Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 7. 2009 7:28

laureene
♥♥♥♥---

Re: tak už zase píši

Lavský, když míříš nejvýš, začni nejníž.

Není tady

#27 30. 7. 2009 8:00

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

KALIK napsal(a):

Chlap si má koupit byt a ženská by měla být doma a svůj volný čas na mateřské by měla trávit gruntováním a u plotny smile JJ, to je ideál smile

fuj, se mi udělalo úplně mdlo lol

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#28 30. 7. 2009 10:00

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

moneta napsal(a):

nicolas:(za předpokladu, že jsi muž)smile

Myslím, že CHLAPA můj názor vůbec nezaskočí a nebudu mu tímto tvrzením připadat jako psycholog.
Pro mě vždy bylo přirozené a samozřejmé, že až dokončím studium, přestanou mě rodiče podporovat a začnu si budovat svůj vlastní život a žití.
Když jsem to dokázala kdysi já-žena a s malým dítětem, tak se nediv mému stanovisku o mužích.

Mě nezaskočí téměř žádný názor. Jsou to jen pouhé názory lidí s různého sociálního prostředí. A to, že jsou rozdílné, je naprosto přirozené.
Zajímá mě vždy, co je za tím (co tvořilo názory) a zajímá mě kromě rázných hesel i větší hloubka.

Není tady

#29 30. 7. 2009 20:02

lavský
♥♥♥♥♥--

Tak premyslim. Jsem ASI samoliby. Od malicka jsem byl opevovany a chvaleny a proto jsem nesnasel mista, kde jsem nebyl, treba skola ci skolka. Byl jsem zvykly, ze jsem ve vsem prvni a nejlepsi a tak. A doslova jsem si to uzival a kdo mi to nedal najevo, nemusel jsem se ani moc snazit, byl jsem chvalen uz jen pro svou existenci. To jen tak na okraj

Není tady

#30 30. 7. 2009 20:08

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

To je to chválení za každou cenu a posírání se z dětí - dnešní trend. Pak přijdou na veřejnost a nastane studená sprcha v podobě zjištění, že jsou jen jedno hovado z řady.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#31 30. 7. 2009 20:09

majkafa
Host

Máš prostě poruchu osobnosti. Před chvilkou jsem na tebe myslela, když jsme si psali o poruše osobnosti na jiném vlákně. Poslyš, nejsi ty maskovaný Blek? lol

#32 30. 7. 2009 20:39

lea64
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

Tak premyslim. Jsem ASI samoliby. Od malicka jsem byl opevovany a chvaleny a proto jsem nesnasel mista, kde jsem nebyl, treba skola ci skolka. Byl jsem zvykly, ze jsem ve vsem prvni a nejlepsi a tak. A doslova jsem si to uzival a kdo mi to nedal najevo, nemusel jsem se ani moc snazit, byl jsem chvalen uz jen pro svou existenci. To jen tak na okraj

Neprotiřečíš si? Možná, že si to špatně pamatuju, ale z tvých minulých vláken jsem měla pocit, že jsi byl spíše utiskovaný?smile

Není tady

#33 30. 7. 2009 20:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Samou láskou a vyzdvihovaním ho utiskovali a manipulovali... dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 30. 7. 2009 20:45

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Tak to už mám jasno:Dbig_smilebig_smile

Není tady

#35 30. 7. 2009 21:13

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

lavský napsal(a):

Daniela S. napsal(a):

Nenavist se bude zmensovat se vzdalenosti. Kdyz nic neumis a nic nemas, nejsi vazan na konkretni misto ani specifickou praci, mylim se, nebo nekteri zamestnavatele provozuji vlastni ubytovny? Tak sup na druhy konec republiky, nerku-li rovnou do ciziny, a nebudes se JIMI muset tak nalehave zabyvat. Vyhnat je na cas z hlavy bude uzasny pocit.

Bydlím uprostřed prahy a jsem rodilý pražák

Nic neumíš, ale pravopis bys už ovládat mohl, ne? va

Není tady

#36 30. 7. 2009 22:21

lavský
♥♥♥♥♥--

lea64 napsal(a):

lavský napsal(a):

Neprotiřečíš si? Možná, že si to špatně pamatuju, ale z tvých minulých vláken jsem měla pocit, že jsi byl spíše utiskovaný?smile

Otec mě utiskoval a matka mu notovala, aby měla pokoj.
A pak se mě občas ptala, zda necítím vinu, zda mě někdy napadlo volat na linku bezpečí a tak ...
Ona se i otce bála, vymýšlela plány, jak ho obelhat nebo jak udělat, aby se nezlobil. A když jsem já a máma něco chtěli, tak jsme vyslali sestru, aby to u něj vyjednala, protože on jí měl rád

a zase, babička měla ráda mě, a děda babičku, takže tam mě tak trošku rozmazlovali

Není tady

#37 31. 7. 2009 8:08

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Tak už to neřeš - dali to, co uměli. Přežil jsi, dospěl si,  během dětství ses nezmrzačil (i to se stává), a teď už nejsi závislý na tom, kdo s tebou jak jedná, nemusíš se nechat utiskovat. Můžeš si dělat, co chceš.

Řekni si "čo bolo, to bolo, a začni žít podle svého, plnit si svoje touhy a svoje schopnosti dokazuj jen sám sobě - na ostatní se vykašli.
Trávit život tím, že se budeš pořád jen litovat, to ti nic nepřinese

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#38 31. 7. 2009 8:25

javena
♥♥♥♥♥♥-

Jak píše mashanka - co mohli ti dali. Teď je to na tobě.
Já si až tak nemyslím, že chlap si nutně musí pronajmout/ koupit byt. Zkusit si žít na svý triko, jo, to je škola.
Ale i u rodičů si můžeš žít podle svýho. Brácha takhle žije. U našich a nezávisle. Zaplatí nájem, uvaří si, nakoupí, vypere... Při dodržení určitých podmínek se nemusíš ohlížet, co na to vaši, když uděláš to a to.
Nebabrej se v minulosti, před sebou máš budoucnost. A jaká bude je na tobě... wink

Není tady

#39 31. 7. 2009 8:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nemůžeš se celej život vymlouvat na "blbý dětství", nebo spíš tím omlouvat sám sebe.
Tak mě napadá, že by sis měl hledat práci někde v hospicu, u postižených dětí a podobně - abys poznal, jak jsi na tom vlastně báječně.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#40 31. 7. 2009 19:26

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Chlap si má koupit byt a ženská by měla být doma a svůj volný čas na mateřské by měla trávit gruntováním a u plotny smile JJ, to je ideál smile

tak, tak..chlap si má koupit byt, aby ho pak měla manželka při rozvodu o co připravit smile

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#41 31. 7. 2009 19:46

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Božemůj, lavský, to tě baví se pořád pitvat v minulosti, když teď je teď a můžeš se sebou, svým životem něco udělat? Jako dřív jsem to taky dělala, ale člověk se takhle z místa moc nehne, to mi věř dumbom

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí