6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky kde si kupujete džiny?
Poslední dobu se mi nějak nikde nelíběj, teda krom Replay - tam maj nádherny pořád.
Není tady
A diesel, ty jsou taky úžasný, sice ta cena je celkem dost vysoká ale jsou dost kvalitní, pak mám ráda Zaru a Mango, to je levnější varianta, jo a ještě sice nejsou dostání tady v čechách Abercrombie, ty jsou dost suprácký.
Není tady
V Zaře i Mangu nakupuju ráda, ale zrovna džíny bych řekla, že se v Zaře hrozně zhoršily.
Není tady
Já jsem zjistila, že mají hroznou kvalitu Vera Moda, když jsem třeba v Holandsku a jdu do Only, tak tam mají úplně jiný výběr a snad i jinou kvalitu, nevím čím to je, ale teď zrovna před 15dny jsem si v dieslu koupila džíny o poloviny zlevněné, tak se celkem vyplatí počkat i na slevy.
Není tady
Jo tak o Vero moda mi ani nemluv, tam jsem si loni koupila nádherný džiny a už je mam prošoupaný. Vlastně mi nevydrželi ani rok.
S tou kvalitou mám pocit, že se k nám vozej celkem kšunty. (např.deštník z benetonu mi vydržel půl roku)
Není tady
V levisu maji dobry...Nebo pak Pepe Jeans,a jeste sou docela dobry MOTO ale u tech nevim jestli je maj v CR ty kupuju v Londyne
Není tady
No, z Replay nebo Diesel džíny za tři tisíce asi neseženeš, nejmíň tak 6 tis. a víc, si myslím :-(
Není tady
U nás je sekáč kam vozí úplně nové džíny z Free šopu a tam Replayky vyjdou na 2000,- a Dolce Gabana taky kolem 2t.
Jinak ráda nakupuju v New Yorkru.
Není tady
To Jana:kdyz si vezmes ,ze Abercombie stoji 100 usd,tak u nas budou stat jako Replay.Levis je taky dobry a co mam vyzkousene,tak stejne u kazde znacky se sunt najde,takze snad zalezi na stesti.A znas Old Navy??Taky moc dobra znacka a i kvalita.
Není tady
Docela by mě zajímalo, jak často si ty kalhoty z Replay apod. kupujete ... Mně stačí džíny třeba z New Yorkeru za 1000 Kč a vždycky mi vydržej. Podle mě nezáleží na ceně kalhot (prošoupou se úplně stejně), a aby vám je někdo ocenil:"Hele, ona má kalhoty za 6 litrů", tak byste na nich museli mít pověšenou cenovku. Ale pokud máte nějakého sponzora, tak prosím ... to bych si taky nechala líbit
Není tady
Ahoj já mám vždy problém s koupí kalhot a s džíny je to ještě horší! Nejvíc se mi líbí kalhoty v Mangu (nejlíp mi sedí) a Replay, ale příjde mi líto za Replay dát tolik peněz, když je stejně nosim jen jednu sezonu. Ve čtvrtek jsem zoufalá skákla do Kenvela a byli tam džíny přesně podle mích představ, ale byli mi velký a to i ta nejmenší velikost. Přez stehna byli fajn, ale přez boky mi pěkně odstávali. Myslim, že by jeden typ džín mohli taky dělat různě šitý a taky různý délky, keždý kalhoty nechávám zkracovat.
Není tady
Tiffi:tak to ti teda zavidim ja jsem rada ze se v Kenvelu vsoukam do nejvetsi velikosti kalhot:(
Není tady
No a já zase potřebuju prodlouženou velikost :-)
Není tady
Kde je ten sekac s dzinama s Free sopu?
Není tady
Na Kladně.
Není tady
Pešta napsal(a):
Na Kladně.
A kde přesně na Kladně, já vím pouze o jednou freeshopu a ten je na hranicích u Znojma, ale možná se mýlim. Jinak já klidně dám za džíny i víc peněz a vím že mi padnou jak ulitý. Pochopitelně mám velikou radost, když si moje oblíbene džíny mohu koupit i za polovinu. Někdo kouří cigarety a já si klidně koupím drahé džíny a někdo pije alkohol a já si klidně koupím kvalitní boty, tak to vidím já.
Není tady
PEŠTO, ŘEKNI HOLKÁM KDE NA KLADNĚ, POŘÁT SE TĚ PTAJÍ, NEDĚLEJ FORY!!!!!!
Džíny kupuji také na tržištích.... jsou levné sice moc dlouho nevydrží ( což některé značkové taky ne...), aleaspoň nemám problém, : nevydrží-li, nejsou až tak drahé... a kdyby se mi v pračce náhodou srazily, tak no problem....kdybych je někde ztratila, či zapomněla , tak také no problem ( zapomněla- znamená třeba na týdením výletě)a hlavně si jich za cenu jedněch džín "luxusních" mohu koupit min, patery "neluxusní"
Není tady
Jano: Naproti finančáku, jak prodávaj giros, tak hned vedle je sekáč a tam vozí věci z freešopu. Mají tam i nošené , ale vozí i funglovky. Mají i trika Repley a Diesel atd. za poloviční ceny (nové).
Není tady
Děkuji půjdu se tam podívat.
Není tady
Hurá na Kladno :-)
Děkuju žeš nám o tom řekla. .
Není tady
Není zač. Já jsem si tam naposledy koupila kožený kalhoty.
Není tady
jó taky děkuji, mám ségru na Kladně, tak se podívám a spojím s návštěvou a spokojenost bude na obou stranách.. Tedy doufám
Upravil(a) kasi (14. 2. 2006 15:54)
Není tady
Ahoj, tak jsem tam včera byla a paní mi říkala, že bude rušit sekáč a zaměří se pouze na značkové zboží (replay,diesel,dolce gabana..) dovážet bude pořád z freešopu ,takže za super ceny.
Není tady