Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 12. 7. 2007 15:05

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kde si kupujete džíny

Já si teď koupila hezký džíny v OC Chodov Praha, obchod A-Gate. Po slevách za 450,- Kč. tummenupp

Není tady

#52 13. 7. 2007 15:20

petal
♥♥-----

Já v Čechách nakupování oblečení nemám ráda- nebaví mě. Na nákupy oblečení vyrážím skoro každý týden (někdy i několikrát), ale po většinou příjdu domů s prázdnou, vyjímečně si něco koupím. Ačkoli mám velikost 36, tak mi většina hadříků nesedí, měřím 160 cm, takže halenky jsou mi dlouhé, když nejsou- jsou mi dlouhé rukávy, a džíny...to je děs, po každé musím kalhoty nechat zkracovat a už hodně dlouho jsem si kalhoty z tohoto důvodu nekoupila. Možná jsem náročná- když se mi totiž líbí střih- nelíbí se mi barva a naopak a když se mi vzácně líbí obojí, tak je mi to velké nebo z nějakého jiného důvodu nesedí. Ach jo a přitom bych tak ráda nakupovala a chodila hezky oblečená, ale poslední dobou se v módě "topím", a když vidím ty stojany v nákupních střediscích nacpané oblečením, že oblečení ani nejde ze stojanu sundat, mám chu utéct.

Není tady

#53 24. 7. 2007 13:10

Leontynka.tyna
♥------

Žofko, já jsem byla taky ve Freeportu ale vybrala jsem si zase PePe Jeans. Nějak mi líp sednout než Diesel. wink

Není tady

#54 2. 8. 2007 10:29

vesela.zofka
♥------

Leontýnko: No já hlavně myslím, že každý má trošku jinou postavu, takže mu sedí něco jiného... Ale v tom Freeportu jsem si fakt vybrala. Jezdíš tam často?

Není tady

#55 2. 8. 2007 15:17

Leontynka.tyna
♥------

no jezdím tam tak 1 za 3 měsíce... Vždycky na sezónu. Jsem nakupovací maniak a tam se vždycky celkem vyřádím... smile

Není tady

#56 3. 8. 2007 13:18

vesela.zofka
♥------

No to je fakt. stolt Myslim, ze si tam kazdy vzdycky neco vybere. Je fakt, ze se mi nejlip nakupuje v zahranici, ale ted nemam na nejake delsi vylety cas, takze je pro mne ten Freeport idealni. Je to lepsi nez behat po Praze a hledat ruzne outlety, to si radsi zajedu na jedno misto, kde je spousta znacek. smile

Není tady

#57 12. 12. 2012 17:16

ternach
♥------

Ani nevím, jestli to tady ještě žije, ale tak stejně přidám i tu svou trošku. Já třeba nakupuju džíny u nás v místích obchodech, ale poslední dobou mám problém, protože se samozřejmě změnila móda, a prodávají se teď jenom roury, je úplně jedno, kde se podívám (diesel, replay, neznačkové), rifle s rozšířenými nohavicemi už prostě neexistují. Kdybyste někdo měli tip, třeba i na internetu, kde by se daly koupit rifle s nohavicemi "do zvonu", určitě budu ráda.

Není tady

#58 13. 12. 2012 12:47

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

ternach napsal(a):

Ani nevím, jestli to tady ještě žije, ale tak stejně přidám i tu svou trošku. Já třeba nakupuju džíny u nás v místích obchodech, ale poslední dobou mám problém, protože se samozřejmě změnila móda, a prodávají se teď jenom roury, je úplně jedno, kde se podívám (diesel, replay, neznačkové), rifle s rozšířenými nohavicemi už prostě neexistují. Kdybyste někdo měli tip, třeba i na internetu, kde by se daly koupit rifle s nohavicemi "do zvonu", určitě budu ráda.

UVietnamcu vcera jsem je tam koupila.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#59 15. 1. 2013 13:45

KarlaKrátká
♥------

Já se teda přiznám, že džíny si většinou kupuju u Vietnamců... nevím proč, ale sedí mi od nich nejlíp...

Není tady

#60 22. 3. 2013 21:59

bulda5
♥------

Ahoj holky,
Vyhrála jsem v soutěži 20 kusů poukazů na nákup značek WRANGLER a LEE v kamených prodejnách JEANS MACHINE.
Každý pokaz má hodnotu 2000kč, já je prodávám za 1000kč/kus. Sama je všechny neupotřebím tak doufám že pro ně najdete uplatnění. Jeansy těchto značek jsou opravdu krásné. Obchody JEANS MACHINE jsou v každém městě. Poukazy se mohou sčítat tak si jich můžete koupit klidně víc

V přpadě zájmu mi napište soukromou zprávu nebo email a domluvíme se na předání, nebo poštou.

http://www.omlazeni.cz/shared_files/uploaded_new/39/399395/2956369_1_bazar.jpg

Není tady

#61 15. 5. 2013 20:07

janicca
♥------

ahojky ja jsem si už třetí rifle objednávala z outletového obchodu  http://sale-fashion.cz/damske-rifle-de- … re-prive-1

Není tady

#62 15. 5. 2013 21:15

Holga
♥♥♥----

KarlaKrátká napsal(a):

Já se teda přiznám, že džíny si většinou kupuju u Vietnamců... nevím proč, ale sedí mi od nich nejlíp...

Přiznám se, že já taky. A pak ještě v C&A když mají nějakou dobrou slevu. Upřímně - dát za kalhoty 6tis. jen proto že mají značku se mi příčí. Za ty peníze máme s dětma pěkný víkendový výlet a ještě nám zbyde.

Dobrá zásada je – nevědět.

Není tady

#63 17. 5. 2013 13:06

Mmarta
Zablokovaný

janicca napsal(a):

ahojky ja jsem si už třetí rifle objednávala z outletového obchodu  http://sale-fashion.cz/damske-rifle-de- … re-prive-1

ahoj tady tyto se mi libí taky, jen se bojím, že by mi neseděli na mou postavu, tobě sedí dobře?

Není tady

#64 19. 5. 2013 20:10

janicca
♥------

Mmarta napsal(a):

janicca napsal(a):

ahoj tady tyto se mi libí taky, jen se bojím, že by mi neseděli na mou postavu, tobě sedí dobře?

čau čau ano sedí mi perfektně, kdybych si to mohla teď dovolit objednám si další , dobře se totiž nosí, ale to už já asi přeháním s těmi riflemi smile

Není tady

#65 19. 8. 2013 9:48

mishalka
♥♥-----

V Retro Jeans a v Timeoutu, obojí dvojí na Freeportu a navíc mám ted i v hledáčku od Diesel, ty by byly moje první wink

Není tady

#66 6. 12. 2013 23:05

Mmarta
Zablokovaný

Dnes jsem probíhala galerií Harfa, sháněla jsem nějaké svetříky a v Takku měli stojan s plno poslevňovanými džinami, tak jsem pokoupila jak svetříky tak rifle, koupila jsem si dvoje (kus za 349,-) wink

Není tady

#67 16. 2. 2014 20:17

edulka
♥♥-----

mishalka napsal(a):

V Retro Jeans a v Timeoutu, obojí dvojí na Freeportu a navíc mám ted i v hledáčku od Diesel, ty by byly moje první wink

Jo já mám taky pár kousků odtama, ale spíš z TH a něco z Retro

Není tady

#68 7. 3. 2014 13:49

samm1
♥------

edulka napsal(a):

mishalka napsal(a):

Jo já mám taky pár kousků odtama, ale spíš z TH a něco z Retro

také tam občas nakupuji, teď jsem využila slevy na novou jarní kolekci u Tom Tailor, našla jsem si na sebe krásné kousky, mám ráda značkové oblečení a ještě raději když ho koupím až s 30% slevou smile

Není tady

#69 7. 3. 2014 14:22

Bruninka
♥------

Kdyz jsem byla mala, tak se mi mamka snazila kupovat ve znackovych prodejnach. Ale ted, jak si nakupuju sama, tak v ramci setreni si nakupuju v takovych tech new yorkrech apod, coz je ale  neco, co nedoporucuju. protoze posledne jsem si koupila dziny, ktere ale silene barvi. Mam vzdycky po celodennim noseni modre ruce - jak smoula, tricko zevnitr taky modre, mam i obarvene boty a kabelku... je to des, uz nikdy, priste si radsi priplatim, aspon to ale bude za kvalitu a za neznicene dalsi veci... :-/

Není tady

#70 10. 3. 2014 11:46

veru1808
Zablokovaný

Já mám ráda značku Tom Tailor, líbí se mi džíny od firmy reklama
Mají pěkný výběr kalhot i ostatního oblečení. Pěkné jsou také mikiny.

Upravil(a) AndreaP. (10. 3. 2014 20:18)

Není tady

#71 19. 3. 2014 21:00

sandra19991
♥♥-----

my se tam chystáme tento víkend 22. - 23. mají "skandální víkend" takže Sleva 500 Kč na nákup bot a kalhot nad 1500 Kč a slevy až 80% ve všech obchodech. Potřebuji nové jeansy, jedny jsem si vyhlédla u Levi 's, tak doufám, že mi budou dobré smile a určitě omrknu i boty ak tomu nějakou kabelku smile

Není tady

#72 25. 3. 2014 9:26

EvaD89
♥------

v sobotu jsem tam byla poprvé v životě, dotáhla mě tam kámoška, ale jsem ráda, nakoupila jsem si rifle u Toma Tailora za směšných 249, - a navíc super sedí. Vždy sami kalhoty těžko kupovali, protože buď byly dlouhé nebo krátký, když seděli na zadku a bocích.

Není tady

#73 5. 5. 2014 19:30

Barelína
♥------

Holga napsal(a):

KarlaKrátká napsal(a):

Přiznám se, že já taky. A pak ještě v C&A když mají nějakou dobrou slevu. Upřímně - dát za kalhoty 6tis. jen proto že mají značku se mi příčí. Za ty peníze máme s dětma pěkný víkendový výlet a ještě nám zbyde.

Taky kupuji rifle v C&A.

Není tady

#74 5. 5. 2014 19:54

karfice
♥♥♥♥---

CaA - tam mají velikosti na můj zadek - 46!

Není tady

#75 5. 5. 2014 20:02

Damila
♥♥♥♥♥♥-

karfice napsal(a):

CaA - tam mají velikosti na můj zadek - 46!

Já, co jsem teď přibrala, musím koupit nové kalhoty, ale narážím na divnou věc-když jsou mi v pase, jsou těsné ve stehnech. Zadek nemám.
když je dám přes stehna lehce, odstávají mi kolem pasu. Přitom si nepřipadám, že bych měla nějak extrémní stehna.va

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí