Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 29. 7. 2009 11:44

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Re: Jeho kamarádky

PPavlaa napsal(a):

tady je dneska jedovatostí, viď vachu wink to už aby se sem někdo bál přijít s tím, že má s něčím problém a chtěl poradit, co s ním dělat, aby se tu nedočkal výsměchu wink

protoze jednoduse je to problem, ktery si vymyslela. Akorat si to neuvedomila. Dyt nema  duvod zarlit.

42!

Není tady

#52 29. 7. 2009 11:44

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nemesis napsal(a):

Když už nic lepšího, co takhle poradit, jak nežárlit, když jste tak nad věcí??

Jak nežárlit

Lekce první: vyhledávání
- v druhé horní liště na tomto webu si klikni na "Hledat" - je to zvýrazněno žlutě
- do vyhledávacího okénka napiš "žárlivost" nebo "jak nežárlit", event. nějaká další spojení. Vyhledá ti to spoustu starších diskusí o žárlivosti, principech a jak se s ní vypořádat

Lekce druhá: zamysli se nad sebou
- sedni si a přemýšlej, proč vlastně žárlíš a jaké pocity v tobě žárlivost vyvolává a co ji především zapříčiňuje
- odpověz si co nejupřímněji
- napiš si to
- přemýšlej nad tím, jak příčiny odstranit (ale za předpokladu, že budeš odstraňovat jen u sebe samé a že tvůj mládenec je svobodná bytost, která není tvůj psík)

Lekce třetí: sebevědomí
- žárlivost bývá v naprosté většině zapříčiněna nedostatkem sebevědomí a strachem
- bude dobré zapracovat na zvýšení tvého sebevědomí v oblastech, které tě ochromují a způsobují strach a žárlivost (tedy strach o ztrátu partnera)
- ovšem touto lekcí málokterý žárlivec začíná. Proto tu jsou lekce číslo 1 a 2

PS: ani jedna lekce nemusí fungovat (to je ta špatná zpráva).
Mohou fungovat všechny tři a může fungovat cokoli jiného, když budeš opravdu přemýšlet a budeš se žárlivostí opravdu chtít něco udělat (to je ta dobrá zpráva, vlastně nejlepší zpráva, jakou jsi mohla dostat).

Není tady

#53 29. 7. 2009 11:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tady je dneska jedovatostí, viď vachu wink to už aby se sem někdo bál přijít s tím, že má s něčím problém a chtěl poradit, co s ním dělat, aby se tu nedočkal výsměchu wink

protoze jednoduse je to problem, ktery si vymyslela. Akorat si to neuvedomila. Dyt nema  duvod zarlit.

ale já souhlasím, že nemá důvod žárlit. ale pochybuju, že ji pomůžou rady nalož si ho do lihu, dej si ho na vodítko apod. ona napsala, co ji tíží, holky ji k tomu napsaly svoje a já myslím, že to vcelku pochopila. tak proč se do ní trefovat.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#54 29. 7. 2009 12:01

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

PPavlaa napsal(a):

Moje rada nebyla výsměchem - měla jen naznačit, jak bláhové je trápit se představami o tom,
že by se mého miláčka mohl právě teď dotákat i někdo jiný...
kapitulation
Je moudré naučit se brát svět a věci a události kolem takové, jaké jsou.
Nikdo nic nemáme na tom světě jisté - ani byt, ani dům, ani zem pod nohama - tak to prostě JE.
Jestli tato věta někoho naplňuje zoufalstvím, je mi to líto...
Kolem nás - je REALITA.

Není tady

#55 29. 7. 2009 12:03

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Správné je, být naplněn vděčností - za všechno, co právě máme (a co zítra mít nemusíme).

Není tady

#56 29. 7. 2009 12:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ppavlo - "vodítko" je na přibližně stejné úrovni jako "trpět" tím, že si přítel užívá sám = tedy s někým jiným. Oboje poněkud přehnané - právě proto jsem to použila.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#57 29. 7. 2009 14:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne sa tiež nezdá práve prejavom lásky, že trpím, keď nemôžem ísť niekam s drahým a on je taká s.v.i.ň.a, že ide aj bezo mňa... grater A mne sa predsa bez neho ani nechce nikam ísť... (najradšej by som šla aj na záchod len  s ním...). Tak ako to, že on si vie vychutnávať leto aj BEZO MŇA! To je z môjho pohľadu skôr závislosť ako láska... Láska je podľa mňa o tom, že najradšej by som bola s ním, ale ak chce niekam ísť, keď ja nemôžem, tak mu želám, aby si to užil čo najlepšie - a potom sa bude tešiť znovu ku mne. wink
Možno je to tým, že ja mám "čisto ženského" koníčka - orientálny tanec - a muži mávali občas "čisto mužské" koníčky, takže si netrhalo žily, keď sa občas naše cesty rozišli - aspoň sme si potom mali čo najvzájom rozprávať. A vojenské múzeá či súťaž tankových modelov naozaj nemusím. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#58 29. 7. 2009 16:00

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

baba.jaga napsal(a):

Kdyz uz jsme s pritelem chodili, pritel pronajimal jeden pokoj sveho bytu jedne slecne, kdezto on sam bydlel v druhem pokoji. Je to normalni? Urcite je.

To mi přijde naprosto normální. Obzvlášť ve státním bytě, kde pronajímat nesmí - vždycky může říct, že je jeho přítelkyně.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#59 29. 7. 2009 18:11

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Kopiruju jeden svuj lonsky prispevek.

Pripomina Ti to neco?

Padla kosa na kámen. Já, taková děsně chápajíci a tolerantní osoba, Klubko a baba Jaga můj vzor... A teď to mám

Mám několikaletý vztah na dálku (tisíc kilometrů), vídáme se tak jednou za měsíc na víkend nebo pár dní. On je pořád hrozně vytížený, má práci s každotýdenními pohotovostmi, kolikrát několik dnů ani nepřijde domů, k tomu svou firmu, rozestavěný dům a polnosti. Teď je obzvlášť v presu, kvůli nějakým právnickým zašmodrchancům MUSÍ během měsíce dostavět firmu, což obnáší buldozery, domíchávače, nervy v kýblu a strašných peněz. Já pět týdnů jak trpělivá holubička čekám, nic si nenárokuju, textovkama ho povzbuzuju, radostně vrkám, když jednou za týdne NAJDE ČAS mi zavolat a vůbec jsem dokonalá chápající partnerka.

A teď se dozvím, že právě jede na letiště vyzvednout kolegyni, která k němu (domů) přijela strávit dovolenou, a bude s ní objíždět krásy okolí.

PŘESTÁVÁM BÝT CHÁPAJÍCÍ PARTNERKA! TOHLE PROSTĚ POCHOPIT NEDOKÁŽU!

On si clovek nikoho do lihu ani jinam nenaklada, jenze je faktem, ze nektere by nas to na Slapech bez mileho nebavilo, nektere by nenapadlo cokoliv organizovat, kdyz je ten druhy zamestnan, a nekteri jsou zase docela jini. Citit jinak nez partner neznamena chtit ho menit. Ale bez ostychu rikam, ze autorcinym pocitum rozumim. Reseni to ovsem nema. Maximalne lze milemu oznamit, ze ty to citis jinak a ze Te udivuje, ze si dokaze uzivat bez Tebe, ze Tebe by to na plazi bez nej snad ani nebavilo (pokud to tak je). Co chces jinak delat...

