6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já si teď koupila hezký díny v OC Chodov Praha, obchod A-Gate. Po slevách za 450,- Kč.
Není tady
Já v Čechách nakupování oblečení nemám ráda- nebaví mě. Na nákupy oblečení vyráím skoro kadý týden (někdy i několikrát), ale po větinou příjdu domů s prázdnou, vyjímečně si něco koupím. Ačkoli mám velikost 36, tak mi větina hadříků nesedí, měřím 160 cm, take halenky jsou mi dlouhé, kdy nejsou- jsou mi dlouhé rukávy, a díny...to je děs, po kadé musím kalhoty nechat zkracovat a u hodně dlouho jsem si kalhoty z tohoto důvodu nekoupila. Moná jsem náročná- kdy se mi toti líbí střih- nelíbí se mi barva a naopak a kdy se mi vzácně líbí obojí, tak je mi to velké nebo z nějakého jiného důvodu nesedí. Ach jo a přitom bych tak ráda nakupovala a chodila hezky oblečená, ale poslední dobou se v módě "topím", a kdy vidím ty stojany v nákupních střediscích nacpané oblečením, e oblečení ani nejde ze stojanu sundat, mám chu utéct.
Není tady
ofko, já jsem byla taky ve Freeportu ale vybrala jsem si zase PePe Jeans. Nějak mi líp sednout ne Diesel.
Není tady
Leontýnko: No já hlavně myslím, e kadý má troku jinou postavu, take mu sedí něco jiného... Ale v tom Freeportu jsem si fakt vybrala. Jezdí tam často?
Není tady
no jezdím tam tak 1 za 3 měsíce... Vdycky na sezónu. Jsem nakupovací maniak a tam se vdycky celkem vyřádím...
Není tady
No to je fakt. Myslim, ze si tam kazdy vzdycky neco vybere. Je fakt, ze se mi nejlip nakupuje v zahranici, ale ted nemam na nejake delsi vylety cas, takze je pro mne ten Freeport idealni. Je to lepsi nez behat po Praze a hledat ruzne outlety, to si radsi zajedu na jedno misto, kde je spousta znacek.
Není tady
Ani nevím, jestli to tady jetě ije, ale tak stejně přidám i tu svou troku. Já třeba nakupuju díny u nás v místích obchodech, ale poslední dobou mám problém, protoe se samozřejmě změnila móda, a prodávají se teď jenom roury, je úplně jedno, kde se podívám (diesel, replay, neznačkové), rifle s rozířenými nohavicemi u prostě neexistují. Kdybyste někdo měli tip, třeba i na internetu, kde by se daly koupit rifle s nohavicemi "do zvonu", určitě budu ráda.
Není tady
ternach napsal(a):
Ani nevím, jestli to tady jetě ije, ale tak stejně přidám i tu svou troku. Já třeba nakupuju díny u nás v místích obchodech, ale poslední dobou mám problém, protoe se samozřejmě změnila móda, a prodávají se teď jenom roury, je úplně jedno, kde se podívám (diesel, replay, neznačkové), rifle s rozířenými nohavicemi u prostě neexistují. Kdybyste někdo měli tip, třeba i na internetu, kde by se daly koupit rifle s nohavicemi "do zvonu", určitě budu ráda.
UVietnamcu vcera jsem je tam koupila.
Není tady
Já se teda přiznám, e díny si větinou kupuju u Vietnamců... nevím proč, ale sedí mi od nich nejlíp...
Není tady
Ahoj holky,
Vyhrála jsem v soutěi 20 kusů poukazů na nákup značek WRANGLER a LEE v kamených prodejnách JEANS MACHINE.
Kadý pokaz má hodnotu 2000kč, já je prodávám za 1000kč/kus. Sama je vechny neupotřebím tak doufám e pro ně najdete uplatnění. Jeansy těchto značek jsou opravdu krásné. Obchody JEANS MACHINE jsou v kadém městě. Poukazy se mohou sčítat tak si jich můete koupit klidně víc
V přpadě zájmu mi napite soukromou zprávu nebo email a domluvíme se na předání, nebo potou.
Není tady
ahojky ja jsem si u třetí rifle objednávala z outletového obchodu http://sale-fashion.cz/damske-rifle-de- … re-prive-1
Není tady
KarlaKrátká napsal(a):
Já se teda přiznám, e díny si větinou kupuju u Vietnamců... nevím proč, ale sedí mi od nich nejlíp...
