|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Když v tom umí chodit a nikdo se to nedozví, budiž mu to přáno - zaslouží si to 
Není tady
Takže nevěru někdy nepoznáš, ani kdybys chtěla, protože tenhle pán v tom zjevně uměl chodit
Já si prostě myslím že bych to poznala, já jsem dost podezřívavá ...............mojí ségře zahýbal manžel celý život, už když spolu chodili, měl druhý vážný vztah ........byl všechny víkendy pryč, tak to by mi asi bylo divný ........Pak mi asi po 15 letech vztahu psal nalitej sprostý smsky a když jsem to ségře řekla, dostala jsem sprdˇana, že jí ho závidím
)...........prostě když je člověk uplně slepej nesmí se divit .........dneska je sama po 21 letech manželství.......celý život rozhodoval on , měl pro sebe všechny prachy a jí přiděloval........ted se s ním ségra hádá o každou korunu .....ale pozdě bycha honit .........
)
Docela rychle se pozná , když ten chlap shovává mobil, nebo ho najednou nemůže vzít,nereaguje na sms....... to jsou takový jemný detaily........už když jsem chodila na rande s novýma lidma, tak když někdo opakovaně odcházel, aby mohl volat, vypadalo to divně, když není zadanej jak tvrdil, tak co tajit ?
Není tady

Jenomže to, co popisuješ, právě ten, kdo v tom umí chodit, nedělá 
Jinak, já, když si potřebuji zavolat nebo volá někdo mě, taky odcházím - od stolu, z místnosti........ jen proto, že mi připadá nevkusné a nezdvořilé se při večeři nebo posezení s někým vykecávat do telefonu s někým jiným
Upravil(a) mashanka (2. 8. 2009 8:48)
Není tady

No, je teda fakt, že já jsem to poznala na BM hned, jenže on v tom chodit neuměl, bylo to poprvé a navíc se do ní zamiloval. Kdežto zmíněný starý pán, ten to měl asi jinak, ten jich měl víc a nepoznal nikdo nic, až po jeho smrti a to už mu bylo jedno.
Není tady
Když jste nepochybovali o věrnosti přítele baby.jagy, který měl spolubydlící holku a jezdil na dovolené ke kamarádce, tak co takhle věřit i tomuhle muži, který chodí hned po práci domů za rodinou. Někteří muži se bez kamarádek obejdou a nemusí to hned znamenat, že jsou nějací pokrytci...
Není tady

Ale jasně, každej chlap nemá kamarádku ženskou, ale jde to a nemusí v tom opravdu být nic víc, než kamarádství. Opravdu, já kámoše-chlapy mám. Nikdy by mě nenapadlo s nima mít sex nebo tak něco. Neumím si to představit. Prostě si jen myslím, že kamarády můžeme mít obojího pohlaví.
Není tady

Pochybování není dáno tím, jak se muž chová, ale tím, jak žena přemýšlí. Jsou ženy (i muži), ve kterých vyvolá pochybnosti naprosto cokoli - logicky se jim časem jejich pochybnosti ukáží jako oprávněné, protože, jelikož s takovým člověkem se nedá žít, najde si partner někoho jiného - takže - "měl(a) jsem pravdu....."
Upravil(a) mashanka (2. 8. 2009 9:02)
Není tady

mashanka napsal(a):
Pochybování není dáno tím, jak se muž chová, ale tím, jak žena přemýšlí.
Jo, taky to tak vidím. Ale proč ta ženská tak přemýšlí? Že by - podle sebe soudím tebe?
Není tady
Modroočka napsal(a):
mashanka napsal(a):
Pochybování není dáno tím, jak se muž chová, ale tím, jak žena přemýšlí.
Jo, taky to tak vidím. Ale proč ta ženská tak přemýšlí? Že by - podle sebe soudím tebe?
No znala jsem jeden případ, kdy to opravdu bylo "podle sebe soudím tebe". Dívčina si užívala, s věrností si hlavu nelámala, ale když šel partner na kafe s kamarádkou, tak tam vtrhla a dělala dozor 
Není tady

