6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky je normální, že mi krvácenjí stále dásně?? Při čištění zůbů...to celkem chápu... Ale sedím a najednou mám chuť v puse krve a tak si jdu odplivnout a fakt....mě furt krvácí dásně. Koupila jsem si lacalut..ale zatím nic moc.
Není tady
Ahoj Sissi. Myslím ,že to normální je. Já jsem byla těhotná třikrát a pokaždé mě to trápilo, zkus zajít k zubařce , existuje taková vodička na stáhnutí dásní, docela mi zabrala. A kdyby ne, tak po těhotenství se to opět spravilo, tak vydrž. Za ty dětičky to stojí. Ikdyž teď mi jde nejstarší do puberty, a nevím kdo z nás dvou to přežije, a jestli to za to fakt stálo.
Není tady
Ahoj Sisinka,
sice ma zatial tento problem obisiel, ale i tak davam do pozornosti jedmu velmi dobru ustnu vodu, ja som skor este pred tehu beze mavala problem s aftami, ale odporuca sa aj pri problemoch s dasnami a vela mojim znamym pomohol.... tak vyskusaj, aj cena e prijatelna.... vola sa Corsodyl.... http://www.corsodyl.cz/
Není tady
Holky díky... To by mi měla i zubařka pak na to něco říct ne?? Já ani nevím, kdy se k ní chodí v těhu
Bubu, já koukám na Tvůj metřík, to to letí
Není tady
Sis, já měla 1 návštěvu splnit do 16tt a taky mi krvácely dásně, teda nebylo to tak moc, jako u tebe.... navrhla mi, ať si koupím pastu na zuby, která stahuje dásně, a když to nepomůže, tak mám přijít na výplachy....
Není tady
Sissy, já si moc nepamatuju, jak to bylo v prvním těhu, asi taky krvácely, ale v tomto těhu krvácí celkem dost a jak ty píšeš, kolikrát cítím krev v puse, ikdyž si zrovna zuby nečistím.... Zubař mi řekl, že je to normální, až když by to bylo nějak opravdu hodně, budeme to řešit. Takže doporučuju kvalitní zubní pastu a ústní vodu a nepoužívat tvrdý kartáček.
Sisi, já na to tedy trpím celé těhotenství a byla jsem na to i svou zubařku upozorněná. V každém případě pokud je to takhle intenzivní, zašla bych si k zubaři. Nebo víš co zkus? Zkus pít citron, ten přece zabraňuje krvácení a ještě jsou to vitamíny.
Není tady
Ali já dobrovolně k zubařoví nepůjdu Počkám, až to budu mít nařízene od gyndr Jinak mám lacalut..ten mě teda zklamal..
Není tady
Já jsem měl problém s krvácením dásní, stačilo jíst nebo si čistit zuby, zkrátka jakýkoliv kontakt čehokoliv v puse a hned mi tekla krev… v lékárně mi byl doporučen Cannadent sérum s konopným olejem a zatím teda perfektní .. dásně mám teď takové staženější a lehce mi krvácí jen při čistění zubů..
Není tady
Já si myslím, že nejlépe by ti poradila zubařka. Možná to ani s těhotenstvím nemusí souviset.
Není tady