18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokud to bude chtít řeit nějak přes pojitovnu, tak aby jsi si u začala chodit stěovat k neurologovi na bolesti zad atd. Lékařka mi říkala, e pojitovna tenhle problém posuzuje z dlouhodobého hlediska, t.j., e neurolog potvrdí, e má dlouhodobé vleklé potíe. Doporučení pro pojitovnu píe neurolog a ne obvodní lékař, aspon já mám takové informace. Jo a peníze na prsa jsem si obstarala tak, e jsem zruila svoje penzijní připojitění, jinak bych je nedala dohromady a půjčkou jsem nechtěla zatěovat rodinný rozpočet. Jinak ti přeju na cestě za prsama hodně těstí.
Není tady
Tak to díky za informace...začnu u ortopeda, hned přítí týden. Abych měla hodně dlouhý záznamy (to asi budou, ne to vechno, co je v plánu odrodím ) a nemusela ruit pojistku Díkes
Není tady
Ahoj sem tu poprvé a hrozně mě trápí velká prsa,váně.Nedá se pořádně sportovat,oblíkat nějaké supr hadříky a sehnat podprsenku?!! nemoné!!!!Je mi 17 a mám s tím hrozné problémy od bolení zad,kulatá zada,posměch...přemejlím čím dál víc o tom nechat si je zmenit,ale mám strach z jizev kolik to bude stát,budu pak moci kojit atd.Myslíte e je to rozumné v tomto věku?nemám jtě počkat nebo se na to vykalat,člověk je takovej jakej je?Ale já si chci jetě ten ivot uít,sportovat,nosit trička (a ne vytahaný stany).Sem v celku vysoká a prsa 75 D (E),take na té mé postavě hrozně vynikají.
prosim poraď te,budu moc ráda díky
Není tady
Iris, nevím odkud jsi, ale ve Tvé velikosti se podprsenky běně ijí. Např .....jich má spoustu.
Být Tebou, raději bych počkala a po dětech. A výsměch ? Z toho si zkus nic nedělat. Za pár let Ti větí prsa budou závidět.
Vím e je to nepříjemné. Já si tím také prola. Momentálně potřebuji podprsenku 75 G (H) .
Cena byla výe zmíněná 30 tisíc . Nebo na doporučení je ten dopatek mení.Před kojením to nedělají rádi, ale lze to. Pokkud je k tomu větí důvod.
Jo a já sportovala také. Sehnat pevnou podprsenku je umění. Ale velmi kvalitní ije ......(nebo jak se to píe), bohuel jsou velmi drahé.
Názva odmazány - nepovolená reklama
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:12)
Není tady
Moc ti děkuji e si odepsala,pomohlo mi to.Člověku pomůe si o tom s někým cizím promluvit.
Jen sem prostě chtěla nosit oblečení které se mi líbí,mrzí mě kdy si vyzkouim nějaké triko a vidim e se mi krabatí potisk nebo se mi do něj nevejdou prsa.To samí s mikinama atd.Vypadá to hrozně.
Ale kadej je nějakej,e.Jinak dík za ty stránky hned na ně juknu.
Tak třeba zkusim méně drastičtějí přístup,cvičit na prsa-třeba to zabere.
díky...
Není tady
Iris, ale zase si můe dovolit jiná trička s výstřihem, které ostatní nosit nemohou. Stačí jen najít co Ti sluí, vhodnou podprsenku, halenku, top. To pak budou závidět ti co se posmívají.
Já vím e je to těké, já jsem si v 16 ti uívala a hrůza, včetně hláek dělníků z ciziny v tramvaji a si jim sednu na klín, hláek e si chtějí pohladit obrázek na mém tričku, hláky cvičitelky aerobicu jestli není nezdravé mít tak velká prsa atd.... také jsem se hrbila a díky nevhodné společnosti okolo sebe svá prsa neumím nosit. Je spousta en co těí z toho e mají co dát do výstřihu....
A je také spousta muů co touí po enách s větím poprsím. Bohuel na to přicházejí poněkud později, take najít si kluka ve svém věku co by se hrdě hlásil k tomu e má holku co si při rozdávání prsou la dvakrát je troku těí,ale neboj brzy na něj narazí.
A to e se hrbí akorát nahrává těm co se posmívají, protoe vidí e Tě raní. Vidí e to skrývá. Vyprdni se na ně, vypni hruď a nos svá prsa jako přednost, kterou Ti ostatní budou závidět.