Jo, jsou takové případy. A také existuje druhý druh - ona by ráda, ale nemá odvahu, tak zůstane u fantazie. Vnitřně ji to štve a doufá, že nebude mít odvahu ani ten její (ale moc tomu nevěří)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
sankalpa napsal(a):
Petruša napsal(a):
"mě nikdo nikdy nevěrný nebyl"
anebo jsi to nezjistila...Ne tím jsem si úplně jistá , měla jsem typy, který měly úplně jiný zájmy, než honit sukně ...........a byli skoro pořád se mnou ...............
třeba je to jak říkáš, třeba ne. některé nevěry se prostě neprovalí. a myslím, že to třeba nemusí být ani o tom, chtít honit sukně. někdy se stane, že ujede i ten, kdo nevěru neuznává. svoje udělá alkohol, příležitost, co já vím. ne každej, kdo podvede je nutně notorickej sukničkář.
jj. A stát se to může třeba v práci na záchodě 
ale tím samozřejmě netvrdím že určitě sankalpini partneři to někdy udělali. TZřeba opravdu ne. Jen že pokud člověk s druhým není opravdu 24 hodin denně (což většina asi není), tak se to stát může i když se to nezdá 
Není tady
mashanka napsal(a):
Pochybování není dáno tím, jak se muž chová, ale tím, jak žena přemýšlí. Jsou ženy (i muži), ve kterých vyvolá pochybnosti naprosto cokoli - logicky se jim časem jejich pochybnosti ukáží jako oprávněné, protože, jelikož s takovým člověkem se nedá žít, najde si partner někoho jiného - takže - "měl(a) jsem pravdu....."
Jo, že když člověk něco očekává tak to přivolá, to tak funguje .......ale já jsem extrémně podezřívavá a stejně se mi to nestalo , ani náznak ......ale fakt je, že jsem nebyla vdaná 20 let, tak nevím (byla jsem jen 10)
Podle mě jde o to jaký typ si vybereš, když si vybereš chlapa co sex.energii vráží do lepení letadýlek, nebo kutí v dílně vynálezy , tak je riziko malý....pokud zájmy nemá a nevěří si, musí si něco dokazovat , tak je to horší.....
Není tady

No a jinak si myslím, že stejně tomu autorka vlákna nezabrání, když bude její přítel s kamarádkou chtít "zahnout", udělá to. Scénama a kontrolováním telefonu tomu jen napomůže. Protože s žárlivou semetrikou (promiň, Nemesis, neber si to osobně, tak to není myšleno) nikdo nevydrží dlouho a raději odejde tam, kde má pochopení.
Není tady
SANKALPA--Mě by to vadilo taky...¨chlapům se totiž nedá věřit, ani za to nemůžou ....ale neudrží se ...prostě myslí jinak než ženský .........mě by bylo divný, kdybych já seděla v práci a on se vyvaloval na pláži s holkama....jednou váš vztah zevšední a v takový situaci on ujede........příležitost dělá zloděje .............a taky si myslím, že jemu by to vadilo taky.......
Já si prostě myslím že bych to poznala, já jsem dost podezřívavá .
Ale jde to.........já měla vždycky chlapy kteří se drželi doma .--
nezdá se ti , že si trochu odporuješ?na jednu stranu o nich nemáš valné mínění , na druhou zrovna ty jsi asi měla vždy štastnou ruku?
můžu se tě zeptat, kolik jsi těch vztahů měla aproč skončily?
Není tady
agewa napsal(a):
SANKALPA--Mě by to vadilo taky...¨chlapům se totiž nedá věřit, ani za to nemůžou ....ale neudrží se ...prostě myslí jinak než ženský .........mě by bylo divný, kdybych já seděla v práci a on se vyvaloval na pláži s holkama....jednou váš vztah zevšední a v takový situaci on ujede........příležitost dělá zloděje .............a taky si myslím, že jemu by to vadilo taky.......
Já si prostě myslím že bych to poznala, já jsem dost podezřívavá .
Ale jde to.........já měla vždycky chlapy kteří se drželi doma .--
nezdá se ti , že si trochu odporuješ?na jednu stranu o nich nemáš valné mínění , na druhou zrovna ty jsi asi měla vždy štastnou ruku?
můžu se tě zeptat, kolik jsi těch vztahů měla aproč skončily?
No dyt se rozhlídni tady kolik žen píše jak jim chlapi zahýbali a odešli ........to je všude i v reálu.........proto o nich nemám valný mínění .........já jem si vybírala prostě rodinný typy .........prostě podle mě lze klidně žít jedině s chlapem,který ženský podléhá, protože žena je bohyně a ví líp, co je správný a dělá věci pro rodinu .........jak necháš chlapovi dlouhej řetěž, tak to dopadne zle.........
Jinak já píšu o delších vztazích , ne o náhodných sexuálních, to nepovažuju za vztah , když se s někým vidím 3 krát........těch bylo moc....
Manžel odešel protože jsem vážně onemocněla a další přítel (24 let odjel zpátky na Ukrajinu), jiný mi lezl do mailu tak dlouho až uplně rozboural náš vztah , posledního přítele jsem opustila já pze opakovaně přicházel o práci.....
Upravil(a) sankalpa (2. 8. 2009 10:47)
Není tady
sankalpa napsal(a):
Takže nevěru někdy nepoznáš, ani kdybys chtěla, protože tenhle pán v tom zjevně uměl chodit
Já si prostě myslím že bych to poznala, já jsem dost podezřívavá ...............mojí ségře zahýbal manžel celý život, už když spolu chodili, měl druhý vážný vztah ........byl všechny víkendy pryč, tak to by mi asi bylo divný ........Pak mi asi po 15 letech vztahu psal nalitej sprostý smsky a když jsem to ségře řekla, dostala jsem sprdˇana, že jí ho závidím)...........prostě když je člověk uplně slepej nesmí se divit .........dneska je sama po 21 letech manželství.......celý život rozhodoval on , měl pro sebe všechny prachy a jí přiděloval........ted se s ním ségra hádá o každou korunu .....ale pozdě bycha honit .........
)
Docela rychle se pozná , když ten chlap shovává mobil, nebo ho najednou nemůže vzít,nereaguje na sms....... to jsou takový jemný detaily........už když jsem chodila na rande s novýma lidma, tak když někdo opakovaně odcházel, aby mohl volat, vypadalo to divně, když není zadanej jak tvrdil, tak co tajit ?
víš co - mně kolikrát ex naopak vytočil, když si nešel vyřídit telefon jinam 
Není tady
Petruša napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sankalpa napsal(a):
Ne tím jsem si úplně jistá , měla jsem typy, který měly úplně jiný zájmy, než honit sukně ...........a byli skoro pořád se mnou ...............třeba je to jak říkáš, třeba ne. některé nevěry se prostě neprovalí. a myslím, že to třeba nemusí být ani o tom, chtít honit sukně. někdy se stane, že ujede i ten, kdo nevěru neuznává. svoje udělá alkohol, příležitost, co já vím. ne každej, kdo podvede je nutně notorickej sukničkář.
jj. A stát se to může třeba v práci na záchodě
ale tím samozřejmě netvrdím že určitě sankalpini partneři to někdy udělali. TZřeba opravdu ne. Jen že pokud člověk s druhým není opravdu 24 hodin denně (což většina asi není), tak se to stát může i když se to nezdá
no to víš, že to jde i v práci. vlastní zkušenost, taky jsem měla sex v práci a ne jednou.
Není tady
sankalpa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Jo, že když člověk něco očekává tak to přivolá, to tak funguje .......ale já jsem extrémně podezřívavá a stejně se mi to nestalo , ani náznak ......ale fakt je, že jsem nebyla vdaná 20 let, tak nevím (byla jsem jen 10)
Podle mě jde o to jaký typ si vybereš, když si vybereš chlapa co sex.energii vráží do lepení letadýlek, nebo kutí v dílně vynálezy , tak je riziko malý....pokud zájmy nemá a nevěří si, musí si něco dokazovat , tak je to horší.....
san, ale on může ujet i chlap, kterej lepí doma letadýlka a jiný ženský ho nezajímají. stát se to může každému.
Není tady
Modroočka napsal(a):
No a jinak si myslím, že stejně tomu autorka vlákna nezabrání, když bude její přítel s kamarádkou chtít "zahnout", udělá to. Scénama a kontrolováním telefonu tomu jen napomůže. Protože s žárlivou semetrikou (promiň, Nemesis, neber si to osobně, tak to není myšleno) nikdo nevydrží dlouho a raději odejde tam, kde má pochopení.
přesně tak. když ji bude chtít zahnout, udělá to i kdyby stála vedle něj. a když nebude chtít, může kolem něj behat sebekrásnější baba a bude mu to fuk.
Není tady

sankalpa napsal(a):
mashanka napsal(a):
No, ono po 20 letech je to zase něco jiného, než co tady popisuje zakladatelka vlákna. Pokud se po 20 letech manželství stane, že chlap zmagoří, tam bych počkala, až se zase odmagoří a odpustila mu. Nemůže za to - cítí jak stárne a zkouší, jestli by se to nedalo něčím zamaskovat - ženský v 50 chodí na plastiku břich, úpravy prsou, dvojitých brad, očních víček a redukci vrásek, chlapi si jako popření svého věku a ztráty atraktivity narazí žábě. Oba časem přijdou na to, že je to stejně neomladí, dostanou rozum a naučí se stárnout spolu
Upravil(a) mashanka (2. 8. 2009 12:28)
Není tady
no mě se ale zdá, že to, jak řeší chlapi to své stárnutí je spíš módou v posledních letech. teda ne že by dřív chlapi neměli tendence si nabrnknout mladou holku, ale řekla bych, že to nebylo v tomhle měřítku 
Není tady

Jestli to spíš není v tendenci holek, které si chtějí nabrnknout staršího chlapa - těch se mi zdá přibývá. Jednak proto, že dnešní mladí muži bývají dost často pro společný život a závazky pohodlní a neženou se do nich a také proto, že dívky považují za pohodlnější, najít si zajištěného chlapa, než všechno budovat po kouscích a s odříkáním, což patří k věci. Proč si brát hypotéku a kupovat z každého platu jednu židli, když je možné přijít k hotovému
Není tady

PPavlaa napsal(a):
no mě se ale zdá, že to, jak řeší chlapi to své stárnutí je spíš módou v posledních letech. teda ne že by dřív chlapi neměli tendence si nabrnknout mladou holku, ale řekla bych, že to nebylo v tomhle měřítku
Ono stačí si pustit nějaký film pro pamětníky 
Není tady
mashanka napsal(a):
Jestli to spíš není v tendenci holek, které si chtějí nabrnknout staršího chlapa - těch se mi zdá přibývá. Jednak proto, že dnešní mladí muži bývají dost často pro společný život a závazky pohodlní a neženou se do nich a také proto, že dívky považují za pohodlnější, najít si zajištěného chlapa, než všechno budovat po kouscích a s odříkáním, což patří k věci. Proč si brát hypotéku a kupovat z každého platu jednu židli, když je možné přijít k hotovému
já se najednu stranu nedivím, že se do ničeho nehrnou, já bych se dneska nehrnula taky. než zakládání rodiny, radši bych cestovala, podívala se všude, kde o tom zatím jen sním a nikdy jsem tam nebyla.
Není tady

Tak jasně, já taky. Neříkám, že se jim divím, ale že se nehrnou.
Ale nehrnou se ani ti, co jim nejde o cestování, jen prostě nechtějí mít nic v hrbu, živit ženu, dítě, ................. dnes je doba, kdy člověk nikde nic jistého nemá a oni mají buď strach, že neobstojí nebo nemají ani chuť to ani zkoušet. U maminky je jim líp.
Upravil(a) mashanka (2. 8. 2009 12:58)
Není tady