6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jé, tak to je skvělá zpráva. A kdy u se to chystá?
A včera, kdy jsi tam byla, tak měli něco hezkýho?
Není tady
Měla hezký Replayky s kamínkama a taky jedny s dírama a taky bílou měkoučkou koenou bundu. A nějaký mikyny (nezkoumala jsem ,nenosim). Ted má výprodej sekáče a a se toho zbavý tak dalí u nenakoupí.
Není tady
A neví prosim tě jakou tam mají otevírací dobu? e bych se tam zajela podívnout.
Není tady
Myslím ,e začíná v 9 a končí v 17, nevim jestli má polední pouzu, a půjdu kolem tak to zjistim a písnu.
Není tady
Co zkusit na netu jeans.cz ? Mustangy a Mavi taky nejsou vůbec patný! Hlavně Mavi hrozně pěkně seděj. Je to druhá nejprodávanějí značka v USA.
Není tady
Super jeans světových značek mají v Jungmannové 28, Praha 1. Replay, Diesel, Miss Sixty ve za super ceny, stojí asi tak kolem 2500,- a to i nové kolekce!
Není tady
Kupuju díny v obchodě Tako. Mojí velikost 34 mají vdy ve výprodeji a vdy asi tak 10 modelů a jetě si mohu vybírat délku nohavic, potřebuju ty nejkratí: a stojí mě díny v tom výprodeji kolem 200Kč. Nové kolekce jsou tak za 600Kč.
Není tady
mam rada replay ale tech penez na to neni (takze zadne nemam) jo v obchode jsem si jednou (ve vyprodeji) sehnala diesel za 1500 ...coz jsem brala hned jinak normalne kupuju dziny v Benetonua Sisley ( to je vlastne v benetonu),mam rada i Hollister( nevim zda se da koupit v CR ), a Tommy Hilfiger a lewis ...to staci
Upravil(a) Ferda (20. 2. 2007 3:01)
Není tady
Ferda napsal(a):
mam rada replay ale tech penez na to neni (takze zadne nemam) jo v obchode jsem si jednou (ve vyprodeji) sehnala diesel za 1500 ...coz jsem brala hned jinak normalne kupuju dziny v Benetonua Sisley ( to je vlastne v benetonu),mam rada i Hollister( nevim zda se da koupit v CR ), a Tommy Hilfiger a lewis ...to staci
:lol:nejsou replaye stejně cenově jako tommy hilfinger nebo benneton?? hahaha to je dobré
Není tady
no holky jestli chcete replaye jsou po praze i levnějí jsou tu i outlety a tam jsou za 2500,00 :-))
Není tady
no replay je tak za 5-7 tisic a beneton za 1300-2200 ...hilfigery jsem sehnala kolem 2500...
to jako stejnou cenovou skupinu vubec nepovazuji
Upravil(a) Ferda (8. 3. 2007 5:31)
Není tady
Teda se máte, nakupovat díny přes net.... Já nakupuju kalhoty kontinuálně celý rok, protoe z těch desítek vyzkouených mi jsou dobře tak jedny za 10-14 měsíců (nemluvím o drobných úpravách typu zkrácení nohavic). A extra díny ijí vichni rovně odshora dolů, ádný pas, ádné boky. Naposled jsem sehnala jedny v Hypernově před dvěma lety, náhodou byly i ve výprodeji, značka... hm... William a Delvin tuím, za 160 korun, a drí jak helvetská víra. Take, na značky netrpím (beztak ijí jen na modelky).
Není tady
Holky a to jako ty draí díny líp seděj? Ne e bych na ty Replaye neměla, ale jde přeci předevím o střih, ne? Aby sluely. Nějak nerozumim tý honbě za značkou, v čem jsou tyhle draí věci lepí?
Není tady
bohuzel drazsi obleceni vipada kvalitneji ale nejsem si moc jista jestli vzdy lepe padne.Dziny od pepe jeans jsou drahy ale nikdy mne nepadly.Doporucuji pro dziny a vubec pro obleceni zajet do zahranici...pro ty co jsou v Brne doporucuji si udelat hezkej vylet do Vidne.maji tam nadherny obleceni za krasny ceny,ne jak tady.Dziny od replay,fornariny atd mely asi od dvou do tri tisic,drazsi jsem tam nevidela.Bylo to v takovym obchodnim dome peek and cloppenburg v prizemi.Mely samozrejme i spoustu jinych znacek jako calvin clein,pepe jeans a potom ty dziny co navrhovala fergie za 2500czk,pokud to prepocitam na nase.A peek and cloppenburg ma vlastni znacku REViEW,kde nabizi obleceni za dobrou cenu-kvalitne vipadajici dziny za 1200czk,ty jsem videla i v Brne kde ten obchod maji taky ve Vankovce akorat s tim,ze tam skoro nic nemaji a je to dost drahy,to obleceni znacky review je tam snad nejlevnejsi,takze doporucuji Viden kde maji super obchody za super ceny a pro ty co bydli v Praze nebo tak doporucuji Nemecko kde jsem sice nikdy nenakupovala ale moji znamy jo a rikali,ze super.
Není tady
Ja taky nakupuju podle toho, jak mne padnou. Mam i Diesel a Replay. Dovezeny ze zahranici, kde jsem za ne dala okolo 2000Kc. U nas se neda nakupovat! Kdyz jsou slevy, tak mozna 20% a na dziny nic. Vsechno je predrazeny a vetsinou 2.jakost. V Brne mame Diesel outlet, kde jsou dziny za 5000Kc. Chapete?! V outletu!
Pro srovnani jsem skocila do Hilfigra mrknout na ceny. Damská kosile stala cca 3500,-- , v Anglii jsem stejnou koupila za 500,--. No nic, radeji koncim. Zase se me podarilo vytocit samu sebe.
Není tady
No,tak jestli myslime ten samej outlet kde maji jak diesel,tak forna,kousek od Zamecnicke tak to je hrozny!na to,ze to je outlet to je dost prehnany,ty ceny a zadnej velkej vyber tam taky nemajrinui.Kdyz jsem chtela nejaky normalni dziny,tak mne ani jedny nesedly,nemely ani zadnej extra vyber velikosti,nic.libilo se mi tam jedno tricko ale stalo asi dva tisice a to jsem si rekla,ze za tricko z vyprodeje fakt nedam,tak jsem sla do normalni fornariny,tam taky nemeli skoro nic a mely fornarinu namichanou jeste s jednou znackou fracomina.Tak jsem si od nich koupila mnohem hezci tricko nez co bylo bylo v tom outletu za 1300 a hlavne to je letosni kolekce.
Konkretne napriklad v Brne mne stve,ze tam neni dostatek kvelitnich obchodu nebo nevim jak jinak to rict ale pokud se chci oblikat hezky a trendy za rozumnou cenu tak mne nezbyva nic jinyho nez jit do manga,do zary,do promodu,pro boty do mixeru...ale to je porad to samy,navic si myslim,ze kazda z nas chce byt aspon trosku originalni,mne nikdy moc radost nedelalo kdyz jsem potkala na ulici nekolik holek v tom samym obleceni ale co hold delat,ze?nastesti jsem ted v Belgii,tady se mne zas nelibi jiny veci,jako treba jidlo ale obleceni?super!tady kdyz clovek rano vstane z postele a rozhodne se jit na nakupy pro konkretni vec,tak si muze by jist,ze to taky koupi!samozrejme,ze tu taky maji mango,zaru atd a nekdy se tam zajdu podivat ale vzhledem k tomu,ze je tu takova nabidka mnohem hezcich obchodu,tak jdu radeji tam.Naprosto nadherny veci maji hlavne v Holandsku,v Rotterdamu nebo Amsterdamu a taky za super ceny.