Není tady
Díky.Člověk nad tím zapřemejlí a můe být rád e aspoň má co ukázat ve výstřihu-mohlo být hůř.Kadej má to co mu příroda nadělila.Východisko pro mě je udělat si z toho přednost a být na ně hrdá.O změnení můu uvaovat třeba a po dětech jsem ráda e na to nejsem sama a můu si o tom s někým promluvit
díky a měj se...
Není tady
Dámy co nemůou najít podprsenku pro sebe je tu adresa...tak stačí junout nepovolenán reklama -smazáno
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:13)
Není tady
Iris, díky za odkaz. Já se jen bojím objednat si něco bez zkouení, ale asi na to dojde. Nemám jinou monost. Podprsenky tam mají za polovic ne co jsem si kupovala naposled.
Není tady
v současné době u podprsenky koupit jdou... co je super, cena je horí...
máte někdo zkuenosti s Triolou?
mám vyzkouenou podprsenku (jene chci bílou a měli jen černou), ceny maj okolo 600,- a koíčky a do I (i 75I - co jsem koukala)
spunte a maji firemní obchod v Praze...
Není tady
Je ale tady někdo kdo to podstoupil?
Není tady
Jájo moc děkuji.
To jsem netuila. Já jsem si tak dlouho nic nekoupila a bála jsem se něco shánět e nemám přehled.
Triolu určitě brzy navtívím.
Není tady
Já si Triolu kupvala jetě v Praze a byla velmi trvanlivá. Byla jsem s ní spokojená.
Jinak tenhle zákrok podstoupila moje sestra a mluvila o obrovské úlevě. Jizvy si mazala mastí Calcium panthetonikum - nějak tak -, zahojily se jí krásně. Navíc jsem měla pocit, e ségra tak nějak létá
Věřím, e ségra by Vám operaci doporučila, byla moc astná, e má prsa mení. Měla také doporučení od lékaře kvůli páteři a sama si doplácela pět tisíc. Na zákroku byla v Praze.
Co se mě týče, já mám po druhém těhotenství prsa asi dvojnásobná a jsem za to moc ráda. Vyloeně se prsím. Ale přiznávám, e, ač nekojím, nosím podprsenky pro kojící matky. Ten střih mi vyloeně sedí. Mám pár luxusnějích k lékaři a pod. ale na tyhle obyčejné nedám dopustit.
Není tady
prsa jsem si nechala zmenit minulý týden. Dneska jsem se vrátila z nemocnice.
Není tady
Doporučuji celým srdcem. Píete o bolestech zad a problémech s nákupem oděvů, také o posměkách kolemjdoucích. Co nějaké deprese při seznamování, před "první nocí" ( a při těch následujících taky )? Celkem třikrát za ivot jsem byla pevně rozhodnuta: po první dceři, po druhém rozvodu a naposledy v době, kdy na dcerách jsem poznala, e já u jsem "starí paní". Vdy jsem měla nachystané peníze, v r.1982 to bylo myslím 11.000,- dnes kolem těch třiceti, jak píete, moná to jde i nějak od ZP, asi je to sloitějí, zvlátě pokud vám stud nedovolí "to" ukazovat po dlouhou dobu a na mnoha místech. Jednou mě odradila víra, e se to po dětech zlepí, (nestalo se), podruhé jsem si přečetla nějaké patně dopadnuví komentáře a zalekla jsem se komplikací, a potřetí (po dvaceti letech od prvního rozhodnutí) jsem to dotáhla do konce. S obavami i s nadějí. Holky, kdo přemýlíte, neváhejte ani chvilku! Psychicky úasná úleva, znovuzrození, fakt, kdo se někdy pro velká prsa trápil, pochopí. Myslím, e bolesti zad neustoupí, nebo moná ano, pokud ty "těká prsa" nenosíte příli dlouho, ten pohled do zrcadla překoná vechny strasti (hojení jizev, pocit, e je to příli drahé... věřte, i 50 tis. by stálo za to, jak úasně se budete cítit!!!). Mimochodem, i po zmenení mi zůstaly "dudy" a chlapi mají asi stejné poznámky, jako předtím, jenome předtím mě ty kecy deptaly a TEĎ je dokáu brát jako kompliment. A jetě jeden postřeh pro vás váhající: Velmi lituji, e jsem to nedokázala u před těmi dvaceti lety! Určitě by se mi ilo líp.
Upravil(a) LViktorka (2. 6. 2007 17:45)
Není tady
Ahoj slečny, zdravím puntu a předpokládám, e se podívala na moje odkazy pro prsatějí slečny. Kadopádně se mrkněte sem: ..... nepovolená reklama - smazáno , myslím, e je to celkem dnes u nepřeberný zdroj odkazů na spodní prádlo pro vnadnějí dámy. Napsal jsem tam dost příspěvků a začínám mít pocit, e si na toto téma asi udělám webovky, abyste to vechno měly pod jednou střechou. Tyhle fora jsou fajn, ale docela rychle se v nich pak člověk přestane orientovat:o)) Mějte se moc fajn!
Upravil(a) anka (11. 6. 2007 15:15)
Není tady
Ahojky Martine, dík moc, také zdravím,určitě tam kouknu.
To je humorné, zaloit jako chlap webovky pro prsatějí dámy. Ale proč ne. Na jednu stranu je nás mezi Čekama dost . Moná bych pak měla mindrák e mám prsa malá
Není tady
Holčičko, já si koupila plavky v podnikové prodejně Tima v Praze. Měli tam vcelku velké podprsenky a spoďárky k tomu nebyly bombarďáky. I kdy teď má oproti loňsku díky druhému těhu jetě 10 kg navíc, tak nevím jestli se do plavek vejdu.
Ale jak tu padlo, Triola u také dělá větí podprsenky, tak navtiv nějaké prodejny s prádlem, které mají tyto značky.
Doufám e něco seene.
Není tady
Holčička napsal(a):
holkýýýý, kde kupujete plavky - na nás, krásné krev a mlíko enské ???
Mám je z Quelle Maxi. Jsou se sukýnkou a jsou bezva
Není tady
NO, taky ve mne sílí mylenka, zbavit se konečně těch svých velkých prsou. Prostě se mne nelíbí, co po těhotenství a 2 letech kojení zůstalo. Tak jsem za základě rad z těchto stránek se začala informovat u doktorů, ale č.6 se jim nezdá gigantické! Zda je to i víc, to fakt u vědět nechci. Prý to??, jetě věkem ke stáří naroste, ne by se zmenilo (to a po 70-tce, prý).
Ortoped- nic nenapíe. Mammolog...jsou malé!!!, gynekolog ...to samé.
Pravda, kdy vidím fáákt velké, nechci psát třeba u koho, tak si říkám, tam jetě nejsem. Ale mít zase č.3, to by byl sen a úleva.
A to nosím 10 let jeden střih zmenovací podprdy. U i u těchto se mne pravidelně láme KOVOVÁ výstuha podprdy (prý to prodavačky nikdy neslyeli, ale je to tak).
Fakt neexistuje jiná metoda na zmenení, ne jenom ta operace?
Není tady
Musim, mohu se zeptat, velikost 6 je co ?
To má koíčky F ?
Docela by mne zajímala ta hranice velkých prsou.......
Není tady
Počkej, podivam se doma, mám to někde napsané. Vdy zapomenu. Ale prodavačka-sama prsatá mne začala něco říkat o číslu 6 a já říkám, NE TO NE, to nemám. A ví, e nic větího od č.5 slyet nechci. Moná zkousnu č.6, ale větí u sebe bych u nevydejchala... Kdyby to jetě nebyla taková váha... Kdy vidím, jak visí, tak si říkám, nafackovat s nima, tak tomu druhému zalehnou ui....přinejlepim....
Není tady
Nosim TRIUMPH, oněch 10 let, co mám velká prsa. Ramínka rozířené, take líp nesou tíhu, a zmenující, na čem trvám!
Je to malý obchod v Praze, kde mají i výběr v těchto velikostech. Mne prostě sedí přesně tato jedna. Take oněch 10 let si vdy koupím tak akorát jinou barvu...pro změnu. Cena z nějakých 700 stoupla na cca 900....
Není tady
Taky jsou k dostání takové gelové podloky pod ramínka, aby se nezařezávala do ramenou. Vím určitě e je mají v Quelle, v tom jejich zdravotním katalogu, kdy jsem byla rok prodavačkou v jejich obchodě, tak si to enské objednávaly.
Není tady