29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chodite nekdo na Zumbu? Uci se to nekde jinde nez v Praze a Brne? Nemam rada klasicky aerobic, proto jsem ji zkusila zumbu a muzu vsem doporucit. Je to tanecni cviceni, kdy hodinu a pul hopsate v latinsko-americkych rytmech. Na konci hodiny jsme mela pocit, ze muzu sve obleceni zdimat.
Není tady
Teda neznala jsem vůbec, ale pročetla jsem, nakoukala a musím moc moc moc poděkovat jsem obří lenoch, ale latinu zbožňuju, takže jaklmile bude Piškot venku a já budu alespoň trochu pohyblivá - jdu do toho
Fakt díkes
Není tady
V Bratislave. Tiež mi to vyhovuje a možno sa na to dám pravidelne, keď nám učiteľka orientu odíde na materskú s dvojičkami.
Není tady
Teď jsem to viděla i v Pardubicích. Jen co začne škola, tak to taky půjdu vyzkoušet:)
Není tady
Nejlepší bude se zeptat asi tady http://www.zumba.cz/forum.ph Píšou tam že i v Pardubicích se vesele Zumbuje ;-)
Není tady
Já jsem byla jednou v askete.cz, ale vůbec jsem nestíhala za cvičitelkou, takže už vícekrát tam asi nepůjdu ale jinak si to ostatní velmi chválili ...
Není tady
Jo jo chodím, zumba mě hodně baví, ale záleží na cvičitelce! Jednou jsem byla na akci kde předcvičoval i chlap a to nemělo chybu, byl skvělý! Jinak tady na moravě je to snad v každém městě
Není tady