6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, čím nejlépe vyčistit spáry v dlažbě. Mám béžovou dlažbu v kuchyni a v předsíni a světlé spáry, které jsou již značně zaneřáděné. Existuje nějaký přípravek, který to vyčistí? Díky
Není tady
Ahoj,
tak pokud máš(měla jsi ) spáry bílé,existuje na to taková tužka,dá se koupit v prodejně barvy,laky nebo v drogerii.Stojí kolem 150,-Kč,spáry tím přetřeš a budou zase bílé
Není tady
petjule, tak tenhle problém mám taky. Mám dva roky starou novostavbu a spáry na dlažbě jsou zašedlé a to byly krásně bílé. Veronika má pravdu, buď tužka, a nebo barva, která se nanáší houbičkou a necháš to dvě hoďky zaschnout. Ale vím jen o bílé barvě...
Není tady
Tak ja dostala pred nedavnem vyborny tip. Jedna se o levny pripravek LARRIN. Stoji 39,00 Kc Jedna se o LARRIN na rez a vodni kamen "extra silny" (ne rozprasovac)
Postup: Nahubkou nalejes na spary dlazby pripravek, nechas chvilku pusobit a pak jen prejedes obycejnym kartackem
na ruce.
Spary jsou primo belostne
Není tady
mipi napsal(a):
Tak ja dostala pred nedavnem vyborny tip. Jedna se o levny pripravek LARRIN. Stoji 39,00 Kc Jedna se o LARRIN na rez a vodni kamen "extra silny" (ne rozprasovac)
Postup: Nahubkou nalejes na spary dlazby pripravek, nechas chvilku pusobit a pak jen prejedes obycejnym kartackem
na ruce.
tak to teda vyzkouším taky
Není tady
já používám fixinelu, je to taky asi na vodní kámen takový růžový gel.Tím to mezi spáry nastříkám a po chvilce houbičkou přetřu.. Cena asi 30kč
Není tady
mipi napsal(a):
na ruce.
Děkuji za skvělý tip Vyzkoušela jsem a opravdu můžu potvrdit. Spáry jsou jako nové
Není tady
Zuzina napsal(a):
mipi napsal(a):
na ruce.
Spary jsou primo belostneDěkuji za skvělý tip Vyzkoušela jsem a opravdu můžu potvrdit. Spáry jsou jako nové
Tento problém taky řeším, už jsem si Larrin koupila. Sice malinko dražší 41,00, ale to je market od marketu jiné. Tak to půjdu vyzkoušet. Díky za inspiraci.
Není tady
Já to řeším ručním parním čističem. Tento parní čistič jde výborně uplatnit i při rozmrazování mražáku,abych nemusela dlouho čekat až námraza sama povolí.Takto je to hned!
Není tady
Pokud si nepřejete opakovat čištění spár, vyzkoušejte Impregnaci na spáry Kamix a máte po starostech. (http://www.nanofuture.cz/nano/kamix-na-spary-128/)
Není tady