Presto vsechno asi budem bydlet Cesku,kvuli jedne dulezite veci ale v Praze.Prece jenom to holky Prazacky maji s tim vyberem jednodussi,to se musi uznat.Ale tak nebo tak,nevim jak to mate vy ale ja,jakmile nemam v pohode vlasy nebo tak,tak mam pocit,ze to ani to nejlepsi obleceni nespravi.Takze aspon,ze to kadernictvi je skoro na kazdym rohu a muzem si vybrat kam jit,i v Brne.
Není tady
ahojky já vím e se tu bavíte asi o jinejch cenovejch kategoriích.. ale.. je to k tématu. dneska jsem byla vytočená uplně na maximum byly sme s kámokou pro rifle, kámoka není vůbec tlustá, jen plnějích tvarů, dřív by se temu řeklo plnotíhlá.. vlezeme do obchodu, normální butik, nic značkového.. ceny u riflí pod 1000Kč. velikost na anorektičku - asi tři čtvrtiny stojanu. pak něco do čeho bych se vela mooooná já se svýma 53kilama a to bych nesměla dejchat a pak asi pět kousků normálního oblečení.. no ani si nedovedete představit jak mě vytočili..
Není tady
A co to bylo za butik?to je teda hrozny,to vzdycky dokaze nastvat!podle mne jste meli zrovna smulu,ze vsechny vetsi velikosti mely vykoupeny,hlavne pokud ty dziny byly hezky a zo dobrou cenu:(
Není tady
armania.. je to sít butiků LOLA.. takový mení.. jsme s kámokou jetě na střední take peněz není moc, dá se tam větinou koupit docela dobře ale tentokrát teda.. jen pro anorektičky..
Není tady
Tak to chapu,ze penez neni nikdy moc a to nemusis byt ani na stredni:(
O tom butiku co pises jsem jeste neslysela ale ja jsem puvodne z Brna tak je mozny,ze tam takovy obchod neni.
No a kdyz uz se tam da vetsinou nakoupit dobre ale protentokrat ne,tak jim to pro jednou promin.Mely jste se zeptat nektere te prodavacky proc maji tak maly velikosti a jestli jeste treba nejaky zbozi privezou a kdy.Ver tomu,ze vetsina zenskejch anorekticek neni,takze pokud by nabizely zbozi jen v techto velikostech jako XS,tak by mohly brzo zkrachovat a to si myslim,ze nechteji....TY ses zakaznik,tak ty ses pan,takze jsi vicemene ve vyhode.A co vis,mozna to byl osud nesehnat zadny dziny,ja osobne bych byla vic nastvana kdyby nemely zadny hezky sukne nebo sortky,proste vylozene pekny,letni obleceni,v riflech bych se upotila,tak to necham az na zimu:)
Není tady
Armania: Presne ten outlet mam na mysli. Hruza! Ja jsem si privezla z venku nekolik kufru obleceni, takze uz skoro rok nic nenakupuju. Jen potrebuju letni boty a proste si nemuzu vybrat. Tak cumim na internetovy stranky znacek, ktery u nas nejsou a jen slintam. Mas pravdu, ze muzes jit akorat do Mixeru (ovsem jak co, spoustu bot tam maji tak akorat pro prostitutky) a pak jeste k Batovi. Tim jsme dosli nazdar babi.
A k tomu kadernictvi. Zrovna jsem se chystala nadhodit novy tema. Kam v Brne k opravdu dobremu kadernikovi.
Není tady
Tak jsem zase v Cesku,konkretne v Brne,divala jsem se v olympii v mixeru na naky ty boty a nic extra se mi tam nelibilo,chtela bych tentokrat nejaky pekny boty ale bez podpatku,mozna neco ve stylu zabek ale trochu hezciho provedeni a nevim kde je sehnat.V tom mixeru bylo vsechno moc vysoky a takovych bot uz mam dost a nektery jsou fakt jak pro prostituky,jednou jsem se divala a byly tam boty specialne pro stripterky.U Bati jsem se divat nebyla ale muzu to zkusit.Pristi tyden bych mela jet na Slovensko,tak myslim,ze si neco koupim tam,konkretne v Piestanech maji jeden obchod s velkym vyberem za dobry ceny a krasny,neobycejny kabelky dovazeny z Francie.tak se fakt tesim.
Kadernictvi:tak to je tema ktery mne momentalne ted hodne zajima.Na internetu jsem si nasla jednu stranku,kde zensky z cele Cr hodnoti kadernictvi v Brne,Praze,Ostrave a docela mne prekvapilo,co vse jsem se dozvedela.Ve zkratce by se to dalo nazvat jako ne vsechno drahy musi znamenat dobry.Nektery kadernictvi jsou prehnane drahy,presto vysledek nic moc a navic nektery kadernice se chovaji tak,ze mate kolikrat chut se otocit a odejit.To se mi stalo ve Vankovce,uplne na konci nahore v kadernictvi CUT and COLOR(doufam,ze to rikam spravne).Vazne jsem mela sto chuti odejit ale potom jsem si rekla,ze by to bylo blby a tak jsem zustala.Nakonec to az tak hrozny nebylo,kadernice byla takova ukecana ale dalo se to prezit.Strih byl v pohode,cena 800 korun ale ze bych nekomu doporucila tam jit?to ne....rozhodne ne nekomu,kdo ma rad prijemnou atmosferu.Taky jsem byla v kadernictvi KLIER ve Vankovce a tam jsem si zase pripadala jak naky zbozi na bezicim pasu,jako nejaka hracka ktera se musi ostrihat,obarvit a pak dalsi,dalsi a dalsi...proste mne prislo,ze ty holky to delaji bez citu nebo ja vazne nevim ale osobne taky nedoporucuji.Ja osobne mam rada,kdyz vidim,ze to tu kadernici bavi,je prijemna,rada si povida,poradi...a takovy kadernictvi v Brne jsem jedno nasla.Je kousek od Spalicku,kdyz pujdete po Zamecnicke porad smerem nahoru,je tam takovy parkoviste a poleve strane nahoru je takova prosklena kavarna,tak kousek od toho je to kadernictvi.V podstate je to takovej kosmetickej salon,kde delaji vsechno jako nehty,masaze atd za prijemny ceny.Ja osobne jsem tam byla jen na strihani a byla jsem spokojena jak se cenou,(350 korun) tak s vysledkem a hlavne s prijemnou atmosferou,protoze kadernice byly moc mily,zadny furie.Pak co je dobry kadernictvi v Brne je kadernictvi Butterfly,maji i svoje internetovy stranky,myslim butterfly.cz kde uvadeji jaky sluzby nabizeji i s cenikem,je to taky kosmetickej salon a kadernictvi dohromady na Vaclavske.Potom ve meste,myslim na Orli,ten presne nevim jestli tu ulici rikam spravne ale je to v pasazi Alfa,naproti posty,je jedno kadernictvi,kde strihaly takovy mlady holky a pekne ale nebylo to tam nejlevnejsi,nerikam drahy ale 350 korun to fakt nebylo...Takze tezko rict,kde je to nejlepsi,ja hlavne nesnasim predrazeny sluzby bez nulovyho vysledku.Mam stesti,ze si si kazdej mesic chodivam zastrihnout pouze konecky,takze natom se az tak moc zkazit neda.Zrovna ted mam ty konecky tak zniceny,ze to je az hruza takze musim rychle nekam zajit a nejradsi bych se chtela objednat do toho butterfly,jak na vlasy,tak na pedikuru.Do tisicovky bych se urcite vlezla,coz jinde nejspis ne.
Není tady
Replay jsou super, protoe krásně sedí, jak do nich vlezu, tak jsou jak ité na tělo, tak asi tak, a nemusí je mít za 6 tis. stačí počkat na slevy.
Není tady
Skvělý sou Diesely. Teď jsem si jedny koupila. Viva outletům! Byla jsem ve Freeportu a dala jsem za ně jenom 800. Fakt SUPER!
Není tady