6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Pírko, no osobní nemám, ale rodila tam ségra a vechny kámoky. Teď je před pár lety nově zrekonstruovaná, krásná a jsou tam vichni moc hodní. Jen co si pamatuji, ale nevím jestli to tak jetě je, tak je to, e se tam platí za epidurál.
Není tady
Sito, personál , prostředí .To jsem slyela od spolupracovnice, která tam rodila.Chtěla jsem tam také rodit, ale jeliko mi hrozil předčasný porod, tak jsem nakonec rodila v Liberci.V Jablonci mají plno, musí se včas zaregistrovat.Hodně tam toti jezdí rodit enský z Liberce.
Není tady
Holky tak děkuji moc. Já jsem z Mladé Boleslavi ale dojídím na gynekol. do Jablonce k primáři, nemůu si stěovat. Ale bohuel mi první porod nevyel abych dojela do Jablonce, tak doufám, e tentokrát to výjde, u jsem tam i zapsaná. Tak drte palce a to tam stihnu. Můj první porod toti trval se vímvudy 2h, ale i tak bych to tam bejvala stihla ale bohuel ten průběh byl tak hektický, e jsem raději zala sem k nám.
Není tady
Pírko, přeji krásný zbytek těhu.Ale ten tvůj porod byl teda rychlovka.No nevim , nevim, zda to stihne
Není tady