29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes je tomu rok, co na svět mezi nás vykoukla Michalka od žlutí... Přejeme k 1. narozeninám vše nejlepší
Není tady
Michalce vše nej nej nej
Není tady
ahojky a dobrý večír .
muž má tento týden ještě dovolenou a je fakt úžasné, jak se u fildy střídáme . dneska měl nějaké vyřizování, tak ho vzal s sebou a procházkovali snad 3 hodiny a já mezitím doma stihla udělat zase kus práce
. fakt paráda, musím ho moc a moc pochválit
. co se filda začal stavět, je šíleně divoký a včera poprvé zdolal schody, tak je to s ním fakt záhul
. ale co vám budu povídat
.
jooo. a michalce vše nej i tady .
Upravil(a) dagi (10. 8. 2009 20:15)
Ahoj holky,
předně Michalce vše nej k narozeninám!!!!!!!
Já byla dneska na té roční prohlídce na gyndě , fuj, jak já to nesnáším a to jsem si říkala, že těma prohlídkama v těhu se otrkám a vůbec, místo doktorky, co jsem jí sice zrovna moc nemusela, tam je novej mladej dr, co nosí v létě kraťasy a já jsem pak dycky rudá jak rak
Můj táta mě tam hodil, s Kikou se projížděli před poliklinikou na motorce, ještě s ní pak jel v kočárku na prochajdu, no fajn chůva
, Kristinka, když není doma, kde už to zná a je celkem v klidu, je úplně šílená, babičce v trafice vyhazuje schválně všechno, co jí padne pod ruku, lítá po ulici, honí se s Bessynou a 3 lidi mají práci jí uhlídat, aby nevběhla pod tramvaj
No a koupili jsme Kice bazének, akorát tu začíná zase neletní počasí, tak doufám, že ho ještě užije, má skoro 3x2x0,5 m
Není tady
Ahoj holky, tak vás zase zdravím po dlouhé době.
Nějak nemám čas sem chodit, když jsem byla těhulka jako vy, tak se to stíhalo, no ale teď ne a ne najít čas.
Máte krásné dětičky a fotečky, většina z nás už má první rok za s sebou, uzavírá to Malinkej myslím, takže všem do těch dalších let hlavně hodně zdravíčka, protože ten kdo protrpěl každý nový zoubek jako my, tak ví, že zdraví je to nejdůležitější.
Mějte krásné léto.
Není tady
Mám samozřejmě starou fotku a starej metřík, nějak už totiž nevím jak tam dostat nový.
Není tady
Ahoj MikI
Zdravím tě a vítám tady. je fajn, že jsi se ukázala a chtělo by to fotečku i prcka
Není tady
většina má fotky na rajčeti.
A jak se vede tobě i malému?
Není tady
Ahooooj bumbrlíci
Hlásím se z vejletu k našim, pozdějc hodím fotky,je jich ale zas mraky
Ahoj mikarko, jak se máte? Zdraví, šťastní, spokojení ?
Michalce všéééchno nej...
Není tady
Ahoj Eviku, už se těším na fotky, co Kačule?
Vašík zase dneska vyváděl u usínání, no zase, podruhé - pořád se jak kdyby budí a hrozně pláče. Teď už teda zabral a spí asi půl hodiny, tak už je to v pohodě. Ale než usne tvrdě, to je dílo. Vůbec nevím čím to může být. Dříve se nám to nestávalo.
Není tady
Díky, vede se nám dobře, roste nám 11 zub, tak je malej docela neklidný a v noci pořád jí, někdy jednou někdy dvakrát. Jinak je to zlatíčka, i když už se pěkně vzteká. Furt někde běhá a nesedne si ani k jídlu, je to nezmar.
Ale jinak andílek. Modrooký s blond vlásky, který se nám začínají kurdnatit.
A co vy? Vše dobrý?
Není tady
Zkuste, jestli vám půjde otevřít tady ten web, narychlo jsem tam hodila dvě fotky http://mikarka.galerie.cz/
Není tady
ahojky
mikarko, krásné fotečky
Tulí, to je jak kdybys psala o naší Any
jsou to čísla, že? jé gynda, brrr
musím se taky objednat po roce, to zas bude
Ahoj Eviku, už jsi nám chyběla
dagi, R.měl dovču minulý týden a bylo to takže vím o čem mluvíš
bylo to bájo
Není tady
SR zdravi CR
Nazdarek holky, jakpak se mate?
Zkoukla jsem fotecky, videa, no parada, jak jsou ty vase deticky kraaasne a sikovne Tuli diskoska fakt nema chybu
Dadulo se u babicky vcera predvedl v tom nejhorsim svetle, sla s nim naprochaju a slysela ho cela ulice, tak jsem za nima letela s cajem a piskotama, no ani nahodou, rval jak tur, nechtel chodit, nechtel v byt v kocarku, ani v naruci, nakonec jsem ho nosila na ramenech, tak ho naucil manza, tak ted to mame Ale nakonec si i pochodil, trhal mech a kvitka, pozdravil vsechny tety, ktere videl, ale fakt byl vcera deeesne urvany. Asi vstal hore ritou.
Dneska to vypada, ze by to mohlo byt ok, tak uvidime.
Jo a na TT me dneska prekvapily //, tak snad uz to vyjde a Dado se docka sourozence. Kdo je ted na rade v tehulkovani?
Není tady
Ahoj Peťule, gratulace ke // , přejeme ať vše probíhá na 1***** Nevím kdo je na řadě, snad Dagi??? Mě rozhodně jedno švícko zatím stačí
To měl Davídek jen špatný den, vždyť ho známe,že je to zlato
Není tady
Ahoj holky,
mám chvilku, Kika je dneska taky celkem protivná, ráno jí probudil manžel před 7, když šel do práce, od tý doby huláká (Kika), v krámě čórla rajče a zakousla se do něj, tak jsem si ho musela koupit, nakonec jsme ho dostali grátis , na nočník jí teď už vůbec nedostanu, takže budeme kupovat pleny dál a dál a přitom nutně potřebujeme snížit rozpočet
Jdu se natáhnout.
Peťulko!!!!!! No to je super zpráva, moc gratuluju a držím palce, ať to tentokrát vyjde
Není tady
Tuli, u nás je to samé s nočníkem. Jak ze začátku seděl a trůnil, tak teď sedí tak minutu a stejně nic neudělá a jak mu dám čistou plínu ráno, tak je tam hned bobek. Ze začátku to vypadalo dobře, jenže pak si to rozhodil tím Harrachovem a od tý doby jen a jen do plíny.
Petí i sem ti gratuluju a přeju ať se to vyvýjí jak má.
Není tady
Ahojky
dodatečně přeji vše nej nej Michalce k narozeninám
Peťulko veliká gratulace ke // !!! Držím palečky.. Jinak opravdu nevím, kdo je teď na řadě, nechám se překvapit Ale já to nebudu, mě zatím ještě hooodně zaměstnává neposedná Jituška
Tuli u nás je to s nočníkem podobné. Sice si na něj Jíťa sedne, ale tak na 2 vteřiny a zase odchází. Odložila jsem to na měsíc pak uvidíme
Není tady
Ahojky
Peťulko i tady gratuluji
Já Any na nočník zatím ani nezkouším, sedět tam nechce ani když je oblíknutá, natož nahatá
nezkoušel jste někdo ty nové plenky od Hugis? ty kalhotkové? já je možná ozkouším
u nás dneska prší, občas zabouří, takže budeme trčet doma to bude něco
Není tady
Tuli tak to je taky dobrý, to já Jítě řeknu "pojď vyměníme plenku" a ona odsekne "NE" a utíká přede mnou po celém bytě Bude to boj
Není tady