|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

clavel napsal(a):
a v cem je rozdil? pokud vim, Nemesis tu nikde nepsala, ze dela zarlivy sceny jemu. zarli si "sama v sobe, pro sebe"... ale jeho tim nijak neomezuje...
takze fakt nechapu, proc ty kecy o voditku, stihacce a pod... nevsimla jsem si, ze by se tak chovala. Problem je v jeji hlave, ze takhle uvazuje.. ale pokud tim druheho "neprudi", nevim proc hned stihacka apod...
Plačeš na nesprávnom hrobe, ja som nepísala ani o stíhačke, ani o vodítku. A problém v jej hlave je síce JEJ - ale stále probklém, nie? Lepšie by sa jej žilo bez neho...
Není tady
Nemesis tu nikde nepsala, ze dela zarlivy sceny jemu. zarli si "sama v sobe, pro sebe"... ale jeho tim nijak neomezuje...
S tím bych si dovolila nesouhlasit - ono se i to "vnitřní žárlení" nějakým způsobem projeví a ne vždy ku prospěchu věci.
Není tady

Zklamaná napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
hele, nevim neresim, neni to pro me ted aktualni.no, ted uz to vim, predstavila jsem si to, pokud by se mi venoval se stejnou vervou, nemela bych nic proti. Monogamie je stejne jen krestansky nesmysl ;-)))
den má nyní a jindy pouhých 24 hodin, takže logicky vzato - jestliže se bude věnovat někomu jinde, nebude se momentálně věnovat tobě. Takže to s tím "se stejnou vervou" už prostě nebude
Ale možná omezí svého koníčka, aby mu čas vyzbyl na "kamarádku" - poté by bylo možné souhlasit s tím, že tobě by se věnoval stejně, jak doposud, pokud však bude čas nyní věnovaný tobě ukrajovat pro kamarádku, už tam ta verva (a dokonce stejná) prostě nebude.
ty jsi jasnovidka, jak koukam. To vsechno jsou hrozne spekulace, ale musim ti rict, ze jsem par mesicu mela zenace na sex a ten to celkem stihal. Ne, vubec mi to nevadilo. ;-)))
Není tady
KALIK napsal(a):
Blossom napsal(a):
Přečetla jsem vlákno a opět tu v některých příspěvcích vidím princip bohužel na Babinetu hodně zaběhlý: někdo sem napíše svůj problém a někteří se toho chopí jako vítané příležitosti autorovi vlákna ne poradit, ale udělat si z něho terč .
Příspěvky typu Dej si ho na vodítko a nalož si ho do lihu považuju za dost ubohé. Tento typ reakcí obecně tady na Babinetu způsobí leda jediné- k dosavadnímu problému přidáte dotyčnému navíc ještě blbý pocit "Že já jsem se vůbec ptala, že jsem raděj nedržela hubu".
Už to, že sem Nemesis vypsala svůj problém, znamená, že si ho uvědomuje, že jí to trápí a že to chce řešit. Hledá cestu jak. Jenže ohledně žárlivosti neexistuje asi jednoduchá a rychlá cesta. Já také nevím, co konkrétního poradit.
Já naštěstí jsem od přírody celkem nežárlivý typ, ale proto ještě nemám potřebu zesměšňovat někoho, kdo tento problém má.
Vždyť někdo má problém s žárlením, jiný třeba zas panickou neodůvodnitelnou fóbii z doktorů, jiný se bojí ve výtahu... Tak proč člověka s jakýmkoli problémem hned ironizovat, zesměšňovat a na jeho příkladu si dokazovat vlastní ostrovtip a povýšenost?Za vyvolávání flame a za příspěvek bez informační hodnoty ti uděluji třídní důtku
??????
Kaliku, to jsem netušila, že jsi učitel... Ale nezapomeň - TEĎ MÁŠ PRÁZDNINY!!!!

baba.jaga napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
no, ted uz to vim, predstavila jsem si to, pokud by se mi venoval se stejnou vervou, nemela bych nic proti. Monogamie je stejne jen krestansky nesmysl ;-)))
den má nyní a jindy pouhých 24 hodin, takže logicky vzato - jestliže se bude věnovat někomu jinde, nebude se momentálně věnovat tobě. Takže to s tím "se stejnou vervou" už prostě nebude
Ale možná omezí svého koníčka, aby mu čas vyzbyl na "kamarádku" - poté by bylo možné souhlasit s tím, že tobě by se věnoval stejně, jak doposud, pokud však bude čas nyní věnovaný tobě ukrajovat pro kamarádku, už tam ta verva (a dokonce stejná) prostě nebude.
ty jsi jasnovidka, jak koukam. To vsechno jsou hrozne spekulace, ale musim ti rict, ze jsem par mesicu mela zenace na sex a ten to celkem stihal. Ne, vubec mi to nevadilo. ;-)))
píšeš o hrozných spekulacích a v zápětí napíšeš o sexu s ženáčem - tak to si trochu odporuje ne? Tak jsou to spekulace, nebo jeto realita možností?
Já se neptala, jak to stíhal tvůj milenec, já se ptala na tvůj způsob řešení, až by stejná sïtuace nastala právě v tvém vztahu.
Takž jsem pochopila pravděpodobně správně - tvůj přítel/manžel má dveře otevřené k jiným sexuálním vztahům, neboť i ty sama si tomu nakloněna.
Není tady
Blossom napsal(a):
KALIK napsal(a):
Blossom napsal(a):
Přečetla jsem vlákno a opět tu v některých příspěvcích vidím princip bohužel na Babinetu hodně zaběhlý: někdo sem napíše svůj problém a někteří se toho chopí jako vítané příležitosti autorovi vlákna ne poradit, ale udělat si z něho terč .
Příspěvky typu Dej si ho na vodítko a nalož si ho do lihu považuju za dost ubohé. Tento typ reakcí obecně tady na Babinetu způsobí leda jediné- k dosavadnímu problému přidáte dotyčnému navíc ještě blbý pocit "Že já jsem se vůbec ptala, že jsem raděj nedržela hubu".
Už to, že sem Nemesis vypsala svůj problém, znamená, že si ho uvědomuje, že jí to trápí a že to chce řešit. Hledá cestu jak. Jenže ohledně žárlivosti neexistuje asi jednoduchá a rychlá cesta. Já také nevím, co konkrétního poradit.
Já naštěstí jsem od přírody celkem nežárlivý typ, ale proto ještě nemám potřebu zesměšňovat někoho, kdo tento problém má.
Vždyť někdo má problém s žárlením, jiný třeba zas panickou neodůvodnitelnou fóbii z doktorů, jiný se bojí ve výtahu... Tak proč člověka s jakýmkoli problémem hned ironizovat, zesměšňovat a na jeho příkladu si dokazovat vlastní ostrovtip a povýšenost?Za vyvolávání flame a za příspěvek bez informační hodnoty ti uděluji třídní důtku
??????
![]()
![]()
![]()
Kaliku, to jsem netušila, že jsi učitel... Ale nezapomeň - TEĎ MÁŠ PRÁZDNINY!!!!![]()
![]()
Nezdá se mi, že by tu Blossom vedla plamennou, či svatou válku - napsala pouze svůj názor.
Není tady
Selima napsal(a):
A ako to skončilo, Daniela? Ste ešte spolu...? ČO kamarátka...?
Ano, jsme spolu. Dokonce tak spolu, ze by se nam sem kamaradka ani nevesla, sestehovali jsme se. Byla to zkouska - dokazu to vnitrne prijmout? Ne ze se budu tvarit, ze jsem zapomnela, ale opravdu uprimne uverit, ze ho to nenapadlo ? A ano, dokazala. Vsechna cest memu podvedomi.
Není tady

Zklamaná napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
píšeš o hrozných spekulacích a v zápětí napíšeš o sexu s ženáčem - tak to si trochu odporuje ne? Tak jsou to spekulace, nebo jeto realita možností?
Já se neptala, jak to stíhal tvůj milenec, já se ptala na tvůj způsob řešení, až by stejná sïtuace nastala právě v tvém vztahu.
Takž jsem pochopila pravděpodobně správně - tvůj přítel/manžel má dveře otevřené k jiným sexuálním vztahům, neboť i ty sama si tomu nakloněna.
jo, psala jsem, ze ty hrozne spekulujes, proto ta jasnovidka. Ve svem vztahu to mame tak, ze jsme si verni, protoze ani ja ani on nejsme povahy moc promiskuitni. Zkratka nepotrebujeme nikoho jineho, kdyz uz mame sebe navzajem. Na druhou stranu musim ti na rovinu rict, ze kdyby on mi zahnul s nejakou, konec sveta by to pro me proste nebyl. Ve vztahu pro me hraji dulezitou roli trochu jine veci.
Upravil(a) baba.jaga (30. 7. 2009 10:14)
Není tady
helena napsal(a):
nektere by nenapadlo cokoliv organizovat, kdyz je ten druhy zamestnan... ze Te udivuje, ze si dokaze uzivat bez Tebe
Dobře - některé (možná i někteří) mají tyhle pocity. Dokonce to i partnerovi řeknou - ale co ten si s tím má počít?
To neni nejaka vyzva pro toho druheho, to je pro toho, kdo tim trpi. Udelat nemuze nic, ale muze druhemu vysvetlit, jak se citi. To nemusi byt zadne drama, proste zatimco si dava plavky do tasky, lze rict "teda jak ja ti zavidim, budes si uzivat a ja tu musim makat, to je nespravedlnost vesmirna". A on se usmeje a polibi te na tvar, protoze co na to taky rict, ano, bude si uzivat a ano, ty zatim budes makat. Druha moznost je nerikat a nedelat nic, ale v zasade kdyz me neco trapi, prijde mi na mysl to druhemu sdelit (ne nutne chlapovi, treba sousedce, co mi klepe prachovku do oken, nebo spackum, co mi ozobavaji tresne - jak jinak by ti dotycni vedeli, ze je neco blbe?).
Není tady
Danielo, rozdíl slyším v tom "udivuje mě" a "závidím ti". Taková ta "závist", že já pracuju, zatímco jiní se koupou je běžná, ale sdělit partnerovi, že jsem udivená (v tom horším slova smyslu), že si partner "dovolí" bavit se beze mě... poněkud kontraproduktivní, řekla bych.
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Nezdá se mi, že by tu Blossom vedla plamennou, či svatou válku - napsala pouze svůj názor.
A na co napsala názor?
Není tady

Daniela S. napsal(a):
Selima napsal(a):
A ako to skončilo, Daniela? Ste ešte spolu...? ČO kamarátka...?
Ano, jsme spolu. Dokonce tak spolu, ze by se nam sem kamaradka ani nevesla, sestehovali jsme se. Byla to zkouska - dokazu to vnitrne prijmout? Ne ze se budu tvarit, ze jsem zapomnela, ale opravdu uprimne uverit, ze ho to nenapadlo ? A ano, dokazala. Vsechna cest memu podvedomi.

Není tady

Ste
, choďte sa hádať inam...
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Tak jste si to, holky, pěkně vysvětlily
a už se nehádejte 
Není tady
Vachu napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tady je dneska jedovatostí, viď vachu
to už aby se sem někdo bál přijít s tím, že má s něčím problém a chtěl poradit, co s ním dělat, aby se tu nedočkal výsměchu
Moje rada nebyla výsměchem - měla jen naznačit, jak bláhové je trápit se představami o tom,
že by se mého miláčka mohl právě teď dotákat i někdo jiný...
Je moudré naučit se brát svět a věci a události kolem takové, jaké jsou.
Nikdo nic nemáme na tom světě jisté - ani byt, ani dům, ani zem pod nohama - tak to prostě JE.
Jestli tato věta někoho naplňuje zoufalstvím, je mi to líto...
Kolem nás - je REALITA.
nepovídej, já to jako výsměch vnímala. pokud jsi chtěl něco naznačit, možná jsi měl volit jiná slova a jinou formu.
Není tady
helena napsal(a):
Danielo, rozdíl slyším v tom "udivuje mě" a "závidím ti". Taková ta "závist", že já pracuju, zatímco jiní se koupou je běžná, ale sdělit partnerovi, že jsem udivená (v tom horším slova smyslu), že si partner "dovolí" bavit se beze mě... poněkud kontraproduktivní, řekla bych.
Aha, tak to ja tam neslysim, to diveni mi neimplikuje "dovolovat si". Ja se opravdu uprimne divim, kdyz ma nekdo docela jine myslenkove pochody nez ja. Coz je samozrejme naprosto normalni. Ale taky se divim, kdyz si nekdo pred vstupem na koberec nezuje zablacene holinky, coz me by napadlo, jeho ne. Proste udiv, jak lidi fungujou docela jinak nez ja. Tak treba... "prekvapilo me, ze je pro tebe samozrejme, ze... zatimco pro me je samozrejme, ze..."? Vzdyt jsou spolu chvili, tak je dobry si vyjasnit, jak kdo co citi a chape. Po zlate svatbe patrne staci zalomit rukama a povzdechnout si a je jasno.
Upravil(a) Daniela S. (30. 7. 2009 10:43)
Není tady
Blossom napsal(a):
Vždyť někdo má problém s žárlením, jiný třeba zas panickou neodůvodnitelnou fóbii z doktorů, jiný se bojí ve výtahu... Tak proč člověka s jakýmkoli problémem hned ironizovat, zesměšňovat a na jeho příkladu si dokazovat vlastní ostrovtip a povýšenost?

Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A na co napsala názor?
Vše co napsala je její názor - názor na diskuzi, názor na vnímání písmenek - její osobní názor. Máš s tím problém to pochopit? I toto, co píšu já je názor - i to, co si napsal ty je názor. Až budeš něco citovat, nebude to tvůj názor, bude to citace a možné ztotožnění se s citací. Až to napíšeš vlastními slovy - bude to opět tvůj vlastní názor. 
A jestli se ptáš, CO napsala za názor - přečti si to znova, co psala....
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
ty jsi jasnovidka, jak koukam. To vsechno jsou hrozne spekulace, ale musim ti rict, ze jsem par mesicu mela zenace na sex a ten to celkem stihal. Ne, vubec mi to nevadilo. ;-)))píšeš o hrozných spekulacích a v zápětí napíšeš o sexu s ženáčem - tak to si trochu odporuje ne? Tak jsou to spekulace, nebo jeto realita možností?
Takž jsem pochopila pravděpodobně správně - tvůj přítel/manžel má dveře otevřené k jiným sexuálním vztahům, neboť i ty sama si tomu nakloněna.jo, psala jsem, ze ty hrozne spekulujes, proto ta jasnovidka. Ve svem vztahu to mame tak, ze jsme si verni, protoze ani ja ani on nejsme povahy moc promiskuitni. Zkratka nepotrebujeme nikoho jineho, kdyz uz mame sebe navzajem. Na druhou stranu musim ti na rovinu rict, ze kdyby on mi zahnul s nejakou, konec sveta by to pro me proste nebyl. Ve vztahu pro me hraji dulezitou roli trochu jine veci.
v pohode 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Tak jste si to, holky, pěkně vysvětlily
a už se nehádejte
ty moc nerozlišuješ diskuzi od hádek, viď? Možná je to tím, že se ti zdá, že je tam víc písmenek a už z toho dedukuješ spor....
Není tady
Ja se opravdu uprimne divim, kdyz ma nekdo docela jine myslenkove pochody nez ja.
Tak mě by spíš udivovalo, kdyby je někdo měl stejné... to je podle mého vzácnější, než ty rozdílné.
Není tady