Přiznám se, e já taky. A pak jetě v C&A kdy mají nějakou dobrou slevu. Upřímně - dát za kalhoty 6tis. jen proto e mají značku se mi příčí. Za ty peníze máme s dětma pěkný víkendový výlet a jetě nám zbyde.
Není tady
janicca napsal(a):
ahojky ja jsem si u třetí rifle objednávala z outletového obchodu http://sale-fashion.cz/damske-rifle-de- … re-prive-1
ahoj tady tyto se mi libí taky, jen se bojím, e by mi neseděli na mou postavu, tobě sedí dobře?
Není tady
Mmarta napsal(a):
janicca napsal(a):
ahoj tady tyto se mi libí taky, jen se bojím, e by mi neseděli na mou postavu, tobě sedí dobře?
čau čau ano sedí mi perfektně, kdybych si to mohla teď dovolit objednám si dalí , dobře se toti nosí, ale to u já asi přeháním s těmi riflemi
Není tady
V Retro Jeans a v Timeoutu, obojí dvojí na Freeportu a navíc mám ted i v hledáčku od Diesel, ty by byly moje první
Není tady
Dnes jsem probíhala galerií Harfa, sháněla jsem nějaké svetříky a v Takku měli stojan s plno poslevňovanými dinami, tak jsem pokoupila jak svetříky tak rifle, koupila jsem si dvoje (kus za 349,-)
Není tady
mishalka napsal(a):
V Retro Jeans a v Timeoutu, obojí dvojí na Freeportu a navíc mám ted i v hledáčku od Diesel, ty by byly moje první
Jo já mám taky pár kousků odtama, ale spí z TH a něco z Retro
Není tady
edulka napsal(a):
mishalka napsal(a):
Jo já mám taky pár kousků odtama, ale spí z TH a něco z Retro
také tam občas nakupuji, teď jsem vyuila slevy na novou jarní kolekci u Tom Tailor, nala jsem si na sebe krásné kousky, mám ráda značkové oblečení a jetě raději kdy ho koupím a s 30% slevou
Není tady
Kdyz jsem byla mala, tak se mi mamka snazila kupovat ve znackovych prodejnach. Ale ted, jak si nakupuju sama, tak v ramci setreni si nakupuju v takovych tech new yorkrech apod, coz je ale neco, co nedoporucuju. protoze posledne jsem si koupila dziny, ktere ale silene barvi. Mam vzdycky po celodennim noseni modre ruce - jak smoula, tricko zevnitr taky modre, mam i obarvene boty a kabelku... je to des, uz nikdy, priste si radsi priplatim, aspon to ale bude za kvalitu a za neznicene dalsi veci... :-/
Není tady
Já mám ráda značku Tom Tailor, líbí se mi díny od firmy reklama
Mají pěkný výběr kalhot i ostatního oblečení. Pěkné jsou také mikiny.
Upravil(a) AndreaP. (10. 3. 2014 20:18)
Není tady
my se tam chystáme tento víkend 22. - 23. mají "skandální víkend" take Sleva 500 Kč na nákup bot a kalhot nad 1500 Kč a slevy a 80% ve vech obchodech. Potřebuji nové jeansy, jedny jsem si vyhlédla u Levi 's, tak doufám, e mi budou dobré a určitě omrknu i boty ak tomu nějakou kabelku
Není tady
v sobotu jsem tam byla poprvé v ivotě, dotáhla mě tam kámoka, ale jsem ráda, nakoupila jsem si rifle u Toma Tailora za směných 249, - a navíc super sedí. Vdy sami kalhoty těko kupovali, protoe buď byly dlouhé nebo krátký, kdy seděli na zadku a bocích.
Není tady
Holga napsal(a):
KarlaKrátká napsal(a):
Přiznám se, e já taky. A pak jetě v C&A kdy mají nějakou dobrou slevu. Upřímně - dát za kalhoty 6tis. jen proto e mají značku se mi příčí. Za ty peníze máme s dětma pěkný víkendový výlet a jetě nám zbyde.
Taky kupuji rifle v C&A.
Není tady
CaA - tam mají velikosti na můj zadek - 46!
Není tady
karfice napsal(a):
CaA - tam mají velikosti na můj zadek - 46!
Já, co jsem teď přibrala, musím koupit nové kalhoty, ale naráím na divnou věc-kdy jsou mi v pase, jsou těsné ve stehnech. Zadek nemám.
kdy je dám přes stehna lehce, odstávají mi kolem pasu. Přitom si nepřipadám, e bych měla nějak extrémní stehna.
Není tady