|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
sankalpa napsal(a):
Tiina napsal(a):
Jo ještě mě tak napadlo...tedy podle tebe ženský nevěrný nejsou ? Nikdy ? Nikdy se nestalo, že žena opustila rodinu kvůli jinému ?
Jasněže jsou .........ale né v takovým množství, muži jednoznačně převažujou ..........to nemůžeš vůbec srovnávat .........o tom jsou jistě statistiky .........
já měla pocit, že k tomu musí být dva....většinou muž a žena, tak by to mělo být stejné, né?
Není tady
To bude asi těžko stejný, když muž odejde za mladou volnou ženou .....kolem mě je hromada volných žen v mým věku a žádnej volnej chlap......když chlap nad 40 let přijde na seznamku je do tří měsíců zadanej ....žena čeká dlouhý roky , pokud se jí vůbec povede najít vhodnýho muže ..............těch chlapů je prostě mín a tak je zájem i o ženáče .......žen který odejdou od rodiny a svých dětí za někým jiným ......je minimum....
Není tady

sankalpa napsal(a):
Selima napsal(a):
sankalpa napsal(a):
Já se bavím o chlapech ne o ženských ....já mám taky roky kamarády a cestuju s nima......a nikdy mě nenapadlo s nima něco mít ..........ale muži jsou slabé pohlaví .....sama tu vidíš hromadu žen, kterým muži zahli a i odešli kvůli jiné ženě...proč jim tu situaci ještě vyhledávat ..uměle vytvářet ??
Já jsem vždycky měla spíš nespolečenský typy, opravdu jsem neměla kluka co by tohle napsal na Facebook....s takovým člověkem bych nebyla ....já bych to taky nenapsala...... .....
Kdybych měla takovýho chlapa.......začala bych to okamžitě dělat taky a ve velkým a vidělo by se jak dlouho by se mu to líbilo ........Tak to ja budem radšej mať spoločenského človeka aj s rizikom, že sa oňho budem "deliť", ako nespoločenského ňoumu, s ktorým sa neporozprávam ani ja... ale každý si to urobí tak, ako mu to vyhovuje. Mmch, nemyslím si, že by chlapi boli nejaké nesvojprávne bytosti, ktoré zbalí každá sukňa. Aspoň tí, ktorých ja poznám, takí nie sú. A kto chce zahnúť, ten nemusí takto halasne inzerovať, ale potichúčku-potajomky si bude viesť paralelné vzťahy.
Právě že s takovým introvertem si nejlíp popovídám...........vždycky jsem měla vzdělaný kluky ...kteří měli obrovský znalosti a já se od nich hodně dozvěděla ........
A to že jsou nesvéprávní dokazují statistiky, jak odcházejí od rodin a selhávají ve vztazích.........i tady se můžeš rozhlídnout a vidíš na forech co všechno navyváděli ženským .......
To mě dxcky fascinovalo na diskuzích ženských, co jim muž zahýbal............jak psaly -manžel je vtipnej a společenskej a popisovaly to jako KLAD a v jedný větě zároven brečely, že je nevěrnej ..........hihi
oni většinou v těch vztazích ani tak neselhávají, spíš je prostě ukončí, když jim nevyhovují - a nemohou za to jiné ženy - může za to skutečnost, že vztah stojí za houby a v důsledku toho si najde někoho jiného - muž i žena, je to úplně fuk
Upravil(a) mashanka (31. 7. 2009 22:53)
Není tady

agewa napsal(a):
sankalpa napsal(a):
Tiina napsal(a):
Jo ještě mě tak napadlo...tedy podle tebe ženský nevěrný nejsou ? Nikdy ? Nikdy se nestalo, že žena opustila rodinu kvůli jinému ?
Jasněže jsou .........ale né v takovým množství, muži jednoznačně převažujou ..........to nemůžeš vůbec srovnávat .........o tom jsou jistě statistiky .........
já měla pocit, že k tomu musí být dva....většinou muž a žena, tak by to mělo být stejné, né?
ono je to spíš tak, že když odchází žena, většinou odchází i s dětmi a to tak, že zůstane tam, kde je a je odejit její partner. Takže vlastně odešel on 
Není tady

sankalpa napsal(a):
To bude asi těžko stejný, když muž odejde za mladou volnou ženou .....kolem mě je hromada volných žen v mým věku a žádnej volnej chlap......když chlap nad 40 let přijde na seznamku je do tří měsíců zadanej ....žena čeká dlouhý roky , pokud se jí vůbec povede najít vhodnýho muže ..............těch chlapů je prostě mín a tak je zájem i o ženáče .......žen který odejdou od rodiny a svých dětí za někým jiným ......je minimum....
Tedy promiň, ale s takový přístupem se nedivím, že se ti nehrnou. Já ve svých 42 letech rozhodně nemám pocit, že bych měla nedostatek nápadníků ve svém věku . A to ani nemusím na seznamku. Ale tohle - brát, všechno jak smrt, to jim asi moc neimponuje - možná ten jejich "nedostatek" bude tím
Není tady

Oni chlapi od jistýho věku zjišťují, že je lepší být sám, tak se na seznamky neženou 
Není tady

To i ženy - tedy, některé. Než být s někým, kdo jim až tak moc nevyhovuje, ale je jediný ochotný, je lepší být sama
Není tady

mashanka napsal(a):
To i ženy - tedy, některé. Než být s někým, kdo jim až tak moc nevyhovuje, ale je jediný ochotný, je lepší být sama
Přesně tak. Taky nemám nouzi o nápadníky, dokonce ani o ty mladší, ale mladšího partnera bych nechtěla. A propblém je v tom, že já jsem ve fázi, že nechci s nikým bydlet achci si svůj čas řídit sama. To znamená, ž s partnerem budu, když budu chít já. Bývalý přítel, byl to o něco staršíé spolužák ze stední školy, mi řekl, že bych potřebovala chlap na baterky, něco jako - teď mám na tebe náladu a chci být s tebou, tak tě zapnu. Ale jak chci být sama, tak i kdyby partner sebevíc chtěl, prostě budu sama a budu si dělat, co chci já. Je to blbý, ale myslím, že touhle fází i prostě projít musím. Nechce se mi se teď vzdávat své svobody a někomu se přizpůspbpvat. Takže teď si užívám tak, jak chci já a pak můžu uvažovat o stálém partnerovi. Když bude, bude, když ne, svět se nezboří. Zatíím jsem totiž nepotkala nikoho tak tolerantního, abychom si vyhovovli.
Myslím tím i to, abych se vrátila k původnímu tématu, že jak mně nevadí ani kamarádi, ale ani kamarádky partnera, tak aby stejně tolerantní byl i on. A to se u chlapů málo vidí, chlapi moc tolerantní nejsou. Takže pro zkladatelku tématu - a co, že má kamarádky, na to nic není, to ještě nemusí znamenat, že s nima musí něco mít, jsou to kámošky, nic víc,ale tím, že do toho budeš moc rýpat, docílíš možná toho, že z některé kamarádky se může stát přítelkyně, protože ona bude tolerantní a nebude do rýpat a vyčítat mu kamarádky-ženy. Já mám taky kamarády mazi chlapama a nemám pocit, že by se mezi náma mělo odehrát něco víc, než že si spolu pokecáme třeba u piva anebo že spolu klidně půjdeme někam na výlet. Když třeba jeho partnerka nebude moc a můj partner taky. v to je ten problém, v netoleranci a podezíravosti. A ještě pro autorku, když ty máš práci a nemůžeš nika jít, to čekáš, že partner bude poslušně sedět sám doma a čekat, až budeš moct? Je to blbost, tím ho omezuješ. Nech mu taky nějakou volnost, každý ji potřebuje. Jak něho začneš, obrazně řečeno, uvazovat na řetěz, počítej s tím, že jak to půjde, utrhne se a uteče.
Je mi 40 a mluví ze mě životní zkušenosti. Já taky nesnáším, aby mě někdo chtěl uvazovat, to je ten problém, že málo chlapů je tak tolerantních a než se nechat svazovat, raději budu sama.
Upravil(a) Modroočka (1. 8. 2009 6:21)
Není tady
KALIK napsal(a):
Oni chlapi od jistýho věku zjišťují, že je lepší být sám, tak se na seznamky neženou
Jasně volní jsou jen ti, co chtějí být sami ........ti ostatní jsou opakovaně loveni a uloveni........pokud to nejsou mamánci, lakomci, podivíni a psychopati ......
Není tady