Zklamaná napsal(a):
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A na co napsala názor?
Vše co napsala je její názor - názor na diskuzi, názor na vnímání písmenek - její osobní názor. Máš s tím problém to pochopit? I toto, co píšu já je názor - i to, co si napsal ty je názor. Až budeš něco citovat, nebude to tvůj názor, bude to citace a možné ztotožnění se s citací. Až to napíšeš vlastními slovy - bude to opět tvůj vlastní názor.
A jestli se ptáš, CO napsala za názor - přečti si to znova, co psala....
Problém s chápáním, že zmíněný "názor" je názor na diskuzi a ne k otázce tazatelky, já problém nemám. Nehledě na to, že i tvoje poznámka je OFF-TOPIC vzhledem k tématu. Navíc moje reakce byla na Bloss a ne na tebe 
Holt občas je dobré nejdřív přemýšlet a potom psát, ale to bych chtěl po některých lidech moc 
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
KALIK napsal(a):
A na co napsala názor?Vše co napsala je její názor - názor na diskuzi, názor na vnímání písmenek - její osobní názor. Máš s tím problém to pochopit? I toto, co píšu já je názor - i to, co si napsal ty je názor. Až budeš něco citovat, nebude to tvůj názor, bude to citace a možné ztotožnění se s citací. Až to napíšeš vlastními slovy - bude to opět tvůj vlastní názor.
A jestli se ptáš, CO napsala za názor - přečti si to znova, co psala....Problém s chápáním, že zmíněný "názor" je názor na diskuzi a ne k otázce tazatelky, já problém nemám. Nehledě na to, že i tvoje poznámka je OFF-TOPIC vzhledem k tématu. Navíc moje reakce byla na Bloss a ne na tebe
Holt občas je dobré nejdřív přemýšlet a potom psát, ale to bych chtěl po některých lidech moc
Kaliku, občas zapomínáš na jeden a to velmi důležitý faskt - toto je diskuze a zapojit se může každý. Pokud máš potřebu soukromého rozhovoru, požádej Blossom o rozhovor po SZ, či zvol jinou formu - Skype, ICQ apd. Ale toto je veřejná diskuze a je pro každého - tzn. nenechám se z ní vyčlenit jen pro touhu jiného.
Off topic byla především tvá poznámka o flame. Nediv se divnému.
Holt občas je dobré nejdřív přemýšlet a potom psát, ale to bych chtěla po některých lidech moc 

Není tady

Zklamaná napsal(a):
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A jestli se ptáš, CO napsala za názor - přečti si to znova, co psala....Problém s chápáním, že zmíněný "názor" je názor na diskuzi a ne k otázce tazatelky, já problém nemám. Nehledě na to, že i tvoje poznámka je OFF-TOPIC vzhledem k tématu. Navíc moje reakce byla na Bloss a ne na tebe
Holt občas je dobré nejdřív přemýšlet a potom psát, ale to bych chtěl po některých lidech mocKaliku, občas zapomínáš na jeden a to velmi důležitý faskt - toto je diskuze a zapojit se může každý. Pokud máš potřebu soukromého rozhovoru, požádej Blossom o rozhovor po SZ, či zvol jinou formu - Skype, ICQ apd. Ale toto je veřejná diskuze a je pro každého - tzn. nenechám se z ní vyčlenit jen pro touhu jiného.
Off topic byla především tvá poznámka o flame. Nediv se divnému.
Holt občas je dobré nejdřív přemýšlet a potom psát, ale to bych chtěla po některých lidech moc
Koukám, že v tom máš stále zmatek. Proto ti ještě napíšu naposled k tomuto tématu 
Diskuze (zde) je vedena na základě prvotního dotazu tazatele a diskuze se má zakládat na na tomto dotazu. Jakokoliv hodnocení formy diskuze je zcela OFF-TOPIC vzhledem k tazatelčině dotazu. Pokud toto nechápeš, pak moji poznámku prostě přeskoč 
Jinak tvůj názor, že si tu každý může psát cokoliv se mu zlíbí je rovněž zcestný. Tento web má svého majitele a ten určuje, co zde může být a co ne. V tomto případě majitel řekl, že: "Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní reakci, neodpovídejte". Toť asi vše 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
... nepovídej, já to jako výsměch vnímala. pokud jsi chtěl něco naznačit, možná jsi měl volit jiná slova a jinou formu.
O čem je dnešní svět? - Jsme trvale ve stresu - a nemáme jaksi čas na to, chtít toho druhého pochopit.
Kdo by chtěl čekat, až se ten druhý vyžvejkne, že? - Něco se nám nelíbí, tak hned vyjedem.
Koneckonců - z diskuzí na netu v tomhle oboru máme dobrý (skvělý!) trénink.
Ostatně lidé jsou různé - a jeden každý nemusí každému hned sednout...
Anebo jinak: v podstatě na každém nám něco vadí - že? .... Ale dá se s tím vůbec žít? 
Není tady