|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Hele Ros ........já bych to tak nerozebírala, kdyby se na mě nevrhlo 20 lidí a neřešili to pořád dokola.........nehaj se, já můžu mít pravdu a nemusím i když já si myslím že mám,ale to je přece můj problém..........právě z toho, jak se furt hájíš je vidět , jak jsi labilní ...............minule ti někde psala nějaká dívka příměr o postiženým dítěti a tys hned startovala, že tě nemá v lásce.........tohle máš asi s dětství , že se bojíš že budeš nedostatečná , že nebudeš dost dobrá a divoce se hájíš(já to mám taky tak ale u sebe to nevidím u druhýho ano) ...........v sobě si věci odůvodníš, tak aby to pro tebe bylo snesitelný a pak skutečný problémy neřešíš, možná je ani nevidíš ......
Ty pláčeš na špatným hrobě a řešíš věci, který jsou nepodstatný.........takových Rozmaril může přijít na forum třeba 20, s tím musíš počítat a nesmí tě to rozhodit ........diskuze je veřejná .......
Upravil(a) Rozmarila (27. 8. 2009 7:17)
Není tady

Mní, ono se mi to napsalo dvakrát, zlobí mi připojení!
Upravil(a) Rosamunda (27. 8. 2009 7:33)
Není tady

Damilo, skončily jsme momentálně u Monina příběhu, psala včera, že její přítel už zase sedí kvůli řízení v opilosti a ona je z toho nešťastná. Je to 8 příspěvků odtud. Držím jí pěsti, ať se jí povede to nějak vyřešit, aby se zbytečně netrápila.
A jinak holt řeči se mluví a voda teče....
Není tady

Ahoj Blossom, PDA opravdu není diagnoza
, je to něco mezi mobilem a počítačem a vejde se to do kapsy nebo do kabelky. Má to i operační systém, navigaci a spoustu jiných vymožeností včetně připojení na internet, ale má to hrozně malou klávesnici, takže se mi na tom špatně píše, pořád samé překlepy, takže napsat jednu větu mi trvá 2x tak dlouho než na klasickém PC.
Proto radši píšu z PC.
Není tady

Rosamunda napsal(a):
A vůbec, já už Rozmařilou řešit nechci, já si chci normálně povídat k věci a ne se s o ní pořád dohadovat.
Tak zkus další fázi v práci sama na sobě. Až zase o Tobě něco napíše, VYDRŽ TO A NEREAGUJ.
Není tady

To právě dělám
, předtím jsem ji hodila do ignoru a když jsem jí zase pustila ,tak jsem se rozčilila, co to o mě píše za bludy, ale teď už mi to je fuk, aspoň na ní vidím a nemusím číst: právě ignorujete příspěvky tohoto uživatele, chcete příspěvek zobrazit?
Není tady

igore to není ono. Nechat ji čitelnou, číst ji a vydržet přesto nezareagovat, to je lepší tréning 
Není tady

taky jsem na to přišla 
Není tady

super ! Jsi na dobré cestě

Upravil(a) mashanka (27. 8. 2009 11:53)
Není tady

No aspoń děvčata, co jsou na tom špatně po soužití s nějakým závislákem vidí, že to jde se oklepat. Ne že bych z toho byla úplně venku, ale i já mám pocit, že se lepším...
Upravil(a) Rosamunda (27. 8. 2009 11:56)
Není tady

No, já myslím, že když už jsou PO soužití, je to dobré. Horší asi je, než k tomu PO dojdou
Není tady
Rosamunda napsal(a):
No aspoń děvčata, co jsou na tom špatně po soužití s nějakým závislákem vidí, že to jde se oklepat. Ne že bych z toho byla úplně venku, ale i já mám pocit, že se lepším...
to teda jde 

Není tady

Mňau, mňau, nevím, jak ten příspěvek smazat, tak mńoukám 
Upravil(a) Rosamunda (27. 8. 2009 15:47)
Není tady

No já jsem taky PO soužití s alkoholikem a poté co odešel na léčení, pěkně mě to sebralo.
Teď jen doufám, že už s alkoholikem žít nebudu, páč věřím, že až se vrátí z léčby tak už vydrží abstinovat. I když, kdo ví? Ale kdybych tomu nemohla věřit, tak bych to pro něj i pro sebe vše nepodstoupila. Tím PO jsem nemyslela ty, které se musely rozvést, jelikož takovou zkušenost nemám, tak jim nemohu moc radit, myslela jsem ty, které jako já mají partnera na léčení a těžce to nesou.
Není tady
Ros, já tady ten tvůj příspěvek vidím dvakrát 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Že tys něco požila?
( není dvakrát stejný, liší se závěrečnou větou navíc
)

No to bude tím, že mi zlobí klávesnice a místo toho, co bych to upravila, tak mi to odešle navíc. Chyba není mezi židlí a klávesnicí, ale v té klávesnici.
Není tady

Vyměnila jsem si baterie, teď už to snad bude lepší. 
Není tady
Blossom napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Že tys něco požila?
![]()
![]()
![]()
( není dvakrát stejný, liší se závěrečnou větou navíc)
no, zatím ještě ne, ale studený pivko bych si dala, to je pravda
snad večer.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
No to bude tím, že mi zlobí klávesnice a místo toho, co bych to upravila, tak mi to odešle navíc. Chyba není mezi židlí a klávesnicí, ale v té klávesnici.
no kdo ví, jak to je. já sjem tu podezřívána, jestli jsem nepožila a kdo ví, jestli jsi nakonec nepožila ty 

Není tady

V lékárně to nejde, musím vyčkat konce pracovní doby. Jenže já moc nepiju ani mimo pracovní dobu (tedy když nechytím slinu, hi hi hi) Představ si jak by pacienti koukali, kdybych se tu potácela 
Upravil(a) Rosamunda (27. 8. 2009 16:27)
Není tady
Holky, neblbněte, to byl přeci jen vtip!!
Blossom napsal(a):
Holky, neblbněte, to byl přeci jen vtip!!
však jsem to tak vzala.
ale studený pivo by mi fakt bodlo ;-)
Není tady
Rosamunda napsal(a):
V lékárně to nejde, musím vyčkat konce pracovní doby. Jenže já moc nepiju ani mimo pracovní dobu (tedy když nechytím slinu, hi hi hi) Představ si jak by pacienti koukali, kdybych se tu potácela
třeba by se ti tím zvedl počet zákazníků, všichni by se na tebe chodili dívat 
Není tady

No to oni chodí i tak, když stojí frontu na léky, tak se na mě musejí dívat, ať chtějí nebo ne.
A vzhledem k tomu, že v lékárně se mnou pracoval i Munďák, tak si myslím, že potácejícího se "lékárníka" si užili dost a dost. Sice lékárník není, ale lidi si to stejně myslí, pracuje v lékárně, tak je lékárník a basta. 
Upravil(a) Rosamunda (27. 8. 2009 19:50)
Není tady