sankalpa napsal(a):
KALIK napsal(a):
........pokud to nejsou mamánci, lakomci, podivíni a psychopati ......
i tihle jsou uloveni, než se na to přijde, Hamsun, pak jsou zase puštěni do terénu, aby byli znovu uloveni........
a protože se v tomhle těžko mění, většinou je každá žena po čase zase opustí, můžou se čas přestvařovat, ale nevydrží to napořád
Není tady
i tihle jsou uloveni, než se na to přijde, Hamsun, pak jsou zase puštěni do terénu, aby byli znovu uloveni........
a protože se v tomhle těžko mění, většinou je každá žena po čase zase opustí, můžou se čas přestvařovat, ale nevydrží to napořád
Přesně tak...........
Není tady
.
Upravil(a) Nemesis (1. 8. 2009 18:01)
Není tady
Nemesis ty jsi na nejlepší cestě o něj přijít.
Není tady
Tak mám se tvářit jakoby nic a čekat, až mi ho tamta odloudí?? :-( No nic, tady se asi pochopení nedočkám..
Není tady
Pavla - přesně to mě napadlo při přečtení toho posl. příspěvku Nemesis, ale pak mě napadlo, že to stejně nemá cenu...
Nemesis - nikdo Ti ho neodluzuje... - jenom Ty sama ho od sebe odháníš... copak to nevidíš?
Není tady
Sorry : Nazev tematu ( ani to nectu radeji ) vypovida o tom, ze nekomu zde pritomnemu vadi "Jeho kamaradky". Muzete mi laskave nekdo vysvetlit, co je na kamaradce tak desneho, ze se to musi probirat ve zvlastnim vlakne ? Zil jsem 8 let ve vztahu, mel jsem kamaradky, ale nikdy tu moji exu nenapadlo mi branit zajit si s kteroukoli z nich kdykoli na kavu. Problem je, ze u me to byla opravdu kava a holka, pokud nedodrzela vzdalenost osobni zony, mela priste velkou smulu a zadna dalsi kava uz nebyla. Asik jsem divny, ze ? 
Není tady
Nemesis: stíhačka hadr 
Není tady
morpheus napsal(a):
Sorry : Nazev tematu ( ani to nectu radeji ) vypovida o tom, ze nekomu zde pritomnemu vadi "Jeho kamaradky". Muzete mi laskave nekdo vysvetlit, co je na kamaradce tak desneho, ze se to musi probirat ve zvlastnim vlakne ? Zil jsem 8 let ve vztahu, mel jsem kamaradky, ale nikdy tu moji exu nenapadlo mi branit zajit si s kteroukoli z nich kdykoli na kavu. Problem je, ze u me to byla opravdu kava a holka, pokud nedodrzela vzdalenost osobni zony, mela priste velkou smulu a zadna dalsi kava uz nebyla. Asik jsem divny, ze ?
No jo, jenže Ty jsi chlap, a zřejmě i normální... - ale Nemesis vidí všude ženský, které chtějí jejího přítele svést :-) - v jejím světě žádné "jenom kamarádky" neexistují 
Není tady
Nemesis napsal(a):
Dobrý večer všem,
moc by mě zajímalo, jak se díváte, vy dívky, slečny, ženy, na přítelovi kamarádky. Žárlíte na ně? Tolerujete je?
V poslední době cítím návaly žárlivosti, např. když přítel napíše na facebook pro všechny: "Zítra, když bude hezky, plánuji Slapy, kdo se ke mě přidá?"
V tu chvíli je mi mizerně, ví, že já jsem v práci.. Z těch Slap mi třeba minule psal, že je mu smutno. Tohle mu zkrátka moc nevěřím - byl s 4mi kamarády.., ale budiž, je to možné..
Vím, že se k němu zřejmě přidají jen kamarádi, ale kdyby se ozvala kterákoli kamarádka, bezproblémů si s ní snad vyjede, jako ze začátku se mnou!
Myslíte, že žárlím oprávněně? Jak byste se zachovali vy? Mě to, že se bude válet s jinejma holkama na pláži dost vadí. Přítel je mladší, je mu 22 a mě 25. Moc díky za jakoukoli radu!
Ale jo, tak udelam vyjimku, prvni prispevek ctu pokazde
myslim, ze kapicka sebevedomi by neuskodila...Chlapa si neuvazes na retez, jakmile ho uvazes, plachne Ti s jinou...ver mi, mam uz neco za sebou 

Není tady
Martinka1 napsal(a):
No jo, jenže Ty jsi chlap, a zřejmě i normální... - ale Nemesis vidí všude ženský, které chtějí jejího přítele svést :-) - v jejím světě žádné "jenom kamarádky" neexistují
Ne-e Martinko, ja se za normalniho chlapa nepovazuji, pac normalni chlap neexistuje
Jde o to, ze mam dve sve zasady : Mam jedinou pritelkyni a dokud ji mam, neexistuje moznost, aby me nejaka dalsi dostala tam, kam asik chce. A dalsi vec je, ze nepustim zenu na mensi vzdalenost nez na 1 metr ale je zde vyjimka, podani ruky. Jeste se mi nestalo, aby to nektera nedokazala pochopit 
Není tady
morpheus napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Ne-e Martinko, ja se za normalniho chlapa nepovazuji, pac normalni chlap neexistuje
Jde o to, ze mam dve sve zasady : Mam jedinou pritelkyni a dokud ji mam, neexistuje moznost, aby me nejaka dalsi dostala tam, kam asik chce. A dalsi vec je, ze nepustim zenu na mensi vzdalenost nez na 1 metr ale je zde vyjimka, podani ruky. Jeste se mi nestalo, aby to nektera nedokazala pochopit
Kecko 
Proč sem vůbec píšu. Pochopení se stejně nedočkám.. Mám strach, chápe to někdo?? Jak můžu věřit, když jsem se už zklamala! A podezření bylo oprávněné?? A chci odejít, protože mi ze sebe není dobře. Necítím se na vztah, protože bych kždého s kým začnu chodit chtěla mít jen pro sebe, sakra! Tak asi nebudu nikdy mít normální vztah, kde si říkají vše!
Není tady
McFly : Jak kecko ??? 
Ja ... Takovy slusnak... dokud jsem byl s exkou, ani na tu kavu jsem nesel, no co budu povidat
To je dost ze jsi se na babi ukazala 

Furt Te tu rad vidim 
Není tady
Nemesis napsal(a):
Proč sem vůbec píšu. Pochopení se stejně nedočkám.. Mám strach, chápe to někdo?? Jak můžu věřit, když jsem se už zklamala! A podezření bylo oprávněné?? A chci odejít, protože mi ze sebe není dobře. Necítím se na vztah, protože bych kždého s kým začnu chodit chtěla mít jen pro sebe, sakra! Tak asi nebudu nikdy mít normální vztah, kde si říkají vše!
Bud v klidu, ale nejdrive zacni u sebe. ja Te na rozdil od rejpalku chnapu. Je to hnus, kdyz jde chlap s prateli do hor a jsou naparovani, jedna radost...Ty se s tim bud vyrovnas a veris mu, nebo taky nevyrovnas a odejdes, nebo se s tim vyrovnas po svem a nasackujes si domu na vikend taky nekoho ( co kdyby prece jen on na tech horach nejakou pipinu fiknul ? ) 

Není tady
Ahoj. Já tě taky ráda vidím. Já jsem občas nakouknu, není to pro mě dostatečně friendly
prostředí. Ale co už...
Příště si musíme to kafe dát...k tomu nějak nedopatřením nedošlo