Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 8. 2009 19:55

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Odpadne mi nehet?

Mela jsem pred par tydny uraz palce u ruky - vitrpribouchl dvere a prirazilo mi to palec u ruky meyi dvere a ram. Rozseklo mi to palec a poskozene je asi i nehtove luzko. Nejdriv to pod nehtem bylo temne cervene, tak jsem si rikla, ze to bude modrina a ze to casem zmizi. Jenze postupem casu se mi zacala odlucovat kuzicka, ktera drzi nehet ke kuzi okolo, a pomalu ale jiste se mi tvori dutina vyplnena vzduchem mezi nehtem a nehtovym luzkem. To mi asi nehet sam pak odpadne? Jeste je ale asi ze tri ctvrtin prirostly k nehtovemu luzku a nepohyblivy. Jsem z toho teda cela diva, ale neboli to, nic. Nemate nekdo podobnou zkusenost?

Není tady

#2 3. 8. 2009 10:36

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Odpadne mi nehet?

Nevím, na kolik máš poškozené nehtové lůžko, já jsem kdysi měla něco podobného, jak píšeš, tu černou bublinu pod nehtem, ale odrůstalo to...pak jsem to zastřihla a bylo dobře........já ale myslím, že i kdyby bylo poškozeno nehtové lůžko, ´tak po odstranění-odrostení nehtu se růst obnoví. Přítel měl úraz na noze - palci, nešel s tím, nehet mu začal zarůstat do kůže /údajně je to důsledek úrazu/ a ted mu ho budou ztrhávat.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí