6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky .
tak hlásím, e večrejek jsme si prima uili a i taka to doma s fífou bravurně zvládnul .
ty bouřky musely být ílené, ségra říkala, e to fakt stálo za to .
andrejko, to jste teda měli krunou noc . snad u se dnes spalo líp . u nás joo, a do půl 6 . a táta si jetě dal říct a nechal mě dospat, take se cítím relativně svěí .
akorát fildu u jsem 2x zkouela uloit a prostě se mu spát nechce, tak nevím.. jetě si s ním pohraju a v 10 nejpozději prostě pude .
Upravil(a) dagi (4. 8. 2009 9:32)
Ahoj vichni!
Zase se jednou hlásím, i kdy celkem nemůu hodit do placu ádné nové veselé příhody.. Byly jsme s mojí mámou na chalupě, byla to celkem pohoda, akorát Verča má do teď parádní průjem. Ale snad se toho brzo zbavíme, za dvě hodiny s ní jdu k doktorce, dávám smektu a probiotika, který jí ale vůbec nepomáhaj a papat bude chudinka jenom mrkev a suchý rohlíky. No ale nese to celkem statečně.
Koukala jsem Evajskovejm, Tulíkovejm a Losíkovejm na videa a jsou úplně nádherný. Holky jsou tak ikovný U Verči v tomhle směru nic zásadního novýho, říká jenom meme (znamená jídlo a máma), baba (vechno ostatní, ale hlavně kocour a bác) a papa (pápá). Zvířátka neumí, kníky ji nezajímaj, ale máme takovej hrací klavírek, tam si pořád poutí písničky a perfektně na ně tancuje! Vlastně bych to měla natočit. A přestaneme srajdit po 5 minutách. Jinak ji nejvíc baví nandavat na něco víčko a přenáet věci, čím větí, tím lepí.
Není tady
Jili, chudák Verunka, tak a je jí brzo líp. To je spotřeba plínek co?
U nás ta bouřka nebyla tak hrozná, chtěla jsem Lence napsat Dagi, jak to zvládli, ale nějak jsem zapomněla.
Jo a u nás dnes od rána prí a je celkem dobře.
Není tady
Ahoj maminky
Tuli moc hezké fotky a videa Kristinka je moc ikovná holčička Taky budu muset zase něco natočit
Jinak u nás je nového to, e jsme přendali postýlku do dětského pokojíčku. Je hned vedle lonice, take malou slyím moc dobře kdy se ozve. Měla jsem obavy, e se bude bát, ale je to úplně v pohodě. Spinká jetě lépe ne kdy byla s námi v lonici. To jsme se vzájemně budili, hlavně tedy manel Jitunku, kdy vstával do práce a hraboil ve skříni co si vezme na sebe Dneska spinkala kočička do půl deváté
Teď si vás jdu trochu dočíst, Jitulka usnula tak je chvilka klídku
Není tady
taky uvauji, e se přidám do toho klubu, budu muset natudovat co je k tomu zapotřebí
Není tady
limetka napsal(a):
taky uvauji, e se přidám do toho klubu, budu muset natudovat co je k tomu zapotřebí
Limetko, skoro nic, stačí poslat Jirkovi prachy a pak jsi tam cobydup
jili, chudák verunka.. snad se toho brzy zbaví.. to je teda spotřeba plen . nebo ji zkouí dávat na nočník?
limi, přesně jak psala lutí, ádnou vědu v tom nehledej . jen potom dej třeba vědět, já jirkovi napíu, e patří k letňatům
blani, ustáli to a přeili ve zdraví, ale asi to teda byla síla .
Upravil(a) dagi (4. 8. 2009 14:55)
Přesně tak Blani, na takovouhle spotřebu plen u jsem si odvykla. A stejně tak u jsem si odvykla na patery protentovaný bodíčka a kalhoty denně. Verča kadí i ve spánku, pak jí to jde bokem, no chuovka, co vám mám povídat
Dagi s nočníkem bych to teda teď moc nevyhrála To je taková rychlost, e bych si na něj nestihla zřejmě sednout ani já. Jetě e jsou ty plíny
Doktorka říkala, e ty průjmy jsou teď na dlouho
Ony byly bouřky? tady nic
Není tady
jili no jo, ono je to asi ráz naráz co . teda to jsou radosti .
Filípkovi ve nejlepí k 1. narozeninám ze přeje teta Verčulka s Jiříkem
Není tady
Filípkovi vechno nej
Není tady
Filípkovi ve nej nej k prvním narozeninám
Jili, tak přejem Verče, A´t je co nejdříve fit. Delí dobu jsem tu nebyla díky dovče. Jkajste siuili tu dovolenou na kolech? Jak to malá zvládla?
A hlásím, e jsem přidala fotky na rajče. Videa zatímnemám staená. Snad během týdne. dnes jdeme s Esterkou Kačí plavat do bazenu, tak zase pádím.
Není tady
Juuuu Filda dnes ma velky den Tak vseechno jen a jen to nejlepsi prejeme
Jili chudacek Verunka , snad bude brzo v poradku
Upravil(a) PeuleBambule (5. 8. 2009 11:49)
Není tady
ahoj holky a moc děkuju i za filípka .
krapet jsme se zdreli v obchodě, tak musím honem chystat oběd.. zatím pá
Tak my přejeme Filípkovi do druhého roku ivota stále tak kouzelný kukuč, pohodu, hodně návtěv Kačenky a lepí usínání
Není tady
Filípkovi přeji ve nejlepí k prvním narozeninám
to to letí....
Není tady
jste zlatíčka
limi, jirkovi jsem psala a u tě do klubu dokonce přidal
Adélka i já přejeme Filípkovi vechno nejlepí k nar. At je stále fit a zdráv, spoustu radosti kolem sebe a at ho nikdo nezlobí
Není tady
Ahojte
Filípkovi přeji ve nejlepí k prvním narozeninám, a je zdravý, astný a hodný jako doposud a uívá si s rodiči nádherné a nezapomenutelné chvíle
Není tady
dobré ránko a jetě jednou vem díky .
dneska mám s fildou snad u poslední rehabilitace, tak doufám, e tam dojdu, u několikrát jsem to zazdila a je mi blbé se pořád přeobjednávat . snad teda nezačne pret, to bych se určitě nedonutila .
no a od zítřka mi začne shon kolem oslavy.. musíme nakoupit, budu dělat dort, chystat maso.. no vak to znáte
Dobré ráno,
Dagi, tak a dobře pochodíte, Filda je ikulka, take to bude ok
Jinak jsem konečně vloila fotky z narozeni, malá toho dostala samozřejmě hromady /kníky, plast. hračky, oblečení/, ale jaksi jsem jí s tím zapoměla vyfotit.
Tak hezký sluneční den
Není tady
dobré dopoledne.
U nás se chvíli spí, tak se jdu podívat, co nového.
Andrejko, musím ti pochválit fotky nejen z narozenin, ale zvlá z Chorvatska. Moooc ti to tam sluí.
Jinak my scháníme nějaké jesle nebo hlídání na 1 den v týdnu od září, protoe do koly u s esterkou fakt chodit nemůu a manel ty směny vypaají blbě. Tchánovci nezájem hlídání a moje mamina je daleko a jetě - by v důchodu - pracuje. ALe ty ceny jsou fakt strané. I kdy bych si přibrala nějaké večerní učení, tak je to nářez. Ale jetě ten rok potřebuji dochodit. a bohuel je to závěrečný, take moc chybět nemůu. No, nějak to snad pořeíme.
tak se loučm a jdu si obarvit hlavu. mám to po té dovče straně.
Není tady
Romčo, nedávno jsem narazila na toto, nevím teda kolik stojí jesle, ani jestli bys měla zájem o hlídání u někoho doma, je to jen tip http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=19430894&tab=10
Není tady
Přeji Filípkovi ve nej k prvním narozeninám .