Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 30. 7. 2009 20:53

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: zamiloval se do kolegyně

Já taky - ani by mi to zkratovité nepřišlo - výrok : Miluji tě, ale jdu za jinou ženou, protože jsem do ní zamilovaný, trochu nedává smysl - je to takový šplecht, že bych mu asi navíc něco rozbila o hlavu

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#27 30. 7. 2009 20:58

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

a hlavně je to fakt idiot, když nechá holku, kterou "miluje" doma a jede se pelešit...ne ne pryč od něj Zuzi..

Není tady

#28 30. 7. 2009 21:12

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

taky na mě "miluju tě, ale s ní to chci zkusit" působí jako že to s ní zkusí a až se odmiluje, nebo zjistí že jim to nepůjde, tak se vrátí k tobě, protože jsi vlastně fajn. Poslala bych ho s tím kamsi. I když lehce se řekne, ale těžko udělá. Ale představa že čekam jestli ons e někdy vrátí, se mi teda nelíbí

Není tady

#29 30. 7. 2009 21:16

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Zuzi, chci Te jen upozornit,ze pokud by se i odmiloval a vratil se zpet,tak to za cas muze udelat a z nejvetsi pravdepodobnosti udela znovu a takoveho chlapa chces mit vedle sebe? Boli to,mrzi, mas vztek,ale vsechno jednou skonci a muze zacit neco noveho, krasneho.

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#30 30. 7. 2009 21:18

mashanka
Zablokovaný

Uvědom si, že jsi mu nestála ani za to, aby si vymyslel nějakou výmluvu, i kdyby byla sebeblbější. Je divné, že by riskoval pětiletý šťastný vztah, kvůli něčemu, o čem vůbec neví, zda to k něčemu je. Jedině snad, že má jistotu, že si to necháš líbit - už tě zná - ale stejně, tohle je těžký kalibr

Nic nevíme, můžeme jenom spekulovat, ale je několik možností, proč to udělal právě takhle. I blbec musí chápat, že tohle druhého velmi poníží - a když tvrdí, že tě miluje......... nějak mi to všechno nesedí

možná zkouší, kde jsou hranice nebo je možné, že chce váš vztah ukončit už dávno, protože mu tak šťastný jako Tobě prostě nepřipadá a doufal, že budeš ta "zlá" a vykopneš ho. Pokud to neuděláš tentokrát, možná bude přitvrzovat a přitvrzovat, a doufat, že jednou to snad už nevydržíš.

Jenom mě nenapadá, co horšího by ti ještě mohl dělat - tohle mi připadá jako to úplně nejhorší (asi mám málo fantazie).
Nebyly už náááhodou v minulosti nějaké podobné lehčí náznaky ? Na mě to prostě dělá dojem, že už neví, jak dosáhnout toho, aby ses s ním rozešla, protože sám je zbabělec a není toho schopen

Upravil(a) mashanka (30. 7. 2009 21:23)

Není tady

#31 30. 7. 2009 21:23

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Uvědom si, že jsi mu nestála ani za to, aby si vymyslel nějakou výmluvu, i kdyby byla sebeblbější. Je divné, že by riskoval pětiletý šťastný vztah, kvůli něčemu, o čem vůbec neví, zda to k něčemu je. Jedině snad, že má jistotu, že si to necháš líbit - už tě zná - ale stejně, tohle je těžký kalibr

Nic nevíme, můžeme jenom spekulovat, ale je několik možností, proč to udělal právě takhle. I blbec musí chápat, že tohle druhého velmi poníží - a když tvrdí, že tě miluje......... nějak mi to všechno nesedí

možná zkouší, kde jsou hranice nebo je možné, že chce váš vztah ukončit už dávno, protože mu tak šťastný jako Tobě prostě nepřipadá a doufal, že budeš ta "zlá" a vykopneš ho

Přesně tak .. výstižný .. stolt

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#32 30. 7. 2009 21:40

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Milá jmenovkyně,  sbalila bych mu tašku před dveře a kamarádku bych pozvala k sobě- a zamkla bych zevnitř. 
Působí to na mě zcela stejně jako na  Mashanku- on zkouší, co vydržíš. S takovýmhle chlapem je škoda každého dne navíc...  hmm

Není tady

#33 31. 7. 2009 8:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

co jako chce s ní zkusit ? Spát, žít, chodit do divadla...... ??

Já myslím, že chodit do divadla big_smile

Ne, teď vážně: Kdyby se s ní chtěl jenom vyspat, asi by to Zuzce neříkal, nemyslíš?

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#34 31. 7. 2009 8:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyby se s ní chtěl jenom vyspat, asi by to Zuzce neříkal
No samozřejmě, že ne. Když řekne "jsem do ní blázen", vypadá to líp, než "chci se s ní vyspat" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Když se do ní "zblázní", nedá se to přece tak dobře zvládnout, jako to druhé http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ta jeho věta by asi měla znít "Chci poznat, jestli mi nebude vyhovovat víc, než ty (to je to "zkusit") a když ne, tak se teda holt vrátím (pojištěno slovy "miluju tě").

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#35 31. 7. 2009 8:55

Blossom
Host

smutna zuzka napsal(a):

pry mu mam dat cas, ja sama nevim jak to chce, ted odjel k ni a zitra rano prijede a o vsem si promluvime:(

Tak to vytučněné mi přijde hodně absurdní: On si to představuje jak? va  Mě to vyznívá - já se s ní jedu pomilovat, no, uvidím, jaké to bude, a pak ráno se tu stavím a sdělím ti verdikt (je to lepší s tebou - zůstávám tedy, je to lepší s ní - odcházím, nemůžu si pomoct.)

Zuzi, na tvém místě bych :
1/rozhodně se neopíjela. To nic nevyřeší, jen to zhorší. On tě zastihne buď opilou, nebo v kocovině a tím jen sobě přihoršíš, budeš za blbce,  a jemu přilepšíš - polechtáš jeho ego (...ty ženský na mě tak jedou - ta nová je úžasná a ta dosavadní se pro mě tááááák trápí = jsem borec nad borce... dumbom )

2/ nepřistoupila bych na jeho scénář a udělala bych si vlastní: Rozhodně bych podle jeho pokynů nečekala doma rozklepaná, až on se ráno vrátí od ní a on si milostivě bude "chtít promluvit". Asi bych mu řekla něco v tom smyslu - k promluvě jsou potřeba dva, takže promlouvat si budem, až budu chtít taky já. A já mám dojem, že už není co rozebírat. Jaksi není promlouvat si o čem: Ty sis zvolil svou cestu, a já si půjdu svou.
Na jeho požadavek "dej mi čas" totiž klidně můžeš odpovědět : Nedám. stolt

Prostě neskákat podle toho jak on píská. Jestli chce vyměnit 5tiletý hezký  vztah za 14tidenní známost, tak buď je to vůl, a nebo to on za perspektivní vztah nepovažoval.
Na tvém místě bych se chovala po svém a hlavně záměrně trochu nevyzpytatelně - nebrala bych mu mobily, zmizela bych na čas neznámo kam, a tam bych se v klidu dala do kupy a zvykla bych si na myšlenku - jsem schopná spokojeně žít i bez něj. A nenechám se trápit. stolt

Upravil(a) Blossom (31. 7. 2009 8:58)

#36 31. 7. 2009 8:56

mashanka
Zablokovaný

Mikeš napsal(a):

mashanka napsal(a):

co jako chce s ní zkusit ? Spát, žít, chodit do divadla...... ??

Já myslím, že chodit do divadla big_smile

Ne, teď vážně: Kdyby se s ní chtěl jenom vyspat, asi by to Zuzce neříkal, nemyslíš?

Myslím - ale já jsem žena, takže myslím trochu jinak lol

Kdyby sis přečetl, co jsem napsala, bylo by ti to jasné, co si myslím   (........ že podle mě chce dosáhnout toho, aby se ona s ním rozešla, protože už mu vztah nevyhovuje a sám je zbabělec)

Upravil(a) mashanka (31. 7. 2009 9:11)

Není tady

#37 31. 7. 2009 8:57

mashanka
Zablokovaný

helena napsal(a):

Kdyby se s ní chtěl jenom vyspat, asi by to Zuzce neříkal
No samozřejmě, že ne. Když řekne "jsem do ní blázen", vypadá to líp, než "chci se s ní vyspat" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Když se do ní "zblázní", nedá se to přece tak dobře zvládnout, jako to druhé http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ta jeho věta by asi měla znít "Chci poznat, jestli mi nebude vyhovovat víc, než ty (to je to "zkusit") a když ne, tak se teda holt vrátím (pojištěno slovy "miluju tě").