Není tady

#60 29. 7. 2009 21:21

Majja
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Majja napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

že se někdo zeptá, že má s něčím problém a chce ho neják řešit a neví co a jak, to z něj ještě nedělá stíhačku wink

jj a kde problém není, tak si ho aspoň musej lidi vymyslet a užírat se tím wink

pane jo roll

Jaký "pane jo"?  Konkrétně.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#61 29. 7. 2009 23:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Danielo godlikegodlike

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#62 30. 7. 2009 8:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela S. napsal(a):

Kopiruju jeden svuj lonsky prispevek.

Pripomina Ti to neco?

Padla kosa na kámen. Já, taková děsně chápajíci a tolerantní osoba, Klubko a baba Jaga můj vzor... A teď to mám

Mám několikaletý vztah na dálku (tisíc kilometrů), vídáme se tak jednou za měsíc na víkend nebo pár dní. On je pořád hrozně vytížený, má práci s každotýdenními pohotovostmi, kolikrát několik dnů ani nepřijde domů, k tomu svou firmu, rozestavěný dům a polnosti. Teď je obzvlášť v presu, kvůli nějakým právnickým zašmodrchancům MUSÍ během měsíce dostavět firmu, což obnáší buldozery, domíchávače, nervy v kýblu a strašných peněz. Já pět týdnů jak trpělivá holubička čekám, nic si nenárokuju, textovkama ho povzbuzuju, radostně vrkám, když jednou za týdne NAJDE ČAS mi zavolat a vůbec jsem dokonalá chápající partnerka.

A teď se dozvím, že právě jede na letiště vyzvednout kolegyni, která k němu (domů) přijela strávit dovolenou, a bude s ní objíždět krásy okolí.

PŘESTÁVÁM BÝT CHÁPAJÍCÍ PARTNERKA! TOHLE PROSTĚ POCHOPIT NEDOKÁŽU!

On si clovek nikoho do lihu ani jinam nenaklada, jenze je faktem, ze nektere by nas to na Slapech bez mileho nebavilo, nektere by nenapadlo cokoliv organizovat, kdyz je ten druhy zamestnan, a nekteri jsou zase docela jini. Citit jinak nez partner neznamena chtit ho menit. Ale bez ostychu rikam, ze autorcinym pocitum rozumim. Reseni to ovsem nema. Maximalne lze milemu oznamit, ze ty to citis jinak a ze Te udivuje, ze si dokaze uzivat bez Tebe, ze Tebe by to na plazi bez nej snad ani nebavilo (pokud to tak je). Co chces jinak delat...

A ako to skončilo, Daniela? Ste ešte spolu...? ČO kamarátka...? wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#63 30. 7. 2009 9:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nektere by nenapadlo cokoliv organizovat, kdyz je ten druhy zamestnan... ze Te udivuje, ze si dokaze uzivat bez Tebe
Dobře - některé (možná i někteří) mají tyhle pocity. Dokonce to i partnerovi řeknou - ale co ten si s tím má počít?
Nehnout se z domu, protože miláček zrovna nemá čas? Nebavit se, když se nemůže bavit i ten druhý? Co tě udivuje na tom, že k "užívání si" není vždycky potřeba, aby u toho byli oba?

Není tady

#64 30. 7. 2009 9:02

Blossom
Host

Přečetla jsem vlákno a opět tu v některých příspěvcích vidím princip bohužel na Babinetu hodně zaběhlý: někdo sem napíše svůj problém a někteří se toho chopí jako vítané příležitosti autorovi vlákna ne poradit, ale udělat si z něho terč .
Příspěvky typu Dej si ho na vodítko a nalož si ho do lihu považuju za dost ubohé. Tento typ reakcí obecně tady na Babinetu způsobí leda jediné- k dosavadnímu problému přidáte dotyčnému navíc ještě blbý pocit "Že já jsem se vůbec ptala, že jsem raděj nedržela hubu".

Už to, že sem Nemesis vypsala svůj problém, znamená, že si ho uvědomuje, že jí to trápí a že to chce řešit. Hledá cestu jak. Jenže ohledně žárlivosti neexistuje asi jednoduchá a rychlá cesta. Já také nevím, co konkrétního poradit.

Já naštěstí jsem od přírody celkem nežárlivý typ, ale proto ještě nemám potřebu zesměšňovat někoho, kdo tento problém má.

Vždyť někdo má problém s žárlením, jiný třeba zas panickou neodůvodnitelnou fóbii z doktorů, jiný se bojí ve výtahu...   Tak proč člověka s jakýmkoli problémem hned ironizovat, zesměšňovat a na jeho příkladu si dokazovat vlastní ostrovtip a povýšenost?

#65 30. 7. 2009 9:08

Blossom
Host

baba.jaga napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Babo jago, ale ona to jako problém cítí. A pocity si nevymyslíš, pocity prostě jsou.

Mě je tady nejsympatičtější odpověď Nicolase: konstruktivní rada JAK, nikoli příspěvky ve smyslu "Jsi úplně blbá když to cítíš jak to cítíš".

#66 30. 7. 2009 9:27

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

baba.jaga napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

nechci ti brát iluze, ale o tomhle nás bylo asi přesvědčeno víc a jak jsme pak koukaly.

Ja rozhodne koukat nebudu, i s touto variantou proste pocitam taky. Muj pritel mi nepatri a pokud se rozhodne, ze uz se mnou byt nehce, tak nebude a nevidim v tom zadny konec sveta. Ale ja tak nejak vim, ze proste zen, ktere splnuji jeho pozadavky neni zas tak mnoho. A on je taky typek celkem specificky.

PPavlaa napsal(a):

no to víš, že nemusela :-)

jen mě kolikrát pobaví, když někdo tvrdí, vybral si mě mezi všemi, kdyby chtěl být s jinou atd.

Tak samozrejme je to urcity kompromis. Ale na druhou stranu z mozneho mnozstvi zen si vybral prave mne a to je proste fajn. Jinak at si klidne sni o Angeline Jolie, mne to vubec nevadi.

..a variantu na Buridanovýho osla máš? Také s tím už počítáš? Myslím tím, že tě sice bude chtít - ale bude chtít docházet i za "kamarádkou" ?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#67 30. 7. 2009 9:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom, problém je, že TVOJA panika z výťahu obmedzuje len TEBA, kdežto žiarlivosť zasahuje aj do života toho druhého. Nemusí pritom mať s realitou veľa spoločné. Môj bývalý žiarlil neskutočne, pritom mi bol opakovane neverný (zrejme vychádzal z onoho známeho Podľa seba súdim teba...). Čím viac mi zahýbal, tým viac žiarlil. Keby som sa bola podvolila jeho predstavám, sedela by som uviazaná doma, zatiaľ čo on by preťahoval známe z našej partie... smile Ale ja nie som ani žiarlivý typ, ale ani sa žiarlivosti nepodrobím. Povedala som mu, že ja mu - na rozdiel od neho - dôvod na žialrivosť nedávam, a zyvšok si musí vybojovať on sám so sbeou.
Nemesis by sa mala buď sama pokúsiť zvládnuť svoju žiarlivosť(prečítať si nejaké knihy a trénovať sebadôveru a aj dôveru v mužov), alebo kľudne vyhľadať poradňu pre medziľudské vzťahy. Žiarlivosť môže úplne otráviť každý vzťah.

Brita

Není tady

#68 30. 7. 2009 9:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Blossom napsal(a):

Přečetla jsem vlákno a opět tu v některých příspěvcích vidím princip bohužel na Babinetu hodně zaběhlý: někdo sem napíše svůj problém a někteří se toho chopí jako vítané příležitosti autorovi vlákna ne poradit, ale udělat si z něho terč .
Příspěvky typu Dej si ho na vodítko a nalož si ho do lihu považuju za dost ubohé. Tento typ reakcí obecně tady na Babinetu způsobí leda jediné- k dosavadnímu problému přidáte dotyčnému navíc ještě blbý pocit "Že já jsem se vůbec ptala, že jsem raděj nedržela hubu".

Už to, že sem Nemesis vypsala svůj problém, znamená, že si ho uvědomuje, že jí to trápí a že to chce řešit. Hledá cestu jak. Jenže ohledně žárlivosti neexistuje asi jednoduchá a rychlá cesta. Já také nevím, co konkrétního poradit.

Já naštěstí jsem od přírody celkem nežárlivý typ, ale proto ještě nemám potřebu zesměšňovat někoho, kdo tento problém má.

Vždyť někdo má problém s žárlením, jiný třeba zas panickou neodůvodnitelnou fóbii z doktorů, jiný se bojí ve výtahu...   Tak proč člověka s jakýmkoli problémem hned ironizovat, zesměšňovat a na jeho příkladu si dokazovat vlastní ostrovtip a povýšenost?

Za vyvolávání flame a za příspěvek bez informační hodnoty ti uděluji třídní důtku dumbom

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#69 30. 7. 2009 9:45

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

nechci ti brát iluze, ale o tomhle nás bylo asi přesvědčeno víc a jak jsme pak koukaly.

Ja rozhodne koukat nebudu, i s touto variantou proste pocitam taky. Muj pritel mi nepatri a pokud se rozhodne, ze uz se mnou byt nehce, tak nebude a nevidim v tom zadny konec sveta. Ale ja tak nejak vim, ze proste zen, ktere splnuji jeho pozadavky neni zas tak mnoho. A on je taky typek celkem specificky.

PPavlaa napsal(a):

no to víš, že nemusela :-)

jen mě kolikrát pobaví, když někdo tvrdí, vybral si mě mezi všemi, kdyby chtěl být s jinou atd.

Tak samozrejme je to urcity kompromis. Ale na druhou stranu z mozneho mnozstvi zen si vybral prave mne a to je proste fajn. Jinak at si klidne sni o Angeline Jolie, mne to vubec nevadi.

..a variantu na Buridanovýho osla máš? Také s tím už počítáš? Myslím tím, že tě sice bude chtít - ale bude chtít docházet i za "kamarádkou" ?

hele, nevim neresim, neni to pro me ted aktualni.

42!

Není tady

#70 30. 7. 2009 9:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom, jestliže Nemesis dokáže napsat "Že je jeho věc s kým se stýká?? Prosím?", tak mi to virtuální vodítko připomíná, sorry. A jestliže uvažuje způsobem [i]"bude se válet na pláži s jinejma holkama... nějaká mu namaže záda... když je s kamarády, napíše, že se mu stýská, ale já mu nevěřím..."[i], bude se to časem spíš zhoršovat, protože prostě není možné, aby dva lidé byli neustále spolu. Jestliže to cítí jako problém, měla by to v první řadě probrat s přítelem - on je jeho zdrojem. Žádná kuchařka "Jak přestat žárlit snadno a rychle v 10. lekcích" totiž neexistuje.

Není tady

#71 30. 7. 2009 9:47

Blossom
Host

Selima napsal(a):

Blossom, problém je, že TVOJA panika z výťahu obmedzuje len TEBA, kdežto žiarlivosť zasahuje aj do života toho druhého. Nemusí pritom mať s realitou veľa spoločné. Môj bývalý žiarlil neskutočne, pritom mi bol opakovane neverný (zrejme vychádzal z onoho známeho Podľa seba súdim teba...). Čím viac mi zahýbal, tým viac žiarlil. Keby som sa bola podvolila jeho predstavám, sedela by som uviazaná doma, zatiaľ čo on by preťahoval známe z našej partie... smile Ale ja nie som ani žiarlivý typ, ale ani sa žiarlivosti nepodrobím. Povedala som mu, že ja mu - na rozdiel od neho - dôvod na žialrivosť nedávam, a zyvšok si musí vybojovať on sám so sbeou.
Nemesis by sa mala buď sama pokúsiť zvládnuť svoju žiarlivosť(prečítať si nejaké knihy a trénovať sebadôveru a aj dôveru v mužov), alebo kľudne vyhľadať poradňu pre medziľudské vzťahy. Žiarlivosť môže úplne otráviť každý vzťah.

S tím vším souhlasím, s tím vytučněným úplně naprosto, bez rezervy.
I já bych nesnesla žárlivého partnera.

Ale chtěla jsem tuhle diskusi prostě jen vrátit do roviny normální diskuse, pohledů z různých stran, co můžou zakladatelce vlákna pomoct.
Ironizování a zesměšňování kohokoliv, kdo sem vypíše svůj problém,  obecně, prostě nemám ráda.

Upravil(a) Blossom (30. 7. 2009 9:48)

#72 30. 7. 2009 9:50

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

baba.jaga napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no, ted uz to vim, predstavila jsem si to, pokud by se mi venoval se stejnou vervou, nemela bych nic proti. Monogamie je stejne jen krestansky nesmysl ;-)))

42!

Není tady

#73 30. 7. 2009 9:52

clavel
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

a v cem je rozdil? pokud vim, Nemesis tu nikde nepsala, ze dela zarlivy sceny jemu. zarli si "sama v sobe, pro sebe"... ale jeho tim nijak neomezuje...

takze fakt nechapu, proc ty kecy o voditku, stihacce a pod... nevsimla jsem si, ze by se tak chovala. Problem je v jeji hlave,  ze takhle uvazuje.. ale pokud tim druheho "neprudi", nevim proc hned stihacka apod...

Není tady

#74 30. 7. 2009 9:54

Blossom
Host

helena napsal(a):

Blossom, jestliže Nemesis dokáže napsat "Že je jeho věc s kým se stýká?? Prosím?", tak mi to virtuální vodítko připomíná, sorry. A jestliže uvažuje způsobem [i]"bude se válet na pláži s jinejma holkama... nějaká mu namaže záda... když je s kamarády, napíše, že se mu stýská, ale já mu nevěřím..."[i], bude se to časem spíš zhoršovat, protože prostě není možné, aby dva lidé byli neustále spolu. Jestliže to cítí jako problém, měla by to v první řadě probrat s přítelem - on je jeho zdrojem. Žádná kuchařka "Jak přestat žárlit snadno a rychle v 10. lekcích" totiž neexistuje.

Ale Heleno já vůbec netvrdím, že Nemesis žárlí právem a že s jejími výroky souhlasím.
Myslím si, že klíčem k řešení je ona sama, její přístup k sobě, k partnerovi, ke světu obecně.

Samozřejmě že by si měla o tom promluvit s partnerem a mnohé si vzájemně ujasnit, ale nemyslím, že on je toho problému zdrojem - ten hlavní zdroj  asi je v Nemesis samé. Měla by to řešit, a je to běh na delší dobu.
Žádná kuchařka nejen na žárlivost, ale na život obecně, totiž neexistuje, to si myslím i já.

#75 30. 7. 2009 9:57

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

baba.jaga napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

no, ted uz to vim, predstavila jsem si to, pokud by se mi venoval se stejnou vervou, nemela bych nic proti. Monogamie je stejne jen krestansky nesmysl ;-)))

wink den má nyní a jindy pouhých 24 hodin, takže logicky vzato - jestliže se bude věnovat někomu jinde, nebude se momentálně věnovat tobě. Takže to s tím "se stejnou vervou" už prostě nebude wink Ale možná omezí svého koníčka, aby mu čas vyzbyl na "kamarádku" - poté by bylo možné souhlasit s tím, že tobě by se věnoval stejně, jak doposud, pokud však bude čas nyní věnovaný tobě ukrajovat pro kamarádku, už tam ta verva (a dokonce stejná) prostě nebude.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí