|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
KALIK napsal(a):
Koukám, že v tom máš stále zmatek. Proto ti ještě napíšu naposled k tomuto tématu
Diskuze (zde) je vedena na základě prvotního dotazu tazatele a diskuze se má zakládat na na tomto dotazu. Jakokoliv hodnocení formy diskuze je zcela OFF-TOPIC vzhledem k tazatelčině dotazu. Pokud toto nechápeš, pak moji poznámku prostě přeskoč
Jinak tvůj názor, že si tu každý může psát cokoliv se mu zlíbí je rovněž zcestný. Tento web má svého majitele a ten určuje, co zde může být a co ne. V tomto případě majitel řekl, že: "Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní reakci, neodpovídejte". Toť asi vše
Zmatek v tom rozhodně nemám - Blossom psala k tématu, to, že ty to vnímáš jinak, je tvá věc. Hodnotit jiného psaní je především jak koukám tvá parketa. Nechtěl předělávat svět k obrazu svému, nechtěj, aby i jiní mluvili tvou řečí, když mají tu svou.
Zveličuješ, že si každý může psát COKOLIV - to jsem nenapsala, jen jsem psala, že každý může mít svůj názor a může se zapojit do diskuze a to i bez "svolení" KOHOKOLIV.
Tento web má svého majitele a ten určuje, co zde může být a co ne. V tomto případě majitel řekl, že: "Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní reakci, neodpovídejte". Toť asi vše
tuto tvou větu, kterou peskuješ jiné si přečti především sám v návaznosti na psaní, kterým si počastoval Blossom. Myslím si, že to, co vytýkáš jiným, sám rád děláš - zameť si před vlastním prahem.
Ano - tato naše společná konverzace je už opravdu Off topic a nemá s prvotním příspěvkem nic společného - má však velmi vykazující hodnotu o kázání vody a pití vína.
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Nezdá se mi, že by tu Blossom vedla plamennou, či svatou válku - napsala pouze svůj názor.
A na co napsala názor?
Pokud jsi to Kaliku nepochopil, tak na způsob zdejší diskuse, na to, že se to od diskuse nasměrovalo k dost osobním a zbytečným útokům a ironizacím zakladatelky vlákna.
Myslím, že i způsob hodnocení formy diskuse je celkem IN TOPPIC.
Ale pokud vyznáváš názor, že každý příspěvek musí obsahovat pouze odpověď na tazatelčinu otázku, tak si tě dovolím doslova ocitovat:
Koukám, že v tom máš stále zmatek. Proto ti ještě napíšu naposled k tomuto tématu
Diskuze (zde) je vedena na základě prvotního dotazu tazatele a diskuze se má zakládat na na tomto dotazu. Jakokoliv hodnocení formy diskuze je zcela OFF-TOPIC vzhledem k tazatelčině dotazu. Pokud toto nechápeš, pak moji poznámku prostě přeskoč
Jinak tvůj názor, že si tu každý může psát cokoliv se mu zlíbí je rovněž zcestný. Tento web má svého majitele a ten určuje, co zde může být a co ne. V tomto případě majitel řekl, že: "Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní reakci, neodpovídejte". Toť asi vše
Tak se tě Kaliku ptám - kde v tomto tvém příspěvku je cokoli k dotazu zakladatele vlákna?
Neměl by ses tedy pokynem Nemáte-li k příspěvku konstruktivní reakci, neodpovídejte" řídit i ty sám? 
Vraťme se raději opravdu k původnímu dotazu a tématu:
Nemesis, jak to pokračuje? Promluvilas s přítelem, vyjasnili jste si to? Cítíš se už líp? Nebo tvůj pocit žárlivosti tvá? Máš nějaký plán co s tím?
Ahoj všem,
teda koukám, jak se to tu rozjelo :-)) Především chci poděkovat všem, kdo si ze mě jen neutahují, chápou moje pocity a snaží se mi poradit (viz.Terezka007, Mashanka, Ppavlaa, Selima, Daniela S., Blossom, Clavel..), děkuju!
Nicolas: máš pravdu, mé sebevědomí kolísá, a opravdu s tím pocitem žárlivosti chci skončit, poněvadž mě dost vyčerpává, jak už tu říkala Terezka007, je to vážně otravné a je mi z toho smutno. Heleno, vodítko sice nemám, ale když si představím, že by ho měl někdo na mě, asi bych se dlouho necítila moc příjemně. Ze začátku možná jo, ale později ne.. Jo a Majjo, nemá motorku ;-) A jako stíhačka si opravdu nepřipadám, to bych za ním musela jezdit, volat mu, vnucovat se atd.. Ale já vždycky ho nechám, aby mi napsal sám, abych věděla, že ho do ničeho netlačím a že mi píše, protože sám chce. A Žárlivka možná jsem, ale žiju s ní sama. nevyvádím, ale když mi něco vadí, tiše si pro sebe trpím, ale to je přece špatně. Nechci trpět. Chci mu věřit, že chce jen mě, ale zároveň vím, že 100 procent mu věřit nemůžu, protože bych byla naivní. Takže se motám v začarovaném kruhu, nechci mu kazit dobrou náladu mýma praštěnýma výmyslama, co mám v hlavě. Jen na ně nechci myslet, nebo u toho nechci mít ty mučivé pocity a nevím, jak se toho zbavit. Vždycky zažárlím jakmile řekne slovo kamarádka.. Je to hrozný. Pořád si asi žiju v době kamenný kdy prostě muži a ženy nebyli kamarádky, ale prostě potencionální partnerky. Přátelství mezi chlapem a ženskou.. Já nevím. Já mám dost kamarádek, ale z kluků?? Nemám. Jen spolužáky ze základní nebo střední školy. Když jsem chtěla s někým kamarádit, vždycky si od toho sliboval. Nebo já. Asi v to nevěřím a proto se pořád dokolečka trápím.. :-( 
To je ale sloh :-)) No a s přítelem to řešit nemůžu. Nemůžu po něm chtít, aby se přestal stýkat s kamarádkami.. Znal je dříve než mě a navíc bych mu ukrajovala od té pomyslné svobody.. A jednou by mi to jisto jistě vyčetl.. Asi pro mě není řešení, musím se s tím prostě jen smířit, ale lehké to pro mě určitě není a nebude.. Ještě jednou děkuju vám všem :-)
Není tady

Je dobře, že chceš se sebou něco dělat a že problém vidíš na své straně. Cesta, jak z toho ven, tu je. Je to však běh na dlouhou trať. Je to o každodenním uvědomování si sebe, svojí hodnoty, mít se ráda. Musíš si uvědomit, že partner je druhej vesmír a ty na něj nemáš vlastnické právo. On si může dělat co chce a jak chce a na tobě je to buď akceptovat a nebo odejít. Nakonec zjistíš, že všechny ty strachy jsou zbytečný a že bez nich se ti žije líp 
Není tady

Nemesis, ono je to všechno o tom, co si kdo představuje pod pojmem kamarád, přítel. a jak to cítí. Je fakt, že když slyším " to je JEN kamarád(ka), je mi to podezřelé - kvůli tomu JEN.
Totiž, pokud by to byl skutečný přítel, nepoužil by dotyčný to "JEN", protože by věděl, že skutečné přátelství není "JEN", ale je to vzácný dar - alespoň, takhle to cítím já.
