|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky, jelikož mám v těhu od začátku problém se střevama (při prvním těhu jsem byla hned po porodu operována pro neprůchodnost a zauzlení), tak mi můj gyndr říkal, že by bylo dobré, uvažovat o vyvolání porodu! Nejdřív mysleli mudři, že to bude v 30tt a hned potom opět operace, ale střeva pracujou aspon trochu, tak je zatím "pohoda".
Můj gyndr řekl, že by nebylo od věci vyvolat porod už v 36-38tt, aby mimísek zbytečně střeva neutlačoval a ještě se to nezhoršilo opět do nutné operace, že už je v té době vše vyvinuto a jenom mimi přibírá na váze ... ještě ale chodím ke gastroenterologovi s těma střevama a neznám jeho názor, protože tam jdu až za 3týdny ... tak by mě zajímalo, kdo vůbec určuje, zda porod vyvolat uměle nebo nechat dojít do "přirozeného porodu". Napíše doporučení ten gastrouš nebo o tom rozhoduje gyndař, kterej ale nemá vlastně ponětí o tom, jak ty moje střeva pracujou??? (ale jinak to je velice dobrej gyndr, takže se vážně jenom ptám!!!) Přece jen bych asi měla strach vyvolávat to uměle dřív, i když jen o "pár dnů" ...
Díky za odpovědi!!!
Není tady
Lusyl já myslím, že gastro dr může napsat doporučení, že by to bylo vhodné , ale definitvní rozhodnutí záleží na gynekologovi, ale z mé zkušenosti se oni tomu moc nebrání , takže přeji ať to všechno dobře dopadne
Není tady
Lusyl, určitě by ti na gastru měli napsat nějaké doporučení pro gyndaře, buď, že je to vše ok nebo doporučují indukci vzhledem k zdravotnímu stavu. Držím palce 
Stránky: 1