6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Caute babenky
Andrej gratulujeme ke kontrole, Rozinka je drobecek Fotky z dovci jsou supr, jste fakt moc pekna rodinka a tobe to opravdu mooooc slusi v satickach, neee ze by ti to nesluselo i normalne, ale tam jsi opravdu kost
Kacenka i Filda jsou bombovi Jo Dagi a ta Izina uz je velika
O vstavani mi ani nemluvte, rana mi davaji zabrat, proto kdyz muzu jeste zalehnu s prckem dopo nebo odpoledne a uplne bez vycitek Vcera jsem sla spat ve dve v noci a ve ctyri uz Dadulo vstaval a do rana jsem ho mela v posteli a prehazoval se, hledal prso ... takze bez dopsani bych nemohla fungovat.
No a s mluvenim si nebudu delat nervy, spise me desi to jeho vztekani a ignorace, no uvidime jake to bude mit pokracovani
Není tady
ahoj peuli . no jo, u je z ní pěkné tele..
a copak? davča je paličák? mno o vztekání mi ani nemluv.. a kdy ho plácnu přes plínu nebo po ruce, jetě se mi směje.. chjoo, na pubertu radi nemyslet .
jo a na rajče jsem nahrála pár nových fotek http://daginek.rajce.idnes.cz/cervenec_2009/
Filda je feák
Andrejko, tak to máte o kilo víc ne my
Není tady
Ahoj holky, koukám, e nikde nikdo - to je holt můj úděl
Kačenka je holka ikovná a jak si to panečku v tý vodě uívá
a Filda teda to je taky háro, to se musí nechat - feák
Já koukám, e téměř vichni u chodíte - Mates to na začátku měsíce u celkem ovládal a najednou bum a chce jen za ruku - toho prstu se mi sotva drí, ale má pocit, e je jitěnej
Tak si to s Amálkou mrskaj po svejch čtyřech a jsou spokojený - není kam spěchat, oni se jetě naběhaj, ale tuím, e u je to u obou za dveřma Ukencanej je taky jako stará blaková, jestli bejvaj holčičky jetě víc, tak to potě
No vám mimopraandám závidím v létě tu koupačku na zahrádce - my u by jsme se snad do 14ti dnů taky měli stěhovat do toho domečku, tak snad si jetě na vlastní zahrádce uijeme nějaký to sluníčko, kdy ne, tak holt budem muset počkat na dalí léto
Včera jsme byly s kámokou a prckama ve lutých lázních a potkali jsme tam Ivanu Gottovou s dětma, ale nepoznala mě
Není tady
Jinak jak jste u těch oslav, tak se stal zázrak a můj manel se odhodlal milostivě dodat fotky z Matesových narozek na web (sice s více jak měsíčním zpoděním, ale přece)
a to tam jetě nejsou vechny - to prej přijde na řadu, a bude čas - tak moná na vánoce
Není tady
Hezký večír,
máme tu návtěvu, i kdy je to taková návtěva, co je tu jako doma , vagr a koukaj (teda se zavřenejma očima) s manelem na tv
Filda je frajer, tu pomádu by mu mohl i Travolta závidět
Cherry tak u stěhovat? Ty jo to je rychlost a koukej dovalit fotky domečku, zatím se pokoukám na oslavu, konečně
Peti, o tom vztekání a ignoraci vím svý....
Jo a zapomněla jsem, kdybyste si náhodou nevimly sami... , tak mám nový fotky: http://tutule.rajce.idnes.cz/Cervenec2/ a dvě vídejka: http://www.youtube.com/watch?v=joesE40jGYA a http://www.youtube.com/watch?v=RUUjc9Zy1HI
Dobrou noc
Není tady
Tuli to jsou krásný fotky Kikulka je tam suprová
já jsem dala taky nějaké nové foto
Není tady
tulí a ty videjka to je malá ikulenka
Není tady
Dobré ráno
Není tady
preji vsem krasnym detema krasnym mamkam krasny den..zahajily jsme den bobečkem do nocnicku,pak sli pro pecivo..pak si cetly a ted dadame...k obedu budou plnene papriky a knedla..jak se mate?????
Není tady
ahoj holky .
dnení den mi utekl nějak rychle.. s fildou teda nuda rozhodně není , ale to asi znáte .
cherrylko, u se budete stěhovat? no tak to jsem taky zvědavá na fotky, i kdy s manelovým tempem se dočkáme moná na vánoce, co?
tuli, videa jsou boí . jak hezky krmí tátu a co u vechno umí, fakt ikulka .
jetě se vám jdu podívat na fotky .
ahoj holky, hlásím návrat z dovolené. vae fotečky a videa si prohlídnu později. Stejně tak zatím nemám fotky na rajčeti. dodm do pár dní.
Kousek jsem se vás dočetla. Natěstí jsete toho moc nenakecali. asi to víc jede na soukromču. No, v srpnu se kv ám asi přidám
Vyndala první várku prádla a jdu na chvíli k netu. Dovču bych si hned zopakovala, jen kdyby někdo vyehlil ty kopice co se musí nejdřív vyprat a znovu zabalil.
Musím říct, e dovča celkově skvělá. A na dnené přílet - zpodění o 3,5hodiny a to jsme ráno od hotelu odjídeli v 6 ]-( Ale obě cesty zvládla Esterka bez problémů.. je tedy fakt, e při vzletu a přstání jsem jí kojila.
Bulharsko jsme si opravdu uili, celkově hodně levno. Hotel skvlělý, snídaně supr, čistý, uklizený. klidný. ( akort jsme zhýčkaní z naich minulých dovolenýcha taky neměli klimatizaci) Venku pína a nepořádek nijak zvlá. Pláe čisté, uklizené. Občas moře přineslo a zase odneslo řasy. Docela daleko mělko, take pro děcka fajn. Písek na plái byl provlém pro Esterku první dva dny docela dost, protoe si midlala očička, take jsem j museli pořád hlídat a omývat ruce a tvář azase mazat... i k moři nejdřív měla odně odtaitý vztah. take se cákala v minibazénku, tak v bazenu u hotelu a cca po2-3 dnech u s radostí řádila i v moři, by v náručí. Ale i vlny a slanou vodu si uívala. Chodili jsme ráno na snídani v 8, pak hed na plá a kolem 10:30 tzpět. Cesta bohuel vedla přes pískové duny. nejdřív jsme chodili s ergem, ale pka jsme jednou li dál a brali kočár a Kačenka krásně při zpáteční cestě usnula. take pak si H. hrál na soumara a tahal kočárek denně. V hotelu jsme si dáchli, EK se prospala, dali malý oběd a po 14h buD´k bazenu nebo k moři. Od moře po 17h, krátký spánek Esterky a pak na večeři. Restaurace jsou dobré, chutné a poměrně levné - chce trocu pohledat. No a večer jak kdy - větinou jsme se vraceli kolem 21h a bylo to akorát. V Blharsku mají o 1h míň. Měli jsme sebou mojí maminu, která si čas s Esterkou taky uívala, take jsem měli i monost vyrazit na vlet do historického nesebru, v klidu si zaplavat a tak. Take opravu nelitujeme.
Není tady
Ahoj holky, konečně mám chvilku klídku, i kdy prďolu pod stolem
Včera jsme byli na závodech, a do 3h skoro, no bylo to nakonec únavný, ale vcelku super, jel s námi i vagr a manel nás nejdřív vysadil ve Veltrusích na zámku, e tamtudy 2x proběhne...no ztratili jsme se k zámku ani nedoli a volal manel asi 20x, jak se máme dostat k němu na start, nakonec jsme se museli zeptat pána u občerstvovačky, co nám lehce poradil , dorazili jsme jen tak tak, manel spokojenej a my si uili prima den na dětském hřiti, kde byl start cíl , večer jsme jetě se sousedama grilovali a do 1rána, tak jsem celkem ko
Konečně jsem i stihla prohlídnout vae fotečky, Blani, Gabi, Cherry
Romi, nevím, co furt má s tím klubem...je jasný, e je léto, dovolené a e větina je venku, u vody, na chalupě, u moře a ne u pc...proto je tu tak málo příspěvků
My teď máme na přítí týden v plánu, chatu, zoo, nějaký hrad nebo zámek (spí park ne prohlídku s Kikou) a něco popracování kolem domu a hlavně odpočinek pro mě....tak snad se poved
Večer jetě moná nahlídku, mějte se bábovky
Není tady
ahojky
tak my dnení den trávily na dvorku v bazénku zítra jedeme na výlet, tak snad nebude takové horko
no a Any u chrupká my teď jdeme grilovat
Není tady
ahojky
my dneek taky více méně trávili pracovně a na zahradě.. zítra filípka pohlídá tatínek a já s naima vyráím za ségrou a jejím přítelem na jiní moravu, kde tráví dovolenou. bez filípka jsem zatím jetě nebyla, tak snad to zvládnu . ale jsem fakt ráda, e si od něj alespoň na chvíli odpočinu .
Ahoj beruky I nás dneek taky víceméně ve znamení koupání, protore fakt nevím, jak bychom zvládli někam jet,kor s Káčou, bylo tu snad 35 ve stínu celej den,ráno v est jsem vstávala a bylo u 25 Ale prej u to končí a i kdy bude hezky, tropy u se konat nebudou, tak jsem ráda, miluju sluníčko,ale horko mi moc dobře nedělá
Kač spí teď dopoledne 3-4 hodiny,tak si občas dáchnu s ní,ale dneska odpo byla megaprotivná, rostou jí čtyři zuby, take docela únavný Jetěe máme bazének a dvoje sousedy s velkým
zejtra jedeme k naim na chalupu, budem konečně pár dní úplně sami tak u se nemůem dočkat
Take tu min. tejden nebudu, mějte se tu hezky,dávejte pozor na sebe i na prďolky a hodně pijte
Není tady
Ahoj, zdravím vechny,
gratuluji ke kontrolám, poradnám a k narozeninkám !!!
My se máme ok, malá má sice pořád rýmu a kael, ale u je lepí. U odsávání rýmy řve jak tur, je to s ní celkem boj.
Dneska bylo vedro na padnutí, tak jsme byli doma a ven vyrazili a k večeru v rychlosti nakoupit. Jinak poleháváme. Jsme tak nějak nemocní vichni.
Něco málo jsem dočítala, vím, e jste psali o mluvení, tak přispěju: Vik (pokud má dobrou náladu a je jí dobře) říká srozumitelně "ne, haf haf (jako pes), mnam, dej, na, táta (to jí jde luxusně), mama" a jinak tak kumulí slova kde, jde, jede ve vech pádech a tvarech do jakéhosi "DE", ale u víme o čem je řeč, tak se celkem chytáme, horí to je, kdy něco chce a pořád dokola říká DEJ a neukáe si a pak se vzteká, e nevíme co chce. To je pak sranda.
Taky se začíná pěkně vztekat a chce, aby bylo po jejím, take máme o zábavu postaráno .
Co se týče nočníku, myslím, e Vik jetě vůbec nechápe co se po ní chce a vůbec ani neví e čůrá, take to zatím necháváme. Hodně teď jezdíme, kdy jsme zdraví, tak to nechám po létě, a bude dostatek času a snad u bude i chápat co se po ni chce .
Tak se mějte krásně, pohlaďte od nás svá batolátka a uívejte léta...papa
Není tady
Ahojky,
tak nas den byl docela unavny, Davidek od rana rval, nic se mu nelibilo, furt by se po mne jen vesel, vyzadoval si prso a kdyz jsem mu nedala, no des bes - ten rev bych vam neprala slyset. Moc jsem v noci nenaspala, ale nastesti jsem mela navareno, tak me manza nechal spat pres poledne cca dve hodky, ale byl to takovy plytky spanek, pac Dada opravdu nebyl tichy. Odpoledne jsme jeli do Dinoparku a docela jsme byli zklamani, cekali jsme to lepsi a hlavne ty dinosaury v zivotni velikosti a oni to byli jenom takove "miniatury". Dado se samozrejme taky musel predvest se svym uzasnym hlasem, ale nastesti pak usnul a byl klid. Fakt jsem dneska nechapala co mu je. Vecer jsme si ugrilovali masicko, chvilku posedeli, uz nebylo takove vedro, tak bylo fajn. No a ja pak sla koupat toho naseho raubire a protoze mu ted cely tyden musim merit teplotu, tak jsem cumela jako puk, kdyz jsem mu namerila 38,6 bez odectu Pritom vubec nebyl teply na dotek, nechapu, merila jsem ho jeste dvakrat, jednou i klasickou rychlobezkou, ale vysledek stejny. Tak mozna tam byl dnesni problem. Ale fakt to nechapu, prece se teplota musi projevit i dotekem ne?
Dostal tedy sirupek, spapal kasi, chvilku si hral a nastesti usnul v klidu, doufam, ze bude spat alespon do sesti.
Ja se ted jdu ucit, ale vubec se mi nechce.
Doufam, ze zitrejsi den bude lepsi, to vztekle chovani mi opravdu dava zabrat. Jo a hlavne doufam, ze se ochladi, pac tyhle vedra mi fakt nedelaji dobre, asi starnu nebo co, pac jsem si to kdysi uzivala.
Tak pa a hezkou noc vsem.
Není tady
Zdravím po víkendu
Doufám, e jste si ho vichni řádně uili, počasí bylo krásné - moná a moc ....
Romí, to je fajn, e jste si dovču uili
Evi, uijte si to na chalupě.
Jinak u nás usínání a spaní opět boj...., vypadalo to po dovolené u pár dní slibně, ale poslední dobou zase nic moc, dnes u řve hodinu a píl v postýlce a ne a ne usnout...., moje nervy jsou na pochodu Přitom dnes spala jen jednou... Nevím kdy se to u naučí...
Tuli, koukám, e ná orientační smysl bude podobný
Tady je buřina jak blázen, ale aspoň se pročistí vzduch...
Tak se mějte krásně, doborou noc vem
Není tady
My čekali výpadek proudu, jako posledně, ale ok, nic se nestalo, take ani ádná romantika nebude
Kika jak mi spala i celou noc 12h bez jediného kňournutí, tak teď zase u dýl vstávám několikrát za noc...dycky čekám, jestli si ten dudlík sama najde nebo ne ( a já o vlku...), natěstí hned po tom zase usnu, ale blbý je, kdy se mi chce na wc...to pak musím jít
Peti, tak snad jsou to třeba jen zoubky, já mám taky někdy dojem, e horečku nemám třeba ani já a přitom jí mám, někdy to pohmatem poznat hned nemusí jít. Posílám Dadulkovi pusu
Dobrou noc
Není tady
ahojky .
jdu vám alespoň popřát krásný den, ne vyjedeme.. nevím, v kolik dorazíme a jestli se sem jetě dostanu, take kdy tak pa zítra .
peulko, snad bude mít davídek dnes u lepí náladu a nechá tě trochu spočnout . a snad to fakt budou jen ty zoubky..
Dobré ráno,
tak já si dělala naděje, e po prořvaném večeru bude malá spát jak zabitá, ale skutek utekl...., vzbudila se v 0:40 a usla ve 2.hodiny, pořád kňourala...., no a vstávání v 6:00, mě snad omyjou
Peti, tak snad dnes bude Davídek bez teploty jo a jinak asi taky stárnu
Tuli, jdu ti juknout na videa
Dagis, dobrou cestu a hezky si dneek uijte Filda to s takou bez problémů zvládnou
Tak pěkný den
Upravil(a) Andrea23 (3. 8. 2009 6:33)
Není tady
Cauky
Dagi, tak at dobre dojedete a pekne si to tam uzijete
Andrej, koukam, ze noc stala zato Ale snad se to zase spravi a je to jen nejake spatne obdobi
U nas se dneska spalo do 5:30 coz je pokrok, v jednu se vsak vzbudil, ale moc neplakal, zato vypil 2dc caje a hned usnul. Rano ale topil poradne, teplota 38,6 po odectu:(, tak jsem mu dala nurofen, caj a spal jeste do 7:30, pak jsme si hrali, koukal na TV a v 9 hod uz zase chrupkal az do 10:15, teplota mu ale uz klesla, tak snad to bude dobre. Nemyslim, ze by to byla reakce na ockovani, dr. rikala, ze ten Priorix by se mela projevit nejdrive po tydnu a muze trvat cca 2 tydny. Tak to asi fakt budou ty zoubky.
Ted bobek spinka tak ja jdu uvarit hribovou polivku, uz jsem ji dlouho nejedla, tak se tesim, mnam
Zatim papa a preji hezky den vsem
Není tady
ahojky
tak u nás včera ílená bouřka, po 21:00 vypadl proud úplně vude, take tma jak ...... blýzkalo se hnusně, to fakt nemám ráda, doma vedro take jsem ani nemohla pořádně spát a pak se vzbudila po 01:00 Any a usli jsme kolem 03:00 fakt parádní noc jo a proud zaply dneska odpoledne
no a ráno jsme vyráeli na ten výlet, bylo to super, dovezli jsme si plno nových kytiček
no a vidím , e ta noc byla hrozná vude, co
Není tady