21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, mám na balkoně několik květinek, vůbec kytičkám nerozumím, včera jsem si tam něco pořídila, abych si ho troku udělala hezčí. Chci se zeptat, jak s takovými kytkami naloit na zimu? Dát je někam do bytu? A kdy asi tak je z toho balkonu přemístit? Děkuju.
Není tady
Dostávam domov katalógy rastlín a objavujú sa v nich pravé tirolské mukáty. Mám dva balkóny, take ma ponuka samozrejme láka, ale nie sú práve lacné. Máte skúsenosti?
Není tady
Milu, co to je - pravé tyrolské mukáty?
Ja si kupuju nae české a mám je obrovitánske, objavila som, ako na to.
majkafa napsal(a):
Milu, co to je - pravé tyrolské mukáty?
Ja si kupuju nae české a mám je obrovitánske, objavila som, ako na to.
Majka, to som sa práve chcela dozvedie od niekoho, kto ich má. Tak ich nazývajú v tých katalógoch, vyzerajú krásne, sú vraj odolnejie voči nepriaznivému počasiu a bohato kvitnú. Ja som doteraz mala vdy také obyčajné s obchodných centier a bola som celkom spokojná. Uvaujem, či ich objedna, alebo zosta pri tých osvedčených.
Není tady
Myslím, e je to koda peňazí. Hlavne nekupova od Starkla. Pozerala som včera na nete a myslím si, e sú rovnaké, ako tie nae. Ja mám aj z naich za pár korun také krásne truhlíky. Objavila som náhodou pred rokmi skvelé hnojivo, ktoré dávam do zeme hneď pri sadbe. A mám Lebiove zavlaovacie truhlíky - jeden na vodu a na tom druhý, v ktorom sú mukáty. V lete kadý deň plný spodný truhlík vody a mám ich nádherné.
majkafa napsal(a):
Myslím, e je to koda peňazí. Hlavne nekupova od Starkla. Pozerala som včera na nete a myslím si, e sú rovnaké, ako tie nae. Ja mám aj z naich za pár korun také krásne truhlíky. Objavila som náhodou pred rokmi skvelé hnojivo, ktoré dávam do zeme hneď pri sadbe. A mám Lebiove zavlaovacie truhlíky - jeden na vodu a na tom druhý, v ktorom sú mukáty. V lete kadý deň plný spodný truhlík vody a mám ich nádherné.
Od onoho dodávateža u nekupujem, mám dvoch iných. Lebiove truhlíky som kúpila vlani, sú perfektné, poradila mi ich moja teta z Mělníka. Neviem o akom hnojive si sa zmienila, pouívam tie, čo mi polú pri objednávke ako darček, ale teraz mi prila ponuka od obchodu v Trnave, take si objednám. Teta ho kupuje od ich predajcu v ČR.
Není tady
petjule napsal(a):
Ahoj, mám na balkoně několik květinek, vůbec kytičkám nerozumím, včera jsem si tam něco pořídila, abych si ho troku udělala hezčí. Chci se zeptat, jak s takovými kytkami naloit na zimu? Dát je někam do bytu? A kdy asi tak je z toho balkonu přemístit? Děkuju.
Ahoj, bydlím v cihlovém domě a květiny z balkonu dávám na chodbu k oknu, nebo na sklepní okénko. Krásně přezimují a musí je taky trochu zalévat. Na balkoně nechávám dřeviny, které musí před zimou hodně zalít. Květiny sklízím ne začne mrznout.
Upravil(a) Věra-1 (23. 5. 2010 14:08)
Není tady