsal(a):
mashanka napsal(a):
Dáváme jim málo najevo, že jsou úžasní, tak občas mají potřebu působit jako úžasní na někoho jinéhoNo, Mashanko, já mám podezření, že si začali
Zeptej se schválně těch, co soupeří, jak to bylo?
A navíc - to MUSÍ být vzájemný, to chválení.
Jinak je to zcela k ho*nu
Jo, Axi...taky jsem měla skončit jako "parťák"
Ano - přesně - kdo si začal, ....MUSÍ být vzájemné........... tohle porovnávání a soutěžení je přesně to, co mám na mysli - jarmark - já jsem tě 3x pochválila a ty mě jen jednou
- MUSÍŠ mi to oplácet.
Není tady

sankalpa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Dáváme jim málo najevo, že jsou úžasní, tak občas mají potřebu působit jako úžasní na někoho jiného*******************
Jenže oni nejsou úžasní....... oni jsou samý problém a je to docela unavující pořád chválit a dávat najevo obdiv ,aby on vůbec fungoval .........je to jako mít další dítě .........
A ty jsi úžasná ? Je snad některá z nás dokonalá ? Není - a přesto je nám pochvala příjemná. U nich je to stejné. Možná dokonce ještě o něco stejnější 
Pozor - také je třeba rozlišovat mezi slovem pochvala a uznání, třeba i za prkotinu, a podlézaní a pochlebování - to samozřejmě na myslí nemám
Upravil(a) mashanka (9. 8. 2009 12:27)
Není tady