29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky
tyjo srazík to tu zase trochu rozjel jupííí
mno, já hlásím, že červen bych brala mnohem radši a je to kvůli tomu počasí, taky bych radši vypustila zvěř ven, ev. okoupala apod.
a k těm tatínkům... jsem to taky pochopila, Tuli, jako ftip
ale i kdyby, tak co, co by jim udělalo (teda kdyby těch tatínků bylo více) na půl dne pohlídat a my hodit nožky hore hmmm
náš tatínek tedy jako odpočinek bude brát to, že zůstane doma kdyby tam jel, tak určo pohlídá, tak nějak by to chápal, že od toho by tam byl (zjednodušeně řečeno), ale on nepojede, takže vlastně nic
a tip jsem dostala od známé www.snekin.cz ale je to zase pro Moravu daleko, zkusím ještě mrknout
Není tady
evajs napsal(a):
Tutule napsal(a):
Zjistila jsem, že kromě dubna, a části května, máme už téměř celý červen naplánovaný, snad jen ten první týden by byl volný, takže se buď přidáme nebo bohužel ne
Tuli,tohle moc nechápu,kromě dubna a části května máte červen naplánovaný
? Jakože můžete v dubnu a části května? Takže kdy?
V podstatě celý duben by to šlo, samo, že bych taky radši kdy je teplo, ale třeba letošní duben byl vyloženě letní, zato víkend ve Vlku zase podzimní, to dopředu nikdy nevíme, no a pak 2 víkendy v květnu, první a třetí bysme mohli, v červnu už je to pak blbý, tu dovolenou u ségry si plánujeme fakt leta, od loňska na ní šetříme, a nejlepší je tam jet koncem června, kdy nejsou turisti a moře je ještě čisté, no a víkend předtím chci být doma na přípravy a nákupy.
Ale uvidím, jak to vymyslíte a podle toho pak dám vědět jestli ano nebo ne.
Není tady
Verčulko chudák oteklínek návštěvu provedeme jindy, hlavně ať je fit.
Evajsi o jednu pohádku vedle, jmenuje se to Rusalka. Je bohužel v Krkonoších, takže to si moc nepomůžem. Aha tak teď na to koukám a Rusalka stejně změnila majitele. Ale ještě mají ve stejné lokalitě chaty Permoník a Ťapka, ty jsou taky pro rodiny s dětmi.
Pak se mi ještě moc líbil Kačerov na Šumavě, ale to mají daleko fakt skoro všichni.
Upravil(a) jilinda (22. 11. 2009 18:06)
Není tady
Bry vecer,
my pred necelou hodkou dorazili z navstevy a bylo docela fajn. Jo a slunicko u nas nakonec taky svitilo, ale moc jsme ho teda nevyuzili
No a ohledne sraziku ... pokud vetsine bude vyhovovat jiny termin nez cerven, tak ja se zlobit nebudu, proste vetsina vetsinou vyhrava A dulezite je, at se vas (nas) tam sejde co nejvice. Akorat hold pro nas studujici by to nebylo, no ale to se hold neda nic delat, i kdyz vim, ze Romi by si to moc prala letnatka poznat, a chapu ji, pac kdo by nechtel poznat osobne tak svele baby a jejich suprovni deticky
Pro mne jsou stejne nevyhovujici i drivejsi terminy a to nejen kvuli skole, coz urcite chapete. Ale ja v pripade, ze to pro mne nevyjde priznive hlavu nebudu veset, protoze verim, ze tenhle srazik nebude posledni
Není tady
Ahoj holky,
tak já hlásím, že termín je nám jedno..., v plánu nemáme zatím nic take se přizpůsobíme....
Po ubytku taky kouknu, chtělo by to spíš už asi nějaké prolézačky venku...¨¨
Verčul, to je teda něco, chudák Jiřík, tak snad se to brzo zlepší,
Není tady
PeťuleBambule napsal(a):
Bry vecer,
my pred necelou hodkou dorazili z navstevy a bylo docela fajn. Jo a slunicko u nas nakonec taky svitilo, ale moc jsme ho teda nevyuzili
No a ohledne sraziku ... pokud vetsine bude vyhovovat jiny termin nez cerven, tak ja se zlobit nebudu, proste vetsina vetsinou vyhravaA dulezite je, at se vas (nas) tam sejde co nejvice. Akorat hold pro nas studujici by to nebylo, no ale to se hold neda nic delat, i kdyz vim, ze Romi by si to moc prala letnatka poznat, a chapu ji, pac kdo by nechtel poznat osobne tak svele baby a jejich suprovni deticky
Pro mne jsou stejne nevyhovujici i drivejsi terminy a to nejen kvuli skole, coz urcite chapete. Ale ja v pripade, ze to pro mne nevyjde priznive hlavu nebudu veset, protoze verim, ze tenhle srazik nebude posledni
Přesně tak , jen jsem to zkusila, jestli by se nehodil i jiný termín
Není tady
Ahojky, tak k termínu, já jsem od začátku května (3.5.) na týden v nemocnici a pak rehabka, takže mě ten začátek května nesedí, tak do půl května určitě a nejela bych. Ale jinak kdykoliv.
Není tady
Ahoj prdlinky
Tuli,to chápu s tou ségrou,no...tak v nejhorším by se to udělalo v tom dubnu,ale zas kdybys byla jediná co nemůže tak asi fakt rozhodne ten červen..taky záleží na tom,kdy a kde bude místo,že ?
Takže teda navrhuju,abyste mi napsaly komu se hodí víc duben a komu červen-z jakýhokoli důvodu- a podle toho rozhodneme...prostě napište každá jeden termín...Tuli, v nejhorším byste třeba místo nakupování nakouili průběžně a ten víkend zvládli,ne ? To by byla fakt škoda kvůli nakupování
A jestli se prostě Blani ani Peti sRomiskem přizpůsobit nemůžou, u vás by se to třeba nějako udělat dalo
Jo a tipy teda jen na stejnou vzdálenost zhruba pro všechny(+- 50 km),ať zbytečně neřešíme nemožný
Není tady
hezký večer,
Evi, prsoím tě - těch 50km je odkud pokud? někdo má v místě jen kraj, to moc neřekne - kdo je z Moravy nejdál?
A já hlásím, že nemůžu květen a červen tak do 15. Jakmile budu vědět přesný termín státnic, tak ho sem hodím. zatím máme nahlášena první polovina června.
Není tady
Takže dobře..kdo je pro červen 24.-27. ?Anebo co ještě červenec 1.-4. ?Blbý o prázdninách?Jako malá dovča...co?
Romí,já nevím,jako nemyslím na půl cesty od toho dko je nejdál v čechách a toho na Moravě,ale na hranicích,jinak to nedáme dokupy..třeba Andrejka je až z Tábora, verčulka zase ze Severu, Dagi s Peťkou z ostravy,holky od Olomoucka a Brněnska...
Není tady
Nevažte se na mě holky, bude mi to líto a budu na vás myslet, ale je vás víc, tak si to užijete i bez nás a přes příští rok to ale bude zase problém ten červen, protože sice nepojedeme za ségrou, ale budu rodit, máme to v plánu
Není tady
tutulko to my máme taky v plánu
a holčičku
.
Ok Evi tak 50km od hranic Morava- ČEchy - já to nepochopila jsem trubka.
Já se taky nebráním já jen kde případně hledat
Upravil(a) Romisek (22. 11. 2009 21:39)
Není tady
jujda, tady se už rodí ostošest já bych teda ráda až ten další červen, ale to už budou Kačulce čtyři, to bych asi raději v ten co vy
Ale enchám na přírodě, plánovat už nebudu, víme jak to dopadlo, takže uvidíme
Není tady
Babuchy, tak já jsem pro ten konec června. Tož ale přizpůsobím se, chceme jet na přelomu květen/červen na dovču, takže jakmile stanovíme termín, tak od toho budu plánovat tu dovču, takže pak už to nezměním. Tož tak asi.
Jinak se dobrovoně hlásím, že budu hojdat kočárky.
A všechny kolem prolétávající čápy a vrány pošlu k vám.
Není tady
Dobré ráno,
dnes při snídani na mě jako první z googlu vyskočilo toto http://www.navysocine.penzion.com/?cap=3397
nazdárek .
já bych zas ráda rodila příští rok v srpnu, takže pro mě by ten červen byl jako taková hezká tečka a zároveň poslední dovolená na dlouhou dobu .
času ještě dost, tak snad najdeme přijatelné řešení pro všechny.
Jojo,už sjem tam naspala,díky,žlutí
hele,takhle to tam vypadá venku http://www.oblibene.com/userdata/shopim … vecere.JPG
A jeden den zahrnující hodinu v krytým bazénu stojí na noc i s polopenzí pro jednoho dospělýho a dítě 560 kč,to jde,ne
?
Není tady
to vypadá dobře a cena
Ahoj,
tak koukam, jak to mate krasne naplanovane Tak co prat? Jen at to vsechno vyjde a pristi rok tu mame letnatkovsky babyboom
Dagi, no jestli uz v sprnu, tak to by uz mohlo byt klido zadelano Zeby to byl tigl? Tak ven s tim
Ta Vysocina se mi taky libi
Není tady
peťulko, o ničem nevím . ale ráda bych, to nepopírám
.
a pojď už se přesunout do nového domku .