|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Blossom, mě nenasereš

V případě, který se tu řeší, to není blbost - znám se a vím, že udělat mi tohle, prostě by jel. A taky vím, že mi to nikdy nikdo neudělal - každý věděl, že by mu tohle u mě neprošlo. Tak to prostě je.
Jestli si někdo z mých partnerů někdy vrznul jinde, to nevím, samozřejmě, ale kdybych to věděla, nebyla bych s ním. Lidé jsou různé........ já nevěru netoleruji. Když má někdo tu potřebu, znamená to, že náš vztah není OK. A proč být ve vztahu, když není OK ? Nevidím důvod - jedině snad, kdybych byla nějaká chudinka, která může být ráda, že je vůbec nějaký chlap ochoten s ní milostivě být - a to nejsem
Není tady

Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Hlavně zlegalizované - to je pro některé hochy důležité, když můžou říct "miláčku, vždyť jsem se ti svěřil"... to je totož skvělej druhé straně hubu zacpávající argument.
No a není to hezká představa?
Žena doma u televize látá fusekle... mrkne na hodiny... skoro půlnoc...
"Kde ten můj starej asi je?" bleskne ji hlavou... "jó, ahá, dyť von mi to vlastně říkal, že je zamilovanej", dojde jí po chvilce a látá v klidu dál...
Jo - přijde uspokojenej, a pokud přijde i navečeřenej, tak má vlastně žena veget 
Není tady
mashanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Hlavně zlegalizované - to je pro některé hochy důležité, když můžou říct "miláčku, vždyť jsem se ti svěřil"... to je totož skvělej druhé straně hubu zacpávající argument.
"Kde ten můj starej asi je?" bleskne ji hlavou... "jó, ahá, dyť von mi to vlastně říkal, že je zamilovanej", dojde jí po chvilce a látá v klidu dál...Jo - přijde uspokojenej, a pokud přijde i navečeřenej, tak má vlastně žena veget
Až na ty fusekle.. takže raději: "žena doma u televize srká šampaňské a láduje se kaviárem"
Není tady

mashanka napsal(a):
V případě, který se tu řeší, to není blbost - znám se a vím, že udělat mi tohle, prostě by jel. A taky vím, že mi to nikdy nikdo neudělal - každý věděl, že by mu tohle u mě neprošlo.
Seš vostrá jak břitva... 
Zklamča je proti Tobě dobračisko... 
Není tady
No - pokud by má ta dotyčná v rámci zamilovanosti i vařila, prala a žehlila, aniž by požadovala finanční kompenzaci, protože to dělá z lásky... tak by zákonitá manželka na šampáňo a kaviárek, případně jiné lahůdky, měla jak čas, tak korunky... 
Hele, někde se tu uvažuje, jaká asi bude rodina v budoucnosti - tohle není špatnej model

Není tady
mashanka napsal(a):
Blossom, mě nenasereš
![]()
V případě, který se tu řeší, to není blbost - znám se a vím, že udělat mi tohle, prostě by jel. A taky vím, že mi to nikdy nikdo neudělal - každý věděl, že by mu tohle u mě neprošlo. Tak to prostě je.
Jestli si někdo z mých partnerů někdy vrznul jinde, to nevím, samozřejmě, ale kdybych to věděla, nebyla bych s ním. Lidé jsou různé........ já nevěru netoleruji. Když má někdo tu potřebu, znamená to, že náš vztah není OK. A proč být ve vztahu, když není OK ? Nevidím důvod - jedině snad, kdybych byla nějaká chudinka, která může být ráda, že je vůbec nějaký chlap ochoten s ní milostivě být - a to nejsem
Probůh, jak jsi přišla na to, že bych tě chtěla na..štvávat?
Ano, s tím, co píšeš v TOMTO příspěvku, nelze než souhlasit. Opravdu rozhodnutí tolerovat či netolerovat (cokoli) je na každém z nás.
Ale tvá věta
"Jinak, už jsem za těch svých 42 let ledacos zažila a umím odhadnout, co se mi může a nemůže stát, díky " mluví o něčem jiném a v ní ta bezbřehá životní naivita obsažená prostě JE, to se nedá přehlédnout.
Ale nechme toho, je to trochu
vraťme se raděj zpět k Zuzce a jejímu problému. 
smutna zuzka napsal(a):
nemyslim si nic, sem totalne mimo. myslim ze je to idiot, zna ji 14 dni a ta holkka je pekna krava, snad si nemuze myslet ze jim to vyjde?
Pekna krava neni milenka tveho muze,ale tvuj muz je pekny hajzlik,ktery si neuvedomuje ,ze ma doma manzelku.Nevim ovsem jestli ta zena je take vdana.Potom tve vyjadreni je na miste.
Není tady
Zuzko a predstav si treba,ze se nakonec s milenkou rozejde jak s nim,ale ty budes zit dal.Dokazes to vubec?
Není tady

eremuruss napsal(a):
Pekna krava neni milenka tveho muze,ale tvuj muz je pekny hajzlik...
Nevim ovsem jestli ta zena je take vdana...
Jen pro pořádek, Erem: Zuzka a ten pán nejsou manželé...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Zuzko a predstav si treba,ze se nakonec s milenkou rozejde jak s nim,ale ty budes zit dal.Dokazes to vubec?
Sice nejsem Zuzka, ale tohle moc nechápu..
Není tady
Ando, trochu mi to dalo práci, ale když si pohraješ s tou čárkou a umístíš ji za slovo rozejde, hned je tu pěkná otázka 
Není tady
laureene napsal(a):
Ando, trochu mi to dalo práci, ale když si pohraješ s tou čárkou a umístíš ji za slovo rozejde, hned je tu pěkná otázka
Ježek v kleci hadr. Ale už je mi to jasný, díky Lau. Jsem dutohlav a utěšuju se tím, že to je horkem
Není tady
Anda napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Sice nejsem Zuzka, ale tohle moc nechápu..
Myslela jsem tim, jestli bude vubec schopna mu tu neveru odpustit a zapomenout na to,ze ji takhle hnusne podrazil.
Upravil(a) eremuruss (31. 7. 2009 10:58)
Není tady
Mikeš napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Pekna krava neni milenka tveho muze,ale tvuj muz je pekny hajzlik...
Nevim ovsem jestli ta zena je take vdana...Jen pro pořádek, Erem: Zuzka a ten pán nejsou manželé...
Jo jo,uz jsem to precetla,ale i tak zili spolu dlouho a milej pan ji po 14 dennim vztahu oznami,ze to chce zkusit jinde.Co do takoveho cloveka.
Není tady
mashanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
"Kde ten můj starej asi je?" bleskne ji hlavou... "jó, ahá, dyť von mi to vlastně říkal, že je zamilovanej", dojde jí po chvilce a látá v klidu dál...Jo - přijde uspokojenej, a pokud přijde i navečeřenej, tak má vlastně žena veget
Ještě pro dokreslení toho vegetu by mu měla ty fusekle zabalit sebou - kde se láká, ať se i látá 
Co Mikeši - nebyla by to hezká představa? On u zamilované a milující milenky, která mu po sexu zalátá i jeho fusky. Nebo - on přijde k milence, vybalí tašku špinavého svého prádla a lístek od manželky - toto vyprat jen na 30 a nejlépe v ruce, ať to tomu našemu miláčkovi dlouho vydrží - joo a taky se mi svěřil, že by rád ten model slepovacího letadýlka, tak já jsem mu ho koupoia minule, ale te´d mají do sbírky nový model - sice je o něco dražší, ale ty nemáš děti, ty si to můžeš dovolit a navíc - vždyť ho přeci miluješ....a jestli se ti nebudou chtít látat ty fusky, tak to nedělej a rovnou je hoď do koše, kup mu nový a ještě nějaký navíc - víš, jak mu smrdí nohy, tak ať má ráno až ho budeš vracet čistý a voňavý 

.....a milenka naservíruje už připravenou delikatesu pro miláčka, mezitím, co on se krmí (aby měl sílu) tak skákne přemáchnout to prádlo a ze šuplete naskládá již předem připravené prádlo do tašky, co měla z minulé várky, krásně voňavé - i fusekle vyžehlené a navrch 3 páry nových 
Mikeš - to je idylka, co? A teď si to v hlavě při tvé fantazii přehraj s tvou manželkou a tvou milenkou (třeba bývalou) 

Upravil(a) Zklamaná (31. 7. 2009 11:15)
Není tady
helena napsal(a):
No - pokud by má ta dotyčná v rámci zamilovanosti i vařila, prala a žehlila, aniž by požadovala finanční kompenzaci, protože to dělá z lásky... tak by zákonitá manželka na šampáňo a kaviárek, případně jiné lahůdky, měla jak čas, tak korunky... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Hele, někde se tu uvažuje, jaká asi bude rodina v budoucnosti - tohle není špatnej model http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

joo, máš pravdu, ty věrný manželky by v tomto případě na tom byly mnohem lépe, než nevěrné manželky - to by prakticky musela zastat starost o 2 chlapy - manžela a milence 

Není tady
Zuzko:
ve stejném časovém horizontu (po 5-ti letech) se mi stalo to samé - akorát já na to přišla sama, a navíc máme spolu dítě. Řekla jsme mu, ať se rozhodne, co chce - buď rodinu, nebo milenku (nůž na krk
- pro ty, co mě znají...), rozhodl se pro rodinu - ale nastavila jsem hranici, že pokud se to bude opakovat, odcházím od něj. Dala jsem mu šanci, aby se rozhodl sám, protože já ho chtěla, byť mi tímto ublížil. Teď ví, že kdyby si to lajsul znova (a klidně může, není na řetězu) a já se to dozvěděla, tak mě už doma nenajde.
Ale v tvém případě - jak bych se zachovala já - říct mi do očí, že jde za milenkou a přijde ráno, tak bych ani tu šanci nedávala - je to hrubá neúcta vůči tobě a máš-li v sobě kousek hrdosti a sebeúcty, zmizela bych mu na nějaký čas z očí - ať si užívá (jo, to si piš, že by si určitě z počátku užíval, vždyť je přeci zamilovaný)...ale ten čas běží - za chvíli by sklouzl zpět do stereotypu a možná by zjistil, že je to stejné, jak s tebou, nebo by navíc pozjistil i něco navíc - třeba nějaké negativní vlastnosti a ještě by rád vzpomínal, jaké to bylo s tebou pohodové žití, jenže ty bys už byla jinde a dokonce i s někým jiným - s tím, kdo si tě bude vážit, ctít a milovat a nebude svou láskou rozmělňovat.
Není tady
ty věrný manželky by v tomto případě na tom byly mnohem lépe, než nevěrné manželky - to by prakticky musela zastat starost o 2 chlapy
No vidíš - věrné manželky by byly (konečně
) po zásluze odměněny...
Jinak milenky bývají většinou svobodné, takže tu péči by tak těžkou neměly... a vdaná ženská, zocelená manželstvím starost o dva chlapy zvládne levou zadní 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Zuzko:
ve stejném časovém horizontu (po 5-ti letech) se mi stalo to samé - akorát já na to přišla sama, a navíc máme spolu dítě. Řekla jsme mu, ať se rozhodne, co chce - buď rodinu, nebo milenku (nůž na krk- pro ty, co mě znají...), rozhodl se pro rodinu - ale nastavila jsem hranici, že pokud se to bude opakovat, odcházím od něj. Dala jsem mu šanci, aby se rozhodl sám, protože já ho chtěla, byť mi tímto ublížil. Teď ví, že kdyby si to lajsul znova (a klidně může, není na řetězu) a já se to dozvěděla, tak mě už doma nenajde.
Ale v tvém případě - jak bych se zachovala já - říct mi do očí, že jde za milenkou a přijde ráno, tak bych ani tu šanci nedávala - je to hrubá neúcta vůči tobě a máš-li v sobě kousek hrdosti a sebeúcty, zmizela bych mu na nějaký čas z očí - ať si užívá (jo, to si piš, že by si určitě z počátku užíval, vždyť je přeci zamilovaný)...ale ten čas běží - za chvíli by sklouzl zpět do stereotypu a možná by zjistil, že je to stejné, jak s tebou, nebo by navíc pozjistil i něco navíc - třeba nějaké negativní vlastnosti a ještě by rád vzpomínal, jaké to bylo s tebou pohodové žití, jenže ty bys už byla jinde a dokonce i s někým jiným - s tím, kdo si tě bude vážit, ctít a milovat a nebude svou láskou rozmělňovat.
Tak pod tohle bych se taky klidně podepsala
Není tady
helena napsal(a):
ty věrný manželky by v tomto případě na tom byly mnohem lépe, než nevěrné manželky - to by prakticky musela zastat starost o 2 chlapy
No vidíš - věrné manželky by byly (konečně http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png) po zásluze odměněny...
Jinak milenky bývají většinou svobodné, takže tu péči by tak těžkou neměly... a vdaná ženská, zocelená manželstvím starost o dva chlapy zvládne levou zadní http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Chápu 
Ještě dodám:
krásná představa - manžel Lojza - Mařko, kde mám čistý ponožky? Lojzíčku, drahoušku, jsem měla dnes děsnej fofr, ale šáhni do šuplete a vem si prozatím ty Pepovi, až budu dnes Pepovi prát další várku, hodím tam i ty tvoje
Jo a ještě běžím do města - chceš taky koupit tu skládačku, co budu kupovat Pepovi? Já jen, že byste si zatím mohli skládat, když budu žehlit tvoje a Pepovi košile 

Tomu říkám - levou zadní
ale Lojzíčku - skládat si budete, až doděláte ten plot, je ti to jasný!! 
Upravil(a) Zklamaná (31. 7. 2009 11:58)
Není tady
Zuzi, tak přesně tohle jsem kdysi taky zažila. Není to chlap, ale nezodpovědný kluk, přiznal se = přehodil na tebe svou vinu a je mu úplně jedno, že ty jsi na zhroucení, jemu se úžasně ulevilo.
Holky ti radí dobře. Nebuď tam, kde čeká, že tě najde. Promluvit si, to ano, ale až se tobě bude chtít, až na to budeš připravená, až tě přejde vztek, lítost atd., až budeš mít chladnou hlavu. A rozmysli si dobře, co do budoucna vlastně chceš, jestli je to opravdu zrovna tenhle chlap, který si tě neváží.
Není tady
Tomu říkám - levou zadní ... ale Lojzíčku - skládat si budete, až doděláte ten plot, je ti to jasný!!
No jéje - úplně to vidím v barvách 
Mařka to zmíákne při jednom praní, vyžehlí při seriálu a dva chlapi mají plot hotovej podstatně dřív a ještě si u toho pokecají...
Ale nějak nám zmizela Zuzka - jak to dopadlo, přišel a promluvil?
Není tady
helena napsal(a):
Tomu říkám - levou zadní ... ale Lojzíčku - skládat si budete, až doděláte ten plot, je ti to jasný!!
No jéje - úplně to vidím v barvách http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Mařka to zmíákne při jednom praní, vyžehlí při seriálu a dva chlapi mají plot hotovej podstatně dřív a ještě si u toho pokecají...
Měla bys při tom všem ale ještě myslet i na tu Pepovi manželu - co ji takhle občas upéct něco dobrého na zub? Takový revanš za půjčování 
Není tady
helena napsal(a):
No jéje - úplně to vidím v barvách http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Zuzka včera psala , že jede ke kámošce ..vybrečet se a opít , tak si říkám bud se léčí z kocoviny, nebo právě probíhá vysvětlovací rozhovor s tím pánem upřímným 
Není tady
Zklamčo, Pepova manželka má havaj, rybí vejce a bublinky ve vaně i ve skleničce... ať si upeče 
bud se léčí z kocoviny, nebo právě probíhá vysvětlovací rozhovor s tím pánem upřímným
Pevně doufám, že je to buď a nebo... obojí dohromady by pro ni byla hnusná kombinace.
Není tady