Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#76 5. 10. 2007 12:02

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: Zmenšení prsou

Ahoj, vypravila, ale stráášně jsem pospíchala a nenašla jsem to. Tedy na rohu Biskupcové a Želivského jsem to neviděla. sad

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#77 5. 10. 2007 13:42

kika
♥------

Spunto, to mě mrzí, žes tam vážila cestu zbytečně. Snad to příště vyjde. Kdybys byla na Žižkově, tak je to opravdu na rohu Biskupcové a Želivského, na té straně, co je na rohu ČSOB, jdeš asi o 2 vchody dál Biskupcovou a po protější straně je ten obchůdek.

Není tady

#78 7. 10. 2007 9:19

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Já taky od určitě doby tvrdím že mám pětky, a v zásadě netuším jeslti je to pravda.
Prádlo zásadně nakupuju přes internet, osvědčily se mi stránky Daniela, a taky quelee, obvykle sedí dva typy střihů, u mně je označení obvykle 95F.
Příbuzný ortoped řekl že mám posilovat. Napustit dvě petky vodou, lehnout si na posilovadí lavivi a zvedat.........
MAsér řekl že je důležité necvičit aerobik, že bych neměla skákat, běhat ale pouze plavat či cvičit například pilates a posilovat hlavně břišbní svaly aby odlehčily páteři.
Záda mně bolí poslední dva měsíce víc než hodně, ale mimo to mně dost často bolívají samotná prsa, hlavně když polkám hormony.
Běžně nosím velké výstřihy, není na mně co jiného než ta prsa vidět, no a co. Kdo mi civí do výstřihu je podle mně nevychovanec-pokud slintá, u ostatních slušně se podívajícíhc mi to nevadí někdo hledí na krásné blond vlnité vlasy, někdo zase na prsa...........
Maximálně mně ale štve když podprsenky s ramínky vzadu sportovně řešenými ( do x) mají jen do velikosti c, to by mně fakt trefilo.
Největší potíž totiž mám s tím že mi ramínka asi 100x denně sklouznou z ramen, protože tu váhu pak nesou zase jen moje záda.

Hlavně kvůli prsoum jsem se rozhodla hubnout, za poslední půlrok je to asi 10kg, před tím jsem měla prsa 124cm, teď 114. Od té doby jsou moje potíže s bolestmi zad nesrovnatelně větší, možná potřebuju menší číslo košíčků, takže teď budu s napětím objednávat 90D a budu napjatá jeslti se povede a bude sedět. Posvlečení na pohled není vidět žádná změna, vypadají pořád stejně strašně. CHválí je jen manžel a ostatní jsou spíše " užaslí" a taktně se na to snaží narážet. Nedávno mně děsně rozesmál když kamarádky prsa (c) nazval údolím ničeho big_smile

Upravil(a) Májajája (7. 10. 2007 9:21)

Mája

Není tady

#79 7. 10. 2007 10:08

kika
♥------

Májojájo, pořádně se změř, pod prsy velmi těsně, při výdechu, číslo zaokrouhli dolů, přes prsa volně, přest to nejširší místo, v podprsence. Třeba se ukáže, že bys měla nosit jinou velikost, orientačně bys mohla vyjít třeba z velikostní tabulky na stránkách trioly. To, že Ti padají ramínka, znamená, že je s Tvou podprsenkou něco v nepořádku. Nešlo by je trochu utáhnout? Navíc, prsa opravdu drží OBVOD, když je pěkně fest, zádům velice odtíží. Faktem ale je, že u větších obvodů pod prsy je ještě obtížnější se trefit, protože se sice zdá, že je obvod přes prsa velký, ale musí se do něho započítat i tu "oteplující"smile vrstvičku na zádech, která to číslo ovlivňuje, ale prsa to vlastně nejsou...Pokud jde o sportovní podprsenky velkých velikostí, nevím, kolik bys do ní mohla investovat, ale mají je teď poměrně levné na lawtonslingerietečkacom, mrkni se na ně. Přeji pěknou neděli, Kika

