29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lavský, když míříš nejvýš, začni nejníž.
Není tady
KALIK napsal(a):
Chlap si má koupit byt a ženská by měla být doma a svůj volný čas na mateřské by měla trávit gruntováním a u plotny
JJ, to je ideál
fuj, se mi udělalo úplně mdlo
Není tady
moneta napsal(a):
nicolas:(za předpokladu, že jsi muž)
Myslím, že CHLAPA můj názor vůbec nezaskočí a nebudu mu tímto tvrzením připadat jako psycholog.
Pro mě vždy bylo přirozené a samozřejmé, že až dokončím studium, přestanou mě rodiče podporovat a začnu si budovat svůj vlastní život a žití.
Když jsem to dokázala kdysi já-žena a s malým dítětem, tak se nediv mému stanovisku o mužích.
Mě nezaskočí téměř žádný názor. Jsou to jen pouhé názory lidí s různého sociálního prostředí. A to, že jsou rozdílné, je naprosto přirozené.
Zajímá mě vždy, co je za tím (co tvořilo názory) a zajímá mě kromě rázných hesel i větší hloubka.
Není tady
Tak premyslim. Jsem ASI samoliby. Od malicka jsem byl opevovany a chvaleny a proto jsem nesnasel mista, kde jsem nebyl, treba skola ci skolka. Byl jsem zvykly, ze jsem ve vsem prvni a nejlepsi a tak. A doslova jsem si to uzival a kdo mi to nedal najevo, nemusel jsem se ani moc snazit, byl jsem chvalen uz jen pro svou existenci. To jen tak na okraj
Není tady
To je to chválení za každou cenu a posírání se z dětí - dnešní trend. Pak přijdou na veřejnost a nastane studená sprcha v podobě zjištění, že jsou jen jedno hovado z řady.
Není tady
Máš prostě poruchu osobnosti. Před chvilkou jsem na tebe myslela, když jsme si psali o poruše osobnosti na jiném vlákně. Poslyš, nejsi ty maskovaný Blek?
lavský napsal(a):
Tak premyslim. Jsem ASI samoliby. Od malicka jsem byl opevovany a chvaleny a proto jsem nesnasel mista, kde jsem nebyl, treba skola ci skolka. Byl jsem zvykly, ze jsem ve vsem prvni a nejlepsi a tak. A doslova jsem si to uzival a kdo mi to nedal najevo, nemusel jsem se ani moc snazit, byl jsem chvalen uz jen pro svou existenci. To jen tak na okraj
Neprotiřečíš si? Možná, že si to špatně pamatuju, ale z tvých minulých vláken jsem měla pocit, že jsi byl spíše utiskovaný?
Není tady
Samou láskou a vyzdvihovaním ho utiskovali a manipulovali...
Není tady
Tak to už mám jasno:D
Není tady
lavský napsal(a):
Daniela S. napsal(a):
Nenavist se bude zmensovat se vzdalenosti. Kdyz nic neumis a nic nemas, nejsi vazan na konkretni misto ani specifickou praci, mylim se, nebo nekteri zamestnavatele provozuji vlastni ubytovny? Tak sup na druhy konec republiky, nerku-li rovnou do ciziny, a nebudes se JIMI muset tak nalehave zabyvat. Vyhnat je na cas z hlavy bude uzasny pocit.
Bydlím uprostřed prahy a jsem rodilý pražák
Nic neumíš, ale pravopis bys už ovládat mohl, ne?
Není tady
lea64 napsal(a):
lavský napsal(a):
Neprotiřečíš si? Možná, že si to špatně pamatuju, ale z tvých minulých vláken jsem měla pocit, že jsi byl spíše utiskovaný?
Otec mě utiskoval a matka mu notovala, aby měla pokoj.
A pak se mě občas ptala, zda necítím vinu, zda mě někdy napadlo volat na linku bezpečí a tak ...
Ona se i otce bála, vymýšlela plány, jak ho obelhat nebo jak udělat, aby se nezlobil. A když jsem já a máma něco chtěli, tak jsme vyslali sestru, aby to u něj vyjednala, protože on jí měl rád
a zase, babička měla ráda mě, a děda babičku, takže tam mě tak trošku rozmazlovali
Není tady
Tak už to neřeš - dali to, co uměli. Přežil jsi, dospěl si, během dětství ses nezmrzačil (i to se stává), a teď už nejsi závislý na tom, kdo s tebou jak jedná, nemusíš se nechat utiskovat. Můžeš si dělat, co chceš.
Řekni si "čo bolo, to bolo, a začni žít podle svého, plnit si svoje touhy a svoje schopnosti dokazuj jen sám sobě - na ostatní se vykašli.
Trávit život tím, že se budeš pořád jen litovat, to ti nic nepřinese
Není tady
Jak píše mashanka - co mohli ti dali. Teď je to na tobě.
Já si až tak nemyslím, že chlap si nutně musí pronajmout/ koupit byt. Zkusit si žít na svý triko, jo, to je škola.
Ale i u rodičů si můžeš žít podle svýho. Brácha takhle žije. U našich a nezávisle. Zaplatí nájem, uvaří si, nakoupí, vypere... Při dodržení určitých podmínek se nemusíš ohlížet, co na to vaši, když uděláš to a to.
Nebabrej se v minulosti, před sebou máš budoucnost. A jaká bude je na tobě...
Není tady
Nemůžeš se celej život vymlouvat na "blbý dětství", nebo spíš tím omlouvat sám sebe.
Tak mě napadá, že by sis měl hledat práci někde v hospicu, u postižených dětí a podobně - abys poznal, jak jsi na tom vlastně báječně.
Není tady
KALIK napsal(a):
Chlap si má koupit byt a ženská by měla být doma a svůj volný čas na mateřské by měla trávit gruntováním a u plotny
JJ, to je ideál
tak, tak..chlap si má koupit byt, aby ho pak měla manželka při rozvodu o co připravit
Není tady
Božemůj, lavský, to tě baví se pořád pitvat v minulosti, když teď je teď a můžeš se sebou, svým životem něco udělat? Jako dřív jsem to taky dělala, ale člověk se takhle z místa moc nehne, to mi věř
Není tady