18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já si teď jedny objednala na answear.cz a jsou naprosto skvělý! Díky jejich tabulkám jsem trefila velikost a vypadají opravdu stejně jako na obrázku Rozhodně to teda stojí za zkouku
Není tady
dík za tip, odkáu kolegyni, ta je maniak na e shopy, já se toho bojím take radi chodím do klasických obchodů a zkouím.
Není tady
velká slevová akce na boty a bundy přítí víkend 25. a 26.října, Tommy Hilfiger slevy a 70%, Mustang, Saxoo London -nová pánská móda, krásné materiály a ceny;), outdoorové obchody Regatta, Alpine Pro, Rossignol, Rock Point - ve se slevou vdycky 30-70%
Není tady
pokud mohu tak tě doplním, v souvislosti s tímto víkendem probíhá velká soutě nákupy se Simonou Krainovou v hodnotě 15, 10 nebo 5 tisíc korun! Stačí odpovědět na 2 jednoduché otázky a můete získat nákupní poukázky platné v celém centru Freeport, více info na fb
Není tady
Já díny kupuju tady http://www.pepe-jeans-store.cz/damske/dziny/ - ceny sice trochu jinde ne třeba v H&M, ale kvalitou a ani vzhledem se to srovnávat vůbec nedá.
Není tady
Posledne jsem narazila na velke slevy ve freeportu, jeli jsme kolem za babickou do Rakouska a co jsem se před tim koukala, pac jsem vedela ze pojedeme kolem , tak jsem tam razila na 70% slevy na diny, a hned jsem si koupila troje!
Není tady
Dziny jsem si vdy oblibila od znacky diesel, vdy mi dobře sedli a sehnala jsem je hodne často ve slevach
Není tady
Diny Dieslovky mam taky moc rada, perfektne vdy padnou a ten material se neda snad nicim nahradit..:-)
Není tady
Ahoj, tak mimo jeany jsem jetě zkouela i chinos, co jsou také dobrou variantou. Kousek od budějárny jsem narazila na krámek zatímco jsem čekala na bus, a pak jsem zjistila, e mají i eshop - https://geareshop.com. Mám teď na sobě jedny díny, nejsou sice tenké, ale ani v tomdletom počasí v nich nikde nemrznu.
Není tady
jo díny, s těmi mám teda problém... prolítala jsem celý nákupák a taky nic... nemám oblíbenou značku, prostě mi musí padnout do oka vzhledem a to se mi teď nedaří rok... a ty poslední mám dokonce ze sekáče za dvě stovky a padly jak ulité... a to jsem ten obchod navtívila poprvé náhodou :-D
Není tady
mně přijde, e poslední dobou ty jeany ijí úplně na pytel... vdycky se mi to v rozkrou krabatí! sedí mi krásně bokovky, ale zase nesnáím, kdy mi leze zadek.... jako nejlepí rifle za psoledních X let byly ty těhu, ale to je mi hloupé nosit jen tak :-D
Není tady
Hele vy reklamatorky, kupte si gate od Vietnamcu za pade, ty vam urco seknou, usetrite tak na PLACENOU reklamuu...
Není tady
s nákupem jeans mám problém, vůbec mi nesedí, pěkně leda bokovky a tam mi zase vadí ten "holý zadek".... teď jsem si koupila lacláče v Newyorkeru, to byla spí náhoda... jinak mám problém i se vzhledem těch jean a pak taky občas s cenou :-D
Není tady
mám problém... taky občas s cenou
"umění je dobře se oblékat i za pár korun!"
Není tady
helena napsal(a):
mám problém... taky občas s cenou
"umění je dobře se oblékat i za pár korun!" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
tak s tím souhlasím! třeba se to jednou taky naučím :-D
Není tady
Ahoj, já také nekupuji díny jen u jedné značky. Zkouím, kde mi které sedí a podle toho je koupím. Líbí se mi Replay i Diesel, ale nejsem ochotná za ně dávat takové částky. Díny jsou nejoblíbenějí část atníku, tak jich mám opravdu hodně Naposledy jsem si jedny na léto v bílé barvě koupila na Cellbes, objevila to moje ségra a musím říct, e jsem spokojená., jak mi sedí. Pořád tam mají nějaké akce a hlavně celkem pravidelně novinky.
Není tady
Já osobně větinou kupuju jen jednu značku dín, objednávám je přes internet, pře eshop Different a mám vyzkoueno, e mi vdy sedí. Ale jinde ne od nich bych si neobjednala.
Není tady