přátelství muž-žena ............... řekla bych, že slovo kamarádka (jedna z desítek) ještě nemusí znamenat, že se jedná opravdu o přátelství. Je to jen slovo - slovo, které označuje známého člověka, se kterým se občas pokecá nebo zapaří. Opravdových přátel má člověk ve skutečnosti jen pár a to musí mít ještě štěstí - a je úplně jedno, jakého jsou pohlaví. Rozdíl je jen v tom, že když mě například požádá přítel, abych s ním šla koupit oblek, že tam chce mít někoho na poradu, půjdeme do pánského, a když mě požádá přítelkyně, půjdeme do dámského 
Jednou jsem šla s kamarádem - přítelem koupit vibrátor pro jeho ženu - prý se stydí tam jít sám
Můj manžel o tom věděl a měl z toho srandu 
Dokonce se manžel v začátku s mým nejbližším přítelem radil, čím mě třeba obdarovat - prostě to bral tak, že mě zná déle a líp, věděl, jaké mám ráda barvy, vzory, tvary, že nesnáším puntíky........... Nikdo v tom neviděl žádný problém. Bral ho jako mého příbuzného. Takové kamarády - přátele - muže mám dva, kromě manžela. Normálně k nám chodí na návštěvu, když sbalí nějakou babu (jeden je asi 10 let rozvedený), chce, abych mu ji zhodnotila, na svatbě mi byl za svědka........ ten druhý žije sám - za námi třeba přijede na návštěvu, když jsme na dovolené, zastaví se o vánočních svátcích s nějakými drobnostmi a na cukroví........... oba kamarádí i s mým synem (znají ho od dětství a on je taky.............. kamarádů a kamarádek mám spoustu, ale tohle pro mě je význam slova přítel.
Kdybych se ocitla v totálním srabu a manžel nebyl nablízku, zavolám těmto dvěma a oni přijdou a z těch sr-a-ček mě vyhrabou - a vědí, že opačně je to taky tak. Určitě bych nevolala "kamarádovi - takyrádovi", se kterým jsem se takněja ze sportu 3x vyspala, protože jsme měli chuť, ale jinak nemáme dohromady nic společného
Upravil(a) mashanka (31. 7. 2009 8:52)
Není tady

mashanka napsal(a):
Nemesis, ono je to všechno o tom, co si kdo představuje pod pojmem kamarád, přítel. a jak to cítí. Je fakt, že když slyším " to je JEN kamarád(ka), je mi to podezřelé - kvůli tomu JEN.
Totiž, pokud by to byl skutečný přítel, nepoužil by dotyčný to "JEN", protože by věděl, že skutečné přátelství není "JEN", ale je to vzácný dar - alespoň, takhle to cítím já.
přátelství muž-žena ............... řekla bych, že slovo kamarádka (jedna z desítek) ještě nemusí znamenat, že se jedná opravdu o přátelství. Je to jen slovo - slovo, které označuje známého člověka, se kterým se občas pokecá nebo zapaří. Opravdových přátel má člověk ve skutečnosti jen pár a to musí mít ještě štěstí - a je úplně jedno, jakého jsou pohlaví. Rozdíl je jen v tom, že když mě například požádá přítel, abych s ním šla koupit oblek, že tam chce mít někoho na poradu, půjdeme do pánského, a když mě požádá přítelkyně, půjdeme do dámského
Jednou jsem šla s kamarádem - přítelem koupit vibrátor pro jeho ženu - prý se stydí tam jít sámMůj manžel o tom věděl a měl z toho srandu
Dokonce se manžel v začátku s mým nejbližším přítelem radil, čím mě třeba obdarovat - prostě to bral tak, že mě zná déle a líp, věděl, jaké mám ráda barvy, vzory, tvary, že nesnáším puntíky........... Nikdo v tom neviděl žádný problém. Bral ho jako mého příbuzného. Takové kamarády - přátele - muže mám dva, kromě manžela. Normálně k nám chodí na návštěvu, když sbalí nějakou babu (jeden je asi 10 let rozvedený), chce, abych mu ji zhodnotila, na svatbě mi byl za svědka........ ten druhý žije sám - za námi třeba přijede na návštěvu, když jsme na dovolené, zastaví se o vánočních svátcích s nějakými drobnostmi a na cukroví........... oba kamarádí i s mým synem (znají ho od dětství a on je taky.............. kamarádů a kamarádek mám spoustu, ale tohle pro mě je význam slova přítel.
Kdybych se ocitla v totálním srabu a manžel nebyl nablízku, zavolám těmto dvěma a oni přijdou a z těch sr-a-ček mě vyhrabou - a vědí, že opačně je to taky tak. Určitě bych nevolala "kamarádovi - takyrádovi", se kterým jsem se takněja ze sportu 3x vyspala, protože jsme měli chuť, ale jinak nemáme dohromady nic společného

Není tady
Nemesis napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
taurus napsal(a):
Přítel má dost kamarádek ale ani jednu z nich neznám. Žijeme v zahraničí, takže se s nimi stýká jen když jede na dovolenou domů (beze mě). Co vím, tak mu jedna tuhle dokonce připravovala snídani
. A abych odpověděla, tak na ně nežárlím. Je to jeho věc s kým se ve svém volném čase stýká a co s nima dělá.
Tak tak... - nechceš zajít na skype? :-)
Že je jeho věc s kým se stýká?? Prosím? :-o Jako.. to bych možná tak řekla o chlapovi, na kterém mi vůbec nezáleží. A netuším jestli váš partner nebo minulý přítel stíhal někde nějaké rychlovky, ale kdybych měla jen stín podezření, že se něco takového chystá udělat, tak s ním skončím hned. Ale tenhle je jiný, je hodný a má mě rád, navíc se známe krátce. Já se jen ptala, jak to máte vy. Já žárlím, protože se bojím, že bych o něho mohla přijít. Ale v podstatě mu důvěřuju. Jen nevím, jak zkrotit ty myšlenky typu, že co kdyby... Vím, že bych se tím neměla zabývat, ale jsem už taková, píchá mě u srdce jen při představě, že se dotýká jiné, nebo ona jeho, tak co mam delat..?
Mě by to vadilo taky...¨chlapům se totiž nedá věřit, ani za to nemůžou ....ale neudrží se ...prostě myslí jinak než ženský .........mě by bylo divný, kdybych já seděla v práci a on se vyvaloval na pláži s holkama....jednou váš vztah zevšední a v takový situaci on ujede........příležitost dělá zloděje .............a taky si myslím, že jemu by to vadilo taky.......
Není tady

Tak jednak - neviem, s kým sa vlastne ide "vyvaľovať" - možno tam budú samí chlapi... Druhak: v rámci partie samozrejme môžu vzniknúť aj nové vzťahy, ale nevidela by som to ako akútne nebezpečenstvo... Zaujímavejšie by bolo, keby sa niekam vybral sám s jednou-jedinou babou.. .ale ani to by nemuselo nič znamenať. Ja som s kamarátmi - dvoma, teda každým zvlášť - absolvovala aj "záťah", respektíve tvorivý pobyt, spali sme vedľa seba - ale naozaj len VEDĽA. Proste je to o inom druhu vzťahu než partnerskom.
Vieš, Nemesis, možno by bolo ideálne, keby jedna žena mohla stelesňovať mužovi úplne všetko, partnerský Aj kamarátsky vzťah, ale asi by to bolo náročné pre oboch... a taká dobrá kamarátka(dobrý kamarát) je hodnota na nezaplatenie - a nijako to nemusí znižovať hodnotu partnerského vzťahu. Ja napríklad s kamošmi zdieľam veci, ktoré môjho drahého nezaujímajú... alebo niečo z minulosti, ešte spred čias, než sme sa spoznali... A s jedným sa pozná a s ďalším by som ho rada zoznámila. Možno by si sa aj ty mohla zoznámiť s jeho kamoškami; každý zuaujímavý človek ti môže obohatiť život, ak si len sama tie dvere nezaplesneš. 
Není tady

sankalpa napsal(a):
Mě by to vadilo taky...¨chlapům se totiž nedá věřit, ani za to nemůžou ....ale neudrží se ...prostě myslí jinak než ženský .........mě by bylo divný, kdybych já seděla v práci a on se vyvaloval na pláži s holkama....jednou váš vztah zevšední a v takový situaci on ujede........příležitost dělá zloděje .............a taky si myslím, že jemu by to vadilo taky.......
A to jako uděláš co? Přivážeš si ho doma k topení? Nebo mu nařídíš, že musí sedět doma? nebo mu uděláš hysterickou scénu?
Není tady
Selima napsal(a):
Tak jednak - neviem, s kým sa vlastne ide "vyvaľovať" - možno tam budú samí chlapi... Druhak: v rámci partie samozrejme môžu vzniknúť aj nové vzťahy, ale nevidela by som to ako akútne nebezpečenstvo... Zaujímavejšie by bolo, keby sa niekam vybral sám s jednou-jedinou babou.. .ale ani to by nemuselo nič znamenať. Ja som s kamarátmi - dvoma, teda každým zvlášť - absolvovala aj "záťah", respektíve tvorivý pobyt, spali sme vedľa seba - ale naozaj len VEDĽA. Proste je to o inom druhu vzťahu než partnerskom.
Vieš, Nemesis, možno by bolo ideálne, keby jedna žena mohla stelesňovať mužovi úplne všetko, partnerský Aj kamarátsky vzťah, ale asi by to bolo náročné pre oboch... a taká dobrá kamarátka(dobrý kamarát) je hodnota na nezaplatenie - a nijako to nemusí znižovať hodnotu partnerského vzťahu. Ja napríklad s kamošmi zdieľam veci, ktoré môjho drahého nezaujímajú... alebo niečo z minulosti, ešte spred čias, než sme sa spoznali... A s jedným sa pozná a s ďalším by som ho rada zoznámila. Možno by si sa aj ty mohla zoznámiť s jeho kamoškami; každý zuaujímavý človek ti môže obohatiť život, ak si len sama tie dvere nezaplesneš.
Já se bavím o chlapech ne o ženských ....já mám taky roky kamarády a cestuju s nima......a nikdy mě nenapadlo s nima něco mít ..........ale muži jsou slabé pohlaví .....sama tu vidíš hromadu žen, kterým muži zahli a i odešli kvůli jiné ženě...proč jim tu situaci ještě vyhledávat ..uměle vytvářet ??
Já jsem vždycky měla spíš nespolečenský typy, opravdu jsem neměla kluka co by tohle napsal na Facebook....s takovým člověkem bych nebyla ....já bych to taky nenapsala...... .....
Kdybych měla takovýho chlapa.......začala bych to okamžitě dělat taky a ve velkým a vidělo by se jak dlouho by se mu to líbilo ........
Upravil(a) sankalpa (31. 7. 2009 14:25)
Není tady
mě by bylo divný, kdybych já seděla v práci a on se vyvaloval na pláži s holkama
Zajímavý... jednak to nebylo JENOM s holkama, jednak zatím žádná, které je tohle divné, neřekla, co by měl ten druhý dělat, když má partner povinnosti. Jak by sis to tedy představovala?
Není tady

sankalpa napsal(a):
Já se bavím o chlapech ne o ženských ....já mám taky roky kamarády a cestuju s nima......a nikdy mě nenapadlo s nima něco mít ..........ale muži jsou slabé pohlaví .....sama tu vidíš hromadu žen, kterým muži zahli a i odešli kvůli jiné ženě...proč jim tu situaci ještě vyhledávat ..uměle vytvářet ??
Já jsem vždycky měla spíš nespolečenský typy, opravdu jsem neměla kluka co by tohle napsal na Facebook....s takovým člověkem bych nebyla ....já bych to taky nenapsala...... .....
Kdybych měla takovýho chlapa.......začala bych to okamžitě dělat taky a ve velkým a vidělo by se jak dlouho by se mu to líbilo ........
Tak to ja budem radšej mať spoločenského človeka aj s rizikom, že sa oňho budem "deliť", ako nespoločenského ňoumu, s ktorým sa neporozprávam ani ja... ale každý si to urobí tak, ako mu to vyhovuje. Mmch, nemyslím si, že by chlapi boli nejaké nesvojprávne bytosti, ktoré zbalí každá sukňa. Aspoň tí, ktorých ja poznám, takí nie sú. A kto chce zahnúť, ten nemusí takto halasne inzerovať, ale potichúčku-potajomky si bude viesť paralelné vzťahy.
