|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Rozmarila napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Já jim pomáhám Lu a že ty to nejsi schopná vidět mě neudivuje ...........uvidíš že po čase se ukáže, že jsem měla pravdu s Ros..........
No jistě, já jsem zapomněla, že sis udělila patent na všechny vědomosti, objevy a obory a na hlavně na moji (nejen moji) osobu
Ubohá Rozmarilo...
O tvoji osobu se nikdo nezajímá.........přesto za mnou všude slídíš a píšeš jen do mě Rozmarilo .........jsi prázdný sud ..........řeš skutečné problémy lidi tady a ne pořád jen sebe a svou křivdu ......nehledě na to, že duchovně založenej člověk by se k takovýmu slídění nikdy nesnížil.........ty si na to jen hraješ ........
Howgh, Rozmarila se vyzvracela

Není tady

Fakt by ma zaujímalo, prečo na vlákno o Alkoholizme a alkoholikoch hojne prispieva osoba, ktorá tvrdí, že v živote nemala s alkoholikom nič spoločné, asi s ním nesedela ani v jednom autobuse...
Ale rozhodne k tomu má čo povedať, ako teda ku všetkému. To je akoby som sa ja prišla rozprasiť na Snažilky alebo Tehule a radila im tam, ako proti tehotenským nevoľnostiam.
Ale inak naozaj - nehádajte sa s psychotičkou, to situáciu len zhoršuje. 
Upravil(a) Selima (24. 8. 2009 19:49)
Není tady
Selima napsal(a):
Fakt by ma zaujímalo, prečo na vlákno o Alkoholizme a alkoholikoch hoje prispieva osoba, ktorá tvrdí, že v živote nemala s alkoholikom nič spoločné, asi s ním nesedela ani v jednom autobuse...
Ale rozhodne k tomu má čo povedať, ako teda ku všetkému. To je akoby som sa ja prišla rozprasiť na Snažilky alebo Tehule a radila im tam, ako proti tehotenským nevoľnostiam.
Ale inak naozaj - nehádajte sa s psychotičkou, to situáciu len zhoršuje.
jojo, máš pravdu 

Není tady

Howgh, Rozmarila se vyzvracela

Je mi to líto Lut.......ale ujíždějí ti nervíčky stejně jako Selimě ...........a nikdy nepíšeš k tématu , řešíš hlavně mně....hihi............takže dávám ignor...........tvoje problémy řešit ještě nebudu , stejně si nedáš říct ......klidně vyšiluj všude dál .......ale já už tě nevidím .....čáááááj

Není tady
Nikdy nepíšu k tématu...se podívej na ostatní moje příspěvky, ju 
Hele prde, super, doufám, že si mě z toho ignoru dlouho nevymažeš

Není tady
Když už jsme u toho nazývání věcí pravými jmény: Rozmarila alias Sankalpa alias ještě mnoho minulých (a asi i budoucích) nicků je nemocný člověk. Psychicky nemocný člověk, to je z jejích příspěvků nepřehlédnutelné.
A jako k takovému je potřeba k ní přistupovat.
My jí asi pomoci nemůžeme, takže doporučuju ignorovat její výlevy na jakýchkoli vláknech. Ony ty výlevy jsou podobné jak vejce vejci, ať je to jakékoli téma.... Já její příspěvky většinou přeskakuju a hodlám i nadále.
Ros, a postoupil tedy Munďák do další kategorie? A napiš víc o té návštěvě - píšeš, že se nepovedla kvůli počasí, ale přitom jste si toho hodně pověděli a vysvětlil.... ?
Lúthien, napiš víc o tom, jak jsi to prožívala jako dítě, prosím. Odkdy jsi to začala vnímat? Jak jsi na to reagovala? A jak je to s tvým tatínkem teď (jestli jsi to sem už někam psala, omlouvám se, ale nepamatuju, že bych to tu někde četla...).

Ale nelži Blossom .............já jsem byla nemocná před 15 lety a od tý doby jsem SAMA vychovala dvě děcka a dovedla je k maturitě .......a jsem velice spokojená....................mám dojem, že žárlíte že se mi povedlo všechno co jsem chtěla a vám né ........samy máte doma alkoholiky a gamblery a já měla normální slušný chlapy(manžel a milenci).......

Jak sis jistě všimla, tak já si tu nestěžuju na to jak mám děsnej život , pze ho mám kráásnej.........ale Ros ano ......Ros je naprosto rozhozený člověk, labilní ........a tím že ji to odsouhlasíte, jí nepomůžete.............naopak...........bude pokračovat dál postaru a hledat chybu na něm ......... i když mi budete nadávat od rána do večera, stejně mám pravdu , Ros je labilní a dál pojede pod starým ....se mnou to vůbec nesouvisí ......
A šup s tebou do ignoru , nebudu číst tvoje žárlivý výlevy ......
Upravil(a) Rozmarila (24. 8. 2009 21:46)
Není tady

Já nevěděla, že Rozmařilá je nemocná, tak to sorry, to jsem Tě neměla tak vytáčet. Ale i tak je zajímavé, že máš odvahu tvrdit, že víš jak to se mnou dopadne, když to nevím ani já sama. A zřejmě znáš i mého Munďáka víc než já, ale kdybys slyšela, jak se strašně smál, když jsem mu řekla, že si myslíš , že jsem na něm závislá....Myslela jsem že se snad zalkne, takhle od srdce už se nesmál snad od doby, co jsme spolu složili tuhle báseň: Čtyři myši na Opiši s motykou vykopaly kostru kočky velikou, nebyla to kostra kočky, byl to pes, řekněte mi, ježišmarjá, jak sem vlez! To se smál podobně. A pak se zeptal, jestli mi nevadí že on je spíš závislý na mě....Typický přístup manžela, na kterém je závislá jeho žena
Nicméně dosti psychologických cvičení (Munďák říkal, že jim to taky dělají, že je záměrně vyvádějí z míry, aby se uměli bránit) vybrala jsem si asi nevhodný objekt.
Blossom, díky za zájem, on už postoupil asi před 10i dny do 2. stupně, má u sebe mobil a může na vycházky sám, takže nemusíme být jen v léčebně nebo na lavičce před okny sesterny. Návštěva se v sobotu na jednu stranu nevyvedla, protože chtěl vidět děti a naplánovali jsme si, že se půjdeme koupat na Probošťák (taky bych se k němu mohla na dece konečně přitulit
) no a počasí nám to zkazilo. Ale na druhou stranu jsem s ním ty 3 a půl hodiny proseděla po kavárnách a probrali jsme jeho dovolenku a rizika s ní spojená-jsem nadšená jak odhodlaně se k tomu staví- a probrali jsme toho víc než dřív, když byl doma, za celý týden. Přespříští úterý bude žádat o tu dovolenku o postup do 3. stupně, bude muset zhodnotit, co se mu doposud povedlo a na čem ještě musí máknout. Není to prý tak těžké jako přestup z 1 do 2, ale uvidíme jak to zvládne.
Není tady

No já jsem nebyla zdaleka jediná, kdo ti to psal Ros..........ale klidně si to mysli...........a nemocná nejsem ..........jak vidíš funguju skvěle na rozdíl do jiných .......všimla sis??
'Uplně sama jsem vychovala dvě dcery které vystudovaly a studují ........zatímco ty se hroutíš , když ti manžel odjede a jsi na práškách ......to je docela rozdíl co?
Tady jsou lidi co mají obrovský problémy v životě ........opilce doma, problémový chlapy, cpou se lékama na nervy, ale nemocná jsem jen já, přitom já mám mini dávku a ataku jsem neměla 16 let ........hihi.....spíš je to vztek , že se mi daří.
:)jinak si neumím vysvětlit proč pořád řeší mou DG , když sami jsou ve srabu ......
Upravil(a) Rozmarila (24. 8. 2009 22:58)
Není tady
Rozmarila,jen chci podotknout,že poslední atak jsi neměla před 16lety, ale není to dávno, 20.7.2009 zrovna tady na Babinetu,kde museli být tvé příspěvky zmazány.....hihi.... Nebo co to bylo?...žárlivost,nedoceněnost,bezmoc..nebo co?Mně to přišlo,jako by jsi byla celá rozhozená a to mi teda nepřijdě,že by jsi skvěle fungovala.Říkat si můžeš že funguješ skvěle.Můžeš být o tom i přesvědčená..ale to je tak asi všechno.Je více než jasné, žeTví normální a slušní chlapi/manžel a milenci/,neměli doma to samé.
Upravil(a) Britana (25. 8. 2009 0:12)
Není tady

Britana napsal(a):
Rozmarila,jen chci podotknout,že poslední atak jsi neměla před 16lety, ale není to dávno, 20.7.2009 zrovna tady na Babinetu,kde museli být tvé příspěvky zmazány.....hihi.... Nebo co to bylo?...žárlivost,nedoceněnost,bezmoc..nebo co?Mně to přišlo,jako by jsi byla celá rozhozená a to mi teda nepřijdě,že by jsi skvěle fungovala.Říkat si můžeš že funguješ skvěle.Můžeš být o tom i přesvědčená..ale to je tak asi všechno.Je více než jasné, žeTví normální a slušní chlapi/manžel a milenci/,neměli doma to samé.
No můj psychiatr má jiný názor a je velice spokojený....co píšou lidi někde na Babinetu není důležitý ............ty se spíš snaž psát tak, aby to mělo hlavu a patu , není ti rozumět : Je více než jasné, žeTví normální a slušní chlapi/manžel a milenci/,neměli doma to samé.
Upravil(a) Rozmarila (25. 8. 2009 8:19)
Není tady
Blossom, pokusím se to popsat 
Táta k alkoholu tíhnul, ještě než jsem se narodila, to už je mi teď jasné. Zprvu jsem pociťovala jen jeho střídání nálad. Jednou byl veselejší, pak hrubý, někdo na něj byl naštvaný a já ještě nevěděla, že je v tom alkohol. Myslím, že když mi bylo kolem 10ti, 11ti, tak mi začínalo svítat. V té době se to s tím alkoholem i hodně zhoršovalo a stupňovaly se i hádky rodičů. I když si mamka myslela, že kupu věcí nevím nebo neslyším, opak byl pravdou. Hodně mě mrzelo i to, že jsem se ve škole stala terčem posměchu díky svému věčně opilému okolo se potulujícímu tátovi
Přestávaly k nám domů chodit návštěvy, mamka začínala být vyřízená. Ale pořád se to snažila zachránit, dát dokupy.
Začala jsem se dost těšit na střední, kde mě nikdo nezná. To bylo sice fajn, ale nakonec to dopadlo tak, že jsem si do školy jezdila odpočnout, utíkala jsem tam, protože se mi jakžtakž dařilo tam přijít na jiné myšlenky. Byla jsem věčně nevyspalá, protože už nebyl jediný den, kdy byl táta střízlivý. Do brzkých ranních hodin na nás sprostě řval nebo rozbíjel byt. Zavolali jsme na něj policii asi dvakrát, ale tím se to ještě zhoršilo. Tátovi začal "blbnout rozum", hnusně nás okřikoval i když jsme kolem něj jen prošli. Cokoliv jsme udělali, bylo špatně. Měl pifku hlavně na bráchu a na mě, protože viděl, že brácha je lepší než on a já že jsem mu odvážila postavit. Jednou jsem se na něj vrhla, že ho zmlátíl, ale to jsem fakt neměla dělat 
No nic, nakonec to dospělo do toho stádia, že tátovy činy (i výjimečně za střízliva) neměly hlavu ani patu, postrádaly špetku smyslu a rozumu a vyváděl ty nejhorší věci, co si jen umíte u alkoholika představit ( např. je mu jedno, kde je záchod, že jsme taky lidi atd...). Mezi tím vším jsme s mamkou hledali podnájem a trvalo to asi 3 roky, než nás potkalo to obrovské štěstí a byl nám nabídnut supr byt
Tak jsme se jedno odpoledne, kdy byl táta v hospodě sebrali, během hodiny naházeli všechny věci na náklaďák a zmizeli. Jinak by to nešlo, protože už nám táta předtím vyhrožoval nabitým revolverem...Takže jsme doslova utekli...
Teď je to s ním tak, že kdyby neměl svoje rodiče, kteří tohle všechno odmítají vidět, tak by skončil jako bezdomovec. Není schopný pracovat, není schopný si udělat ani nic k jídlu, orgány má rozežrané a zničené od pití, je z něj troska, že už mu i trvá poznat známé lidi.
Tenkrát jsem z toho byla hodně špatná, pomýšlela jsem i na nejhorší věci (radši nebudu konkrétní), abychom měli klid
Postupně ale jakoby se mi v hlavě rozsvěcovalo - měla jsem čím dál silnější vnitřní pocit, že bude zase dobře. Že tohle musíme zvládnout, je to jen zkouška, a je jen na nás, jak se s ní vyrovnáme.
Začala jsem pozorovat svět, samozřejmě jsem i četla zajímavé knížky o životě a pomalu jsem se uklidňovala
Poznala jsem lidi, kteří mi pomohli aspoň trochu pochopit a hlavně ODPUSTIT. Odpuštění to byl hlavní mezník, obrovská změna ve mně a proto tady o tom i v klidu píšu a ani se mi srdíčko nerozbuší
Dostala jsem lekci a můžu říct, že jsem ji zvládla. Hodně mi táta tím pitím ovlivnil dětství i dospívání, ale je fakt, že i tak jsem si to všechno užila. Hlavně mi bylo vždy jasné, že sobě ani ostatním členům rodiny to nemůžu dávat za vinu. Je to jen táty rozhodnutí se takhle zničit. Ze vztahu s mojí mamkou jeho problémy nevznikly, táhl si to už s sebou 
Takže dneska pohoda, skleničku nebo pivečko si klidně sem tam s kamarády taky dám (teď teda ne, když kojím) a navíc mám s muži dobré vztahy, i když teda mužský vzor v rodině nic moc 
Když to takhle dopadne, je důležité se s tím vyrovnat. Ne zapomenout, ale odpustit. Hodně moc mi to vzalo, ale hlavně dalo. Vidím věci, které spoustu lidí nevidí, jsem šťastná i když někdo by v některých mých situacích šťastný nebyl....
Ale taky musím přiznat, že nemám touhu tátu vidět. A to proto, že máme mimčo a nechci ho vystavovat zbytečnému vlivu negativních energií. Myslím, že by nás táta stejně moc nevnímal a zájem nejeví o nikoho už teď žádný. To samé s mým přítelem. Nidky se neviděli a ani nevidím důvod na tom něco měnit. Proč jim způsobovat stres? Třeba jednou změním názor...uvidíme 

Není tady

Rozmarila napsal(a):
Já jim pomáhám Lu a že ty to nejsi schopná vidět mě neudivuje ...........uvidíš že po čase se ukáže, že jsem měla pravdu s Ros..........
až dostaneš zase ban Sankalpo, mám pro tebe návrh na další nick..- "Matka Tereza" ta také pomáhala potřebným
Upravil(a) laminanonte (25. 8. 2009 8:29)
Není tady

Rozmařilá, odpusť, já Tě nechtěla tak rozhodit, jen jsem si myslela, že jsi schopná normálně diskutovat, třeba jako Mashanka, jenže Ty pořád meleš svou a vůec nečteš, co kdo píše. Není ono to nakonec tak, že Ty závidíš ostatním, protože ten tvůj nááádhernej život a to Tvoje fantastický fungování je jen tvé zbožné přání? Sice Tě obdivuju, že jsi dokázala i s tou Tvojí nemocí vychovat 2 děti, asi to muselo být těžké, jenže já si myslela, že si s tebou pocvičím psychologii sebeobrany, ale vidím, že to je k ničemu, protože ty máš vše jasné a při tom ostatní pořád napadáš a tak si nemyslím, že bys byla úplně v pořádku. Jsi tak záštiplná ke všem...
Jednoduše řečeno už mě diskuse s Tebou nebaví, protože k ničemu nevede. Takže, mákni prosím pořádně na sobě, aby za Tebou děti a vnoučata nemusely do nemocnice, měj se hezky a ahoooj! Ignore.!!!
Lúthien, to co tu popisuješ, je hotový očistec, my jsme tak daleko nedošli, protože Munďák pil jen tak 1x až 2x týdně, ale i to stačilo,protože k tomu bral prášky na spaní a na deprese, takže byl pokaždé na šrot. Když jsem se o tom teď snažila mluvit s kluky, tak mi řekli, že jim to nijak nevadí, protže se šel léčit a že nic řešit nepotřebují a že jim nevadí, že s ním i nadále žijeme, takže to snad bude v pořádku. Docela se na něj těšili, když jsme za ním měli jet a byli i docela zklamaní, že to nevyšlo. Ale on už snad za 14 dní přijede na 1. dovolenku, tak si ho všichni užijeme, co to půjde.

Upravil(a) Rosamunda (25. 8. 2009 16:14)
Není tady

Lúthien napsal(a):
Blossom, pokusím se to popsat
Táta k alkoholu tíhnul, ještě než jsem se narodila, to už je mi teď jasné. Zprvu jsem pociťovala jen jeho střídání nálad. Jednou byl veselejší, pak hrubý, někdo na něj byl naštvaný a já ještě nevěděla, že je v tom alkohol. Myslím, že když mi bylo kolem 10ti, 11ti, tak mi začínalo svítat. V té době se to s tím alkoholem i hodně zhoršovalo a stupňovaly se i hádky rodičů. I když si mamka myslela, že kupu věcí nevím nebo neslyším, opak byl pravdou. Hodně mě mrzelo i to, že jsem se ve škole stala terčem posměchu díky svému věčně opilému okolo se potulujícímu tátoviPřestávaly k nám domů chodit návštěvy, mamka začínala být vyřízená. Ale pořád se to snažila zachránit, dát dokupy.
Začala jsem se dost těšit na střední, kde mě nikdo nezná. To bylo sice fajn, ale nakonec to dopadlo tak, že jsem si do školy jezdila odpočnout, utíkala jsem tam, protože se mi jakžtakž dařilo tam přijít na jiné myšlenky. Byla jsem věčně nevyspalá, protože už nebyl jediný den, kdy byl táta střízlivý. Do brzkých ranních hodin na nás sprostě řval nebo rozbíjel byt. Zavolali jsme na něj policii asi dvakrát, ale tím se to ještě zhoršilo. Tátovi začal "blbnout rozum", hnusně nás okřikoval i když jsme kolem něj jen prošli. Cokoliv jsme udělali, bylo špatně. Měl pifku hlavně na bráchu a na mě, protože viděl, že brácha je lepší než on a já že jsem mu odvážila postavit. Jednou jsem se na něj vrhla, že ho zmlátíl, ale to jsem fakt neměla dělat
No nic, nakonec to dospělo do toho stádia, že tátovy činy (i výjimečně za střízliva) neměly hlavu ani patu, postrádaly špetku smyslu a rozumu a vyváděl ty nejhorší věci, co si jen umíte u alkoholika představit ( např. je mu jedno, kde je záchod, že jsme taky lidi atd...). Mezi tím vším jsme s mamkou hledali podnájem a trvalo to asi 3 roky, než nás potkalo to obrovské štěstí a byl nám nabídnut supr bytTak jsme se jedno odpoledne, kdy byl táta v hospodě sebrali, během hodiny naházeli všechny věci na náklaďák a zmizeli. Jinak by to nešlo, protože už nám táta předtím vyhrožoval nabitým revolverem...Takže jsme doslova utekli...
Teď je to s ním tak, že kdyby neměl svoje rodiče, kteří tohle všechno odmítají vidět, tak by skončil jako bezdomovec. Není schopný pracovat, není schopný si udělat ani nic k jídlu, orgány má rozežrané a zničené od pití, je z něj troska, že už mu i trvá poznat známé lidi.
Tenkrát jsem z toho byla hodně špatná, pomýšlela jsem i na nejhorší věci (radši nebudu konkrétní), abychom měli klidPostupně ale jakoby se mi v hlavě rozsvěcovalo - měla jsem čím dál silnější vnitřní pocit, že bude zase dobře. Že tohle musíme zvládnout, je to jen zkouška, a je jen na nás, jak se s ní vyrovnáme.
Začala jsem pozorovat svět, samozřejmě jsem i četla zajímavé knížky o životě a pomalu jsem se uklidňovalaPoznala jsem lidi, kteří mi pomohli aspoň trochu pochopit a hlavně ODPUSTIT. Odpuštění to byl hlavní mezník, obrovská změna ve mně a proto tady o tom i v klidu píšu a ani se mi srdíčko nerozbuší
Dostala jsem lekci a můžu říct, že jsem ji zvládla. Hodně mi táta tím pitím ovlivnil dětství i dospívání, ale je fakt, že i tak jsem si to všechno užila. Hlavně mi bylo vždy jasné, že sobě ani ostatním členům rodiny to nemůžu dávat za vinu. Je to jen táty rozhodnutí se takhle zničit. Ze vztahu s mojí mamkou jeho problémy nevznikly, táhl si to už s sebou
Takže dneska pohoda, skleničku nebo pivečko si klidně sem tam s kamarády taky dám (teď teda ne, když kojím) a navíc mám s muži dobré vztahy, i když teda mužský vzor v rodině nic moc
Když to takhle dopadne, je důležité se s tím vyrovnat. Ne zapomenout, ale odpustit. Hodně moc mi to vzalo, ale hlavně dalo. Vidím věci, které spoustu lidí nevidí, jsem šťastná i když někdo by v některých mých situacích šťastný nebyl....
Ale taky musím přiznat, že nemám touhu tátu vidět. A to proto, že máme mimčo a nechci ho vystavovat zbytečnému vlivu negativních energií. Myslím, že by nás táta stejně moc nevnímal a zájem nejeví o nikoho už teď žádný. To samé s mým přítelem. Nidky se neviděli a ani nevidím důvod na tom něco měnit. Proč jim způsobovat stres? Třeba jednou změním názor...uvidíme
Ahoj Lúthien, tak jsem si to celé přečetla. Neměla jsi to lehké, ale jsi určitě silnější a bohatší o pál tvrdých lekcí.
Já jsem měla mládí podobné, ale nebyl to můj otec, ale otčím. Trpěl paranoidní psychózou a trvalo to dost dlouho, než jsme si všichni uvědomili, že není chyba v nás, ale že je on nemocen. Vím, že to není k tématu, ale měl podobné stavy jako tvůj táta a jeden člověk zde na babi. Měj se pěkně :-) .
Není tady
Rosamundo, jak už jsem psala, je supr, že Munďák vůbec šel do léčebny!
To zdaleka ne každý alkoholik dovolí. Hlavně ať to nedojde tak daleko, jako třeba u nás - to už nejspíš ani není šance na vyléčení 
Natálie, to je dobře, že jste si uvědomili, že není chyba ve vás, někdo to třeba ani nedokáže
Myslím, že jsme to měli opravdu podobné. Podle všeho tu paramoidní psychózu měl (má) táta taky 
Taky se měj 

Není tady

No já na sobě makat nemusím Rosamundo..........alkoholička nejsem a depky taky nemám ..........jsem velice spokojená , všechno se mi daří , dětičky prospívají, rodinka vzkvétá............. ale ty jsi na první pohled rozhozený člověk.........stačí si přečíst cos psala předtím na Alkoholikách ...........tím jak jsi rozhozená ovlivňuješ celou rodinu ,manžela i děti ......takže je pak těžko říct , kdo za co může........každopádně klidný a spokojený život to není.........takže mákni na sobě ......přeju ti hodně síly.......
Není tady

Rozmařilá, každý na sobě musí makat - úplně každý. Protože když usne na vavřínech, může jít všechno, co časem vybudoval a vytvořil postupně zase zpátky do řiti. Život pořád běží - každému - jako sinusovka - jednou jsi dole, jednou nahoře. Každý to tak má. Není dobré se rouhat - člověk neví, co ho potká zítra
Upravil(a) mashanka (25. 8. 2009 15:14)
Není tady

mashanka napsal(a):
Rozmařilá, každý na sobě musí makat - úplně každý. Protože když usne na vavřínech, může jít všechno, co časem vybudoval a vytvořil postupně zase zpátky do řiti. Život pořád běží - každému - jako sinusovka - jednou jsi dole, jednou nahoře. Každý to tak má. Není dobré se rouhat - člověk neví, co ho potká zítra
Přesně tak život je jako sinusoida .......jinak to nejde .......to spousta lidí nechce pochopit .........já byla Mashanko moc dlouho dole ..........pomalu celý dětství a pak taky ........tak si konečně užívám trochu klidu........kromě toho už jsem se naučila dívat se na věci trochu jinak, už nehroutím z toho , z čeho jsem se dřív hroutila ........jsem nad věcí .....
Není tady

No jo, ale každý prostě ještě do té fáze nedošel, tak proč se mu posmívat ? Já tě do určité míry chápu, také jsem spíš příznivcem nazývání věcí pravými jmény, ale i to se přece dá udělat s noblesou - obzvlášť, když je člověk nad tou věcí, žejo

Upravil(a) mashanka (25. 8. 2009 15:31)
Není tady

mashanka napsal(a):
No jo, ale každý prostě ještě do té fáze nedošel, tak proč se mu posmívat ? Já tě do určité míry chápu, také jsem spíš příznivcem nazývání věcí pravými jmény, ale i to se přece dá udělat s noblesou - obzvlášť, když je člověk nad tou věcí, žejo
![]()
Jasně ,ale to já dělám podvědomě ......všimni si dobře jak to funguje ........např Ros to tu psalo několik lidí a přešla to jakobynic a vedla dál svou .......totéž Crabat ..............když to řekneš s noblesou ........tak to přehlídne a jede dál blbě .......když to zdůrazníš , tak je z toho aféra ,ale toho člověka to popíchne a někoho to může i nastartovat ......pomůže mu to ........já to dělám intuitivně, ¨prostě mě rozčiluje , že to nevidej ty lidi .............umíš si představit, že se ráno probudíš a řešíš depku ??Každý ráno skoro??To musí bejt strašný ....a do toho musíš fungovat .....
Ale stejně ta teorie pokulhává ...........je řada lidí kteří jsou dole pořád, fetáci, alkoholici ...a jiní.....dokud neumřou .........ti se změny nedočkají ..
Upravil(a) Rozmarila (25. 8. 2009 15:43)
Není tady

ale nepřehlídne 
Není tady
Mashanka,každý musí na sobe pořád makat..POZOR...jen Rozmarila NE.Já souhlasím s Rozmarilou,že nepoptřebuje na sobě už makat.Ona totiž už má domakáno.Víš to? Víš to Marshanko?Za nedlouho,bude se bavit na Babinetu sama se sebou,protože postupně vyignoruje nás všechny.Hlavně,že je s ní spokojen její psychiatr.
Není tady

Britana napsal(a):
Mashanka,každý musí na sobe pořád makat..POZOR...jen Rozmarila NE.Já souhlasím s Rozmarilou,že nepoptřebuje na sobě už makat.Ona totiž už má domakáno.Víš to? Víš to Marshanko?Za nedlouho,bude se bavit na Babinetu sama se sebou,protože postupně vyignoruje nás všechny.Hlavně,že je s ní spokojen její psychiatr.
Neboj Briti ..........chytrý lidi se se mnou všude baví .....a na hloupých mi nezáleží ............
Makat na sobě musím taky , ale ne tak jak mi radí Ros .......pze nemám zrovna tak zničenej život jako ona a nikdy už nedovolím ,aby to zašlo tak daleko..........takže těžko mi takovej člověk může radit, když sám pluje na tenoooučkým ledě ......
Já na sobě makám jako každej, ráno cvičím jogu, často jezdím do lesa a k vodě, obklopuju se hodnýma lidma a zlých se zbavuju.......vychutnávám si každej detailík, třeba obyčejnou cukrárnu, nebo pokec s kámošem na pivu ........život je jen sled nádherných zážitků ...jedna perla za druhou ......dělej to taky tak ....a uvidíš jak ti bude dobře....
Není tady
Ahoj Ros,
tak jsem ráda, že Munďák postoupil do vyšší třídy.
Jak to vidí? Jaké má plány? Zdá se, že je v pořádku a otočen správným směrem.
Ross, ať jsi závislá, či zamilovaná..jakákoliv.. Já si myslím, že ty víš, že jsi ženská, která se dokáže postarat o všechno, o rodinu, práci, zajistit chod všeho, i dovolenou, je samostatná a soběstačná atd., takže nemáš důvod (i kdyby to tak bylo) se obávat budoucnosti. A´t už je jakákoliv.
Vypadá nadějně.
Máte se zřejmě rádi a to taky není úplná samozřejmost. To jsou obrovský pluska..
Z toho všeho psaní tady si sama můžeš vzít to, co tě oslovuje, co tě zaujme v dobrém i ve špatném. A nemusíš se obhajovat. Není důvod. 
Tak se mějte pěkně, držte se...já vás neustále sleduju!! 
Upravil(a) Wiki (25. 8. 2009 16:53)
Není tady