29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jé, Tuli, tak to jsme řešili nedávno Já tvrdila kačkačkač, manžel gaga, ale v jedné knížce o zvířátkách dali za pravdu mně
Není tady
Ahojky
Andrejko, těším se na fotečky
Tulí, kač kač , my jsme zatím u baf,baf a čiči
Není tady
Ahojky, teda taky by mě nebavilo vstávat v 5 hodin. To já ho vždycky ještě uduzním a spí tak do půl 7. Pak dá mléko a občas ještě usne, dnes třeba jo a vstávali jsme až v půl 10. Teď už je zase tuhoň. Nějak se nemůžeme zbavit rýmy, pořád má pod nosem nudlu a neodsaju nic. Dýchá čistě. Napadla mě nějaká alergie, ale nevím.
My jsme taky jen u haf haf a čiči. Na všechno ostatní hází bobek.
Není tady
Nazdarek
Teeeda ja cumim, jak jsou ty vase deticky sikovne U nas je to bida, bida, jedine co umi je auticko brrrm a indiana. Naucil se na dovci rikat tata, ale nejak uz zapomnel na mamu no a ted i ten tata je docela problem
A to kazdy den nekolikrat zkousim at opakuje zviratka a prd, ono je take asi i problem v tom, ze se moc nesoustredi, ale uklidnuju se tim, ze je jeste brzo. Ale stejne mam pocit, ze bude mluvit hooodne pozde, on je od zacatku docela zdrzenlivy v hlasovych projevech
No a ockovani celkem dobre snazi, jakoby ho ani nepichali, v noci teplotu nemel, ted ma 37,9 a akorat hodne tuli bobecek muj a ja si to samozrejme uzivam
Andrej, veru veru, uz bys mohla hodit nejake fotecky i z dovci i z oslav
Není tady
ahojky
teda máte doma fakt šikulíny . fífovi se moc zvířata opakovat nechcou, zato některé z nich už si v knížce alespoň najde
.
peti, oni prý ti kluci začínají s mluvením trochu později. holky jsou holt šikovnější, no . bratranec nemluvil dlouho vůbec a pak začal rovnou ve větách
.
andrejko, těším se na fotky..
Upravil(a) dagi (30. 7. 2009 14:46)
Ahojy holky
Peti přesně...vůbec to neřeš..hlavně Dádulo lítá bůhví odkdy,prostě na nějaký blbý žvatlání nemá čas
kač se to všechno naučila během 10. a 11. měsíce kdy se jen púlacatila na břiše a nedokázala se rozplazit,nic moc jsem s ní tehdy jinýho dělat nemohla
Ale buď v klidu, včera jsem četla,že se to nedoporučuje, že to mimča brzdí a omezuje to jejich myšelní a mozek a bůhvíco ještě,pač se pak soustředí,aby řekly chrochro a gagaga místo aby si hledaly samy slabiky a slova jaká chtějí Takže pak se v topm vyznej...navíc se vsadím, že dado umí mraky věcí,o kterejch se nám může jen zdát...Kač teprve nedávno přišla na to,že se dá něco někam dávat a dneska porpvý seděla v klas. sedu bez držení dýl jak deset sekund
Jo ale pozor...naučila se slízat z postele pozadu
Andrej,super,že jste si oslavu užili..když tak ho´d pak nějaký fotečky,n arjčeti toho moc není
Není tady
ahojkyyyy.....tak tema mluveni a citoslovce...meluška rika-mnau,buu,sss-jako had,baf baf,bee,hichi..konik.....cvicime to denne milionkrat....ale je videt,ze proti synovi ji to kecani bavi...holky...ja jak sem moc nemuzu chodit,take uz denne zkousite vysazovat na nocnicek?ja to zkousim po kazdem spinkani..vzdycky tam sedime,stavime kostky..a cekame...zatim se vzdy neco podarilo,takze si dokazete predstavit to jasani....jak jste na tom vy?
Není tady
Ahoj ženský, času je fakt málo, takže jsemteď teprve vložila nějaké foto z dovolené...., další fotky až tu budu mít kabel k foťáku....
Dnes jdeme k neuroložce nakontrolu, a k dětskýmu na roční, kde malá zároveň dostane 3.hexu a prevenar, doufám, že se to obejde bez reakce.....
Jinak jsme si včera konečně tak pořídili ten kulatý 3metrový bazén, malá se má co nejvíc ráchat na posilování těch zádíček....
Takže tak nějak...., užijte si hezký pátek i nastávající víkend
Není tady
ahoj holky .
trávíte celé dny venku, co?
andrejko, krásné fotky - jste moc hezká rodina .
řeknu vám, já už druhý den melu z posledního.. jsem jak spráskaný pes . dnes jsem si dopoledne s fildou na hodinu lehla, což běžně nedělám, páč to považuju za ztrátu času
. ale jak to tak vidím, tak jestli se to jeho ranní vstávání nezlepší, budu to muset dělat častěji.. denně spím v průměru 5-6 hodin a to je fakt málo
. zase je mi ale líto chodít spát dříve večer, když je to prakticky jediná pořádná chvilka klidu, kterou za den mám
andrejko gratuluju, to je kočička malinká .
Ahojky
Andrej taky gratuluju ke kontrole, fotky jdu hned zkouknout a těším se na ty z oslavy
Nám se to ted hodně ustálilo na usínání kolem osmý,spánek bez probuzení a vstávačku mezi šestou,sedmou Ale i tak se ráno často cejtím unaveně...asi budu muset začít chodit spát do desíti,pač za chvíli to začne s prvníma krůčkama,už treď je jak zjančená,když stojí a huláká,anebo se na nás sápe,na období než začbe chodit se fakt netěším
Přeju všem hezkej den
Není tady
Ahoj holky,
tak s tou únavou je nás víc, já jsem totál vyčerpaná, poslední týden možná i 10 dní, už chodí Kika spát jen jednou, je to síla, zatím to nemáme vychytaný, vstává kolem 7 a dýl jak do 11.15 nevydrží, vstává sice většinou tak za 2-2,5h, ale za tu dobu musím uvařit, pak přijde manžel na oběd a pro sebe pak mám slabou půlhodinku , dneska vstávala dokonce po hodině, no a do půl 8-8, kdy chodí spát je to pak taky dlouhá doba, tak je často pekelně protivná a uřvaná, taky do toho lezou najednou snad všechny zuby, už má venku 2 nahoře a co nevidět budou další dva a bělá se to i dole, venku už se nedá zadržet ani bosa na trávě, klidně se vydá přes cokoli a kamkoli
Tak se moc těším, že má manžel příští týden dovolenou, vstávat s Kikou bude on, budeme jezdit na vejlety, na tu rošťandu budeme dva a jeden den je jen jejich, prý pátek, kdy tu jako nebudu a starat se bude kompletně sám, ať taky vidí co to obnáší
Není tady
Kač teda nezadrží nic ani na kolenou,nechápu
ale je to děs,umím si představit jak to bude vypadat až bude běhat
házím fotky ze včerejšího koupání
Není tady
andrejko krásné fotečky, moc vám to tam všem sluší
evi Kačka vypadá tak spokojeně
Není tady
Tutule napsal(a):
říkají vaši prckové už nějaké slova mimo máma táta, bába a citoslovce zvířátek?
Any říká Ťapi, ťapi, mňam, mňam, bum, bác
A můj manžel má taky příští týden dovču
Není tady
jé holky, ten můj se taky bude dovolenkovat a to rovnou dva týdny . těším se, že se ve vstávání ráno prostřídáme a já alespoň něco naspím do zásoby
.
evi super . obzvláště ten detail
Gabka napsal(a):
Tutule napsal(a):
říkají vaši prckové už nějaké slova mimo máma táta, bába a citoslovce zvířátek?
Any říká Ťapi, ťapi, mňam, mňam, bum, bác
A můj manžel má taky příští týden dovču![]()
No ta Anička je ale šikulka
Není tady
přihazuju pár fotek z dneška - filda by mohl z fleku hrát v pomádě . má na hlavě kerasal, zase se mu udělala spousta těch šupin..