Ano, přesně - oni jsou prostě někdy na pěstí lol

Není tady

#38 31. 7. 2009 9:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím - ale já jsem žena, takže myslím trochu jinak
Asi tak... Mikeš uvažuje logicky (leč po samčím http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png) "Přece na ní nevybalím, že si chci za.šukat jinde, to bych jel hned, ale když to zaplácnu kecama o to, že ji miluju, ale je to silnější, než já, mohl bych se případně vrátit"

Není tady

#39 31. 7. 2009 9:09

mashanka
Zablokovaný

Tenhle názor ovšem po pětiletém vztahu v něm vybudovala partnerka sama. Už ji zná a měl by vědět, kam až může.
A to, že může až sem, je její pomník - jsou ženy, které by ho k ní poslali s taštičkou napořád v obou případech (třeba já big_smile ) a on by to věděl, takže by mu stála alespoň za nějakou debilní výmluvu lol

Upravil(a) mashanka (31. 7. 2009 9:12)

Není tady

#40 31. 7. 2009 9:17

Blossom
Host

mashanka napsal(a):

Tenhle názor ovšem po pětiletém vztahu v něm vybudovala partnerka sama. Už ji zná a měl by vědět, kam až může.
A to, že může až sem, je její pomník - jsou ženy, které by ho k ní poslali s taštičkou napořád v obou případech (třeba já big_smile ) a on by to věděl, takže by mu stála alespoň za nějakou debilní výmluvu lol

Mashanko, můžeš mít v něčem pravdu, ale nemusíš. Možná jsou chvíle, kdy chlapi (a někdy i ženský ! ) totálně zblbnou, ať je jejich partner jakýkoli.

Z tvého příspěvku já cítím pocit - MĚ by se toto nikdy stát nemohlo.
Nepřeju ti nic zlého, ale myslím, že si moc fandíš. Já myslím - bohužel MOHLO. Jako komukoli na světě.

#41 31. 7. 2009 9:17

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Zuzko, ty hlavně popřemýšlej, jestli chceš být s chlapem, co po 14 denní známosti hodí pětiletý vztah za hlavu (případně - jaký byl ten vztah, když mu to nedělá větší problém), jestli chceš být s chlapem, který to po 14 dnech nezvládl a nutně se musel vyzvracet a očistit, aby mohl sám sebe plácat po rameni, jak je k tobě upřímný a  fair (případně - jak říká Mashanka - s cílem, hodit odpovědnost za váš rozchod na tebe) a hlavně s někým, kdo se po tomhle sdělení sebere a maže za svou "láskou" s tím, že na tebe bude mít čas ráno.

Upravil(a) Anda (31. 7. 2009 9:19)

Není tady

#42 31. 7. 2009 9:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mashanko, po 14 dnech "bláznění" by měl držet zobák a ne okamžitě vyprávět o tom, jak potřebuje čas (a pochopení, samozřejmě http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif) Dokážu pochopit, že s ním může cloumat libido, dokonce i to, že mu vyhoví... a partnerka se nemusí vůbec nic dozvědět. Takhle to na mě dělá dojem, že by chtěl odejít - ne nutně za tou novou, ale ze vztahu an sich - tak zkouší, jestli nebude odejit...
"Ona mě po pěti letech opustila" zní líp než "po pěti letech jsem se na ni vykašlal" - a ještě může být litován, jakou že to měl potvoru, protože o důvodech vykopnutí se samozřejmě šířit nebude.
Blossom, máš pravdu, že stát se to může každému, že partnerovi rupne v kouli (v koulích? lol). Mám dojem, že ani mashanka netvrdí opak - jen by volila pro podobný případ razantnější řešení.

Upravil(a) helena (31. 7. 2009 9:29)

Není tady

#43 31. 7. 2009 9:22

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Myslím - ale já jsem žena, takže myslím trochu jinak
Asi tak... Mikeš uvažuje logicky (leč po samčím http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png) "Přece na ní nevybalím, že si chci za.šukat jinde, to bych jel hned, ale když to zaplácnu kecama o to, že ji miluju, ale je to silnější, než já, mohl bych se případně vrátit"

Mně to trošku něco připomíná, ale radši budu držet ústa.... big_smile ... mlčeti zlato... lol

Není tady

#44 31. 7. 2009 9:31

laureene
♥♥♥♥---

To jo, mashanko, ale tohle třeba člověk nemusí vědět ve dvaceti, já to nevěděla ani dýl. A hlavně, některý lidi (bohužel?) takhle neuvažujou, může si ke mně dovolit, nemůže si dovolit, v té době, kdy to klape, protože to prostě klape tak, že se do závažnějších situací střetu ve vztahu nedostanou nebo jednou ustoupí ten, podruhý ten...to až pak, když se to sype...
Já bych to tipla, že prostě zuzčin vztah už je přechozenej, už je to stereotyp, sice třeba hezkej, ale stereotyp, kterej potřeboval nějaký oživení, posun od chození někam dál. Po pěti letech žádný div. A tak si to mladý pán oživil.

Není tady

#45 31. 7. 2009 9:32

mashanka
Zablokovaný

Blossom napsal(a):

mashanka napsal(a):

Mashanko, můžeš mít v něčem pravdu, ale nemusíš. Možná jsou chvíle, kdy chlapi (a někdy i ženský ! ) totálně zblbnou, ať je jejich partner jakýkoli.

Nepřeju ti nic zlého, ale myslím, že si moc fandíš. Já myslím - bohužel MOHLO. Jako komukoli na světě.

nejde o to, že se zblbne, ale řešíme tu, jak a proč to takhle podal ......... jak napsala ANDA....... nutně se musel vyzvracet a očistit, aby mohl sám sebe plácat po rameni, jak je k tobě upřímný a  fair

Výmluvy, výmluvy....... to je přesně ono - místo "chci si zkušebně vrznout někde jinde" řeknu "totálně jsem zblbnul", a je to vyřešené, omluvené a zlegalizované lol

Jinak, už jsem za těch svých 42 let ledacos zažila a umím odhadnout, co se mi může a nemůže stát, díky smile

Upravil(a) mashanka (31. 7. 2009 9:35)

Není tady

#46 31. 7. 2009 9:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Hlavně zlegalizované - to je pro některé hochy důležité, když můžou říct "miláčku, vždyť jsem se ti svěřil"... to je totož skvělej druhé straně hubu zacpávající argument.

Není tady

#47 31. 7. 2009 9:39

mashanka
Zablokovaný

takový argument je na ránu po hlavě big_smile

Není tady

#48 31. 7. 2009 9:40

Blossom
Host

mashanka napsal(a):

Blossom napsal(a):

mashanka napsal(a):

Výmluvy, výmluvy....... to je přesně ono - místo "chci si zkušebně vrznout někde jinde" řeknu "totálně jsem zblbnul", a je to vyřešené, omluvené a zlegalizované lol

Jinak, už jsem za těch svých 42 let ledacos zažila a umím odhadnout, co se mi může a nemůže stát, díky smile

Mashanko, promiň, ale to vytučněné je podle mě absolutní blbost. A důkaz, že i po čtyřicítce a prožitých zkušenostech může být člověk pořád naivní. smile

A Zuzko, ty se nedej. Jak již bylo psáno - žilas i před tímto vztahem, budeš žít i po něm. A možná i o mnoho líp...

#49 31. 7. 2009 9:41

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Zuzi, to že se zakoukal jinde bych pochopila, to že ti to vyklopil taky, dokonce i to že potřebuje čas.....ale to, že ten čas tráví u ní přes noc dumbom ...a ty o tom ještě víš.
Ne ne, máš přece svou hrdost.
V tomhle případě, bych s ním opravdu nechtěla ani mluvit. Namísto opíjením se, bych vyměnila zámek, zabalila mu věci a ráno až by se vrátil jej poslala hezky za tou druhou.

Vím, že po 5 letech to bolí a bolet bude. Ale tohle bude pro tebe menší bolest než se koukat jak jeden večer spí u tebe a druhý u ní.

Není tady

#50 31. 7. 2009 9:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Hlavně zlegalizované - to je pro některé hochy důležité, když můžou říct "miláčku, vždyť jsem se ti svěřil"... to je totož skvělej druhé straně hubu zacpávající argument.

No a není to hezká představa? big_smile

Žena doma u televize látá fusekle... mrkne na hodiny... skoro půlnoc...
"Kde ten můj starej asi je?" bleskne ji hlavou... "jó, ahá, dyť von mi to vlastně říkal, že je zamilovanej", dojde jí po chvilce a látá v klidu dál... lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí