29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky .
tak hlásím, že večrejšek jsme si prima užili a i taťka to doma s fífou bravurně zvládnul .
ty bouřky musely být šílené, ségra říkala, že to fakt stálo za to .
andrejko, to jste teda měli krušnou noc . snad už se dnes spalo líp
. u nás joo, až do půl 6
. a táta si ještě dal říct a nechal mě dospat, takže se cítím relativně svěží
.
akorát fildu už jsem 2x zkoušela uložit a prostě se mu spát nechce, tak nevím.. ještě si s ním pohraju a v 10 nejpozději prostě pude .
Upravil(a) dagi (4. 8. 2009 9:32)
Ahoj všichni!
Zase se jednou hlásím, i když celkem nemůžu hodit do placu žádné nové veselé příhody.. Byly jsme s mojí mámou na chalupě, byla to celkem pohoda, akorát Verča má do teď parádní průjem. Ale snad se toho brzo zbavíme, za dvě hodiny s ní jdu k doktorce, dávám smektu a probiotika, který jí ale vůbec nepomáhaj a papat bude chudinka jenom mrkev a suchý rohlíky. No ale nese to celkem statečně.
Koukala jsem Evajskovejm, Tulíkovejm a Losíkovejm na videa a jsou úplně nádherný. Holky jsou tak šikovný U Verči v tomhle směru nic zásadního novýho, říká jenom meme (znamená jídlo a máma), baba (všechno ostatní, ale hlavně kocour a bác) a papa (pápá). Zvířátka neumí, knížky ji nezajímaj, ale máme takovej hrací klavírek, tam si pořád pouští písničky a perfektně na ně tancuje! Vlastně bych to měla natočit. Až přestaneme srajdit po 5 minutách. Jinak ji nejvíc baví nandavat na něco víčko a přenášet věci, čím větší, tím lepší.
Není tady
Jili, chudák Verunka, tak ať je jí brzo líp. To je spotřeba plínek co?
U nás ta bouřka nebyla tak hrozná, chtěla jsem Lence napsat Dagi, jak to zvládli, ale nějak jsem zapomněla.
Jo a u nás dnes od rána prší a je celkem dobře.
Není tady
Ahoj maminky
Tuli moc hezké fotky a videa Kristinka je moc šikovná holčička Taky budu muset zase něco natočit
Jinak u nás je nového to, že jsme přendali postýlku do dětského pokojíčku. Je hned vedle ložnice, takže malou slyším moc dobře když se ozve. Měla jsem obavy, že se bude bát, ale je to úplně v pohodě. Spinká ještě lépe než když byla s námi v ložnici. To jsme se vzájemně budili, hlavně tedy manžel Jitunku, když vstával do práce a hrabošil ve skříni co si vezme na sebe Dneska spinkala kočička do půl deváté
Teď si vás jdu trochu dočíst, Jitulka usnula tak je chvilka klídku
Není tady
taky uvažuji, že se přidám do toho klubu, budu muset naštudovat co je k tomu zapotřebí
Není tady
limetka napsal(a):
taky uvažuji, že se přidám do toho klubu, budu muset naštudovat co je k tomu zapotřebí
Limetko, skoro nic, stačí poslat Jirkovi prachy a pak jsi tam cobydup
jili, chudák verunka.. snad se toho brzy zbaví.. to je teda spotřeba plen . nebo ji zkoušíš dávat na nočník?
limi, přesně jak psala žlutí, žádnou vědu v tom nehledej . jen potom dej třeba vědět, já jirkovi napíšu, že patříš k letňatům
blani, ustáli to a přežili ve zdraví, ale asi to teda byla síla .
Upravil(a) dagi (4. 8. 2009 14:55)
Přesně tak Blani, na takovouhle spotřebu plen už jsem si odvykla. A stejně tak už jsem si odvykla na patery protentovaný bodíčka a kalhoty denně. Verča kadí i ve spánku, pak jí to jde bokem, no chuťovka, co vám mám povídat
Dagi s nočníkem bych to teda teď moc nevyhrála To je taková rychlost, že bych si na něj nestihla zřejmě sednout ani já. Ještě že jsou ty plíny
Doktorka říkala, že ty průjmy jsou teď na dlouho
Ony byly bouřky? tady nic
Není tady
jili no jo, ono je to asi ráz naráz co . teda to jsou radosti
.
Filípkovi vše nejlepší k 1. narozeninám ze
přeje teta Verčulka s Jiříkem
Není tady
Filípkovi všechno nej
Není tady
Filípkovi vše nej nej k prvním narozeninám
Jili, tak přejem Verče, A´t je co nejdříve fit. Delší dobu jsem tu nebyla díky dovče. Jkajste siužili tu dovolenou na kolech? Jak to malá zvládla?
A hlásím, že jsem přidala fotky na rajče. Videa zatímnemám stažená. Snad během týdne. dnes jdeme s Esterkou Kačí plavat do bazenu, tak zase pádím.
Není tady
Juuuu Filda dnes ma velky den Tak vseechno jen a jen to nejlepsi prejeme
Jili chudacek Verunka , snad bude brzo v poradku
Upravil(a) PeťuleBambule (5. 8. 2009 11:49)
Není tady
ahoj holky a moc děkuju i za filípka .
krapet jsme se zdrželi v obchodě, tak musím honem chystat oběd.. zatím pá
Tak my přejeme Filípkovi do druhého roku života stále tak kouzelný kukuč, pohodu, hodně návštěv Kačenky a lepší usínání
Není tady
Filípkovi přeji vše nejlepší k prvním narozeninám
to to letí....
Není tady
jste zlatíčka
limi, jirkovi jsem psala a už tě do klubu dokonce přidal
Adélka i já přejeme Filípkovi všechno nejlepší k nar. At je stále fit a zdráv, spoustu radosti kolem sebe a at ho nikdo nezlobí
Není tady
Ahojte
Filípkovi přeji vše nejlepší k prvním narozeninám, ať je zdravý, šťastný a hodný jako doposud a užívá si s rodiči nádherné a nezapomenutelné chvíle
Není tady
dobré ránko a ještě jednou všem díky .
dneska mám s fildou snad už poslední rehabilitace, tak doufám, že tam dojdu, už několikrát jsem to zazdila a je mi blbé se pořád přeobjednávat . snad teda nezačne pršet, to bych se určitě nedonutila
.
no a od zítřka mi začne shon kolem oslavy.. musíme nakoupit, budu dělat dort, chystat maso.. no však to znáte
Dobré ráno,
Dagi, tak ať dobře pochodíte, Filda je šikulka, takže to bude ok
Jinak jsem konečně vložila fotky z narozeni, malá toho dostala samozřejmě hromady /knížky, plast. hračky, oblečení/, ale jaksi jsem jí s tím zapoměla vyfotit.
Tak hezký sluneční den
Není tady
dobré dopoledne.
U nás se chvíli spí, tak se jdu podívat, co nového.
Andrejko, musím ti pochválit fotky nejen z narozenin, ale zvlášť z Chorvatska. Moooc ti to tam sluší.
Jinak my scháníme nějaké jesle nebo hlídání na 1 den v týdnu od září, protože do školy už s esterkou fakt chodit nemůžu a manžel ty směny vypaají blbě. Tchánovci nezájem hlídání a moje mamina je daleko a ještě - byť v důchodu - pracuje. ALe ty ceny jsou fakt strašné. I když bych si přibrala nějaké večerní učení, tak je to nářez. Ale ještě ten rok potřebuji dochodit. a bohužel je to závěrečný, takže moc chybět nemůžu. No, nějak to snad pořešíme.
tak se loučm a jdu si obarvit hlavu. mám to po té dovče strašně.
Není tady
Romčo, nedávno jsem narazila na toto, nevím teda kolik stojí jesle, ani jestli bys měla zájem o hlídání u někoho doma, je to jen tip http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=19430894&tab=10
Není tady
Přeji Filípkovi vše nej k prvním narozeninám .