1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj, vypravila, ale strááně jsem pospíchala a nenala jsem to. Tedy na rohu Biskupcové a elivského jsem to neviděla.
Není tady
Spunto, to mě mrzí, es tam váila cestu zbytečně. Snad to přítě vyjde. Kdybys byla na ikově, tak je to opravdu na rohu Biskupcové a elivského, na té straně, co je na rohu ČSOB, jde asi o 2 vchody dál Biskupcovou a po protějí straně je ten obchůdek.
Není tady
Já taky od určitě doby tvrdím e mám pětky, a v zásadě netuím jeslti je to pravda.
Prádlo zásadně nakupuju přes internet, osvědčily se mi stránky Daniela, a taky quelee, obvykle sedí dva typy střihů, u mně je označení obvykle 95F.
Příbuzný ortoped řekl e mám posilovat. Napustit dvě petky vodou, lehnout si na posilovadí lavivi a zvedat.........
MAsér řekl e je důleité necvičit aerobik, e bych neměla skákat, běhat ale pouze plavat či cvičit například pilates a posilovat hlavně břibní svaly aby odlehčily páteři.
Záda mně bolí poslední dva měsíce víc ne hodně, ale mimo to mně dost často bolívají samotná prsa, hlavně kdy polkám hormony.
Běně nosím velké výstřihy, není na mně co jiného ne ta prsa vidět, no a co. Kdo mi civí do výstřihu je podle mně nevychovanec-pokud slintá, u ostatních sluně se podívajícíhc mi to nevadí někdo hledí na krásné blond vlnité vlasy, někdo zase na prsa...........
Maximálně mně ale tve kdy podprsenky s ramínky vzadu sportovně řeenými ( do x) mají jen do velikosti c, to by mně fakt trefilo.
Největí potí toti mám s tím e mi ramínka asi 100x denně sklouznou z ramen, protoe tu váhu pak nesou zase jen moje záda.
Hlavně kvůli prsoum jsem se rozhodla hubnout, za poslední půlrok je to asi 10kg, před tím jsem měla prsa 124cm, teď 114. Od té doby jsou moje potíe s bolestmi zad nesrovnatelně větí, moná potřebuju mení číslo koíčků, take teď budu s napětím objednávat 90D a budu napjatá jeslti se povede a bude sedět. Posvlečení na pohled není vidět ádná změna, vypadají pořád stejně straně. CHválí je jen manel a ostatní jsou spíe " uaslí" a taktně se na to snaí naráet. Nedávno mně děsně rozesmál kdy kamarádky prsa (c) nazval údolím ničeho
Upravil(a) Májajája (7. 10. 2007 9:21)
Není tady
Májojájo, pořádně se změř, pod prsy velmi těsně, při výdechu, číslo zaokrouhli dolů, přes prsa volně, přest to nejirí místo, v podprsence. Třeba se ukáe, e bys měla nosit jinou velikost, orientačně bys mohla vyjít třeba z velikostní tabulky na stránkách trioly. To, e Ti padají ramínka, znamená, e je s Tvou podprsenkou něco v nepořádku. Nelo by je trochu utáhnout? Navíc, prsa opravdu drí OBVOD, kdy je pěkně fest, zádům velice odtíí. Faktem ale je, e u větích obvodů pod prsy je jetě obtínějí se trefit, protoe se sice zdá, e je obvod přes prsa velký, ale musí se do něho započítat i tu "oteplující" vrstvičku na zádech, která to číslo ovlivňuje, ale prsa to vlastně nejsou...Pokud jde o sportovní podprsenky velkých velikostí, nevím, kolik bys do ní mohla investovat, ale mají je teď poměrně levné na lawtonslingerietečkacom, mrkni se na ně. Přeji pěknou neděli, Kika
Není tady
Májojájo, ale pozor, Krisline má značení podobné anglickému, tzn. jsou tam i ta zdvojena písmena /DD/, tak od jiných výrobců bys musela mít koíček o číslo větí a navíc vím, e se ty jejich obvody velice roztahují, take bych se na Tvém místě nebála ani 80 s větím koíčkem. Naproti tomu třeba triola má ty obvody poměrně pevné, tak by asi bylo vhodnějí 85. Sníených obvodů se neboj, schválně zkus vzít do ruky jakoukoliv podprsenku, změř ji neroztaenou a pak ji max. roztáhni, uvidí, o kolik bude větí. Neboj se ani zařezávání a faldíků, ty po krátké době zmizí. A jetě jedno, moná je to banální a doufám, e se neurazí, ale kdy si podprdu obléká, snaí se do koíčku "nahrnout" i tu měkkou tkáň z podpaí? To jsou "zatoulaná" prsa, kdy se Ti to podaří, hned bude obvod o něco mení. Zdravím, K.
Není tady
Díky za rady s tím číslováním, uvidíme jak to odhadnu.
JInak měkkou tkáň či co to je do koíčku buďto dostanu nebo podprda letí, páč u těch uplých triček co já obvykle nosím se dvojitá či trojitá prsa fakt nevyjímají. Pokud něco leze bokem nebo horem, jsem nerada
Tvých rad si cením protoe kdyby mi uměli poradit v obchodě, byla bych daleko informovanějí. V obchodě vesměs dostanu odpoveď typu padáky tu nevedeme................... a prodavačka která mi tvrdila e větí podprsenku ne je D by si nikdo nekoupil mně fakt dostala!
Upravil(a) Májajája (7. 10. 2007 11:36)
Není tady
Na blbé prodavačky se vykali, rozhodně si nenech namluvit, e kdy si vezme o 10 čísel větí obvod s koíčkem D, vyjde to nastejno. V tom je výhoda nakupování po síti, sice se to výměnama a vracením prodraí, ale lidé v těch obchodech jsou větinou milí a vstřícní. Jetě k těm podprdám - pokud cokoliv kdekoliv přetéká, znamená to, e je koíček malý, vyzkouej větí. Linie prsou by nad okrajem podprsenky měla být úplně hladká, ádné vybouleniny, v podpaí to samé. Kdy u nahrne do koíčku ta přestěhovaná prsa z podpaí, zkus kostici přitisknout opravdu na ebra, prs v koíčku pečlivě uloit, pokud je v něm celý, nikde nic nepřekypuje, měl by být OK. Kostice má směřovat doprostřed podpaí a obkreslovat celý prs, ale nemá se ho nikde dotýkat. Taky si v podprsence zkus poskočit, prudce se předklonit, zvednout ruce. Pokud je dobrá, vechno zůstane na svém místě. Docela dobrý výběr větích rozměrů je na emanuele a v ivkashopu.
Není tady
Kiko dík, já koukala přímo na ten roh ulic a protoe jsem opravdu moc pospíchala ( u zubaře jsem čekala 3 hodiny a jetě jsem musela převézt porouchané auto co jsme den před tím zanechali na pospas zaparkované kus od domova , mamka toti hlídala Leničku, která měla teplotu a byla nemocná....).
Koupě podprsenky u je akutně nutná, protoe jsem trochu zhubla a je mi jedna starí, ze které mi neustále lezou kostice..... Brrrr. A musím jí růčo přepírat aby mi do rána uschla.
Májojájo, já má bohuel podobné zkuenosti s prodavačkami co na mě vytřetí oči se slovy e takové velikosti se neijí . Tedy krom jedné, kde mají ale Felíny od 1200 výe a na to teď jaksi nemám . Tam mi pokadé nabízely jestli mi nemají pomoct s vyzkouením.
Kiko, také dík moc za cenné rady, já je sice znám, protoe velká prsa mám od "mlada" , ale pro některé budou určitě přínosem.
Kdysi jsem si musela kupovat objem větí a pak jsme to s mamkou zapoívaly, jene to se pak úplně změnil tvar podprsenky a větinou u neseděla. A to jsem v nějakých 15 ti chtěla podprsenku jen 70F. Co bych za tu velikost dala teď.
A přidávám se k Majejaje, s prosbou o nemazání odkazů, protoe sehnat něco ve větích velikostech za normální cenu je téměř zázrak. Tie závidím enám co si koupí na trhu podprdu za 200,- .
Není tady
Spunto, a se přítě bude moct utrhnout z domu, zkus tu Martinskou, u jsem to tady psala, je to kousek o Tesca na Národní, taková krátká ulička od ulice Na Pertýně, ty ANgličanky, co ten krámek mají, se na Tebe určitě třetit nebudou, stojí to tam sice taky kolem 1000, ale pokud tam najde něco, co Ti bude padnout, nebude se pak u muset bát třeba objednat stejný model v těch levnějích anglických obchodech, /brastoptečkacom, lawtontonslingerietečkacom/, v těch slevách můe pořídit i za 600. Zdravím, Kika
Není tady
Kiko, jetě mi prosím řekni, protoe v tomhle jsem teda opravu amatér, pokud si objednám zboí na těch anglických stránkách, jakým způsobem zaplatím a v jakém přepočtu, aby mi třeba pak věci nepřily jen proto e jsem něco udělala blbě , ztratily se cestou apod. ? .-(
moc díky
Není tady
Májojájo, platí se tam kartou visa nebo mastercard, odečtou si to z ní sami, na výměnu nebo vrácení má 28 dní, samozřejmě nesmí odtrhnout ty papírové cedulky, problém s tím není. Jsou to fakt spolehlivé, osvědčené obchody, zboí dostane větinou během několika dní. U jsem to tu asi taky psala, pokud to je finančně moné, nejlepí je, taky aby se to potovné a balné vyplatilo, objednat aspoň 3 kousky, kadý od jiného výrobce a trochu jiné, sousední velikosti. To by v tom byl čert, aby Ti aspoň jedna nebyla, třeba navíc poprvé v ivotě zaije situaci, e na sobě bude mít podprdu, která Ti bude VELKÁ. Nepadnoucí zabalí a vrátí, peníze Ti příjdou zpátky na konto.
Není tady
Moc díky!!
Není tady
Dobrý den dámy.. Jak jsem tu tak pročítala Vae příspěvky a četla, jakou velikostí poprsí Vás obdařila matka příroda, tak se pomalu a stydím napsat svůj problém
Mě je 18, ale e u od svých 13let mám velká prsa... Nakonec jsem skončila na velikosti 75 D (E) ... od té doby, co mi narostly pořádně prsa - a bohuel se i hodně prověsily - mam velké problémy se zádama.. Bolí mě, kolikrát nemůu vůbec sedět u stolu a musím leet..Navíc svojí velikostí, váhou a velkým prověením mě bez podprsenky bolí i samotná prsa.. určitě ten pocit taky znáte - pocit, jako by se mi prsa měly utrhnout..
Ortoped mi zjistil také skoliozu zad.. Slyela jsem o případech, kdy i v takhle mladém věku pojiovna zmenení prsou uhradí. Ale zároveň jsem četla, e se to enám, které jetě někojily nedoporučuje
Vůbec si nevím rady, jestli bych měla aspoň malou anci, e by mi prsa zmenily a neměla bych je tak svěené.. Navíc, pak u je to také o psychice.. Mám téměř rok přítele, ale po celou dobu, co jsme spolu se před ním stydím za svá prsa.. Trička mi přes prsa nejsou, závidím kamarádkám, které potřebují nutně sehnat podprsenku a seenou vude uplně bez problémů levnou a pěknou.. To já se nikdy pod 500 Kč za podprsenku nedostanu.. Seenu pěknou, v mojí velikosti, ale nakonec mi nesedí, take mám doma prakticky jen dvě podprsenky, které mi sednou a které nosím pořád..
Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli nevíte, zda mám aspoň nějakou anci na zmenení, i kdy je mi teprve 18 let...
Není tady
Já jsem chtěla doporučení z mamol.centra, kam chodím leta, e jsem kdysi měla bulku v prsu. Dr. se podíval a oznámil, hm, nejsou to giga prsa, jsou malé. Svou velikost nechci váně psát, ale potěil mne, e rostoucím věkem i prsa rostou...to myslím po 50! a splasnou a tak v 70! ance by bylo dle mne vyjádření ortopeda či neurologa, protoe ta váha bolí, neustále se mne blokuje krční páte, brní prsty a tak. A jak někdo tady radil, psychologa nebo co. Pravda, jednou jsem viděla ona giga prsa a to jsem nevěřila. To bych si je snad usekala sama, ta velikost se nedá popsat!Oproti tomu mé xxx... vypadali jak nulky.
Já nosím 12 let, co mám velká prsa po kojení Felinu, ta jediná mne sedne, zůstává mně jenom změna v barvách. Cena hrůza, ale co mám dělat, taky jsem měla jenom 1 a větinou vydrí 2 roky, pak vylézají kostice anebo praskne kostice uprostřed a je vymalováno. Jo a ta Felina je zmenovací, i to jedno číslo navoko mne dělá lepí psych. pocit. Taky si závidím, kdy jsem měla 3... Nechápu dnení holky, co si nechávací vycpat prsa na č. 4-5, neví, co to je s tím ít.
Není tady
Musim, jestli jsi z Prahy, doporučím Ti dobrý obchod na podprsenky... mají a do vel. "I" (mně sedí nejlíp "H", take ádná malá velikost)... :-)
Není tady
Martinko, tak to mi prosím napi, troku jsem zhubla a mé dvě podprsenky mi přestávají být objemově.... take si musím koupit novou..... a bohuel zjevně koíčky budu potřebovat stejně velké.....
Jetě mi prosím dopředu varuj, pokud začínají na tisícovce za kousek....
Děkuji
Není tady
Jsem, díky tipům na ty angl.prodejny jsem si včera přečetla, jakou mám nosit podprdu a rozhodla se, e si koupim jednu dobrou! Já chodila k Andělu, v té uličce co jedou tramvaje na most jsou dvě prodejny vedle sebe.
Jenom ta jedna má nadměrné? velikosti a je tam prodavačka s "naim" problémem, která koukně a vyřkne ortel. A kdy mají zboí, tak dá vyzkouet 3-4-5!!!! popdrd, ale mne seděla vdy jen ta Felina. Tedy ,já chtěla zmenovací, moná normálních mají víc. Ale v normálních prodejnách ani kus.
Budu vděčná za doporučení, u bych fakt chtěla mít po těch letech změnu. No, mne děsili ty velikosti, jak jsem hledala, co asi jsem a I tam taky bylo...asi musím zkusit. Dokonce u i vím, kde kupovat kostice, přece jenom je levnějí ne nová podprda-pár korun, kdy se zlomí, ale kdy jednou vyleze potvora, není moci, co udrí i tu novou namístě, aby si nepochodovala ven vepředu nebo do podpadí. A zaiju co zaiju, vyleze.
Není tady
Váení rodičové - nově otevřená specializovaná ON - LINE ambulance ultrazvukové diagnostiky v Brně. Více informací Pokud máte zájem o reklamu, obrate se prosím na majitele serveru. mala.popelka
Není tady
spunt napsal(a):
Martinko, tak to mi prosím napi, troku jsem zhubla a mé dvě podprsenky mi přestávají být objemově.... take si musím koupit novou..... a bohuel zjevně koíčky budu potřebovat stejně velké.....
Jetě mi prosím dopředu varuj, pokud začínají na tisícovce za kousek....
Děkuji
Promiň, přehlídla jsem Tvůj příspěvek...
Jo, varuju, přes tisícovku začínají. Ale mohlo by to být i horí.
Je to v Praze, blízko Palmovky, jak je Divadlo pod Palmovkou - hned vedle divadla, v průchodu (vchod z průchodu). Čelem k divadlu - tak vlevo. Je to malý krámek, směrem do ulice mají výlohu.
Není tady
Ahoj, píu práci na téma: Psychologické aspekty plastické operace a zoufale hlednám pár lidí, kteří byli na plastické operaci či se ji chystají podstoupit a kteří by mi byli ochotni vyplnit krátký anonymní dotazník. POkud se někdo takový najde, napite mi na emailovou adresu. Děkuji
Není tady
Ahoj,
tak já ti napíu svou zkuenost.
Zmenení prsou jsem absolvovala v roce 1995, před operací jsem musela zhubnout 10kg (co jsem u dávno zdárně nabrala) a po zákroku jsem měla výstavní 4. Krásný, pevný, ale pod prsama jizvy a kolem dvorců taky, take na to se musí připravit a smířit se s tím. Letos se mi narodil Vojtíek a prsa zůstala stejná, pevná, krásně drí a dokonce jsou i mení, a to jsem nekojila, protoe opravdu tahle operace má vliv na kojení. A je pravda, e jak ti tady píou holky, e se operace dělá po dětech ( já jsem jí měla po 1), tak určitě bych do toho dřív nela. Pokud jsi smířená s tím, e kojit svoje děti nebude, nebo pouze krátkou dobu, tak do toho jdi a chápu tě. Protoe bolesti zad jsou hrozný a dalí věc je sehnat na sebe nějakou slunou podprdu. Po operaci sice prsa nevypadají moc pěkně , jsou samá modřina, ale to se zahojí a pak si můe koupit krásnou podprdu po který jsi touila, take jedině schvaluju. Hodně těstí v rozhodování. Jo a pokud si vyběhá nějaký doporučení a nechá si to schválit revizním lékařem od svojí pojiovny, třeba ti nějakou kačkou přispějou jako mě.
Není tady
Holky - nedávno při návtěvě banky sjem si na vás vzpoměla, páč jsem objevila krámek, kde mají podprdy do velikosti K. Já se svýma éčkama jsem teda abař, ale napadlo mě e by se vám to mohlo hodit. Je to v Praze, roh Milady Horákové a Kamenické, Praha 7, tramvaj 25,26 a myslím i 15.
Mají i internetové stránky, tak kdytak polete SZ a já vám je dám
Není tady
Ahoj,
já jsem pět dní po operaci a jsem stále v lehké euforii. Nový prsa jsou krásný malý kulatý a u teď jsem z nich nadená.
Není tady
Tak vidím, e zmenení prsou je docela dobrá volba. Také o tom uvauji. Dříve jsem měla koíčky 80D, ale nyní po jednom dítě nosím 80E-F. Záda mě sice bolívají, ale hodně sportuji, take ne tak moc. Akorát po dlouhodobém sedění. A ani nevím, jestli je to z těch prsou, protoe u v pubertě jsem měla velká prsa a aby to tak nebylo vidět, tak jsem se hodně hrbila. Nejhorí je, e podprsenka vydrí 2-3měsíce, a pak jí praskne kostice pod tou tíhou. Jetě chci mít nějaké děti, ale poté do toho asi také půjdu. Podprsenky sháním u nás v malém městečku. Tam mi dají v mé velikosti alespoň 10druhů, ale kdy jsem se snaila nakoupit ve větím městě, tak tam mě u při velikosti D vyhnali ven, e takové velikosti nevedou. Poslední dobou nakupuji na aukru (nevím, jestli znáte). Dají se tam sehnat pěkné podprsenky docela za levno a bez otravných prodavaček.
Není tady
Dobra podprsenka dela divy! Urcite se vyplati investovat vic prave do ni, nez do draheho topu. Ja sama mam 70 E a jediny obchod, kde je k mani, je v praze pobliz hlavniho nadrazi. Navic tam pracuje zenska, ktera tomu, co dela opravdu rozumi a spravne poradi. Navic ma skvely sysl pro humor ! ;-)
Není tady