Není tady
sankalpa napsal(a):
Selima napsal(a):
Vieš, Nemesis, možno by bolo ideálne, keby jedna žena mohla stelesňovať mužovi úplne všetko, partnerský Aj kamarátsky vzťah, ale asi by to bolo náročné pre oboch... a taká dobrá kamarátka(dobrý kamarát) je hodnota na nezaplatenie - a nijako to nemusí znižovať hodnotu partnerského vzťahu. Ja napríklad s kamošmi zdieľam veci, ktoré môjho drahého nezaujímajú... alebo niečo z minulosti, ešte spred čias, než sme sa spoznali... A s jedným sa pozná a s ďalším by som ho rada zoznámila. Možno by si sa aj ty mohla zoznámiť s jeho kamoškami; každý zuaujímavý človek ti môže obohatiť život, ak si len sama tie dvere nezaplesneš.Já se bavím o chlapech ne o ženských ....já mám taky roky kamarády a cestuju s nima......a nikdy mě nenapadlo s nima něco mít ..........ale muži jsou slabé pohlaví .....sama tu vidíš hromadu žen, kterým muži zahli a i odešli kvůli jiné ženě...proč jim tu situaci ještě vyhledávat ..uměle vytvářet ??
Takže jinýmy slovy podle tebe by měli partneři by měli cokoliv podnikat pouze, jedině a výhradě spolu, a když náhodou jeden z nich nemá čas, ten druhý bude povinně doma ? Tedy chlap bude doma, protože je nesvéprávná bytost, která prostě musí poklátit všechno co vidí, žena je naopak bytost na výši, svoje pudy ustojí a proto může ven i sama. Tedy sorry, ale tohle je dobrý psycho....
Není tady

sankalpa=rozamunda=hamsun?
Není tady
Selima napsal(a):
sankalpa napsal(a):
Kdybych měla takovýho chlapa.......začala bych to okamžitě dělat taky a ve velkým a vidělo by se jak dlouho by se mu to líbilo ........Tak to ja budem radšej mať spoločenského človeka aj s rizikom, že sa oňho budem "deliť", ako nespoločenského ňoumu, s ktorým sa neporozprávam ani ja... ale každý si to urobí tak, ako mu to vyhovuje. Mmch, nemyslím si, že by chlapi boli nejaké nesvojprávne bytosti, ktoré zbalí každá sukňa. Aspoň tí, ktorých ja poznám, takí nie sú. A kto chce zahnúť, ten nemusí takto halasne inzerovať, ale potichúčku-potajomky si bude viesť paralelné vzťahy.
Právě že s takovým introvertem si nejlíp popovídám...........vždycky jsem měla vzdělaný kluky ...kteří měli obrovský znalosti a já se od nich hodně dozvěděla ........
A to že jsou nesvéprávní dokazují statistiky, jak odcházejí od rodin a selhávají ve vztazích.........i tady se můžeš rozhlídnout a vidíš na forech co všechno navyváděli ženským .......
To mě dxcky fascinovalo na diskuzích ženských, co jim muž zahýbal............jak psaly -manžel je vtipnej a společenskej a popisovaly to jako KLAD a v jedný větě zároven brečely, že je nevěrnej ..........hihi
Není tady

No, každý to má nastavené inak... ale inak, keby si si domov vzala mŕtvolu, tá by ti bola určite 100% verná... a ani by ti neodporovala...
To ja sa nesťažujem, keď mám spoločenského A INTELIGENTNÉHO A VTIPNÉHO chlapa, že si týchto vlastností užívajú aj ostatní... A vzdelaný? No, prečo nie, ale nie nutne... Sama som vzdelaná, vtipná a inteligentná a nepotrebujem na to "kouča" ani "učiteľa". Skôr rovnocenného partnera na diskusiu - a mlčanlivý vlk by pri mne fakt trpel.
To nemôžem žiadnemu urobiť.
A ako to majú "ženské" ma inak nezaujíma; naozaj sme každá iná a každá to máme aj nastavené inak.
Upravil(a) Selima (31. 7. 2009 15:15)
Není tady
.
Upravil(a) sankalpa (31. 7. 2009 15:53)
Není tady
Nemesis napsal(a):
Ahoj všem,
teda koukám, jak se to tu rozjelo :-)) Především chci poděkovat všem, kdo si ze mě jen neutahují, chápou moje pocity a snaží se mi poradit (viz.Terezka007, Mashanka, Ppavlaa, Selima, Daniela S., Blossom, Clavel..), děkuju!Nicolas: máš pravdu, mé sebevědomí kolísá, a opravdu s tím pocitem žárlivosti chci skončit, poněvadž mě dost vyčerpává, jak už tu říkala Terezka007, je to vážně otravné a je mi z toho smutno. Heleno, vodítko sice nemám, ale když si představím, že by ho měl někdo na mě, asi bych se dlouho necítila moc příjemně. Ze začátku možná jo, ale později ne.. Jo a Majjo, nemá motorku ;-) A jako stíhačka si opravdu nepřipadám, to bych za ním musela jezdit, volat mu, vnucovat se atd.. Ale já vždycky ho nechám, aby mi napsal sám, abych věděla, že ho do ničeho netlačím a že mi píše, protože sám chce. A Žárlivka možná jsem, ale žiju s ní sama. nevyvádím, ale když mi něco vadí, tiše si pro sebe trpím, ale to je přece špatně. Nechci trpět. Chci mu věřit, že chce jen mě, ale zároveň vím, že 100 procent mu věřit nemůžu, protože bych byla naivní. Takže se motám v začarovaném kruhu, nechci mu kazit dobrou náladu mýma praštěnýma výmyslama, co mám v hlavě. Jen na ně nechci myslet, nebo u toho nechci mít ty mučivé pocity a nevím, jak se toho zbavit. Vždycky zažárlím jakmile řekne slovo kamarádka.. Je to hrozný. Pořád si asi žiju v době kamenný kdy prostě muži a ženy nebyli kamarádky, ale prostě potencionální partnerky. Přátelství mezi chlapem a ženskou.. Já nevím. Já mám dost kamarádek, ale z kluků?? Nemám. Jen spolužáky ze základní nebo střední školy. Když jsem chtěla s někým kamarádit, vždycky si od toho sliboval. Nebo já. Asi v to nevěřím a proto se pořád dokolečka trápím.. :-(
To je ale sloh :-)) No a s přítelem to řešit nemůžu. Nemůžu po něm chtít, aby se přestal stýkat s kamarádkami.. Znal je dříve než mě a navíc bych mu ukrajovala od té pomyslné svobody.. A jednou by mi to jisto jistě vyčetl.. Asi pro mě není řešení, musím se s tím prostě jen smířit, ale lehké to pro mě určitě není a nebude.. Ještě jednou děkuju vám všem :-)
Co takhle se zkusit s těmi jeho kamarádkami taky spřátelit. Nejenže budeš mít nové kamarádky, ale taky zjistíš, jaké jsou a jestli od nich nějaké "nebezpečí" hrozí 
Není tady
baba.jaga napsal(a):
a yossarian, nedira, nyreda, malypivo ... 
Upravil(a) majkafa (31. 7. 2009 17:33)
majkafa napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Jo, taky myslím, že tahle rovnice platí...
Jen pozor - nesplést - rozamunda a Rosamunda není totéž, to jsou 2 různé osoby.
Upravil(a) Blossom (31. 7. 2009 18:14)

Blossom napsal(a):
majkafa napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Jo, taky myslím, že tahle rovnice platí...
Jen pozor - nesplést - rozamunda a Rosamunda není totéž, to jsou 2 různé osoby.
tak rozalinda ;-))) nebo rozamunda
Upravil(a) baba.jaga (31. 7. 2009 18:21)
Není tady
Tiina napsal(a):
Jo ještě mě tak napadlo...tedy podle tebe ženský nevěrný nejsou ? Nikdy ? Nikdy se nestalo, že žena opustila rodinu kvůli jinému ?
Jasněže jsou .........ale né v takovým množství, muži jednoznačně převažujou ..........to nemůžeš vůbec srovnávat .........o tom jsou jistě statistiky .........
Není tady