|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,
mám teď jeden velký sen: chtěla bych označit a nějak umělecky zkrášlit energeticky silná místa Českého ráje. Tohle http://www.turnovskovakci.cz/view.php?n … 2008060032 mě úplně uchvátilo a ráda bych takovýchto "zastavení" v Českém ráji viděla více.
Hledám asi nějakou organizaci, která by se tím chtěla zabývat (která ta místa odkryje a zároveň sežene nějaké penízky na realzaci).
Je to asi trochu šílený plán, ale pokud funguje zákon přitažlivosti ve Vesmíru, tak se to třeba podaří
.
Není tady
Já dumala, co je to ych za tajný kód. 

Já taky
.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Ahoj,
mám teď jeden velký sen: chtěla bych označit a nějak umělecky zkrášlit energeticky silná místa Českého ráje. Tohle http://www.turnovskovakci.cz/view.php?n … 2008060032 mě úplně uchvátilo a ráda bych takovýchto "zastavení" v Českém ráji viděla více.
Hledám asi nějakou organizaci, která by se tím chtěla zabývat (která ta místa odkryje a zároveň sežene nějaké penízky na realzaci).
Je to asi trochu šílený plán, ale pokud funguje zákon přitažlivosti ve Vesmíru, tak se to třeba podaří.
úasné, viděla jsem o tom pořad a brzy tam jedeme na dovču 
Tulipánko, dobrý nápad, ale bohužel ti asi osobně neporadím. Co se spojit s tou organizací, co už tam něco vytvořila?

Není tady
Lúthien napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Ahoj,
Je to asi trochu šílený plán, ale pokud funguje zákon přitažlivosti ve Vesmíru, tak se to třeba podaří.
úasné, viděla jsem o tom pořad a brzy tam jedeme na dovču
Tulipánko, dobrý nápad, ale bohužel ti asi osobně neporadím. Co se spojit s tou organizací, co už tam něco vytvořila?
No vono to na fotce vypadá krásně .......ale když tam jedeš tak je tam Václavák ........dav se valí z Valdštejna na Hrubou a proti nemu se valí dav na Valdštejn z Hrubé.......a dolů na Hlavatici .......nevím, jak by se člověku meditovalo na Václaváku
)........já to tam mám radši v zimě, všude sníh, klid, pusto , vítr a vločky v očích, mráz pálí na tvářích, soumrak .........to je ten správný klid na rozjímání ........
Není tady
Taky sem slyšela, že je tam dost klid. Spíš se doufá, že to místo objeví víc lidí. Ale že se to tím zároveň nepokazí 

Není tady
Lúthien napsal(a):
Taky sem slyšela, že je tam dost klid. Spíš se doufá, že to místo objeví víc lidí. Ale že se to tím zároveň nepokazí
je tam přímo narváno........
)
)Takže těžko jsi mohla slyšet že je tam prázdno ........český ráj je plný lidí .....
Není tady
Tulipánko, ale jestli se tam na konci srpna opravdu dostanu (to by mi musela zabránit jedině nemoc nebo něco), tak ti podám info, jak to tam vypadá
Jestli tam je opravdu sem tam člověk, jak píšeš a jak jsem se doslechla, tak by to bylo supr 
Jé, počkej, oprava. Koukám, že jsi z Turnova, tak to máš za rohem, viď?
Ty se máššš!
Upravil(a) Lúthien (7. 8. 2009 22:54)

Není tady
Sankalpo,
bydlím v Českém ráji a to místo jsem navštívila v neděli odpoledne za jasného dne. Možná, že v některé dny tam narváno je, ale když jsem tam byla já cca. 1,5 hodiny (seděla jsem v restauraci), prošlo tam jen pár lidí. Ty zástupy většinou chodí jinudy... 
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Sankalpo,
bydlím v Českém ráji a to místo jsem navštívila v neděli odpoledne za jasného dne. Možná, že v některé dny tam narváno je, ale když jsem tam byla já cca. 1,5 hodiny (seděla jsem v restauraci), prošlo tam jen pár lidí. Ty zástupy většinou chodí jinudy...
Tuli, na Sankalpu (neboli Samsun, Yossarian...) je lepší nereagovat. Ona si bude vymýšlet bludy dokud bude Babinet existovat
Ještě by mě zajímalo.... Nevíš náhodou, jestli je něco, na co si dát na tom místě pozor? Jestli není nevhod mít na sobě kovové předměty atd. Na některých místech to může energii rušit... 

Není tady
Tulipánka napsal(a):
Sankalpo,
No v neděli odpoledne možná ano..........to všem končí dovolené a asi nemají čas tam pobíhat .........ovšem já tam jezdím každý rok a vždycky tudy jdeme na vlak v neděli.......u rozhledny bývá tolik lidí, že je to nepříjemný ......prostě já bych si český ráj nevybrala jako místo vhodné k meditaci .........myslím tu Národní třidu ...... Hrubá skála-Valdštejn -Hlavatice -Turnov...............
Není tady
Lúthien napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Sankalpo,
bydlím v Českém ráji a to místo jsem navštívila v neděli odpoledne za jasného dne. Možná, že v některé dny tam narváno je, ale když jsem tam byla já cca. 1,5 hodiny (seděla jsem v restauraci), prošlo tam jen pár lidí. Ty zástupy většinou chodí jinudy...Tuli, na Sankalpu (neboli Samsun, Yossarian...) je lepší nereagovat. Ona si bude vymýšlet bludy dokud bude Babinet existovat
![]()
Ještě by mě zajímalo.... Nevíš náhodou, jestli je něco, na co si dát na tom místě pozor? Jestli není nevhod mít na sobě kovové předměty atd. Na některých místech to může energii rušit...
Já si bludy nevymýšlím........ty jsi vteklá protože ses ztrapnila na Naději a nikdo se tě nezastal......je vidět, že jsi opravdu na vysoké duchovní urovni
)) Já jezdím do českýho ráje pořád .........znám to tam.....
Není tady
sankalpa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Sankalpo,
bydlím v Českém ráji a to místo jsem navštívila v neděli odpoledne za jasného dne. Možná, že v některé dny tam narváno je, ale když jsem tam byla já cca. 1,5 hodiny (seděla jsem v restauraci), prošlo tam jen pár lidí. Ty zástupy většinou chodí jinudy...Tuli, na Sankalpu (neboli Samsun, Yossarian...) je lepší nereagovat. Ona si bude vymýšlet bludy dokud bude Babinet existovat
![]()
Ještě by mě zajímalo.... Nevíš náhodou, jestli je něco, na co si dát na tom místě pozor? Jestli není nevhod mít na sobě kovové předměty atd. Na některých místech to může energii rušit...****************
Já si bludy nevymýšlím........ty jsi vteklá protože ses ztrapnila na Naději a nikdo se tě nezastal......je vidět, že jsi opravdu na vysoké duchovní urovni)) Já jezdím do českýho ráje pořád .........znám to tam.....
Dobrou noc, trubko 

Není tady
Lúthien napsal(a):
sankalpa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Tuli, na Sankalpu (neboli Samsun, Yossarian...) je lepší nereagovat. Ona si bude vymýšlet bludy dokud bude Babinet existovat![]()
Ještě by mě zajímalo.... Nevíš náhodou, jestli je něco, na co si dát na tom místě pozor? Jestli není nevhod mít na sobě kovové předměty atd. Na některých místech to může energii rušit...****************
Já si bludy nevymýšlím........ty jsi vteklá protože ses ztrapnila na Naději a nikdo se tě nezastal......je vidět, že jsi opravdu na vysoké duchovní urovni)) Já jezdím do českýho ráje pořád .........znám to tam.....
Dobrou noc, trubko
Proč se pořád tak shazuješ ?
Není tady
Tulipánko, jsou tam už ty doprovodné texty, jak se o nich píše v článku? A ještě by mě zajímalo, dá se k těm soškám dostat s kočárkem? Máme normální čtyřkoláček s pevnými nafukovacími kolečky, žádnou tříkolku, tak snad jo... 

Není tady

Lúthien napsal(a):
Tulipánko, jsou tam už ty doprovodné texty, jak se o nich píše v článku? A ještě by mě zajímalo, dá se k těm soškám dostat s kočárkem? Máme normální čtyřkoláček s pevnými nafukovacími kolečky, žádnou tříkolku, tak snad jo...
Lúthien, dobrá otázka, taky by mě to zajímalo, mohla by to být docela hezká procházka s prckem :-) .
Není tady
Natálie napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Lúthien, dobrá otázka, taky by mě to zajímalo, mohla by to být docela hezká procházka s prckem :-) .
No prááávě
Snad se tady Tuli brzo objeví, potřebuju naplánovat trasy 

Není tady
Děvčata,
tak s kočárkem by to teoreticky šlo, ale s pořádně terénním
.
Je tam popisek toho místa, ale strašně rozmazaný
. Nejde to přečíst.
A také je to od vlaku stále do kopce, myslím tím docela hodně do kopce.
Takže tak 
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Děvčata,
tak s kočárkem by to teoreticky šlo, ale s pořádně terénním.
Je tam popisek toho místa, ale strašně rozmazaný. Nejde to přečíst.
A také je to od vlaku stále do kopce, myslím tím docela hodně do kopce.
Takže tak
Díky
, zkusím zjistit, jak se tam dostalo to auto. Zítra bohužel k soškám nemůžu 

Není tady
Je to pozoruhodné, člověk se tu hodně poučí. 
Tak především "ych" je zaklínadlo, přímo mystický pojem.
Dále několik úrovní uvažování, jak si kdo představuje meditační procházku.
A na to navazuje energetické pole toho člověka.
Začalo to vlastně místem.
A skrze něj se dostáváme k subjektu.
K jakémusi egregoru, který do sebe nechal vstoupit a dále ho pak rozvinul.
Též zpětně potom otiskl sem.
Takže to místo určitě má náboj.
Jestliže působí až na takovou dálku skrze slova těch, co tam byli.

Není tady
Crabat napsal(a):
Tak především "ych" je zaklínadlo, přímo mystický pojem.
Připadalo mi, že to není jen náhodný překlep, seskupení písmenek...
Teda ale přímo zaklínadlo? Crabate, napiš víc prosím 

Není tady