6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Damila napsal(a):
karfice napsal(a):
CaA - tam mají velikosti na můj zadek - 46!
Já, co jsem teď přibrala, musím koupit nové kalhoty, ale naráím na divnou věc-kdy jsou mi v pase, jsou těsné ve stehnech. Zadek nemám.
kdy je dám přes stehna lehce, odstávají mi kolem pasu. Přitom si nepřipadám, e bych měla nějak extrémní stehna.
Prostě má disproporci a stehna má vůči pasu pasu silnějí. Moje kamarádka tím taky trpěla a pomohla jí a liposukce stehen. A nebo zkus cvičit a tuky ve stehnech "vypálit" pohybem.
Není tady
Barelína napsal(a):
Damila napsal(a):
karfice napsal(a):
CaA - tam mají velikosti na můj zadek - 46!
Já, co jsem teď přibrala, musím koupit nové kalhoty, ale naráím na divnou věc-kdy jsou mi v pase, jsou těsné ve stehnech. Zadek nemám.
kdy je dám přes stehna lehce, odstávají mi kolem pasu. Přitom si nepřipadám, e bych měla nějak extrémní stehna.Prostě má disproporci a stehna má vůči pasu pasu silnějí. Moje kamarádka tím taky trpěla a pomohla jí a liposukce stehen. A nebo zkus cvičit a tuky ve stehnech "vypálit" pohybem.
No já jsem takovou disproporci u sebe nikdy nezaznamenala. To a teď.
Radi zhubnu celkově, protoe cíleně zhubnout v některých partiích tuk fakt nejde. Cvičením si v tom místě posílím svaly, ale neurčím ze které části těla ten tuk půjde (půjde celkově, z celého těla), to jsem si vyzkouela kdysi na břichu. No to je fuk, prostě potřebuji aspoň 5 kg dolů a celá disproporce zmizne..
Není tady
Dziny kupuji v obchode ,nejvic mi sedi znacka Diesel . Rada si koupim hezke a kvalitni a ty mi pak nejaky ten rok vydrzi . Posledne jsem si ale koupila v tom nejlacinsim obchode ,svetle modre s dirami za 12 Euro a jsou to jedny z mych nejoblibenejsich. Hlavni je ,aby hezky sedely .
Upravil(a) mikuelini (10. 5. 2014 10:05)
Není tady
Já kupuji v CaA. Jednak mají běně moji velikost 42 a jednak mají zkrácené délky. i kdy u jsem si musela nechávat zkrátit i zkrácenou délku. Jsem prostě prcek.
Není tady
moje nejmilejí díny se mi po 8 letech rozpadly na zadku a na koleně
Koupila jsem párkrát v takku, a u jsem zkusila i na netu, a sedí mi skvěle
Není tady
Diesel rifle jsou úasné, super sedí, dlouho vydrí. Mám dvoje a jsem nadená. Nedávno jsem si koupila rifle i od Tom Tailor, za pár korun v akci a také jsou super.
Není tady
Diesel taky nosím, ale jsou u ve vyí cenové kategorii. Kadopádně stojí za to :-)
Není tady
jak říká, člověk si připlatí ale kvalitou a dlouhou ivotností si můe být jistý Dieslovky jsem kupovala v outletu na Hatích a měli je s krásnou slevou, take to mou peněenku a tak nebolelo.
Není tady
V Globusu.I manestráky nebo kalhoty jen tak na procházky se psem.
Není tady
Jaku napsal(a):
V Globusu.I manestráky nebo kalhoty jen tak na procházky se psem.
manestráky jsem si u dlouho nekoupila. Co si naposledy pamatuji, tak jsem je ala jetě jako 15letá a měla jsem je moc ráda, hlavně jsem měla úasné teplé na zimu. e bych si po tolika letech opět nějaké koupila?
Není tady
AllčaV napsal(a):
Diesel taky nosím, ale jsou u ve vyí cenové kategorii. Kadopádně stojí za to :-)
kde a za kolik jich kupuje? Z kadé strany slyím dobré ohlasy na Diesel, láká mě koupit si je, naposledy jsem kupovala u TT ve výprodeji za 250Kč. Potěím se dobrému tipu kde koupit za rozumnou cenu dieslovky.
Není tady
uuu rifle diesel? To je můj sen, ale dát za jedny přes 4000 mi přijde ílené ... Pokud víte kde je sehnat za normální cenu tak sem s tím a hned si jdu koupit. Nejdraí jeansy mám za litr - značka Levis. Drí u 3 roky, tak snad jetě co to snesou.
Není tady
levisky mám také. Jak jsem ji zmiňovala, kupovala jsem na Hatích, naposledy jsem si na léto koupila tyto http://www.freeport.cz/data/imgs/30005l.jpg, stáli 1300kč. Dobře sedí, cítím se v nich velmi dobře. Co je pro tebe normální cena za diesel?
Není tady
ty jsou moc hezké, ale pro mě nepřijatelná barva: D Jedna věc, e mám raději tmaví kalhoty a jeansy a druhá, e si ve světlých připadám, e mám tlusté nohy. Více enám takové barvy jdou, hlavně tím co mají tenoučké noičky. Na to e jsou Diesel cena parádní, větinou mají mnohem draí jeansy.
Není tady
jsou velmi pěkné, kdyby byly v černé nebo modré hned je beru. Zita44 to je jen pocit, časem by sis zvykla. Také jsem někdy nosila dole rozířené nohavice, i dlouho po tom co to vylo z módy, ale nakonec jsem si zvykla na rovný i úzký střih. Někdy kdy vidím 150kilové baby v legínách, to u je moc, ale pokud to není tvůj případ, nemá se čeho bát.
Není tady
často jsem poslouchala od kamarádek, e si mám koupit něco barevnějí, mám velmi ráda zemité barvy, větina mého atníku má takovou barvu ale pomalu se snaím přidávat barevnějí a výraznějí kousky. Byla jsem mile překvapena jak mi ty rifle sedli.
Není tady
Díny nakupuji na www.answear.cz mají spoustu kvalitních dín vech moných berav, stylů, značek a velikostí. Nejdřív jsem se bála nakupovat díny na e-shopu, ale teď na answear.cz nedám dopustit.
Není tady
po mých patných zkuenostech s e-shopy mě u asi nikdo nepřesvědčí abych si z nějakého jetě objednala oblečení. Dívala jsem se na tu stránku a také mají slevy jako na Freeportu 70%, značky Retro Jeans, Lee Cooper - obě prodejny s velmi dobrými a kvalitními jeansy.
Není tady
akorát včera mi na chatě vyběhla reklama na ten obchod, nemají tam patné věci, vypadají dobře. Jak dlouho od nich u nakupuje? Co dovoz? Velikosti sedí? U mě to vytzerá tak, e se stále budu bát kupovat rifle a ostatní kalhoty na eshopech. Musím se v nich prostě vidět před tím ne je koupím.
Není tady
tak já jsem o tomto obchodě jetě neslyela a ráda se podívám co nabízejí. V retro jeans mají i kabelky ne? Mám takový pocit, e jsem minule na netu nala nějaké od nich. Platí ta sleva i na ně nebo vysloveně pouze na rifle?
Není tady
sleva platí na vekeré jejich zboí, take i kabelky a jiné doplňky, či oblečení. Pokud mohu tak bych vás ráda informovala, e 20.9. se tam bude konat velká akce v rámci oslav 11 narozenin nákupního centra, kromě slev, tam budou i taneční a hudební vystoupení a soutě o dvě vespy.
Není tady
něco takového jako byla akce před rokem s Tata Bojs ?? Jsem zvědavá co za celebrity a známé osobnosti tam budou a jaké slevy kde budou. Chtěla jsem tam jít přítí víkend protoe mi třeba aty ale počkám si do 20., takovou akci si nenechám ujít
Není tady
tak já se chystám do Freeportu zítra, protoe budou speciální slevy platné pouze zítra, tedy v pátek 12. U minule jsem si vyhlédla společenské aty v Afterschocku a nyní je na nich jetě dalí sleva, tak neváhám a jdu si je koupit. Hned skočím i na vinobraní ve Znojmě.
Není tady
na vinobraní jsme byli také samm1 přesně jak píe, ji jsou vude info o této akci, i zveřejněné slevy, které návtěvníky čekají, osobně určitě zavítám do Mustangu kde bude 50% sleva z původní ceny na ve a to po celý den ji od 10:00 do 23:30, také mě táhne tommy hilfiger a jeho 70% sleva. Minule jsem tam objevila pěkné kabáty na podzim, tak snad ...
Není tady
tak byla to skvělá akce, velmi dobře jsme se zabavili, výhodně jsme nakoupili, viděli jsme skvělého imitátora mr. Beana. Velice povedená akce
Není tady