|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
dobry vecer, pritel mi oznamil, ze se zamiloval do kolegyne:(
zna ji 14 dni, my sme spolu 5 let a ja sem v koncich:(
co mam delat? ona je do nej taky zamilovana, on tvrdi ze me miluje, ale chce to s ni zkusit...
Není tady

co jako chce s ní zkusit ? Spát, žít, chodit do divadla...... ??
Nerozumím tomu zkusit - to jako, že bude s tebou bydlet, a řekne ti třeba - prosímtě, zítra mám rande, tak si dej trochu víc záležet, až mi budeš žehlit košili a večeři bych chtěl o něco dřív ?? Vysvětlil ti, jak si to zkusit představuje v praxi ?
Upravil(a) mashanka (30. 7. 2009 20:28)
Není tady
pry mu mam dat cas, ja sama nevim jak to chce, ted odjel k ni a zitra rano prijede a o vsem si promluvime:(
Není tady
zblaznim se
Není tady

nezblázníš se. Jestli tedy chceš radu, zítra ráno nebuď doma (třeba si někam vyjdi s kámoškou, na nákupy, kamkoli, cokoli, ale nebuď doma a vypni si telefon
Upravil(a) mashanka (30. 7. 2009 20:30)
Není tady
Zuzi nezblázníš .. využij ten čas k tomu, aby sis rozmyslela, jestli chceš být s někým, kdo Ti ubližuje ...
Víš, aby to nevyznělo špatně - neubližuje tím, že se zamiloval- to se stává... s tím se holt nedá nic dělat, ale to, že Ti říká, že tě miluje, ale s ní to chce zkusit ? To je ubližující, vlastně na tebe hodil svůj problém .. tohle by bylo něco, o čem bych přemýšlela já .. co dál, když je to takhle.
Není tady
za chvili jedu za kamaradkou, poradne se opit... on sam mi nic moc nerekl, proste ted je u ni. cely den ho uhanela, kdy prijede a ja trpim jak blazen. nejim, jenom kourim a nedokazu nic delat:(
Není tady

jo, s tím házením problému souhlasím - je to alibista, který potřebuje mít čisté svědomí, že to má "legálně dovolené" a že na něho budeš doma oddaně čekat v záloze, kdyby mu to náhodou s tou novou nevyšlo
Není tady
priprav se na rozchod. A vzpomen si, že byly doby, kdy jsi existovala i bez něj. Pravděpodobně zase nastanou, páč paralelní vztahy... určítě mu však dej najevo, že když mu to nevyjde, velmi pravděpodobně už ty nebudeš volná...
Není tady
Jo opít se můžeš, někdy to pomůže, ale nevyřeší ... hele zkus se k tomu postavit ne že co ON ale co budeš dělat Ty nezávisle na tom, jaký rozhodnutí padne z jeho strany ...
Jo a bacha na kocovinu
... věř že za bolavou hlavu a žaludek na vodě další den žádnej chlap nestojí...
Není tady

smutna zuzka napsal(a):
za chvili jedu za kamaradkou, poradne se opit... on sam mi nic moc nerekl, proste ted je u ni. cely den ho uhanela, kdy prijede a ja trpim jak blazen. nejim, jenom kourim a nedokazu nic delat:(
Chyba - až se vrátí a náááhodou budeš doma, nesmí najít trosku, ale zrelaxovanou, upravenou ženskou, která konečně přišla na to, že existuje zábava a pohoda i mimo zdi vašeho bytu, a že jí to vlastně vyhovuje, když se každý občas zabavíte někde jinde.
A kdybys mu při tom vašem "promluvíme" řekla : Vlastně se ti nedivím. Přemýšlela jsem o našem vztahu, a je fakt, že už mi také připadá trochu nudný, začal by místo nové kóči přemýšlet o sobě, proč ho považuješ za nudného - oni to nesnáší, být nudní
Upravil(a) mashanka (30. 7. 2009 20:40)
Není tady
ja to nechapu, byli sme spolu tak stastny, jak se to mohlo stat?
Není tady
Zuzi .. prostě se to stává ...ale otázka nezní jak ...nýbrž proč ..
Není tady
to sem se taky ptala, pry za to nemuzu, sem pohodova holka a miluje me, ale je do ni poblazneny...
Není tady
smutna zuzka napsal(a):
to sem se taky ptala, pry za to nemuzu, sem pohodova holka a miluje me, ale je do ni poblazneny...
dobře ..a co ty na to ... nemyslím cos mu řekla ale co si o tom myslíš ted, když už o tom chvíli přemýšlíš?
Víš a ono to je asi pravda ... určitě jsi báječná atd ... víš za tyo že se zakoukal jinam nemůžeš .. nehledej u sebe problém ..zkus se smířit s tím že se to prostě stane...
Upravil(a) Amriana (30. 7. 2009 20:42)
Není tady

tak hlavně zase nebuď přehnaně moc POHODOVÁ. Nezapomeň, že máš svoji důstojnost
Není tady
no , jestli se opravdu zamiloval......to se ovlivnit nedá. zamilovat se nebo odmilovat na povel, to se prostě přihodí. jak se s tím dotyčný srovná už je o něčem jiném.
Není tady
nemyslim si nic, sem totalne mimo. myslim ze je to idiot, zna ji 14 dni a ta holkka je pekna krava, snad si nemuze myslet ze jim to vyjde?
Není tady

Asi si to nemyslí, a proto ti všechno vyklopil, protože ty jsi ta pohodová holka, co má pochopení a počká, až se zase odmiluje
Není tady
ty jí znáš nějak blíž?
Není tady
Zuzi hlavně klid ..nespekuluj o nich ...to neovlivníš ...přemýšlej co budeš dělat Ty ..
a na tvou otázku ..jo klidně si to ta holka myslet může ..že jim to vyjde ..jinak by do toho přece nešla ne? Stejně tak tvůj přítel.
Není tady
nenavidim ho za to co my udelal a nevim jak dal...
Není tady
smutna zuzka napsal(a):
nenavidim ho za to co my udelal a nevim jak dal...
za co přesně ho nenávidíš ?
Není tady

nedivím se ti
a vy spolu bydlíte ve společném bytě ?
Není tady

Zuzi a kolik vám je? A kolik je té holce?
Já bych jednala zkratkovitě a ihned bych se s ním rozešla, možná to není ideální řešení, ale tohle by se mě hrozně dotklo, že bych mu sbalila pět švestek a hybaj pryč!!!!!!!
Upravil(a) vendulinda (30. 7. 2009 20:51)
Není tady