18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtela jsem se zeptat, kdy jste se registrovaly v porodnici a kdy jste byly na prohlidce porodnice?..Jsem 25tt a na Podoli uz je pry pozde. Kdy se tedy registrovat abych nakonec nemusela rodit doma :-)) A jak to tedy vlastne funguje, to me muj gynekolog predava porodnici kterou jsem si vybrala a tam pak chodit do poradny? Nejak se mi to rozlezelo v hlave a ted v tom mam trochu gulasek..:-(
Není tady
Ahoj Jitu, já se neregistrovala nikde . Porodnici jsem si vybrala prohlídkou, ale do konce jsem dojíděla za svou doktorkou na fakultku. Ono kdy to tak vezme, kdy tě to chytne, tak tě stejně nikde neodmítnou ne?? Na porod doma zapomeň !!
Není tady
Ahoj Karal, nevím jak to chodí jinde, ale u mě to bylo tak, e v 36.týdnu těhotenství mi můj gynekolog napsal papír pro porodnici, kde byly zhruba popsán můj aktuální stav a od té doby jsem u na poradnu chodila přímo do porodnice. Ke svému gynekolovi pak jde a na prohlídku po estinedělí. Vzhledem k tomu, e jsem měla rizikové těhotenství, tak má porodnice byla daná u od začátku.
Není tady
No ja prave rodit doma v zadnem pripade nechci :-)) Jen jsme to vcera probiraly s holkama, a ty rikaly, ze treba do Podoli je potreba se nejak registrovat, dnes jsem dokonce cetla ze je dobre uz nekdy ve 13tt..to jsem tedy mela uplne jine starosti..:-))
Není tady
Tak Podoli je zname tim ze hned od zacatku se zaregistrovat...,ale vim ze naprikla Krc to nema,tam se muzes klidne zaregistrovat az v 36 tt.Asi bych si vybrala byt tebou nejakou porodnici,eventuelne si ji sla i prohlidnout a nebo bych tam zavolala a zeptala se jich klidne uz i ted jak to maji s registraci..Je to nejednodusi zpusob...Ja jsem ted volala take opet do Krce zda se za ty 2 roky neco nezmenilo ohledne registrace nejka dopredu a ochotne mi rekli ze ne...
Není tady
v Podolí je nutné se nahlásit, ale jinde v Praze ne. Já rodila u Apolináře a tam jsem prostě v 36.tt přila s Těh. průkazem a bylo to
Není tady
Karal napsal(a):
Chtela jsem se zeptat, kdy jste se registrovaly v porodnici a kdy jste byly na prohlidce porodnice?..Jsem 25tt a na Podoli uz je pry pozde. Kdy se tedy registrovat abych nakonec nemusela rodit doma :-)) A jak to tedy vlastne funguje, to me muj gynekolog predava porodnici kterou jsem si vybrala a tam pak chodit do poradny? Nejak se mi to rozlezelo v hlave a ted v tom mam trochu gulasek..:-(
Do porodnice jsem se registrovala předporodním kursem v 7.měsíci.U si přesně nepamatuju týden.Pak kdy mi můj doktor napsal mateřskou do práce a pro porodnici lékařskou zprávu o průběhu těhotenství jsem se objednala do poradny v porodnici a tam od té doby chodím kadý týden.Jo a je to u Apolináře.Take bez problémů.
Není tady
Teď jsem si ale uvědomila,e tím předporodním kursem to nebyla ádná registrace,jen mám razítko v průkazce,take kdybych nemohla mluvit kam chci odvézt,vezmou mě podle razítka.Haha to jsem vtipálek.
Není tady
Nevim,od jake doby,ale v Podoli se fakt registruje.pred vema lety to tak nebylo,ale ted se tam hrne moc zenskych,tak proto to zavedli.holky z emimina,co maji terminy ted a dal,se registrovali okolo 20.tydne.
jinak je asi lepsi si tam zavolat a informovat se v kazde porodnici,ale myslim,ze Podoli je fakt vyjimka.
ja jsem ted v 36.tydnu a uz 14 dni chodim do porodnice na poradnu,jinak te pusti tvuj doktor az na ten 36.tyden,abys chodila tam
Uz to zacinam chapat :-)) Ja jsem se stejne porad nemohla rozhodnout, Podoli se mi libilo vic, ale Motol mam kousicek, takze se to vlastne rozhodlo samo..Slo mi hlavne o to, aby tatinek s nami mohl byt i 1.dobu porodni, ale zrovna dnes jsem cetla od nekolika zen, ze to slo i Motole, a naopak bylo preplneno v Podoli a tatka mohl az k porodu vlastnimu..tak uvidime..:-)) A zkazky o privazanych nohou k sobe aby se jeste nerodilo neposloucham..
Není tady
Ahoj Karal, v Podolí se opravdu registruje, já tam zavolala spí náhodou a to jsem se chtěla jen zapsat na předporodní kurzy. Tam mi právě řekli, e se mám zaregistrovat. A byla jsem asi v 28. - 30.tt. Normálně mě vzali. Sice při vystavení karty mi dali i lístek, e pokud bude plno, tak budu muset jinam, ale zvládla jsem to v Podolí. Pokud můu poradit, v Podolí mají moc krásné nové sály, byli jsme tam s přítelem sami, měli jsme k dispozici sprchu se záchodkem, ve které jsem byla pečená vařená a porod jsem proseděla na gymnastickém míči. Vůbec mi nepřipadalo, e jsem v nemocnici, sestřičky byly mooooc super i lékaři. Péče byla absolutně nadstandardní. Nemůu srovnat s Apolinářem, kde jsem leela s mimoděloním a sestřičky byly protivné a hrůza. Přítě jdu zase do Podolí:-)
Není tady
tak to u nas na Morave se asi registrovat nemusi, od urciteho tydne nas poslali do porodnice na nataceni krivky a pak uz jsem tam chodila pravidelne i do gyn. ambulance a rodila jsem tam. ale myslim ze by nebyl problem rodit v kterekoli jine porodnici. Prazandy to asi nemaji tak jednoduche.
Není tady
Karal, jestli ti jde o Podolí, tak to jetě zkus, třebas tě vezmou, jinak přeně jak to někdo psal, kdy to na tebe přijde vezmou tě vude. Tedy pokud nebude přeplněno a neřeknou e má jetě čas.....
Nám dokonce řekla porodní asistentka, e můem chodit ne prohlídky do porodnice A a a to na nás přijde říct e chcete do B.
Není tady