|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Jinak na dovču jsme měli jet teď v sobotu, ale zrušili jsme jí, odpočívám v klidu domova, nějak mi to nevadí, příští rok si to vynahradíme ........... to už aby u nás začal někdo šetřit 

Není tady
janabas napsal(a):
Defi ty jsi truhlík
, nevadí, můžu nějak opravit název ? že bych tu svoji 28 přejmenovala na 29 ? nebo poprosím moderátorky ? Leni ?
Sááákriš - ta ona mě prokoukla
a já douifala že si toho ani nevšimne ?OP asi má moc hodný dáítko a dost času na šmírování tady

Sádí, Annie - utz dělají jak kdy jak kde... někdo jde třebas až v tom 20tt ale moje dr s tím nemá absolutně problém, takže já chodím na ultrazvuk při každé kontrole. Na nějaký proplácení či co to blekotaj doktoři jinejch holek, evidentně dlabe
Jinak by neměl být problém si utz zaplatit, takže pokud chcete, zmiňte se doktorovi - a nebo pojďte k mojí nejhodnější doktorce 
Není tady
Ahoj prdíci 

Není tady

Ahoj Mali!!!!!
PAti hoj! Já dneska zaspala, po včerejší šílené noci jsem chrněla až do osmi 

Není tady
Já taky do osmi, teď je mi blbbě
a přamýšlím co bych snídala aby nebylo ještě hůř 

Není tady
Mali Elinka je krásnej brouček 

Není tady

Peti, dej si něco neutrálního, klidně i suchý rohlík

Není tady
Sadi díky za radu
jak se máš ty?

Není tady

hladově
vyhledávám pro tchýni spojení do Dinoparku a ještě jsem neměla čas si jít něco uloupit do lednice 

Není tady
Jé to je ve Vyškově, byla jsem tam u známých v pátek - tedy ne v Dinoparku, ale mluvili o něm tam 

Není tady

Už je i za OStravou, ale doprava je tam pekelně složitá,a le já tam nepojedu 

Není tady
já kdybych hledala spojení pro tchýni, už by se domů nevrátila 

Není tady

no však proč si myslíš, že mi to tak dlouho trvá 

Není tady
jé to bych měla pohodový život
no nic, pohádka skončila 
Sadi nepíchalo ti první týdnu v břichu jak na slepák ?..hlavně pravá strana
Mě to trvá asi týden, zeptám se ještě holek jestli je to o.k.

Není tady

Peti, mě píchá pořád někde a na pravé str. mě píchalo docela dost, takže je to normální. Vím, že nepříjemné, ale je to tak. Teď mě píchá docela dost často ve střevech a ani do min. týdne mě píchalo u močáku, to bylo taky hodně nepříjemné, ale co je nejhnusnější, když mě v místě - no skoro u rozkroku píchne, to je pěkně pitomá tupá bolest

Není tady
Def čau
tak upíchaný jsme tak je to dobrý

Sadi špatně je mi i po rohlíku, ale nebliju tak hurá 

Není tady
Sadi kdy jdeš na kontrolu?

Není tady

Ahoj Defi
, ale já myslím, že u mě ten min. týden hráli hlavní roli ta střeva a tlačilo to prostě všude.

Není tady

Peti, konečně v pátek!!!!! A je to snad poprvé, co se těším jak malé děcko, ani ty blbé triply si nepřipouštím 

Není tady
V kolik v pátek, dej prosímtě vědět!! A ptej se nedej se!!!!!

Není tady
Sádě - triplů se neboj, já jsem je absolutně ignorovala
a řekla jsem ti i dr, že na ně nedám
a ona na to, že je klidně můžem udělat, když mě to stejnak neznervozní
a fakt jsem byla naprosto v pohodě, ani jsem na ěn nevzdechla 
Petul - hoj
Není tady
Defi, prosímtě jak jdou tedy ty dva testy, první je ve 12tt screening? Potom v 16tt ty triply? Taky jsem připravená na to částečně dlabat, budou strašit 
Umřela mi babi včera, teď jsem se to dozvěděla 

Není tady
Petul - upřímnou soustrast 
jinak po 10tt se nabírá krev na NT screening (OSCAR) ke kterýmu pak patří i utz cca ve 12tt. Další testy jsou tripply, které tuším probíhají od 16+0,, pak už je ve 20tt 1. velký UTZ orgánů
Není tady