Není tady

#80 7. 10. 2007 11:28

kika
♥------

Májojájo, ale pozor, Krisline má značení podobné anglickému, tzn. jsou tam i ta zdvojena písmena /DD/, tak od jiných výrobců bys musela mít košíček o číslo větší a navíc vím, že se ty jejich obvody velice roztahují, takže bych se na Tvém místě nebála ani 80 s větším košíčkem. Naproti tomu třeba triola má ty obvody poměrně pevné, tak by asi bylo vhodnější 85. Snížených obvodů se neboj, schválně zkus vzít do ruky jakoukoliv podprsenku, změř ji neroztaženou a pak ji max. roztáhni, uvidíš, o kolik bude větší. Neboj se ani zařezávání a faldíků, ty po krátké době zmizí. A ještě jedno, možná je to banální a doufám, že se neurazíš, ale když si podprdu oblékáš, snažíš se do košíčku "nahrnout" i tu měkkou tkáň z podpaží? To jsou "zatoulaná"big_smile prsa, když se Ti to podaří, hned bude obvod o něco menší. Zdravím, K.

Není tady

#81 7. 10. 2007 11:35

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

Díky za rady s tím číslováním, uvidíme jak to odhadnu.
JInak měkkou tkáň či co to je big_smile do košíčku buďto dostanu nebo podprda letí, páč u těch uplých triček co já obvykle nosím se dvojitá či trojitá prsa fakt nevyjímají. Pokud něco leze bokem nebo horem, jsem nerada big_smile
Tvých rad si cením protože kdyby mi uměli poradit v obchodě, byla bych daleko informovanější. V obchodě vesměs dostanu odpoveď typu padáky tu nevedeme................... a prodavačka která mi tvrdila že větší podprsenku než je D by si nikdo nekoupil mně fakt dostala!

Upravil(a) Májajája (7. 10. 2007 11:36)

Mája

Není tady

#82 7. 10. 2007 13:14

kika
♥------

Na blbé prodavačky se vykašli, rozhodně si nenech namluvit, že když si vezmeš o 10 čísel větší obvod s košíčkem D, vyjde to nastejno. V tom je výhoda nakupování po síti, sice se to výměnama a vracením prodraží, ale lidé v těch obchodech jsou většinou milí a vstřícní. Ještě k těm podprdám - pokud cokoliv kdekoliv přetéká, znamená to, že je košíček malý, vyzkoušej větší. Linie prsou by nad okrajem podprsenky měla být úplně hladká, žádné vybouleniny, v podpaží to samé. Když už nahrneš do košíčku ta přestěhovaná prsa z podpaží, zkus kostici přitisknout opravdu na žebra, prs v košíčku pečlivě uložit, pokud je v něm celý, nikde nic nepřekypuje, měl by být OK. Kostice má směřovat doprostřed podpaží a obkreslovat celý prs, ale nemá se ho nikde dotýkat. Taky si v podprsence zkus poskočit, prudce se předklonit, zvednout ruce. Pokud je dobrá, všechno zůstane na svém místě. Docela dobrý výběr větších rozměrů je na emanuele a v ivkashopu.

Není tady

#83 7. 10. 2007 14:21

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kiko dík, já koukala přímo na ten roh ulic a protože jsem opravdu moc pospíchala ( u zubaře jsem čekala 3 hodiny a ještě jsem musela převézt porouchané auto co jsme den před tím zanechali na pospas zaparkované kus od domova , mamka totiž hlídala Leničku, která měla teplotu a byla nemocná....).
Koupě podprsenky už je akutně nutná, protože jsem trochu zhubla a je mi jedna starší, ze které mi neustále lezou kostice..... Brrrr. A musím jí růčo přepírat aby mi do rána uschla.

Májojájo, já má bohužel podobné zkušenosti s prodavačkami co na mě vytřeští oči se slovy že takové velikosti se nešijí . Tedy krom jedné, kde mají ale Felíny od 1200 výše a na to teď jaksi nemám sad . Tam mi pokaždé nabízely jestli mi nemají pomoct s vyzkoušením.

Kiko, také dík moc za cenné rady, já je sice znám, protože velká prsa mám od "mlada" , ale pro některé budou určitě přínosem.
Kdysi jsem si musela kupovat objem větší a pak jsme to s mamkou zapošívaly, jenže to se pak úplně změnil tvar podprsenky a většinou už neseděla. A to jsem v nějakých 15 ti chtěla podprsenku jen 70F. Co bych za tu velikost dala teď.

A přidávám se k Majejaje, s prosbou o nemazání odkazů, protože sehnat něco ve větších velikostech za normální cenu je téměř zázrak. Tiše závidím ženám co si koupí na trhu podprdu za 200,- .

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#84 7. 10. 2007 14:39

kika
♥------

Spunto, až se příště budeš moct utrhnout z domu, zkus tu Martinskou, už jsem to tady psala, je to kousek o Tesca na Národní, taková krátká ulička od ulice Na Perštýně, ty ANgličanky, co ten krámek mají, se na Tebe určitě třeštit nebudou, stojí to tam sice taky kolem 1000, ale pokud tam najdeš něco, co Ti bude padnout, nebudeš se pak už muset bát třeba objednat stejný model v těch levnějších anglických obchodech, /brastoptečkacom, lawtontonslingerietečkacom/, v těch slevách můžeš pořídit i za 600. Zdravím, Kika

Není tady

#85 7. 10. 2007 15:00

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

Kiko, ještě mi prosím řekni, protože v tomhle jsem teda opravu amatér, pokud si objednám zboží na těch anglických stránkách, jakým způsobem zaplatím a v jakém přepočtu, aby mi třeba pak věci nepřišly jen proto že jsem něco udělala blbě , ztratily se cestou apod. ? .-(
moc díky

Mája

Není tady

#86 7. 10. 2007 15:09

kika
♥------

Májojájo, platí se tam kartou visa nebo mastercard, odečtou si to z ní sami, na výměnu nebo vrácení mᚠ28 dní, samozřejmě nesmíš odtrhnout ty papírové cedulky, problém s tím není. Jsou to fakt spolehlivé, osvědčené obchody, zboží dostaneš většinou během několika dní. Už jsem to tu asi taky psala, pokud to je finančně možné, nejlepší je, taky aby se to poštovné a balné vyplatilo, objednat aspoň 3 kousky, každý od jiného výrobce a trochu jiné, sousední velikosti. To by v tom byl čert, aby Ti aspoň jedna nebyla, třeba navíc poprvé v životě zažiješ situaci, že na sobě budeš mít podprdu, která Ti bude VELKÁ.big_smile Nepadnoucí zabalíš a vrátíš, peníze Ti příjdou zpátky na konto.

Není tady

#87 7. 10. 2007 15:13

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

Moc díky!!

Mája

Není tady

#88 16. 5. 2009 11:43

Kaule
♥♥-----

Dobrý den dámy.. Jak jsem tu tak pročítala Vaše příspěvky a četla, jakou velikostí poprsí Vás obdařila matka příroda, tak se pomalu až stydím napsat svůj problém big_smile

Mě je 18, ale že už od svých 13let mám velká prsa... Nakonec jsem skončila na velikosti 75 D (E) ... od té doby, co mi narostly pořádně prsa - a bohužel se i hodně prověsily - mam velké problémy se zádama.. Bolí mě, kolikrát nemůžu vůbec sedět u stolu a musím ležet..Navíc svojí velikostí, váhou a velkým prověšením mě bez podprsenky bolí i samotná prsa.. určitě ten pocit taky znáte - pocit, jako by se mi prsa měly utrhnout..

Ortoped mi zjistil také skoliozu zad.. Slyšela jsem o případech, kdy i v takhle mladém věku pojišovna zmenšení prsou uhradí. Ale zároveň jsem četla, že se to ženám, které ještě někojily nedoporučuje sad

Vůbec si nevím rady, jestli bych měla aspoň malou šanci, že by mi prsa zmenšily a neměla bych je tak svěšené.. sad Navíc, pak už je to také o psychice.. Mám téměř rok přítele, ale po celou dobu, co jsme spolu se před ním stydím za svá prsa.. Trička mi přes prsa nejsou, závidím kamarádkám, které potřebují nutně sehnat podprsenku a seženou všude uplně bez problémů levnou a pěknou.. To já se nikdy pod 500 Kč za podprsenku nedostanu.. Seženu pěknou, v mojí velikosti, ale nakonec mi nesedí, takže mám doma prakticky jen dvě podprsenky, které mi sednou a které nosím pořád..

Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli nevíte, zda mám aspoň nějakou šanci na zmenšení, i když je mi teprve 18 let... hmm

Není tady

#89 19. 6. 2009 20:03

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem chtěla doporučení z mamol.centra, kam chodím leta, že jsem kdysi měla bulku v prsu. Dr. se podíval a oznámil, hm, nejsou to giga prsa, jsou malé. Svou velikost nechci vážně psát, ale potěšil mne, že rostoucím věkem i prsa rostou...to myslím po 50! a splasnou až tak v 70! Šance by bylo dle mne vyjádření ortopeda či neurologa, protože ta váha bolí, neustále se mne blokuje krční pátež, brní prsty a tak. A jak někdo tady radil, psychologa nebo co. Pravda, jednou jsem viděla ona giga prsa a to jsem nevěřila. To bych si je snad usekala sama, ta velikost se nedá popsat!Oproti tomu mé xxx... vypadali jak nulky.
Já nosím 12 let, co mám velká prsa po kojení Felinu, ta jediná mne sedne, zůstává mně jenom změna v barvách. Cena hrůza, ale co mám dělat, taky jsem měla jenom 1 a většinou vydrží 2 roky, pak vylézají kostice anebo praskne kostice uprostřed a je vymalováno. Jo a ta Felina je zmenšovací, i to jedno číslo navoko mne dělá lepší psych. pocit. Taky si závidím, když jsem měla 3... Nechápu dnešní holky, co si nechávací vycpat prsa na č. 4-5, neví, co to je s tím žít.

Není tady

#90 19. 6. 2009 20:27

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Musim, jestli jsi z Prahy, doporučím Ti dobrý obchod na podprsenky... mají až do vel. "I" (mně sedí nejlíp "H", takže žádná  malá velikost)... :-)

Není tady

#91 20. 6. 2009 17:51

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Martinko, tak to mi prosím napiš, trošku jsem zhubla a mé dvě podprsenky mi přestávají být objemově.... takže si musím koupit novou..... a bohužel zjevně košíčky budu potřebovat stejně velké.....

Ještě mi prosím dopředu varuj, pokud začínají na tisícovce za kousek....

Děkuji

Není tady

#92 20. 6. 2009 18:12

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Jsem, díky tipům na ty angl.prodejny jsem si včera přečetla, jakou mám nosit podprdu a rozhodla se, že si koupim jednu dobrou! Já chodila k Andělu, v té uličce co jedou tramvaje na most jsou dvě prodejny vedle sebe.
Jenom ta jedna má nadměrné? velikosti a je tam prodavačka s "našim" problémem, která koukně a vyřkne ortel. A když mají zboží, tak dá vyzkoušet 3-4-5!!!! popdrd, ale mne seděla vždy jen ta Felina. Tedy ,já chtěla zmenšovací, možná normálních mají víc. Ale v normálních prodejnách ani kus.
Budu vděčná za doporučení, už bych fakt chtěla mít po těch letech změnu. No, mne děsili ty velikosti, jak jsem hledala, co asi jsem a I tam taky bylo...asi musím zkusit. Dokonce už i vím, kde kupovat kostice, přece jenom je levnější než nová podprda-pár korun, když se zlomí, ale když jednou vyleze potvora, není moci, co udrží i tu novou namístě, aby si nepochodovala ven vepředu nebo do podpaždí. A zašiju co zašiju, vyleze.

Není tady

#93 25. 8. 2009 15:00

blogkomfort
♥------

Vážení rodičové - nově otevřená specializovaná ON - LINE ambulance   ultrazvukové diagnostiky v Brně. Více informací Pokud máte zájem o reklamu, obrate se prosím na majitele serveru. mala.popelka

Není tady

#94 25. 8. 2009 15:04

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

spunt napsal(a):

Martinko, tak to mi prosím napiš, trošku jsem zhubla a mé dvě podprsenky mi přestávají být objemově.... takže si musím koupit novou..... a bohužel zjevně košíčky budu potřebovat stejně velké.....

Ještě mi prosím dopředu varuj, pokud začínají na tisícovce za kousek....

Děkuji

Promiň, přehlídla jsem Tvůj příspěvek...
Jo, varuju, přes tisícovku začínají. Ale mohlo by to být i horší.
Je to v Praze, blízko Palmovky, jak je Divadlo pod Palmovkou - hned vedle divadla, v průchodu (vchod z průchodu). Čelem k divadlu - tak vlevo. Je to malý krámek, směrem do ulice mají výlohu.

Není tady

#95 30. 8. 2009 13:26

TynaK
♥------

Ahoj, píšu práci na téma: Psychologické aspekty plastické operace a zoufale hlednám pár lidí, kteří byli na plastické operaci či se ji chystají podstoupit a kteří by mi byli ochotni vyplnit krátký anonymní dotazník. POkud se někdo takový najde, napište mi na emailovou adresu. Děkuji

Není tady

#96 31. 8. 2009 19:42

martina33
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Kladno
Web

Ahoj,
tak já ti napíšu svou zkušenost.
Zmenšení prsou jsem absolvovala v roce 1995, před operací jsem musela zhubnout 10kg (což jsem už dávno zdárně nabrala) a po zákroku jsem měla výstavní 4. Krásný, pevný, ale pod prsama jizvy a kolem dvorců taky, takže na to se musíš připravit a smířit se s tím. Letos se mi narodil Vojtíšek a prsa zůstala stejná, pevná, krásně drží a  dokonce jsou i menší, a to jsem nekojila, protože opravdu tahle operace má vliv na kojení. A je pravda, že jak ti tady píšou holky, že se operace dělá po dětech ( já jsem jí měla po 1), tak určitě bych do toho dřív nešla. Pokud jsi smířená s tím, že kojit svoje děti nebudeš, nebo pouze krátkou dobu, tak do toho jdi a chápu tě. Protože bolesti zad jsou hrozný a další věc je sehnat na sebe nějakou slušnou podprdu. Po operaci sice prsa nevypadají moc pěkně , jsou samá modřina, ale to se zahojí a pak si můžeš koupit krásnou podprdu po který jsi toužila, takže jedině schvaluju. Hodně štěstí v rozhodování. Jo a pokud si vyběhᚠnějaký doporučení a nechᚠsi to schválit revizním lékařem od svojí pojišovny, třeba ti nějakou kačkou přispějou jako mě.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MjaztFSyBlwwFZgC2w,,26.png

18.3.2009 v 14:05 h 3540g a 50cm, 18.3.2010 váha 9.5kg a 75 cm, 18.3.2011 váha 12kg a 87cm

Není tady

#97 31. 8. 2009 20:30

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky - nedávno při návštěvě banky sjem si na vás vzpoměla, páč jsem objevila krámek, kde mají podprdy do velikosti K. Já se svýma éčkama jsem teda žabař, ale napadlo mě že by se vám to mohlo hodit. Je to v Praze, roh Milady Horákové a Kamenické, Praha 7, tramvaj 25,26 a myslím i 15.
Mají i internetové stránky, tak kdyžtak pošlete SZ a já vám je dám wink

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#98 8. 9. 2009 12:10

majka.r.63
♥♥♥♥---

Ahoj,

já jsem pět dní po operaci a jsem stále v lehké euforii. Nový prsa jsou krásný malý kulatý a už teď jsem z nich nadšená. smile

Není tady

#99 15. 9. 2009 13:17

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem

Tak vidím, že zmenšení prsou je docela dobrá volba. Také o tom uvažuji. Dříve jsem měla košíčky 80D, ale nyní po jednom dítě nosím 80E-F. Záda mě sice bolívají, ale hodně sportuji, takže ne tak moc. Akorát po dlouhodobém sedění. A ani nevím, jestli je to z těch prsou, protože už v pubertě jsem měla velká prsa a aby to tak nebylo vidět, tak jsem se hodně hrbila. Nejhorší je, že podprsenka vydrží 2-3měsíce, a pak jí praskne kostice pod tou tíhou. Ještě chci mít nějaké děti, ale poté do toho asi také půjdu. Podprsenky sháním u nás v malém městečku. Tam mi dají v mé velikosti alespoň 10druhů, ale když jsem se snažila nakoupit ve větším městě, tak tam mě už při velikosti D vyhnali ven, že takové velikosti nevedou. Poslední dobou nakupuji na aukru (nevím, jestli znáte). Dají se tam sehnat pěkné podprsenky docela za levno a bez otravných prodavaček.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

#100 26. 12. 2009 2:15

kattynka
♥------

Dobra podprsenka dela divy! Urcite se vyplati investovat vic prave do ni, nez do draheho topu. Ja sama mam 70 E a jediny obchod, kde je k mani, je v praze pobliz hlavniho nadrazi. Navic tam pracuje zenska, ktera tomu, co dela opravdu rozumi a spravne poradi. Navic ma skvely sysl pro humor ! ;-)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí