29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mela jsem pred par tydny uraz palce u ruky - vitrpribouchl dvere a prirazilo mi to palec u ruky meyi dvere a ram. Rozseklo mi to palec a poskozene je asi i nehtove luzko. Nejdriv to pod nehtem bylo temne cervene, tak jsem si rikla, ze to bude modrina a ze to casem zmizi. Jenze postupem casu se mi zacala odlucovat kuzicka, ktera drzi nehet ke kuzi okolo, a pomalu ale jiste se mi tvori dutina vyplnena vzduchem mezi nehtem a nehtovym luzkem. To mi asi nehet sam pak odpadne? Jeste je ale asi ze tri ctvrtin prirostly k nehtovemu luzku a nepohyblivy. Jsem z toho teda cela diva, ale neboli to, nic. Nemate nekdo podobnou zkusenost?
Není tady
Nevím, na kolik máš poškozené nehtové lůžko, já jsem kdysi měla něco podobného, jak píšeš, tu černou bublinu pod nehtem, ale odrůstalo to...pak jsem to zastřihla a bylo dobře........já ale myslím, že i kdyby bylo poškozeno nehtové lůžko, ´tak po odstranění-odrostení nehtu se růst obnoví. Přítel měl úraz na noze - palci, nešel s tím, nehet mu začal zarůstat do kůže /údajně je to důsledek úrazu/ a ted mu ho budou ztrhávat.....
Není tady