Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 29. 7. 2009 9:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Jeho kamarádky

Nemesis napsal(a):

mashanka napsal(a):

No, já hlavně neznám žádnou oprávněnou žárlivost. Lidi jsou přece spolu dobrovolně - obzvlášť v tomto věku - kdyby chtěl chodit s někým jiným, bude přece chodit s někým jiným - já bych to nedramatizovala.

Nevím, Mně by tohle nevadilo. Prostě má volno, chce se jet koupat, tak to hodí do éteru. Přece nepůjde sám.
A hlavně - je svobodný. Od tak mladého kluka nemůžeš čekat nějaké závazky - ten se ještě ani nestačil vzpamatovat z toho, že mu v bance vykají smile

Děkuji oběma za odpověď!  Možná to trochu dramatizuju, ale bude to tím, že si prostě živě představím, jak jede třeba pro jinou holku, a doveze jí tam, tam jsou spolu, ona ho namaze.. Auuu!! :-(((

Když mi na někom moc záleží, samozřejmě chci, aby si užíval léta atd.. ale za cenu, že já budu trpět-není to nespravedlivé??

Tak netrp, venuj sa práci - a snaž sa trošku od neho odpútať... Žiarlivosť je normálna, ale ak k nej nemáš nejaký konkrétny dôvod - a to asi nemáš - tak si zbytočne ničíš život. Asi ti je ľúto, že nemôžeš ísť ty; to chápem, ale tak mu to dopraj - nabudúce pôjdete spolu. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 29. 7. 2009 10:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

Nikdy jsem nemela zapotrebi premyslet nad takovymi vecmi, ale kdyz vidim kolik lidi to resi, tak jsem se preci zamyslela...Vim, ze muj pritel obcas napise sve ex, poslal ji treba pohlednici z exoticke dovolene na Kube, kde jsme byli spolu a taky vim, ze si obcas vymeni emaily. Pak  vim, ze ma nejake kamosky, se kterymi se obcas schazi, nestava se to moc casto. Musim rict, ze je mi to tak nejak celkem jedno. Vim, ze si nikoho jineho hledat nebude, neni to ten typ.

nechci ti brát iluze, ale o tomhle nás bylo asi přesvědčeno víc a jak jsme pak koukaly.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 29. 7. 2009 10:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Jo přesně tak :-) Takhle jsem ukončila 14-denní žárlení na kamarádku manžela... - ona sice byla štíhlejší, mladší, úspěšnější,  znal ji dýl - ale rozhodl se být se mnou. Kdyby chtěl být s ní, znal ji dýl, tak mohl. Takže jsem žárlit přestala...

no ono to není jen o tom, že kdyby s ní chtěl být, tak by mohl. to by musela chtít i ta jeho kámoška, na to jsou vždycky potřeba dva wink a pokud kámoška nechtěla, mohl by se na hlavu stavět a měl by smůlu.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 29. 7. 2009 10:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Majja napsal(a):

Jak jezdí na ty Slapy? Pokud na motorce, tak to bych ho mohla znát, to by mě zajímalo, čí stíhačka sem píše dumbom

že se někdo zeptá, že má s něčím problém a chce ho neják řešit a neví co a jak, to z něj ještě nedělá stíhačku wink

Není tady

#30 29. 7. 2009 10:08

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Jo přesně tak :-) Takhle jsem ukončila 14-denní žárlení na kamarádku manžela... - ona sice byla štíhlejší, mladší, úspěšnější,  znal ji dýl - ale rozhodl se být se mnou. Kdyby chtěl být s ní, znal ji dýl, tak mohl. Takže jsem žárlit přestala...

no ono to není jen o tom, že kdyby s ní chtěl být, tak by mohl. to by musela chtít i ta jeho kámoška, na to jsou vždycky potřeba dva wink a pokud kámoška nechtěla, mohl by se na hlavu stavět a měl by smůlu.

No jo, to máš vlastně pravdu :-) Ale to bych pak na ni taky žárlit nemusela :-) Když ho vlastně nechtěla...

Není tady

#31 29. 7. 2009 10:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no to víš, že nemusela :-)

jen mě kolikrát pobaví, když někdo tvrdí, vybral si mě mezi všemi, kdyby chtěl být s jinou atd.

Není tady

#32 29. 7. 2009 10:15

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

jen mě kolikrát pobaví, když někdo tvrdí, vybral si mě mezi všemi, kdyby chtěl být s jinou atd.

Jasně, že je to vždycky o obou! :-)

No u nás to bylo trochu obráceně, to já jsem si vybrala jeho gloria

Není tady

#33 29. 7. 2009 10:21

terezka007
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

Majja napsal(a):

Jak jezdí na ty Slapy? Pokud na motorce, tak to bych ho mohla znát, to by mě zajímalo, čí stíhačka sem píše dumbom

že se někdo zeptá, že má s něčím problém a chce ho neják řešit a neví co a jak, to z něj ještě nedělá stíhačku wink

Už to, že chce své žárlení řešit, znamená, že nechce být stíhačka a že jí samotné je taková pozice nepříjemná. Stíhačky si své stíhání neuvědomují nebo jsou na 100% přesvědčené, že je opravněné. Já osobně jsem na přítelovy kamarádky taky žárlila, vetšinou jenom potichu. Potom jsem už toho samotná měla dost a prostě jsem se na žárlení vykašlala, protože mi ubíralo až moc energie.

Není tady

#34 29. 7. 2009 10:24

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

PPavlaa napsal(a):

nechci ti brát iluze, ale o tomhle nás bylo asi přesvědčeno víc a jak jsme pak koukaly.

Ja rozhodne koukat nebudu, i s touto variantou proste pocitam taky. Muj pritel mi nepatri a pokud se rozhodne, ze uz se mnou byt nehce, tak nebude a nevidim v tom zadny konec sveta. Ale ja tak nejak vim, ze proste zen, ktere splnuji jeho pozadavky neni zas tak mnoho. A on je taky typek celkem specificky.

PPavlaa napsal(a):

Tak samozrejme je to urcity kompromis. Ale na druhou stranu z mozneho mnozstvi zen si vybral prave mne a to je proste fajn. Jinak at si klidne sni o Angeline Jolie, mne to vubec nevadi.

42!

Není tady

#35 29. 7. 2009 10:27

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Tak manzel ma hodne kamaradek, je spis ten typ chlapa,ktery sem tam dobre posloucha,tedy vsechny kamaradky krome me. lol Kdyz mi rekne,ze jde na kafe nebo do kina s byvalou,kterou osobne neznam,tak to neresim a neresila jsem to ani pred svatbou. Vim,ze se snazil,abych ji poznala,odmitla ona,takze jsem dal netlacila,ale to predci neznamena,ze mu s ni nedovolim jit ven.
Pro priklad,letel do Anglie a byl tam tyden a jedine,co mi rekl,ze bude spat u kamaradky. To jsem chvili uvazovala a pak se ho zeptala,jak dobre kamaradky. Jeho reakce byla,ze mi vytocil telefon a rekl, tak se ji klidne zeptej osobne, hezky jsme si se slecnou popovidaly a hned jsem byla v pohode,asi 3 mesice na to me pozvala na jeji velikou oslavu 25tych narozenin a tam jsem pochopila,ze i ten cervicek,co tam hlodal byla naprosta hloupost a zastydela jsem se sama pred sebou. Od te doby me nezajima, s kterou kamaradkou kam jde,jen chci vedet pro pripad,kde je. Co jsme manzele,tak vetsinu jeho kamaradek az na byvalou a tu po ni neznam,ale je to opravdu o tom,ze ani jedna me poznat nechce, myslim,ze obe ho moc chtely a ja prisla a vypalila jim rybnik. No ale to se v zivote stava,ze? lolgloria

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#36 29. 7. 2009 10:32

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Slniečko napsal(a):

Tak manzel ma hodne kamaradek, je spis ten typ chlapa,ktery sem tam dobre posloucha,tedy vsechny kamaradky krome me. lol Kdyz mi rekne,ze jde na kafe nebo do kina s byvalou,kterou osobne neznam,tak to neresim a neresila jsem to ani pred svatbou. Vim,ze se snazil,abych ji poznala,odmitla ona,takze jsem dal netlacila,ale to predci neznamena,ze mu s ni nedovolim jit ven.
Pro priklad,letel do Anglie a byl tam tyden a jedine,co mi rekl,ze bude spat u kamaradky. To jsem chvili uvazovala a pak se ho zeptala,jak dobre kamaradky. Jeho reakce byla,ze mi vytocil telefon a rekl, tak se ji klidne zeptej osobne, hezky jsme si se slecnou popovidaly a hned jsem byla v pohode,asi 3 mesice na to me pozvala na jeji velikou oslavu 25tych narozenin a tam jsem pochopila,ze i ten cervicek,co tam hlodal byla naprosta hloupost a zastydela jsem se sama pred sebou. Od te doby me nezajima, s kterou kamaradkou kam jde,jen chci vedet pro pripad,kde je. Co jsme manzele,tak vetsinu jeho kamaradek az na byvalou a tu po ni neznam,ale je to opravdu o tom,ze ani jedna me poznat nechce, myslim,ze obe ho moc chtely a ja prisla a vypalila jim rybnik. No ale to se v zivote stava,ze? lolgloria

Tak to seš dobrá tummenupp
Manžel je taky takový "poslouchací" typ, bohužel mě už tak moc neposlouchá... prý když to slyší už poněkolikáté (po sté například gloria ) tak už nemá takovou trpělivost...
Na začátku vztahu poslouchal, bylo to pro něj nové.
Takže teď si sháním na poslouchání kamarádky :-)))
Navíc manžel začal dělat lektora/terapeuta, klienti jsou většinou ženský, takže si musím zvykat, že s ním budou řešit svoje problémy :-)

Naštěstí všichni ví, že jsem jeho žena... - jeden můj známý, lektor, svoji přítelkyni "zapírá" - resp. nepředstaví ji jako přítelkyni, i když ona je na jeho akci... - to mi přijde strašný...

Není tady

#37 29. 7. 2009 10:32

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Kdyz uz jsme s pritelem chodili, pritel pronajimal jeden pokoj sveho bytu jedne slecne, kdezto on sam bydlel v druhem pokoji. Je to normalni? Urcite je.

42!

Není tady

#38 29. 7. 2009 10:33

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

Kdyz uz jsme s pritelem chodili, pritel pronajimal jeden pokoj sveho bytu jedne slecne, kdezto on sam bydlel v druhem pokoji. Je to normalni? Urcite je.

Já  myslím, že jo, pokud to byla jenom spolubydlící... :-)

Není tady

#39 29. 7. 2009 10:38

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Já  myslím, že jo, pokud to byla jenom spolubydlící... :-)

Jasne, ze jo, pritom moje matka, kdyz se to dozvedela mi rekla rovnou "zapomen na nej". Zvlastni uvazovani maji nektere zeny ;-)

42!

Není tady

#40 29. 7. 2009 10:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

big_smile

hezká fotka, sluší ti to wink

Není tady

#41 29. 7. 2009 10:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ja rozhodne koukat nebudu, i s touto variantou proste pocitam taky. Muj pritel mi nepatri a pokud se rozhodne, ze uz se mnou byt nehce, tak nebude a nevidim v tom zadny konec sveta. Ale ja tak nejak vim, ze proste zen, ktere splnuji jeho pozadavky neni zas tak mnoho. A on je taky typek celkem specificky.

PPavlaa napsal(a):

Tak samozrejme je to urcity kompromis. Ale na druhou stranu z mozneho mnozstvi zen si vybral prave mne a to je proste fajn. Jinak at si klidne sni o Angeline Jolie, mne to vubec nevadi.

tak to je fajn, že to tak bereš a nestavíš na tom všechno.

Není tady

#42 29. 7. 2009 10:47

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

big_smile

hezká fotka, sluší ti to wink

Myslíš v avataru? Díky big_smile Byla jsem v sobotu na kurzu vizážistiky a takhle to dopadlo roll

Není tady

#43 29. 7. 2009 10:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dopadlo to dobře, fakt ti to sekne smile

Není tady

#44 29. 7. 2009 10:52

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#45 29. 7. 2009 11:07

Majja
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Majja napsal(a):

jj a kde problém není, tak si ho aspoň musej lidi vymyslet a užírat se tím wink

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#46 29. 7. 2009 11:12

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No a když ty si v práci tak on má sedět doma a čekat ? To nesmí nikam bez tebe ? Nemůžeš si přítele izolovat jenom pro sebe.

Není tady

#47 29. 7. 2009 11:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

přítel napíše na facebook pro všechny !kdo se ke mně přidá?"
To se mi teda nezdá jako cílené vyhledávání jiných slečen. Prostě jen nechce jet, celkem pochopitelně, sám, když s tebou zrovna nemůže.
samozřejmě chci, aby si užíval léta atd.. ale za cenu, že já budu trpět-není to nespravedlivé??
Bylo by "spravedlivější", aby si kvůli tvému "trpění" (fuj!) užíval léto jen tehdy, když budeš mít čas? To mu rovnou pořiď elegantní vodítko.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#48 29. 7. 2009 11:33

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Nemesis napsal(a):

... v podstatě mu důvěřuju. Jen nevím, jak zkrotit ty myšlenky typu, že co kdyby... Vím, že bych se tím neměla zabývat, ale jsem už taková, píchá mě u srdce jen při představě, že se dotýká jiné, nebo ona jeho, tak co mam delat..?

Co si ho takhle naložit do lihu? .... tam ho budeš mít jistého! lol

Není tady

#49 29. 7. 2009 11:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Majja napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Majja napsal(a):

jj a kde problém není, tak si ho aspoň musej lidi vymyslet a užírat se tím wink

pane jo roll

Není tady

#50 29. 7. 2009 11:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tady je dneska jedovatostí, viď vachu wink to už aby se sem někdo bál přijít s tím, že má s něčím problém a chtěl poradit, co s ním dělat, aby se tu nedočkal výsměchu wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí