|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nemesis napsal(a):
Proč sem vůbec píšu. Pochopení se stejně nedočkám.. Mám strach, chápe to někdo?? Jak můžu věřit, když jsem se už zklamala! A podezření bylo oprávněné?? A chci odejít, protože mi ze sebe není dobře. Necítím se na vztah, protože bych kždého s kým začnu chodit chtěla mít jen pro sebe, sakra! Tak asi nebudu nikdy mít normální vztah, kde si říkají vše!
Já Tě chápu, máš strach - ale příčinou není ten chlap, ale Tvoje malé sebevědomí.
To se dá řešit prací na sobě, ne tím, že si toho chlapa přivážeš za nohu ke stolu, nebo mu budeš lízt do mobilu...
Prostě si dej pozor abys neskončila jako stíhačka... - to chlapa bezpečně časem odežene...
... divím se, že nebyl naštvanej za to, že mu lustruješ mobil...
Chlapi nejsou majetek, nemůžeš žádného vlastnit... - můžete spolu pouze dobrovolně (oba) být... - a pokud s Tebou nebude chtít být, tak ho neudržíš. Ale žárlivostí, to je jako kdybys mu říkala "stejně Ti nevěřím" - tak ho odeženeš, i kdyby s Tebou jinak být chtěl... chápeš? ... Asi ne :-(
Není tady
... jo... a vztahy, kde si "říkají vše"... nejsou normální :-)))
Normální je, že každý má svá tajemství... (teď nemyslím to, že zahýbají)... - ale pokud by nebyla naprosto žádná tajemství, tak vymizí vzájemná přitažlivost... - jak Tě může přitahovat někdo, o kom víš naprosto všechno?...
Není tady
ffly napsal(a):
Ahoj. Já tě taky ráda vidím. Já jsem občas nakouknu, není to pro mě dostatečně friendly
prostředí. Ale co už...
Příště si musíme to kafe dát...k tomu nějak nedopatřením nedošlo
No jo, kdyz jsme sli na pivko, tak to bylo blbe kombinovat s kavickou, tak to je pravda
Ano, na priste to bude kava, protoze po tom pivku mi je jeste dnes desne blbe... Ale sem to nebudu lepit, napisu Ti bud SZ, nebo majlik
Prosim Te, friendly prostredi ? Prave me se toto forum hrozne libi, holky dokazu nakrafat za hodinu i 4 stranky, coz me bavi pac to tu aspon zije a na odpoved necekam tyden jako jinde. Je pravda, ze se to tu mydli hlava nehlava, urazky padaji ze vsech stran, ale kdyz je clovek ignorant, jako ja nijak mu to nevadi
Zkus to taky 
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Nemesis napsal(a):
Proč sem vůbec píšu. Pochopení se stejně nedočkám.. Mám strach, chápe to někdo?? Jak můžu věřit, když jsem se už zklamala! A podezření bylo oprávněné?? A chci odejít, protože mi ze sebe není dobře. Necítím se na vztah, protože bych kždého s kým začnu chodit chtěla mít jen pro sebe, sakra! Tak asi nebudu nikdy mít normální vztah, kde si říkají vše!
Já Tě chápu, máš strach - ale příčinou není ten chlap, ale Tvoje malé sebevědomí.
To se dá řešit prací na sobě, ne tím, že si toho chlapa přivážeš za nohu ke stolu, nebo mu budeš lízt do mobilu...
Prostě si dej pozor abys neskončila jako stíhačka... - to chlapa bezpečně časem odežene...
... divím se, že nebyl naštvanej za to, že mu lustruješ mobil...
Chlapi nejsou majetek, nemůžeš žádného vlastnit... - můžete spolu pouze dobrovolně (oba) být... - a pokud s Tebou nebude chtít být, tak ho neudržíš. Ale žárlivostí, to je jako kdybys mu říkala "stejně Ti nevěřím" - tak ho odeženeš, i kdyby s Tebou jinak být chtěl... chápeš? ... Asi ne :-(
Máš pravdu.. Mě to taky mrzí.. O tom nepochybuj.. Jo je dobrej, dokonce s mi začal omlouvat, že mi o tamté sám neřekl úplně vše.. To jsem koukala..! A o to mi to pak bylo blbější, že jsem se tak snížila.
Není tady
morpheus napsal(a):
Sorry : Nazev tematu ( ani to nectu radeji ) vypovida o tom, ze nekomu zde pritomnemu vadi "Jeho kamaradky". Muzete mi laskave nekdo vysvetlit, co je na kamaradce tak desneho, ze se to musi probirat ve zvlastnim vlakne ? Zil jsem 8 let ve vztahu, mel jsem kamaradky, ale nikdy tu moji exu nenapadlo mi branit zajit si s kteroukoli z nich kdykoli na kavu. Problem je, ze u me to byla opravdu kava a holka, pokud nedodrzela vzdalenost osobni zony, mela priste velkou smulu a zadna dalsi kava uz nebyla. Asik jsem divny, ze ?
No někteří muží takhle divní nejsou a bližší kontakt s kamarádkou jim nevadí. Už mě nebaví, jak si tu všichni hrají na dokonalé osobnosti. Bohužel, všichni nejsou tak ohromně tolerantní jako ty nebo tvá ex. Záleží taky na tom, v čem jsme byli vychováni a jaké máme životní zkušenosti. Pokud někdo vyrůstal v rodině, kde se rodiče stýkali jenom s kamarády stejného pohlaví nebo v rodině, kde proběhla nevěra, nebo sami zažili nevěru, tak se jim kamaradství mezi mužem a ženou zdá poněkud zvláštní. Zdá se mi, že spousta lidí si tu chodí jen nabíjet své sebevědomí. Píšou příspěvky, ve kterých předvádí své dokonalé vztahy a bezmeznou toleranci a člověku, který má podle nich nízké sebevědomí, to sebevědomí ještě víc srážejí, tak se ale opravdové sebevědomí neprojevuje.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Pavla - přesně to mě napadlo při přečtení toho posl. příspěvku Nemesis, ale pak mě napadlo, že to stejně nemá cenu...
Nemesis - nikdo Ti ho neodluzuje... - jenom Ty sama ho od sebe odháníš... copak to nevidíš?

Upravil(a) PPavlaa (1. 8. 2009 21:20)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Nemesis: stíhačka hadr
a to je důvod proto, se ji vysmívat marti ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
No jo, jenže Ty jsi chlap, a zřejmě i normální... - ale Nemesis vidí všude ženský, které chtějí jejího přítele svést :-) - v jejím světě žádné "jenom kamarádky" neexistují
Ne-e Martinko, ja se za normalniho chlapa nepovazuji, pac normalni chlap neexistuje
Jde o to, ze mam dve sve zasady : Mam jedinou pritelkyni a dokud ji mam, neexistuje moznost, aby me nejaka dalsi dostala tam, kam asik chce. A dalsi vec je, ze nepustim zenu na mensi vzdalenost nez na 1 metr ale je zde vyjimka, podani ruky. Jeste se mi nestalo, aby to nektera nedokazala pochopit
jj není to zase tak dávno - tos měl ještě přítelku, když jsi psal, jak jsi loni někde klátil nějákou 18. najednou nepouštíš baby k sobě blíž jak na metr
ty jsi fakt pohádkář.
Upravil(a) PPavlaa (1. 8. 2009 21:24)
Není tady
Nemesis napsal(a):
nemesis, kdokoliv další nemůže za to, že jsi měla špatnou zkušenost. a mít někoho jen pro sebe ? tohle snad přece ani nejde :-)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
... jo... a vztahy, kde si "říkají vše"... nejsou normální :-)))
Normální je, že každý má svá tajemství... (teď nemyslím to, že zahýbají)... - ale pokud by nebyla naprosto žádná tajemství, tak vymizí vzájemná přitažlivost... - jak Tě může přitahovat někdo, o kom víš naprosto všechno?...
Marti, tohle jde možná na začátku vztahu. ale postupem o tom druhém víš snad opravdu všechno. jak tomu chceš taky zabránit ? už tě vidím jako 70 letou babičku, která má před tím svým dědulou tajemství, aby si nezevšedněli 
Není tady
Můj přítel se celý život pohyboval v ženských kolektivech, takže měl mnoho kamarádek opačného pohlaví, zatímco já jsem s opačným pohlavím nikdy moc nekamarádila. Měla jsem pár dobrých kamarádů, ale tato kamarádství skončila buď platonickou láskou nebo milostným vztahem. Navíc mě bývaly přítel s jednou ze svých "kamarádek" podvedl. Trvalo mi delší dobu pochopit, že přítel to má jinak. Nedělala jsem scény, ale užíralo mě to zevnitř. Nakonec jsem mu začala důvěřovat a porozuměla jsem tomu, jak to má nastavené. Nemesis je ještě na začátku cesty. Zatím jsou s přítelem pouze chvíli. I důvěra k partnerovi se buduje postupně a časem Nemesis zjistí, že přítelovy kamarádky jsou opravdu jen kamarádky. Chce to jen čas a snahu poznat partnera.
Není tady
Terko, hezky napsáno :-)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jj není to zase tak dávno - tos měl ještě přítelku, když jsi psal, jak jsi loni někde klátil nějákou 18. najednou nepouštíš baby k sobě blíž jak na metr
ty jsi fakt pohádkář.
Ja nejsem pohadkar, ale bajkar Ezop ... 

... 

Tos nevedela ? Čéče...
Není tady
asi jen tušila
teď už to teda vím 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
asi jen tušila
teď už to teda vím
Jeste otazecka
Odkud beres tu jistotu, ze jsem mel, kdy nejakou pritelkyni ? Hmmm... Videla jsi me nekdy s nejakou ? 
Není tady
jo, třeba jsi měl přítele, to mě nenapadlo
a fotky byly sousedky, i to se stává 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jo, třeba jsi měl přítele, to mě nenapadlo
a fotky byly sousedky, i to se stává
Konecne se jedna jedina z celeho Babi strefila. Ano, musim s pravdou ven, ja mel pritele a fotka te holky byla fotkou jedne me kamaradky
Ale majlem mohu naposilat co chci a mohu se vydavat za kohokoli 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Nemesis napsal(a):
nemesis, kdokoliv další nemůže za to, že jsi měla špatnou zkušenost. a mít někoho jen pro sebe ? tohle snad přece ani nejde :-)
Ale jde to.........já měla vždycky chlapy kteří se drželi doma ..........prostě já jsem byla nespolečenská a oni spíš taky .........vystačili sme si ve dvou, navíc byla rozvětvená rodina , tak než se ty příbuzný a bratři a jejich rodiny oběhli, tak na další nezbyl čas...........prostě si musíš vybrat typ chlapa, kterej má jiný zájmy, než honem utíkat na pláž a lákat tam lidi ............můj bejvalej měl asi 50 koníčků.........jinej bejvalej měl jen kámoše a holek se styděl...........další byl workohola......atd
nejlepší je , že děvčata ti tady radí a pak se všechny sejdou na vlákně :Proč mě podvedl........kdybych tam šla já, musela bych napsat ......mě nikdo nikdy nevěrný nebyl..........prostě záleží na tom, jaký typ chlapa si vybereš.........
Není tady

"mě nikdo nikdy nevěrný nebyl"
anebo jsi to nezjistila...
Upravil(a) Petruša (1. 8. 2009 23:24)
Není tady
přesně tak Peťo
Není tady
Petruša napsal(a):
anebo jsi to nezjistila...
Ne tím jsem si úplně jistá , měla jsem typy, který měly úplně jiný zájmy, než honit sukně ...........a byli skoro pořád se mnou ...............
Není tady
sankalpa napsal(a):
Petruša napsal(a):
anebo jsi to nezjistila...Ne tím jsem si úplně jistá , měla jsem typy, který měly úplně jiný zájmy, než honit sukně ...........a byli skoro pořád se mnou ...............
třeba je to jak říkáš, třeba ne. některé nevěry se prostě neprovalí. a myslím, že to třeba nemusí být ani o tom, chtít honit sukně. někdy se stane, že ujede i ten, kdo nevěru neuznává. svoje udělá alkohol, příležitost, co já vím. ne každej, kdo podvede je nutně notorickej sukničkář.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sankalpa napsal(a):
Petruša napsal(a):
anebo jsi to nezjistila...Ne tím jsem si úplně jistá , měla jsem typy, který měly úplně jiný zájmy, než honit sukně ...........a byli skoro pořád se mnou ...............
třeba je to jak říkáš, třeba ne. některé nevěry se prostě neprovalí. a myslím, že to třeba nemusí být ani o tom, chtít honit sukně. někdy se stane, že ujede i ten, kdo nevěru neuznává. svoje udělá alkohol, příležitost, co já vím. ne každej, kdo podvede je nutně notorickej sukničkář.
To je sice fakt.......ale nebylo kdy ....to by musel zahnout během 10 minut než došel z práce do paneláku ve Vlašimi , kde se všichni znali ...........jinak byl pořád s rodinou......můj tchán taky , by musel zahnout než by došel z Kartouzský na Újezd, to byla jediná chvíle kdy byl sám(to je cca 7 minut
).............kdyby můj tchán začal ve 40 letech jezdit na diskotéky a pařit tam, tak by si všichni mysleli, že se zbláznil..........
Není tady

No jo, tehdy by si asi okolí myslelo, že se tchán zbláznil, ale dneska se tak chovají chlapi i v 50, že lítají po diskotékách a blbnou. Jenže některým se zapalujou lejtka a myslí si, že když si narazí mladou holku, tak nebudou asi stárnout a zachovají si ještě mládí.
Na druhou stranu, když se chce jít chlap bavit, tak dnešní 50tníci jsou ještě vcelku "kluci", je jiná doba, tak proč by se nešli bavit. Pokud ale nahání v tomhle věku nějakou 20tiletou holkua chová se jako puberťák, už je to tak na zasmátí.
A jinak, myslím, že někdy je chlap nevěrnej a ta žena se to nikdy nedozví. Moje kamarádka zná paní, její muž byl jedna ctnost, solidní pán, kdepak nevěra a nebo něco podobnýho. Jo, ti koukali, když umřel, na pohřbu se sešlo hned několi milenek. To pak lezly oči z důlků všem, protože by to do něj nikdo neřekl a vdova si marně lámala hlavu, kdy to všechno stíhal.
Takže nevěru někdy nepoznáš, ani kdybys chtěla, protože tenhle pán v tom zjevně uměl chodit.
Upravil(a) Modroočka (2. 8. 2009 6:27)
Není tady